Kmet2 Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 A ti si tisti, ki me je v ovinku na par cm prehitel? Sem kratkoviden in tako na blizu ne vidim. Aha to bo on DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno December 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 22, 2014 Danes 920 km... od tega cudovith samo 40...potem me je pa dez pregnal v "stirikolesno kletko" PS: ni se konc 2014 . . . Kmet2, HyperJack, MarkoR in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Aha to bo on ne seri, js sm ga preletel Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Danes 920 km... od tega cudovith samo 40...potem me je pa dez pregnal v "stirikolesno kletko" PS: ni se konc 2014 . . . Ja ubošček,kaj si ne moreš enega normalnega avta kupit Nearrain, DAMI34 in bzq 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Ja ubošček,kaj si ne moreš enega normalnega avta kupit hmmm...mogoce bi si ga celo lahko...sam do takrat si raj tega sposojam PS: kakor sem ze rekel.. NAJ MOTOR / AVTO 2014 je po mojem skromnem mnenju znamke RENTA Kmet2, trebor in BIZIXXX 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Ni ni zastonj. Najbrž tale tvoj prijatelj hoče kaj v zameno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 (popravljeno) Ni ni zastonj. Najbrž tale tvoj prijatelj hoče kaj v zameno? Cudne placevalne navade imas. A ti rent a car placas tako, da zalizes vodjo izposojevalnice? PS: a za neomejene kilometre mu ga pofafas? Popravljeno December 22, 2014. Popravil Nearrain BIZIXXX in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Mogoče je pa vseeno prijateljica? Resno, si naredil 920 ali 92km? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Mogoče je pa vseeno prijateljica? Resno, si naredil 920 ali 92km? Iskreno... do 920 km mi manjka se tocno 354 km. Toliko jih bo okol sedmih zvecer. Trenutno se se vozim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 (popravljeno) Začetek ni bil nič kaj preveč obetaven.. Na postojnskem OMVju je tičal samo neki KTM, na ridah pa... Daleč okoli nobenega, razen kravic Na koncu je zneslo okroglih ~200km, ker je kriza z bencinom. Popravljeno December 22, 2014. Popravil Aynach RobiRoberto, Kmet2, Keiko in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 22, 2014 Deli Objavljeno December 22, 2014 Potem pa kar pot pod kolesa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 Iskreno... do 920 km mi manjka se tocno 354 km. Toliko jih bo okol sedmih zvecer. Trenutno se se vozim. Si že v Maroku? '.' in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 Si že v Maroku? Ne se...sem na poti tja ...uspelo mi je pridet do Ljubljane Kmet2 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 Če boš nadaljevl v tej smeri, te čaka še cca 30.000km. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 Če boš nadaljevl v tej smeri, te čaka še cca 30.000km. Bistvena je pot in ne cilj . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno December 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 23, 2014 Ker je bil lep popoldan, pa da sem nekako obeležu zadn dan šihta, se je blo treba mal naokol pelat, z matorju seveda :grim. Šel sem do Dravograda, nazaj gredoč pa sem se ustavu na letališču v SG. Tokrat nisem slalomiru med stožci, ker k s eustavš so gume u šusu hladne, sem pa prisostvoval enemu vzletu in enemu pristanku nemškega helikopterja . Blo je kratkih, ampak sladkih 76,5km . a79, Kmet2, Mavti in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Kuhanje je zadnje čase moderno, zato vam zaupam moj skrivni recept, ki sem ga včeraj tudi testiral. Sestavine so: toplo vreme, predbožični dan, dopust, delujoči motocikel z nekaj bencina v rezevoarju in to je skorja vse, kar potrebujete. No, včeraj sem imel končno vse