Nearrain Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 (popravljeno) ne vela, nisi slikal mopeda Niso me spustl z mopedom na sedeznico...jbg . . . stupid rules Popravljeno December 17, 2014. Popravil Nearrain Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Jebemti zviti gleženj, ma na moped sem vseeno šel +70 km Jutr še enkrat, da se ne ohladi. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno December 18, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 18, 2014 Niso me spustl z mopedom na sedeznico...jbg . . . stupid rules Drugod ni problema... KLOVN, SEBA33, mladench in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 super vreme a žal premalo časa, pa vseeno skuterskih 110km Keiko, MiNa, skalaprava in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno December 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 19, 2014 in tocno to bom zdele naredu . . . skalaprava, Kras, SEBA33 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno December 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 19, 2014 Pa je dobrih 100 "nekvalitetnih" okol... . KyoKon, Keiko, KLOVN in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 19, 2014 (popravljeno) Moji za razliko zgornjega so resnični. 170 jih je padlo. In sicer je bilo vprašanje kam? Ja morje gledat in tako sm šu..najprej kofi OMW, kjer sem počakal Bmflarskega prjatla Lukso. No ja, nekega sonca ni ravno bilo in primorska se je zavijala v oblake, pa pade ideja da greva iskat morje v notranjost. In kmal sva prišal do Cerkniškega morja Kjer sva hitro ugotovila, da svaki cigo svoga konja hvali in tu je cigo 1 in cigo 2 Nadaljevala sva pot proti Bloškemu morju Kjer sva srečala "ta lesenega" Takoj sva se zmenila za en selfie skupaj z dvemi lesenimi, tak da so na fotki štirje dokaj leseni Mraz je že pritiskal, padla je še kavica in Luksa jo užge čez Velike lašče proti LJ, jaz pa še na Planinsko morje in še fočk...gneče pa ni blo Vtisi, do jaja, kljub mokri in svinjski cesti Popravljeno December 19, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2, Nearrain, luxsa in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 (popravljeno) Moji za razliko zgornjega so resnični. Hahaha Tele ene in iste fotke ze od lani na net popas. Popravljeno December 19, 2014. Popravil Nearrain Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 (popravljeno) Hahaha Tele ene in iste fotke ze od lani na net popas. drugi bmflar je letos Popravljeno December 19, 2014. Popravil DAMI34 builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno December 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 19, 2014 (popravljeno) Popravljeno December 19, 2014. Popravil SEBA33 Nearrain, rumenicestak, Kmet2 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno December 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 19, 2014 Končno malo sonca, sem reku na sihtu ob 12ih sam in gasa proti morju. Ma me je že pred Postojno minilo, v Ljubljani sonce pa 12 stopinj, v Postojni pa pol manj stopinj pa oblačno in veter.Spil en čajček na Omvju, in gasa nazaj. Srečal zelo malo motorjev, od znanih samo Lojz. Mausa ni bilo, kar mi je blo zlo čudno Nazaj grede se ustavim v Domžalah pri Elisi, in kdo je tm :lol: Zmija ks ks pumpa gume na Kwaku :krneki: sva mogla obvezno še skočt na kofe v obližnji legendarni bife hvala za kofi, Mausi :yes: Luštnih 150 km Schultz, TakeALookAround, RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 19, 2014 Deli Objavljeno December 19, 2014 Tud jaz danes motoristiti se :grim. Štartam u Veleju in ga pičim do Cjela, Tokrat čist brez ac, vinjeta potekla . Grem na omv- ju tankat, pol pa študiram kam, namislim se proti rogaški. In res ga pičim do rogaškem, fulkj fajn vreme, ceste suhe, edin nekaj pred rogaško bla cesta mal vlažna. Zasučem pa pičim nazaj do Veleja, Čudovitih 126km . Nardim vmes eno fotko, pol jo pa u 3pm zbrišem k sm ostalo nesnago iz telefona brisu . Drgač pa že nekaj časa nazaj iz Veleja ven, nekaj naprej od Vinske gore, so ene tri ovinke pofrezal dol asfalt, matr stumatr ka se je to tm čez čuden pelet, sm čist posran tok se motor zvija k kača . Keiko, builder, Maximus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 Vinjeto lahk ze novo kupis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 Jst sem jo šel včeraj iskat pa so me kar mal čudno gledal kaj mi je, da vinjeto za motor kupujem jami65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 Jst sem jo šel včeraj iskat pa so me kar mal čudno gledal kaj mi je, da vinjeto za motor kupujem No jz sm jo kupil že takoj ko so bile v prodaji pa me niso nč čudn gledal,mogoče zato k sm čudn builder, jami65, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno December 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 20, 2014 Jaz pa vinjete ne rabim ...danes le do Sesljana DAMI34, rumenicestak, Kmet2 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno December 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 20, 2014 Prekrasan dan danas ... pravo vrijeme da se provozam po supertajnim lokacijama u susjednoj i prijateljskoj državi ... Također i kafca na tajnoj