Popularna objava Damy Objavljeno Marec 16, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 Današnji vtisi, so bili bolj kot ne morski. Ob 11:30 sem bila z družbo zmenjena na OMW Postojna, ob 12:30 še kar tam, ker nismo vedeli kam bi šli. Zasačeni so bili tudi: fiam, DAMI34, Kmet, Maus, thumper, prebacevka in še mnogo drugih Domžale - Postojna - Črni Kal - Koper - Trst - Grad Miramare - Ps. Škofije - Dekani - Črni Kal - Kozina - Domžale Mi pade na pamet, da je v bližini grad Miramare in da bi bilo zanimivo it zadevo pogledati ^_^ Jasno, brez goriva za nas ne gre. Zato se prej ustavimo še v Kopru na čaju in kavi. (To vse sem danes vozila ) Parkiramo, najdlje od gradu kar je možno -_- jasno, ko sem prepešačila do gradu, sem se že pošteno spotila (3 hlače in dolgi rokavi, pa dve rutki pri obali niso dobra ideja, lepo da sem imela pomoč za nesti vse svoje stvari ) Tale je pobiral vstopnino Lačni ne bi bili -_- Ker že dolgo nisem bila v sedlu, sem izkoristila priložnost Corser, tale je pa samo zate, ker vem da si že pogrešal moj most ^_^ (grad Miramare) Lepo po vrsti kot hiše v Trsti Ker že dolgo nismo sedeli, pa se je bilo potrebno malo spočiti. Eni so se celo še malo ulegli Super izlet, dobra družba, veliko smo videli in se nasmejali. :hooray: Za lahko noč sem pa še malo povadila horizontalno parkiranje. Tokrat vsaj ne pred garažo, ampak v garaži O:-) saj ni treba, da me vsi vidijo piliti to veščino Ko pridem v dnevno, me mami vpraša kaj je to nekaj počilo. Sem rekla: Kaj kaj? Jaz sem domov prišla Kmet2, Scarlett, markII in 35 others 38
Popularna objava HyperJack Objavljeno Marec 16, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 Belokranjski motomarsovci smo šli že skoraj tradicionalno za prvo zaresno furo delat izpit za avijon , mimo se pripelje HyperJack in šklocne par fotk, občuduje, hvali in boža BMW-ja ... Gremo naprej in naredimo napad na Gorjance do Novega mesta, tam na mestnem trgu in počasi nazaj "domuh". Kratko a sladko! Se mi je smejalo celo popoldne! Slike nej pa kr Jaka prilepi ... -_- Pozerji! prou fouš sem vam ! :grim Kmet2, BMWRIDER, Nikii in 21 others 24
Popularna objava AndrejEling Objavljeno Marec 16, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 (popravljeno) Današnja fura, slikc pa ni Se je nabralo kar preko 300km... Popravljeno Marec 16, 2014. Popravil AndrejEling Kolen, DAMI34, krucymucy in 7 others 10
Popularna objava Fantocci Objavljeno Marec 16, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 Na friško registriranega je bilo treba popeljat na eno (prvo) turco na tako lep vikend... Z nakupom zadovoljen, idealen za moj stil vožnje, le vetrna zaščita me je malce razočarala. Izgleda, da dobivam poln šus ravno v čelado. Bo treba nekaj pogruntat. Gasperr, Zivnorc, Lubikaa Rozzica in 22 others 25
