Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Nekje na Primorskem pr Damiju34 Pol so mel remont na Kawi,je vun padla kuplung lamela :lol: Nekje na Hrvaškem Stric Pik dokumentira in arhivira Kmetica je povedala da je bla šajba .) Dami 34 ko je lačen ^_^ Ko so ga nahranli v Opatiji se je stanje izboljšalo takoj je posodobil status na FB da je sit :lol: Tuki je pa l še cigaro ....................vse naj naj prjatu in hvala da sta s Pikom čuvala Kmetičin GS :lol: Tako so men povedali,da so se mel,potem je baje še Osa prletu pa tortice plačeval .......zgleda da so se vsi rodili na lep sončen dan če mal koristnih nasvetov podelim: 1. Ko se z bumbarji ob 10 uri na OMV v Postojni skregaš, kdo bo bolj počasi vozil, potem si še ob 12 uri nekje v Ajdovščini 2. Nekje na primorskem je kraj Erzelj 3. tu so posledice počasne vožnje 4. če bi Sneci videl v kaki formaciji Italijani vozijo ( po trije vštric), ne bi več pljuval po čredno usmerjenih Slovencih 5. Če imaš srečo, ti bo sendvič v Medveji častil Bred i Pita 6. V Opatiji je tut priročen bankomat, tako da je starejši gospod Pik lahko dvignil 4€ keša 7. Če dovolj dolgo sediš na ridah, prileti tut Osa in časti, majkemi sve....... Lep dan je bil Nikii, gsxf750, BREITNER in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 če mal koristnih nasvetov podelim: 1. Ko se z bumbarji ob 10 uri na OMV v Postojni skregaš, kdo bo bolj počasi vozil, potem si še ob 12 uri nekje v Ajdovščini 2. Nekje na primorskem je kraj Erzelj 3. tu so posledice počasne vožnje 4. če bi Sneci videl v kaki formaciji Italijani vozijo ( po trije vštric), ne bi več pljuval po čredno usmerjenih Slovencih 5. Če imaš srečo, ti bo sendvič v Medveji častil Bred i Pita 6. V Opatiji je tut priročen bankomat, tako da je starejši gospod Pik lahko dvignil 4€ keša 7. Če dovolj dolgo sediš na ridah, prileti tut Osa in časti, majkemi sve....... Lep dan je bil Tale sedma postavka pa nebo držala! Osu se je prpelu . . . . častu!?? .) I nemoj da se kuneš . . . . čim se kuneš . . . . TI SLAŽEŠ! DAMI34, Zivnorc in markII 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2014 (popravljeno) Ker je najbolje, da za svoj RD ne plačaš nobenmu kave, pol spizidiš po svoje na enu bišteku potem sm na hitro počknu (slik ni, ker sem bil inkognito) a po poti domov, sem v Vipavi naletel na IZDAJAUCA, k se raje z aviončki vozi namesto z mopedkom Kukrkol, tip se hvali da ma doucga 2 metra!!!!! Na koncu mi je pa še zaupal, da je tole selfie njegove žene!! Neprecenljivo Popravljeno Marec 30, 2014. Popravil DAMI34 Mia, gsxf750, gregorjanc in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Marec 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Jst sem šel pa samo malo utečt nove copatke od Yamahe in malo povohat morje do Kopra. Današnje zvočno ozadje pa je ustvarjal LudiLuka z Laverdo . Še dobro da nisi moj sosed :grim Obenem izkoriščam to priložnost, da se tukaj javno zahvalim Damiju34, ki mi je na Črnem Kalu častil čaj z limono . Hvala. Se priporočam. Pa še postanek v Kopru jami65, markII, Kmet2 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Zanimivi motoristi DAMI34 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Jst sem šel pa samo malo utečt nove copatke od Yamahe in malo povohat morje do Kopra. Današnje zvočno ozadje pa je ustvarjal LudiLuka z Laverdo . Še dobro da nisi moj sosed :grim 20140330_152005 (Large).jpg 20140330_152034 (Large).jpg Obenem izkoriščam to priložnost, da