lokaciji iza sedam mora i sedam gora: Bilo je ostalo dovoljno vremena do mraka pa sam stigao i do druge supertajne lokacije ... Povratak doma preko sedam rijeka ... MiNa, luxsa, vandrovec in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno December 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 20, 2014 kljub zobobolu, ki sm ga ubil s tableto, danes novih 200km vandrovec, Schultz, SuNa in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno December 20, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno December 20, 2014 Ker smo imeli sinoči prednovolezno zabavo velike mestne družine , ki jo vsako leto organizira župankovič, sem se danes zbudil šele ob desetih. Prej se tudi ne bi, ker sem prišel domov šele ob petih zjutraj. Potem sem še dobro uro buden tiščal pojstlo k tlom, nazadnje pa sem se le dvgnil. Na motor se mi je uspelo usesti ob 12:18 in odpeljal sem se proti Postojni. Na OMV sem videl Lojza in sodelavca, ki je prišel na čaj. Saj me je povabil, da prisedem, samo mi je bilo škoda izgubljati čas s posedanjem. Sodelavec je samo odmajeval z glavo, ko sem mu povedal, kam bi rad šel. No, kar na hitro sem se odpeljal proti Pivki, Jelšanam, in naprej do Reke. Ker je bilo tam precej oblačno, Učka se je skoraj cela skrivala v oblakih, sem opustil misel, da bi šel preko nje. Skozi Opatijo, Moščeničko drago in ostala naselja sem prišel do Plomina, kjer sem naredil nekaj slik zaliva, nato pa spet po gasu proti Lupoglavu in Buzetu, kjer sem natankal. Moped je kuril v povprečju 7,3 l/100 km. Ker nisem hotel izgubljat časa, saj se je že počasi začelo mračiti, sem takoj nadaljeval proti mejnemu prehodu Sočerga in nato naprej proti Črnemu kalu. Tam se je pooblačilo, spustila se je megla in psihično sem se pripravil, da bom do Ljubljane vsaj nekaj časa vozil v vodi. Na srečo ni bilo nič, samo malo je zahladilo, ker nisem bil ravno zimsko oblečen . Do garaže sem pripeljal ob 18:26, kar pomeni, da sem bil na mopedu dobrih 6 uric, v tem času pa sem prevozil 327 km. LP Robert BIZIXXX, kamionar, nejcgs in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno December 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 20, 2014 Prelep soncen vecer z vrezovanjem kilometrov (samo ene par) v ledeno ploskev . . . MiNa, stromar-aly, hajoktejn in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 21, 2014 Deli Objavljeno December 21, 2014 Tu se po novem lahko že vse objavlja? Kolesarjenje, smučanje, karting, vožnja po gozdu... Fazer03 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 21, 2014 Deli Objavljeno December 21, 2014 sicer je tema za afterparty + se mi je zdelo da obstaja tema najava dnevnih vozenj?? skratka, je kdo iz Lj ali blizu za furo do ene 13.30 ?? nikol se nism zimske izvedu:( .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno December 21, 2014 Deli Objavljeno December 21, 2014 Ker sem imel v soboto in nedeljo biti zaseden, sem že v petek zjutraj v službi preveril napovedi za Karlovac (sončno-13stopinj), pobral naročila za Koranski sir, vzel prosto in se odpravil v Točak. Krenil okrog 10:43, v Hočah pozabil, da ne smem na AC (na srečo je pri prvi pumpi izvoz), se komaj prebil skozi Slovensko Bistrico in preko Podčetrtka in Brežic šel do Samobora, Jastrebarskega, Karlovca in Točka. Pri tem sem imel dve težavi. Prvič, sonce je tako nizko, da mi je ves čas sijalo v oči (sončni vizir ni dovolj temen, potreboval bi šilt), drugič,v senčnih delih je bila cesta precej vlažna in mastna in tretjič, ker je bil delovnik, je bilo precej tovornega prometa, ki me kar precej motijo (komaj enega spustim naprej, mi je že drugi za ritjo). V Jastrebarskem menjal denar (7,62:1), V Točku pozdravil familijo Novković (sem oktobra obljubil, da pridem še pred božičem), naložil cca 6 kil dimljenega sira in 1,6 kg ovčjega), v Karlovcu natočil za 1,191 €/liter (poraba skoraj 4 litre/100km) in veselo nazaj. Nazaj sem imel sonce v hrbet in je bilo prav prijetno. Kljub odličnemu lovskemu golažu (v katerem je razen vepra in srne tudi govedina - ne vem kaj vse njihovi lovci streljajo) in jabolčnemu štrudlu v lovskem domu na Plešivici, sem šel raje čez Zagreb in Krapino. Doma okrog petih popoldne, ravno še malo v temo. Zeblo ni, vožnja prijetna razen prej omenjenih težav s soncem (pri vožnji skozi redek gozd prav pobliskava), pri vožnji domov pa so bile sence tako nizke in dolge, da sem imel včasih občutek, da avto pelje po drugi strani. Skratka, obožujem ta sir ,zlasti zaradi načina nabave (cca 245 milj v obe smeri). Keiko, SuNa, ForU2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 21, 2014 Deli Objavljeno December 21, 2014 koncno lahko prpopam en nezen postojenski krog!! builder, MiNa, Schultz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno December 21, 2014 Deli Objavljeno December 21, 2014 danes vreme da bi bilo škoda sedet doma krenem iz moravč-ljubljana-kozina-stara cesta do kopra-marezige kjer sem v kufer naložil refošk -nazaj do kopra kavica potem čez črni kal na avtoceto in domov cca 260 km super furca doma pa degustacija marko UnionJack, builder, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se