ludiluka Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 Današnji vtisi, so bili bolj kot ne morski. Ob 11:30 sem bila z družbo zmenjena na OMW Postojna, ob 12:30 še kar tam, ker nismo vedeli kam bi šli. Zasačeni so bili tudi: fiam, DAMI34, Kmet, Maus, thumper, prebacevka in še mnogo drugih DSC_0271.JPG DSC_0273.JPG Domžale - Postojna - Črni Kal - Koper - Trst - Grad Miramare - Ps. Škofije - Dekani - Črni Kal - Kozina - Domžale Mi pade na pamet, da je v bližini grad Miramare in da bi bilo zanimivo it zadevo pogledati ^_^ Jasno, brez goriva za nas ne gre. Zato se prej ustavimo še v Kopru na čaju in kavi. DSC_0288.JPG DSC_0279.JPG (To vse sem danes vozila ) Parkiramo, najdlje od gradu kar je možno -_- jasno, ko sem prepešačila do gradu, sem se že pošteno spotila (3 hlače in dolgi rokavi, pa dve rutki pri obali niso dobra ideja, lepo da sem imela pomoč za nesti vse svoje stvari ) Tale je pobiral vstopnino DSC_0317.JPG Lačni ne bi bili -_- DSC_0349.JPG Ker že dolgo nisem bila v sedlu, sem izkoristila priložnost DSC_0355.JPG Corser, tale je pa samo zate, ker vem da si že pogrešal moj most ^_^ (grad Miramare) DSC_0367.JPG Lepo po vrsti kot hiše v Trsti DSC_0386.JPG Ker že dolgo nismo sedeli, pa se je bilo potrebno malo spočiti. Eni so se celo še malo ulegli DSC_0393.JPG Super izlet, dobra družba, veliko smo videli in se nasmejali. :hooray: Za lahko noč sem pa še malo povadila horizontalno parkiranje. Tokrat vsaj ne pred garažo, ampak v garaži O:-) saj ni treba, da me vsi vidijo piliti to veščino Ko pridem v dnevno, me mami vpraša kaj je to nekaj počilo. Sem rekla: Kaj kaj? Jaz sem domov prišla Hočem taprvo čeladoooooooooooooooooooooooooooo
BinaBana Objavljeno Marec 17, 2014 Opozori Objavljeno Marec 17, 2014 Hočem taprvo čeladoooooooooooooooooooooooooooo ja ja, vi2 z lastnikom bi bla dobra prjatla ma VSE od ducota.. menda tut modrc pa spodnje gate he he he c3c in ludiluka 2
Popularna objava GETRIEBE Objavljeno Marec 17, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2014 vtis včerajšne vožnje (trije motorji in dva skuterja) Logatec, Ajdovščina, Sežana, Koper, Portorož, in nazaj. vmes nekaj postankov, nekaj kofetov in malica... današni vtis solo vožnje Vukojebina,Trojane, Vransko, Logarska Dolina, Pavličevo sedlo, Jezersko, Lesce, Bled, Bohinj, Soriška planina, Škofja loka, Gorenja vas, Suhi dol, Horjul, Vukojebina krucymucy, strajnarR, DXR16 in 16 others 19
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Marec 18, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 vceri pa sem vendarle odpelu mojga Makarončkarja na redni letni pregled, kjer sem državi pa zavarovalnici odštel nekaj manj kot 200 ojrov. In kot se za vsak Tehnični center spodobi ima zraven bife z zastonj (no v bistvu sem ta kofe že na okenčku preplačal). Ampak glede na to, da je blo zunaj +25 stopinj je bla zunanja terasa polna večslednih voznikov in meni ne paše kawa brez sem se lepo obleku nazaj ter odjadral proti Celju na kofi. Glede na lepe vremenske razmere sem piču čez lepe naše vinogradniške okoliške hribe in prijadral do table, katera mi je govorila da se bom bolje počutu če zavijem desno. Sem najprej z levim učem prečikiru zadnjo gumo, k mi je na tehničnem reku da je bolj slaba in vidu da je za offroad še dobra . Po vožnji čez gozd sem samo razmišljlal če bo pr Tončku kdo doma, da dobim vendarle to kavo. In ko sem vendarle pršu do konca ga ni vraga, da je blo zaprto . Sem se pa vsaj mal pomrtinčkal in naredu par fočkov. Majo pa tud neke divje živali, ki imajo eno nogo krajšo ko drugo da se lahko gibljejo neovirano. Po obgledu krajev z višave sem se odloču, da grem počas proti domu in se vmes ustavim na Sevniškem gradu kjer imajo izvrstne kave. Bemuboga sej vem da je bil ponedeljek, ampak da je blo pa tud tle zaprto . Na koncu mi ni preostalo drugega, kot da sem se vrnu na bife Tehničnega pregleda kjer sem vedarle uveljavu bon za zasluženo podaljšano kavico. p.s. sam gre takoj naokol 150km Damy, kamionar, AnCy85 in 18 others 21
