Borutt Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 malo me je opralo... prou pasalo je :krneki: Od tukaj pride izraz; "moker kot miš". Efendi, kamionar, Scarlett in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 vsi spuščate 200 km .. to je pasalo.. ne pa, da me je pralo ... pralo me je samo 5 km, čeprav mi prvoščte, da bi me pralo vseh 200 km ... skregan :glare: :krneki: trebor, DAMI34, Efendi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 skregan :glare: :krneki: vpiš jih, vse jih vpiš maus in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 Ne u knjigo prosim. Aja pa to-->Ni džja, ni panike. En krog pa POČK. Mia, maus, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cb1300 Objavljeno Marec 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2014 najprej posušit cesto da ne bo preveč umazan motor pol pa po nov verižni kit :-) spaceback, ataIBA, Kmet2 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 najprej posušit cesto da ne bo preveč umazan motor pol pa po nov verižni kit :-) Spredaj bi rabil dve brhki dekleti iz curling moštva. ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Zgoraj brez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 najprej posušit cesto da ne bo preveč umazan motor pol pa po nov verižni kit :-) U mater tista rumena bajta tm seka. A lhk spite? KLOVN, Gasperr, Kolen in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 U mater tista rumena bajta tm seka. A lhk spite? on lahko, ker je v njej, vpraš sosede Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 on lahko, ker je v njej, vpraš sosede ne ne....imam mal več okusa :-) Na srečo je ne vidim direktno :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 (popravljeno) Spredaj bi rabil dve brhki dekleti iz curling moštva. Še boljše 3... http://www.google.si/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fcommons%2F5%2F5f%2FOlympic_Curling%2C_Vancouver_2010_crop_sweeping.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FCurling&h=1216&w=1622&tbnid=6oV0CY23SQNbOM%3A&zoom=1&docid=XSeLa3hAHy-wIM&ei=x8YyU6uBOcWZ4wSepYDIAQ&tbm=isch&ved=0CG0QhBwwAQ&iact=rc&dur=1073&page=1&start=0&ndsp=8 Popravljeno Marec 26, 2014. Popravil Tedybear SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Še boljše 3... http://www.google.si/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fcommons%2F5%2F5f%2FOlympic_Curling%2C_Vancouver_2010_crop_sweeping.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FCurling&h=1216&w=1622&tbnid=6oV0CY23SQNbOM%3A&zoom=1&docid=XSeLa3hAHy-wIM&ei=x8YyU6uBOcWZ4wSepYDIAQ&tbm=isch&ved=0CG0QhBwwAQ&iact=rc&dur=1073&page=1&start=0&ndsp=8 pa še k hiši pašejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 ...ste morda mislili na njo.... MarkoR, Kmet2, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Ne u knjigo prosim. Aja pa to-->Ni džja, ni panike. En krog pa POČK. Ti se pomoje sploh ne vozis. Motor parkiran pri Vikiju, potem pa samo kot fotke spreminjas. Efendi in spaceback 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Marec 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 28, 2014 Danes ppopldne sem pa tudi jaz vsaj delno izkoristil sonček...... En hiter krog skozi Škofljico do Grosuplja, obrnil nazaj po nekih stranskih potkah, na Škofljici zavijem proti Igu in potem skozi Mateno do LJ na palačinke (ki sem jih mogu sam delat )... luštno popoldne BREITNER, igorkr, gsxf750 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damjan-doc Objavljeno Marec 29, 2014 Deli Objavljeno Marec 29, 2014 tud z moje strani se je začel.. Perfektno, če bi imel znanje in jajca takole furat. Tisti, ki pa kritizirajo so pa tako ali tako polni zavisti. Se vidi, da model odlično obvlada motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Marec 29, 2014 Deli Objavljeno Marec 29, 2014 Danes start domzale, cilj smarje pri jelsah. Nazaj pa marija reka, Trbovlje, litija domzale. Zmaga okrog 300 km DAMI34, Nikii, igorkr in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Gasperr Objavljeno Marec 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2014 (popravljeno) Šoštanj > Celje > Laško > Krško > Novo mesto > Žužemberk > Litija > Laško > Šoštanj Hjoj kok je blo sexi Popravljeno Marec 29, 2014. Popravil Gasperr SLVR, motozajebant, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2014 Nekje na Primorskem pr Damiju34 Pol so mel remont na Kawi,je vun padla kuplung lamela :lol: Nekje na Hrvaškem Stric Pik dokumentira in arhivira Kmetica je povedala da je bla šajba .) Dami 34 ko je lačen ^_^ Ko so ga nahranli v Opatiji se je stanje izboljšalo takoj je posodobil status na FB da je sit :lol: Tuki je pa dobil še cigaro ....................vse naj naj prjatu in hvala da sta s Pikom čuvala Kmetičin GS :lol: Tako so men povedali,da so se mel,potem je baje še Osa prletu pa tortice plačeval .......zgleda da so se vsi rodili na lep sončen dan DAMI34, Zivnorc, markII in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno Marec 29, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2014 Lj, Postojna - črpalka in takoj gas naprej. Piran, Portorož, kjer je tašča častila pol pice. Seveda sem se moral oddolžiti s kofetom v hotelu Riviera, nato pa gasa nazaj. Ženi je bil strašno všeč WC v hotelu :yes: . Slikal nisem nič, ker ste že vsi videli, kako izgleda pumpa v Postojni, morje v Piranu in Portorožu, ter ovinek pri Vikiju :yawn: . Žal mi je le, da nisem ploščic v stranišču slikal :naughty: . Naklepal sem 272 km. LP Robert kamionar, DAMI34, Zivnorc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Marec 29, 2014 Deli Objavljeno Marec 29, 2014 Robert, probaj enkrat v najlepšo slovensko mesto zavit : D trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Marec 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2014 In Monster se je z Monsterjem vozu. Ze zjutraj me je zbudil lep vonj po kawi. Odprem en uč, pogledam na telefon in kaže nekaj čez 5 zjutraj-WTF si rečem, sej dons je sobota. Še v napol spanju se spomnim da gre ženkica v dežurstvo in se ves nasmejan obrnem naokrog ter si zaželim- ljubi mir bo dones, sam doma . Spet me nekaj prebuja in z drugi učem vidm, da že sonček sveti, ja nč ura je pol 8 treba bo ustat. Pristavim za kawo in grem v kopalnico na moj vsakodnevni ritual. Spečem si še jaja na oko in študiram kako bi se lotil vrtičkanja ( :grim je že včer mi rekla da moram pol vrta prštihat ). Sam kaj ko sem stopu ven na sonce me je takoj vse zaščimelo in pred očmi se mi je prikazal moj Darčk . Ma sem tok hitr po vrtu dirkal da sem v 2 urah vse porihtu :hooray: . Ves zmatran prštimam makarončkarja, pičim pod tuš, se oblečem in že sem bil na kljusetu. Potem pa . Ja kam hudiča pa bi se odpelu. V mislih se mi je prikazala dežela našega Breitnerja kjer že dolgo nisem bil. A ni ga vraga,pot me je odpeljala do Krškega kjer sem na Agipu tankal ter si prvošču kawo. Pri srkanju le nje pa sem si prav močno zaželu zagrebške kremšnite in se tkoj odloču da se odpravim v osrčje Zagreba. Vmes sem se ustavu pri gradu Mokrice. Čez stari majni prehod sem šel čez Samobor v Zagreb kjer sem se spet 2x zgubu ko sem iskal center. Imam sam tale dokazek. Sem mislu da so ceste sam pri nas smotane, sam imajo Hrvatje tud katastrofo . Po pravici sem komaj čakal da pridem iz centra ven, ker je bla gužva za pop.... Za nazaj sem si izbral pot čez Kostanjevico na Krki pogledat kako poje Šentjernejski petelin. Sem pa se vmes ustavu in fočnu tole doooooolgo ravnino z lepo spelanimi ovinki na koncu. Pogledat sem šel še čez Pleterje kaj kej počenjajo, se ustavu še na Otočcu in šel čez Trebnje damu. Moja današnja trasa je imela porabo en tank bencina (cca 250km). kamionar, jami65, DXR16 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2014 (popravljeno) Tole je danes zabeležil NUVI, 490Km. Tole pa "digitalno oko" Popravljeno Marec 29, 2014. Popravil MiNa Kmet2, Snečer, SuNa in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno Marec 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2014 In to bo za danes vse. c3c, Snečer, SuNa in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 pismo pozabla...pa tko je blo fajn kavo sem pa pozabla slikat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se