nxyz Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Ne,pot na Kašno planino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dlicen Objavljeno November 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 24, 2014 Istra brez oblačka. skalar36, skalaprava, DXR16 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 24, 2014 Izpoved neke bmflarke Pisalo se je 22.11.2014 ob 9h zjutraj ,zunaj 3 stopinje megla a napoved sončno brez oblačka. Do Postojne brrrrr tam pa se nebo odpre..... Zbrana družba jaz -ica,Dami34,Pik1,IgorKr in Bear. Bakarac postanek za in ugibanje kje se je izgubil Bear,kasneje nam je sporočil ,da smo za njegov tempo malce prepočasni Pa drug postanek kjer se Dami greje na soncu saj je imel hladna čustva pa smo ga poslal na otoplitev..... "Senj" Zavratnica nacionalni park vreden ogleda,vedno smo tole gledal samo od zgoraj navtdol vmes pa 26 tisoč stopnic ,ampak kjer je volja je tudi pot...... Ja fantje niso pohodniki ,so motoristi in posledično se treba pripeljat do točke kjer se res več ne da nikamor razen peš Topel sonček,prazna cesta in dobra družba sprostijo endorfirine,začnejo se dogajat čudni pripetljaji..... ^_^ Še par panoramskih Potem pa nas je začel priganjat zaton sončka,po tem se hitro shladi zato jo urno ucvremo nazaj proti motorjem.... Definitivno nam manjka kondicije Poslovimo se od nacionalnega parka ....lepo za videt in marsikdo za to sploh ne ve,vredno ogleda V Krlobagu se pred najlepšim delom Jadranke ustavimo in okrepčamo,srečamo še Hudobo ,izmenjamo in razdremo še par motorističnih besed :grim Poklonili smo se Zajčjemu ovinku da nas je spustil mimo brez izpadanja...... takole na hitro ko pogledaš res ne veš ali jih kaj zvija,ali so na kakšnih substancah ........ Od tukaj pa direkt v Zadar kjer smo iskali prenočišče do teme.......se nadaljuje..... maus, Fantocci, RobiRoberto in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Zgleda k da je kdo lečo zgubil v Zajcjem ovinku . Schultz, DAMI34, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 24, 2014 V Zadru obiščemo par hotelov saj smo si želeli spati v dvoposteljnih sobah ki pa jih skoraj ni moč dobiti,a vseno se nam baje nadsmehne sreča in parkiramo pred hotel ,jaz mu rečem kar Frankenjštajn ,lažje izgovorim montana s slano vodo nam je skrbela da so bili motorji dodobra navlaženi Ja dobr so nas a ker smo bili že utrujeni in potrebni hrane in maliganov nismo več komplicirali in se sprijaznili da skupaj spimo v zakonskih posteljah da bi to noč uspešno prebrodili brez incidentov smo morali poseči po evo dvošposteljna soba,se mi zdi da je bil receptor Romun,ga je Pik1 kar dobr ocenu :lol: Čelavci ob hrani in pijači..............nirvana....... Če se boste kaj potikali po Zadru lahko podam koristno informacijo ,restavraciji se reče Rafaelo in ima res super hrano in ogromne porcije,na mizi je krožnik za eno osebe Po hrani in pijači se nam zalušta še kakšnega kratkega spit ,polni želodčki so začeli prebavljat zato je naslednja slika smogovcev bolj žalostna..... Dami in Igor se odpravita nazaj v hotel ,s Pikom pa potolčeva še par kozarčkov soka od šljive ,pokličeva taxi,a glej ga zlomka noben ne ve več kako se imenuje hotel kelnar in taxist nas nekaj časa gledata potem pa v smeh......kelnar nas še enkrat vpraša:"pa vi to stvarno ne znate kamo idete ili od kuda ste došli :lol: " dobro da je imel Pik sabo magnetno kartico (ključ) od hotela na katerem je bil napisan naslov ^_^ Končno pred hotelom kjer sta Dami in Igor imela izgleda tehnični pouk z temo "tehnična pisava" in to je tista vlaga ki sem jo omenjal v prejšnjem odstavku...... Spravimo se na spanje,zjutraj pa nas pričaka prelep dan. Ob 9.30 je blo že 18 stopinj pogled