se tukaj javno zahvalim Damiju34, ki mi je na Črnem Kalu častil čaj z limono . Hvala. Se priporočam. Pa še postanek v Kopru 20140330_162123 (Large).jpg 20140330_162139 (Large).jpg igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Ker je najbolje, da za svoj RD ne plačaš nobenmu kave, pol spizidiš po svoje na enu bišteku Na koncu mi je pa še zaupal, da je tole selfie njegove žene!! Neprecenljivo 1. Vse naj ob RD! 2. Selfie njegove žene? Po silhueti sodeč, ma dober štel! gsxf750, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Zanimivi motoristi Bred i Pita Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BREITNER Objavljeno Marec 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Danes naredil nekaj metrof .... Ena slika današnjega vtisa .... šmrk. Efendi, trebor, Mia in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava logarr Objavljeno Marec 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2014 (popravljeno) Evo še moj vtis in še ČrnoStrelo sem spoznal fajn je blo Popravljeno Marec 30, 2014. Popravil logarr BMWRIDER, Kmet2, markII in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 StrajnaR je nabavu nov stroj, smo mogli it na testno vožnjo! Odlično se obnese tudi v enduro vodah, sam poglejte ta šoder ... igorkr, strajnarR, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Danes naredil nekaj metrof .... Ena slika današnjega vtisa .... šmrk. Olynth ...moj najboljši prijatelj.... :grim Danes nič vtisov, čakam pa da moja sopotnica včerajšne spiše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Ob 9 štart proti Lj, prva pauza OMW Postojna, kjer nas je blo cca 10. Spijemo kafe in ga pičimo naprej. Ko pridemo v Lj pa zaje**** izvoz in krožimo da pridemo nazaj na glavno cesto skozi Lj proti BTC-ju. Ko se znajdemo in najdemo BTC gremo v Kratochwill in pojemo kosilo. Seveda pade fotka na naše presenečenje praznem parkirišču. Za nazaj spet FOČK in OMW poln do konca. Pol pa proti domu, med Divačo in Kozino pa taplavi ustavljali u nasprotni smeri (od Kozine proti Divači) in lih ko sm šou mimo so ustavli skupino 4 al 6 (kdo od tukaj?). In za konec še POČK in spet use polno je bilo. Videno vas je blo res dosti, prepoznal sm pa samo luka na Laverdi, BMWrider-ka na OMW Postojna, Igor je vidu mene, js njega žal ne (naslednjič ko me vidiš me rukni da dam za kafe-to pa itak velja za use:D ) Nabralo se je okoli 300km, uživancija na lep dan. gregorjanc, igorkr, markII in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 A sem teb reku da roleto spust? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Mojmu kolegu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Danes do Kopra in nazaj. Ogromno motoristov. Pri vikiju pa itak skoz gužva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strajnarR Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 StrajnaR je nabavu nov stroj, smo mogli it na testno vožnjo! Odlično se obnese tudi v enduro vodah, sam poglejte ta šoder ... Najdaljša enduro fura, 6,5m šudra. Res dobr se obnese, nimam kej rečt igorkr in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Lj, Postojna - črpalka in takoj gas naprej. Piran, Portorož, kjer je tašča častila pol pice. Seveda sem se moral oddolžiti s kofetom v hotelu Riviera, nato pa gasa nazaj. Ženi je bil strašno všeč WC v hotelu :yes: . Slikal nisem nič, ker ste že vsi videli, kako izgleda pumpa v Postojni, morje v Piranu in Portorožu, ter ovinek pri Vikiju :yawn: . Žal mi je le, da