sestavine na kupu, le božično darilo mi je še manjkalo. Sam Božiček mi je namignil, da imajo prav fina darila v AS-u. In ker snega ni, in brez tega njegove sanke pač ne laufajo, me je poprosil, da se zapeljem kar sam po svoje darilo - seveda z motorčkom In sem šel. Moje darilo pa bo izgledalo pribljižno takole, ko bo enkrat v začeku 2015 pripotovalo v Slovenijo: In tako sem včerajšnji dan zaključil s spodobno cifro 233km. To pa še ni vse. Ker je božič, je potrebno imeti tudi okrašeno smrekico z lučkami. No, če smrekice slučajno nimate, lahko namesto tega uporabite tudi motorček. rezultat pa je takšen: Evo, grem se še danes en krog s svojo "smrekico" zapeljat, ker po vremenski napovedi je menda to to za leto 2014. Lp. Skalaprava builder, UnionJack, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 A to so ebay okrogle ledice cca 2 cm? Danes nč vozu. Zunaj fsrano. Bom pa jutri nadoknadu skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno December 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2014 (popravljeno) Včeraj ugotovila, da sprehodi in podobne zadeve niso zame, žulji bolijo, bolje, da ostanem pri brum brum stvareh zato je bilo treba takšno lepo vreme izkoristiti. Ker mi je letos dragi celo prvič in najbrž tudi zadnjič v življenju lepo zglancal motor je kwak seveda ostal v topli garaži :closedeyes: Čez Sela na Črnivec, lep pogled "tja čez" ko grem ponavadi z avtom v hrib tokrat gremo v desno po makadamu, proti Novi štifti mimo Tomana Iz NŠ do Gornjega Grada in Nazarij po asfaltu, potem pa na Menino iii spust proti Thin-čanstanu In potem vrnitev v civilizacijo. Kwak pridno počakal na toplem Fino fajn je bilo, zeblo nič Popravljeno December 25, 2014. Popravil nxyz Kmet2, RobiRoberto, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno December 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2014 Lušnih 80 km danes:) UnionJack, builder, nxyz in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno December 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2014 ... no, pa sem danes vseen videl ene par motoristov, ki jih "ne marajo doma" ... ... danes naj bi bili baje vsi skupaj ... doma ... z družino ... ... ampak ... :krneki: .. si nisem mogel kaj, da ne bi poklical dopoldne kšnga prjatlčka, da bi mi delal družbo na cesti ... pa je zgledalo najprej zelo slabo ... ... Kateemovc je še danes ob enajstih dopoldne "popravljal" svoj osebni rezultat v "dingldonglanju" ... in zato jasno ni imel časa ... ^_^ ... tud z večnim študentom s Kwako ni blo kej dosti bolje ... ... mi je poslal tale mms ... s pripisom, da se vdaja v alkohol zarad depresije ... .. tko da mi je na koncu ostal le še en bmflar, ki pa itak nikoli ne počne nič zgoraj naštetega ... Sicer pa današnja ruta ... Ljubljana - Litija - Zagorje - Izlake - Trojane - Kamnik - Komenda - Kranj in nazaj domov ... Litija ... Trojane ... sta se nama že dva pridružla ... ... v Kranju ... popolna "postava" ... u glavnem, še en zelo lep dan ... in 170 kilometrčkov ... Keiko, Kmet2, sayo in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 A to so ebay okrogle ledice cca 2 cm? Jp, fi 24 mm, 3W moči, day light LED. Sveti bolje, kot je videti na sliki . No bomo videli, kako dolgo se bodo vozile gor, sicer so vezane na pozicijske luči, je pa tudi stikalo vmes, tako da je lahko v vsakem trenutku na off. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno December 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2014 Evo, lihkar prišel domov s furce. Pik je napisal in slikal, dodajam pa še rahlo pranje in mičken snežink od Trojan proti Celju, drugega nič. Lušn. DAMI34, Mavti, jami65 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno December 25, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2014 Tudi jaz nisem bil danes doma. Okoli poldneva sem visel na bejsfuku, nakar me klikne Dottore Jakob, če se bom kaj vozil in ker se bom vozil, naj pridem v Ciele na nek liker. Malo pred eno sem se odpravil na Tomosa in se odpeljal do garaže, kjer sem ga zamenjal za Yamaho. Odpravil sem se proti Domžalam, nakar mi motor sporoči, da je žejen. Na Viru sem natankal in poslal Jakobu sms, da sem na poti. Ko sem se peljal čez Trojane sem videl parkiranih nekaj motorjev, samo se nisem ustavljal, da bom čimprej v Celju, a sem se po kakšnem kilometru vseeno ustavil in pogledal, če kaj piše na šumitelu. Jakob mi je sporočil, da je Pik na Trojanah in da bo dal za kofe. Obrnil sem in se vrnil nazaj. Tam je res bil Pik z dvema bmflarjema. Izkazalo se je, da je tista s kofetom resnična . Jaka je prišel, ko smo se ravno odpravljali, zato mu je Pik stisnil v dlan tistih nekaj fičnikov, da si bo lahko privoščil kavo. Nataknili smo si čelade in se odpeljali proti Vranskem in nato zavili levo proti Tuhinju in Kamniku. Tam je bil kratek posvet, kam bi se šlo. Kranj. In smo šli v Kranj. Od tam pa skozi Medvode do Ljubljane. Na hitro sem skočil domov, da sem vzel tank torbo in windbreakerje za zvečer, ko je malo zahladilo. Z Jakobom sva se zmenila, da greva še k njegovim v Mengeš in nato do Trojan, da sem napolnil tank torbo s krofi. Tam sva si privoščila kofe in tortico, nabavil sem še 7 krofov in odpravila sva se ven. Zunaj pa je tekla voda z neba :grim . Na srečo motor še ni bil popolnoma moker, tako, da sem se usedel na dokaj suh sedež. Vožnja po stari cesti v Ljubljano je odpadla zaradi dežja in ponovno sem izkoristil vinjeto za naslednje leto. Pralo me je do doma. Dobra stran vožnje v dežju je bila ta, da je bil motor po parih mesecih spet opran, poleg tega pa je tudi spralo vso sol, s katero cestarji ne skoparijo, ko jo mečejo po cestah. Dežjak je bil doma na suhem, anoraka se mi pa tudi ni dalo vleči izpod sedeža. Spet sem prevozil novih 219 kilometrov. LP Robert P.S.: likerja nisem dobil :grrr Nikii, DAMI34, Mia in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno December 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2014 Nikoli ne reči nikoli, ampak zdi se mi, da bi tole znal biti moj zadnji letošnji vtis iz dnevnih vožnje ....... razen če so ga pri ARSO pošteno mimo pihnili. No kakor koli že, moje jutro se je začelo z lepim presenečenjem, saj me je pod smrekico pričakalo tole imenitno darilce.... Ja, čeprav se vsi izogibamo AC, pa je včasih pač nujno zlo za hiter premik iz točke A v B. Božič je pri nas pomenil tudi skupno kosilo in zato je bila misel, da jo že dopoldan popiham z motorjem, iluzija. No, malo pred 14. uro pa je le padla zelena luč in.....brrrrruuuuuummmmm...... že sem začel nabirati zadnje letošnje kilometre po hladnem asfaltu Na moje presenečenje ni dolgo trajalo, ko je se je v Soteski pred mano pojavil temen V-Strom, voznik pa je ubral pot, ki je v veliki meri sovpadala z mojo ruto Dvor - Kočevje......A si bil ti? In tako sem priključil zadaj in družno sva vijugala po delno suhi, delno mokri cesti. Tik pred Kočevjem, se nama je na rep priključil še drugi beli V Strom.... A si bil ti? drugič Nazaj grede postanek v Starem Logu......iz kadra sem ušel lulat, bavarec je dejal, da ga še ne tišči Še skok do Ivančne gorice ter nazaj domov in števec je pokazal lepih 173km Letošnje vrtenje števca se je tako končalo, zato bi rad ob tej priliki vsem motoristom zaželel vesel božič in lepe novoletne praznike ter seveda varne in lepe kilometre v 2015. Pa da bi se čim manj kregali, kdo ima boljši motor, ker itak se ve.................da imam jaz najboljšega Lepo vas pozdravlja Skalaprava sayo, jami65, RobiRoberto in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se