iz sobe.... In jutranje vaje da se lahko sploh zvleče nazaj na Kwako.....stari hropci..... Napakiramo in gas proti domu.... Vmes obiščemo še ranč Zivganorca"konju jedan" Poslikamo še arhitekturo....... Vmes na enemu parkirnemu mestu pa zagledamo Nemce z avtodomom,mislim da je avtodom ,čeprav smo prvo pomislili da je pogrebni voz... V Novem Vinodolskem pa srečamo še skupino slovenskih motoristov ki jim damo usmeritve kako se izognit cestninske postaje na Reški obvoznici proti mejnemu prehodu Rupa,tud za kavo niso hotli dat,nisem vedu da je Maribor postala Gorenjska Ko prečimo Vrata Jadrana pa z vsakim kilometrom nižja temperatura,zato ni blo več usatvljanja ,direkt OMW Postojna kjer srečamo še Evo,Borutta in inventar Maus :lol: na hitr nekaj popijemo in se poberemo vsak v svojo stran! Čez Ride 3 stopinje,do doma smo bli ko eskimia se je izplačalo. Najslabši del poti (megla,mokro ,mrzlo....)je bil samo ljubljana -Postojna in nazaj obratno vse ostalo pa je blo za 22 in 23 november čista poezija ^_^ .....nabrali smo novih 800km . lp -ica gauloises, deyo, Keiko in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 , Zarad tega napisa mi je šipca skoraj dol odpadla med vožnjo hajoktejn, maus, skalar36 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) joj no .. kaj to gor piše pljuc to lahko napiše samo ćlowk brez ćustew :krneki: Popravljeno November 24, 2014. Popravil maus pik1, Kmet2, KLOVN in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 joj no .. kaj to gor piše pljuc to lahko napiše samo ćlowk brez ćustew :krneki: zlorabli so me, ko učiteljico matematike tut jst mam čustwa, tok da veste skalar36 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Važn da ne zanikaš.... DAMI34 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 (popravljeno) A tako se prosi Jadranko za polaganje?...prva dva sta prepričljiva ta zadnji, ki pa ni šel na kolena pa se bo moral še matrat Popravljeno November 24, 2014. Popravil PrimozC Schultz, pik1, dondule in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 tut to je kolenčkanje DAMI34, dondule in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 tut to je kolenčkanje in to stereo igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 A tako se prosi Jadranko za polaganje?...prva dva sta prepričljiva ta zadnji, ki pa ni šel na kolena pa se bo moral še matrat čisto narobe si razumel, prvi poklon je arabske veroizpovedi, drugi krščanske, tretji budistične......v bistvu smo vse zajčje bogove prosili, da naj lepo ostanejo v svojih kurnikih in ne skačejo po cesti. Amen igorkr, Kmet2, dondule in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 čisto narobe si razumel, prvi poklon je arabske veroizpovedi, drugi krščanske, tretji budistične......v bistvu smo vse zajčje bogove prosili, da naj lepo ostanejo v svojih kurnikih in ne skačejo po cesti. Amen ...sicer sem sel ugibat ampak ce bi bil tisti arabske veroizpovedi obrnjen v pravo smer (proti zahodu se mi zdi) bi pa zihr uganu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 ...sicer sem sel ugibat ampak ce bi bil tisti arabske veroizpovedi obrnjen v pravo smer (proti zahodu se mi zdi) bi pa zihr uganu ne rabiš ugibat, tist k je muslimansko usmerjen, gre v Maribor, pa se v Murski soboti nariše, še dobro, da je tla zadel Kmet2, pik1, Schultz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 čisto narobe si razumel, prvi poklon je arabske veroizpovedi, drugi krščanske, tretji budistične......v bistvu smo vse zajčje bogove prosili, da naj lepo ostanejo v svojih kurnikih in ne skačejo po cesti. Amen men se pa zdi, da gre v tem primeru za popolno izkazovanje ljubezni do sinjorine