nisem ploščic v stranišču slikal :naughty: . Naklepal sem 272 km. LP Robert Bil 4 dni v hotelu Riviera (žal z avtom) in gledal eno rdeče belo hondo na pločniku. Je to bila tvoja? Za WC ne vem, v kopalnici pa so krasne rjavo zlate ploščice. trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kamionar Objavljeno Marec 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2014 (popravljeno) CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Načrt Celje-Ljubelj-po Steierland-Vič-Celje. :grrr V Celju je bilo mrzlo , zato sprememba načrta v Ljubljani. Grem v Medulin. Vse OK. Bikerov malo morje , na OMV v POstojni tudi sebe v ogledalu srečo. Nazaj grede pri Vikiju pomalical in na OMV v Postojni natankal. Na ridah pa...... . Pri prvi lasnici sprednji zobnik rekel dost te mam. Asistenca in gremo domov. Do takrat pa užival ob pogledih na vožnje "mojstrov". Naslednjič vzamem stol , kokice , pivo Laško in v prvo vrsto na ogled. Popravljeno Marec 30, 2014. Popravil kamionar BMWRIDER, Kmet2, Damy in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Bil 4 dni v hotelu Riviera (žal z avtom) in gledal eno rdeče belo hondo na pločniku. Je to bila tvoja? Za WC ne vem, v kopalnici pa so krasne rjavo zlate ploščice. Če misliš na starejšo belo-rdečo cbr-ko je to motor od nekoga iz Pirana mislim, da je tudi tle na forumu. Jo gledam skorej usak dan ko gre v(iz šole. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Jst sem šel pa samo malo utečt nove copatke od Yamahe in malo povohat morje do Kopra. Današnje zvočno ozadje pa je ustvarjal LudiLuka z Laverdo . Še dobro da nisi moj sosed :grim 20140330_152005 (Large).jpg 20140330_152034 (Large).jpg Obenem izkoriščam to priložnost, da se tukaj javno zahvalim Damiju34, ki mi je na Črnem Kalu častil čaj z limono . Hvala. Se priporočam. Pa še postanek v Kopru 20140330_162123 (Large).jpg 20140330_162139 (Large).jpg Jst sem šel pa samo malo utečt nove copatke od Yamahe in malo povohat morje do Kopra. Današnje zvočno ozadje pa je ustvarjal LudiLuka z Laverdo . Še dobro da nisi moj sosed :grim 20140330_152005 (Large).jpg 20140330_152034 (Large).jpg Obenem izkoriščam to priložnost, da se tukaj javno zahvalim Damiju34, ki mi je na Črnem Kalu častil čaj z limono . Hvala. Se priporočam. Pa še postanek v Kopru 20140330_162123 (Large).jpg 20140330_162139 (Large).jpg Jst sem šel pa samo malo utečt nove copatke od Yamahe in malo povohat morje do Kopra. Današnje zvočno ozadje pa je ustvarjal LudiLuka z Laverdo . Še dobro da nisi moj sosed :grim 20140330_152005 (Large).jpg 20140330_152034 (Large).jpg Obenem izkoriščam to priložnost, da se tukaj javno zahvalim Damiju34, ki mi je na Črnem Kalu častil čaj z limono . Hvala. Se priporočam. Pa še postanek v Kopru 20140330_162123 (Large).jpg 20140330_162139 (Large).jpg Pozdravljen, opravicujem se, ker sem vama s kombijem nekje pred Križem na Krasu, upočasnil ritem vožnje, vendar Kitajskih gostov po Krasu pač ne moreš voziti kot krompir. Zanimivo pa je bilo, da sem jim moral razlagati motor Laverdo. Riżotkoti od Italjanov poznajo le Ducati. In razložiti jim prestižnost te znamke v 70 letih prejšnjega stol. je bila misija nemogoce. Jutri jih bom pa za slovo od Slovenije podražil z mojim bavarcem. Vsekakor sta nam popestrila turistični izlet po Krasu. Enako kot tudi vsi ostali motoristi, ki smo jih srecevali po Krasu. Obzalujem le, da tokrat nisem mogel biti v vasi vlogi. Srecno Toncek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Načrt