Popularna objava GETRIEBE Objavljeno Marec 18, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 Ljubljana, Logatec, Idrija, Tolmin, Čadrg, Tolmin, Koritnica, Petrovo Brdo, Davča, Cerkno, Škofja Loka, Medvode, Ljubljana. prevoženih okoli 240 lepih umirjenih KMjev bolje da jaz njega kot on mene med Idrijo in Tolminom večkrat delo na cesti še se smučajo gregorjanc, BREITNER, goggy99 in 15 others 18
BREITNER Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 @2.246, bi te vprašal, kje točno stoji radar, ki si ga slikal. Mislim, da bi bil marsikdo vesel informacije. Ob tej priliki bi prosil za info, kje je slikano (slika 10 in 11). Hvala za info in lp.
GETRIEBE Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 Ta radar stoji točno nasproti mosta če prideš iz Žiri v Idrjo https://www.google.si/maps/@46.021015,14.028994,3a,75y,12.59h,85.4t/data=!3m4!1e1!3m2!1s6RuI8l45jNeddCWFJOSLPQ!2e0 10 in 11 slika sta pa most na soči https://www.google.si/maps/place/5216+Most+na+So%C4%8Di/@46.153481,13.740141,3a,75y,40.58h,74.29t/data=!3m4!1e1!3m2!1sitCZaIXBDwdwZmx2nsogPQ!2e0!4m2!3m1!1s0x477af77e2537b899:0x8788fc363ccbbf55!6m1!1e1 RobiRoberto, igorkr, spaceback in 2 others 5
Snečer Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 (popravljeno) @2.246, bi te vprašal, kje točno stoji radar, ki si ga slikal. Mislim, da bi bil marsikdo vesel informacije. Ob tej priliki bi prosil za info, kje je slikano (slika 10 in 11). Hvala za info in lp. Ta radar imamo v bazi pod RadarKamera30@70 v datoteki Stacionarni_radar.gpx http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/slovenija-poi-2010.html <--- link, če si bo kdo to nalagal Omejitev je 70, tako da mamo pravilno https://www.google.si/maps?ll=46.020122,14.029691&spn=0.003062,0.016512&cbll=46.020193,14.029632&layer=c&panoid=zQ6wuN30IN3h8ShbAN1Zuw&cbp=12,12.59,,0,4.6&t=m&z=17 Popravljeno Marec 18, 2014. Popravil Snecer igorkr, DXR16 in BREITNER 3
Bear Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 Večirna furca za zmanjšanje stresa pred jutrišnjim dnevom šole. malakai, Kras, Kmet2 in 4 others 7
BMWRIDER Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 (popravljeno) Ljubljana, Logatec, Idrija, Tolmin, Čadrg, Tolmin, Koritnica, Petrovo Brdo, Davča, Cerkno, Škofja Loka, Medvode, Ljubljana. prevoženih okoli 240 lepih umirjenih KMjev bolje da jaz njega kot on mene 002.JPG 004.JPG med Idrijo in Tolminom večkrat delo na cesti 007.JPG 006.JPG 047.JPG 017.JPG 032.JPG 028.JPG 033.JPG 050.JPG 051.JPG 057.JPG še se smučajo 058.JPG Se mi je kr zdelo,da bodo fotke na MS pristale. Sem ti od Idrije do Tolmina za ritjo vozila (na žalost v avtu in sem ti fouš bla ) in gledala kako vse dokumentiraš. Te pa morem pohvalit,da kulturno voziš..Pa lušno VARADERCO maš..Srečno AJA!! Ja,med Idrijo in Tolminom je najmanj 10 semaforjev in del na cesti..Tko,da tisti,ki upate na tekoče kruzanje po tej dolini, še neki časa na to pozabte.. Popravljeno Marec 18, 2014. Popravil BMWRIDER GETRIEBE 1