magistrale... KLOVN, dondule, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 ... pik je 5 centov zgubu... pa mu zdej manjka do 4€, da bo za pir pa sendvič..... pik1, trebor in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Hotel sem se prebiti skozi oblake do sonca, vendar je bila "ta mlecna" vztrajnejsa . . . sayo, Schultz, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 a si jo pokolenčkal? KLOVN in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Hotel sem se prebiti skozi oblake do sonca, vendar je bila "ta mlecna" vztrajnejsa . . . Hude(huda) fotka ... :) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 (popravljeno) a si jo pokolenčkal? Hotu, pa se je uprla in me nato drugac namestila . . . Popravljeno November 25, 2014. Popravil Nearrain Kmet2, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 (popravljeno) Hotu, pa se je uprla in me nato drugac namestila . . . ... a se ti zmer pustiš tok komandirat ??? :) Popravljeno November 25, 2014. Popravil pik1 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 ... a se ti zmer pustiš tok komandirat ??? :) ce je neizbezno...prepust se in uzivi pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno November 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 28, 2014 (popravljeno) Da ne bosta taka tišina in mir v tej temi, sem se odloču da grem ....... motorirat se . Skratka, kot ponavadi, gremo naši prvo na picikl do Velenja. Pol pa na motor in malo naokoli. Prvi plan je bil, da motor samo do doma prpelem, da ga mam jutr parajt za pranje, in da ga mi ni treba jutr hodit iskat. Študiru sem kam čem it, prvi plani mal proti SG, pol kaka Savinjska, in odločim se da grem proti Arji Vasi. Od tam naprej pa mimo Žalca, Šempetra, vse do centra varne vožnje na Vranskem. Vračam se čez Gomilsko in Male Braslovče, Letuša, Šmartnega ob Paki do ..... doma , nabralo pa se je 72,7km . Zaradi pomanjkanje krvi, si nisem upu kam dle pelet ....... sm bil zjutraj že 25- ič na krvodajalski akciji . Vransko Žovneško jezero ..... so zgleda bli off roadarji že na delu . Vode pa ni, ker jezero jeseni izpraznejo, pa na spomlad ponavadi spet napolnijo. Popravljeno November 28, 2014. Popravil Danilo D RobiRoberto, NinjaRider04, skalar36 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno November 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 29, 2014 (popravljeno) Evo mene. Včeri sm mel the uržah za it v Istro, bolj natančno Červar. Štartal ob 10h , vreme super, sonček, 27 stopinj, suha cesta ... ups, to ni blo včeri. :grrr Včeri je blo pa 5 stopinj (zgleda termometer na Guci ne kaže pod 5 ) pa mokro in pa drseče, sonce je pa tudi bilo, ampak nekje drugje. Točno 1 uro sm rabu po AC do Postojne, povprečna hitrost po potovalnem računalniku 138 :notworthy: , kar je tud kr neki ane? OMV kafe , pići miško dalje do morja, od meje naprej pa je bilo na cesti SKORAJ :hooray: nič mokrote in na nebu se je pokazala neka čudna okrogla rumena žoga. :blink: Mal sm bil začuden, kaj za hudiča je zdej to, je pa kr lepo zgledalo. No, od meje naprej sm pa res odprl plin in mal je manjkalo, da bi v Ljepi Njihovi pustil še kake 3000KN extra . V Červarju nareu uno the uržah zadevo, pojedel morsko kosilo , spil en TEMEN RADLER (zakuga se pr nas niso na to spomnil, zadeva je hudo dobra!!), pići miško nazaj v realnost . Počknu na Črnem Kalu pa sm se šu Mausova ćustwa , pa to... Sledila je kahva v Postojni, Radler pri Vaških v izbrani družbi. Moped sem parkiral v Ce in zamenjal prevozno sredstvo okrog 21h, UbijajKennyja & Fiš endćips v MB, spat ob 3 ponoči. The end. Fotodokazi: Popravljeno November 29, 2014. Popravil Dr_Jakob Scarlett, nxyz, KLOVN in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se