Celje-Ljubelj-po Steierland-Vič-Celje. :grrr V Celju je bilo mrzlo , zato sprememba načrta v Ljubljani. Grem v Medulin. Vse OK. Bikerov malo morje , na OMV v POstojni tudi sebe v ogledalu srečo. Nazaj grede pri Vikiju pomalical in na OMV v Postojni natankal. Na ridah pa...... . Pri prvi lasnici sprednji zobnik rekel dost te mam. Asistenca in gremo domov. Do takrat pa užival ob pogledih na vožnje "mojstrov". Naslednjič vzamem stol , kokice , pivo Laško in v prvo vrsto na ogled. No, vsaj nekje sredi nicesar ti ni crknil. Sicer pa tudi ce bi se ustavil nisem imel kako pomagati, pa sem najbrz sel mimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 (popravljeno) No, vsaj nekje sredi nicesar ti ni crknil. Sicer pa tudi ce bi se ustavil nisem imel kako pomagati, pa sem najbrz sel mimo. Glede na voženje z kamionom po Sibiriji , je tole danes mala malca . Mobiteli in asistenca je v takšnih primerih zakon. Vleka je bila v pol ure pri meni . Kar nekaj se jih je pošteno podilo gor in dol.Tudi z dekleti zadaj. Med vožnjo nimaš časa uživat ob pogledu na vožnjo drugih. Tako , da je pol ure hitro minilo. Popravljeno Marec 30, 2014. Popravil kamionar igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 30, 2014 Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Pozdravljen, opravicujem se, ker sem vama s kombijem nekje pred Križem na Krasu, upočasnil ritem vožnje, vendar Kitajskih gostov po Krasu pač ne moreš voziti kot krompir. Zanimivo pa je bilo, da sem jim moral razlagati motor Laverdo. Riżotkoti od Italjanov poznajo le Ducati. In razložiti jim prestižnost te znamke v 70 letih prejšnjega stol. je bila misija nemogoce. Jutri jih bom pa za slovo od Slovenije podražil z mojim bavarcem. Vsekakor sta nam popestrila turistični izlet po Krasu. Enako kot tudi vsi ostali motoristi, ki smo jih srecevali po Krasu. Obzalujem le, da tokrat nisem mogel biti v vasi vlogi. Srecno Toncek Živjo. Ne skrbi. Očitno ni bilo nobene panike ker se ne morem spomnit nikakršnega oviranja A to je bilo ko smo leteli proti obali ali med vračanjem. No drugič upam da se pa srečamo pri vikiju pa za opravičilo častiš kfe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno Marec 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2014 Tole je sicer vtis od sobote. Čas za objavo, pa se je našel šele danes, je bil naporen vikend :grim Skratka v sobot sem se pustila okoli vozit motozajebantu. Vem da je varen voznik (že velikokrat preverjeno), pa še moje fotografske (in druge) muhe prenaša brez problema :closedeyes: . POT: Domžale - OMW Postojna - Opatija - Plomin - Premantura - Pula - Izola - Domžale = 530km OMW Postojna, obezen čaj :closedeyes: , po tem se pa lahko fura začne :yes: Brseč (ampak ne dam roke v ogenj :grrr ) Tu si pa ne upam napisat komentarja Sopotnica nekega mladeniča :closedeyes: Plomin Kakšne pretirane gneče ravno ni bilo. Sva pa videla sem in tja kakšno konjsko rit Premantura, postanek samo za No, po tem se je pa že zelo mudilo (za hrano, kaj pa drugega ), zato malo vožnje po AC Most Mirna (če ni, me ne tepst ) Izola Gostilnica Gušt; moja jed - Široki rezanci s sirovo kremo v žajbljevi omaki in popečenim pršutom. Motozajebant: solata z gamberi in parmezanom Vsake tok časa pa paše se pustiti voziti okoli in kazat kje bi se ustavila . Bilo je prav fino, nobene gneče, lepo vreme in dobra družba ^_^ c3c, Kmet2, motozajebant in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se