gregorjanc Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Se mi je kr zdelo,da bodo fotke na MS pristale. Sem ti od Idrije do Tolmina za ritjo vozila (na žalost v avtu in sem ti fouš bla ) in gledala kako vse dokumentiraš. Te pa morem pohvalit,da kulturno voziš..Pa lušno VARADERCO maš..Srečno :yes: sem tud jest to opazu na skupnih vožnjah, na trenutke se mi zdi da smo ostali v skupinci črne ovčice (glede na barvo mopijev)
GETRIEBE Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Se mi je kr zdelo,da bodo fotke na MS pristale. Sem ti od Idrije do Tolmina za ritjo vozila (na žalost v avtu in sem ti fouš bla ) in gledala kako vse dokumentiraš. Te pa morem pohvalit,da kulturno voziš..Pa lušno VARADERCO maš..Srečno AJA!! Ja,med Idrijo in Tolminom je najmanj 10 semaforjev in del na cesti..Tko,da tisti,ki upate na tekoče kruzanje po tej dolini, še neki časa na to pozabte.. ja tako je ko greš na solo nedeljski izlet v ponedeljek in torek... sem vidu da me opazuješ tam ko sem zapeljal levo na makadam in se mi je potem tudi čudno zdelo da si me spustila naprej ko je bila zelena... (imaš :kava:v dobrem) :yes: sem tud jest to opazu na skupnih vožnjah, na trenutke se mi zdi da smo ostali v skupinci črne ovčice (glede na barvo mopijev) ja ja smo bili tri črne ovce in ena bela vrana MihaGS in BMWRIDER 2
peterjanko Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 2.246 in gregorjanc a to zase govorita ostali vozimo k stare mame :grim
RobiRoberto Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Ta radar stoji točno nasproti mosta če prideš iz Žiri v Idrjo In približno 10 m prej, preden se pripelješ iz Žirov na toti most, se pelješ mimo hiše, v kateri živi Roberto ... .)
BMWRIDER Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 2.246 in gregorjanc a to zase govorita ostali vozimo k stare mame :grim A tko nerodno?? Pa spet ni dobr,si boš kolk spahnu.. GETRIEBE in gregorjanc 2
c3c Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 In približno 10 m prej, preden se pripelješ iz Žirov na toti most, se pelješ mimo hiše, v kateri živi Roberto ... .) roberto drugič se ustavim......
Popularna objava SuNa Objavljeno Marec 19, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Že nekaj časa govorim, da bom enega lepega dne spokala kufer in šla ... na eno lepo furo. Prav luštno je bilo, bo treba večkrat spokat . GETRIEBE, avtomoto, Maximus in 25 others 28
BREITNER Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Že nekaj časa govorim, da bom enega lepega dne spokala kufer in šla ... Lepe slike in motor. Predvidevam (pozabila si pripisat),da je to pri vhodu v Logarsko dolino?
SuNa Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Lepe slike in motor. Hvala. Predvidevam (pozabila si pripisat),da je to pri vhodu v Logarsko dolino? :yes:
ivan3a Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Za spomladansko turo predlagam naslednji izlet po Sloveniji: http://motozapisi.si/2014/03/savinjska-dolina-in-zasavje-2014/ SLVR in igorkr 2
gasperX Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Hja.. motoristični vtisi so bili danes očitno kr Konjski... zakaj? hm.... DAMI34 in jami65 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se