Popularna objava spaceback Objavljeno December 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2014 Ah jaz sem pa šel po božične kremšnite markII, pik1, vencel in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno December 26, 2014 Deli Objavljeno December 26, 2014 Evo, lihkar prišel domov s furce. Pik je napisal in slikal, dodajam pa še rahlo pranje in mičken snežink od Trojan proti Celju, drugega nič. Lušn. Drugič, če se že mimo vozite in izzivate se lahko tudi ustavite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2014 (popravljeno) Z ozirom na vremensko napoved, obstaja velika verjetnost, da pišem zadnjič v to temo 200 okroglih je padlo počk nazaj pa preko Trsta..fuj, bjlak in fuj sol na AC do Sežane in krasa naprej Štanjel do jaja Popravljeno December 26, 2014. Popravil DAMI34 dondule, Schultz, hajoktejn in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno December 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2014 na krof vandrovec, DAMI34, Keiko in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dondule Objavljeno December 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2014 (popravljeno) Upam da niso bli zadnji letos,če pa so bli so bli sladki,slabih 200 jih je ratalo! Tule se bi moralo videt morje sam se preveč blešči! Tukaj je pa .......... Popravljeno December 26, 2014. Popravil dondule skalaprava, igorkr, maj08 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno December 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2014 Sem mislil, da bo še kdo. A sem bil sam. Nearrain, builder, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 26, 2014 Deli Objavljeno December 26, 2014 saj vidiš, da same fotomontaže gor dajejo :-) trebor in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno December 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2014 Ena z Učke. Sva čast jima. Avto z zimskimi gumami je šel samo še nazaj. Scarabeo RobiRoberto, hajoktejn, Kmet2 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno December 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2014 Kmet2, Nearrain, igorkr in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 27, 2014 Deli Objavljeno December 27, 2014 Še zadnji letošnji kilometri so za mano, tokrat res skromnih 9km :grrr, fulj noro ........ tako, da letos še ni treba akumolatorja prklopt na vzdrževalca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nejcgs Objavljeno December 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 27, 2014 tole pa obuja lepe spomine po dobrih starih časih, ko me je bawarc prevažal naokoli ne glede na vreme :-) Bi kr šou en krog, če bi le uhka :-) trebor, DXR16, vandrovec in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 27, 2014 Deli Objavljeno December 27, 2014 Si to posnel danes, ali si snel z neta?. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno December 27, 2014 Deli Objavljeno December 27, 2014 tole pa obuja lepe spomine po dobrih starih časih, ko me je bawarc prevažal naokoli ne glede na vreme :-) Bi kr šou en krog, če bi le uhka :-) IMG_4439b.JPG Sej boš še šel :-) thumper, trebor, nejcgs in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nejcgs Objavljeno December 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 28, 2014 Si to posnel danes, ali si snel z neta?. posneto lastnoročno 27/12/2014 (se pravi da je t.i. avtorska fotka) Lokacija-vidiš na tabli ;-) BMWflar, Keiko, Schultz in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 29, 2014 (popravljeno) fak off -1C js se grem vozit.........majkemi, če bi zadel na loto gonim vse u qurac in bi se sam vozu in vozu in vozu...no dns še nism zadel, pa sem mal fotošutingiral po Vipavski..dobrih 100 sm klepnu ja..makedam tudi brez Kmeta najdem Vipavsko morje grad Vogrsko in selfie kr neki ob cesti The railroad in kot se spodobi za letni čas, še mau snega, cesta polna soli in peska, tako da me ju3 čaka generalno pranje, čiščenje, podmazovanje Me over&out 4 letos Popravljeno December 29, 2014. Popravil DAMI34 mladench, n_majk, RobiRoberto in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 29, 2014 MihaGS, DXR16, Keiko in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 Svaka čast jst sm že za božič skoraj primrznil na motor in sem se odloču da bo dost za letos. Januarja pa naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 HA HA HA, kok je tamala Hongda fajna v globokem snegu Powder for the win!!! p.s. Na cesti je pa bolj tk-tk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 HA HA HA, kok je tamala Hongda fajna v globokem snegu Powder for the win!!! p.s. Na cesti je pa bolj tk-tk. Vem :glare: Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 DAMI34 ........ reč mi z kakim fotoaparatom in nastavitvami ti to vedno slikaš, al slike potem še z kakim fotošopom obdeluješ? Je pa res, da ga jebeš ku črno kamrkol postaviš povsod paše . Pa še nekej me zanima, tale tvoja tank torbica me malo mede, je to običajna lega, ali je pač to tebi najbl in? Gledano iz strani uporabnosti je malo nerodno za odpiranje, gledano iz strani aerodinamike pa neb mogl bit bolš . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 (popravljeno) DAMI34 ........ reč mi z kakim fotoaparatom in nastavitvami ti to vedno slikaš, al slike potem še z kakim fotošopom obdeluješ? Je pa res, da ga jebeš ku črno kamrkol postaviš povsod paše . Pa še nekej me zanima, tale tvoja tank torbica me malo mede, je to običajna lega, ali je pač to tebi najbl in? Gledano iz strani uporabnosti je malo nerodno za odpiranje, gledano iz strani aerodinamike pa neb mogl bit bolš . Torbica, sem jo moral obrniti za 180 stopinj, da me ne moti. (v nasprotnem je preveč nazaj in se drgne ob mene) Slikam z 12mp xperio in včasih uporabim kak filter ali ojačane barve, če se mi pa da pa potem uporabim doma photomatix program za hdr. Kvalteta slik je bolj tako tako (glej zrnatost, ostrino itd) v primerjavi s kakim dobrim aparatom, se pa držim načela, da za dobro fotko rabiš: -dobro lokacijo -slikam po možnosti stran od sonca, da se dobijo kontrasti -mal pazim na kompozicijo, da je uravnotežena -globinsko ostrino sleparim s filtrom -načeloma pa vedno velja, če tebi zgleda dobro ko gledaš kak motiv, bo tut na fotki ponavadi izpadlo dobro Popravljeno December 30, 2014. Popravil DAMI34 Whiskey, TOMCAT, nejcgs in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 Torbica, sem jo moral obrniti za 180 stopinj, da me ne moti. (v nasprotnem je preveč nazaj in se drgne ob mene) Slikam z 12mp xperio in včasih uporabim kak filter ali ojačane barve, če se mi pa da pa potem uporabim doma photomatix program za hdr. Kvalteta slik je bolj tako tako (glej zrnatost, ostrino itd) v primerjavi s kakim dobrim aparatom, se pa držim načela, da za dobro fotko rabiš: -dobro lokacijo -slikam po možnosti stran od sonca, da se dobijo kontrasti -mal pazim na kompozicijo, da je uravnotežena -globinsko ostrino sleparim s filtrom -načeloma pa vedno velja, če tebi zgleda dobro ko gledaš kak motiv, bo tut na fotki ponavadi izpadlo dobro Lej če slikaš bmflarja slika ne more bit slaba pa če nobene od naštetih alinej ni v fotografiji..... pik1, DAMI34, maxxa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 Vem :glare: ... jamrouc. Namest da bi užival v vonjavah, ki prihajajo iz mojih DVEH auspuhov .... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 Lej če slikaš bmflarja slika ne more bit slaba pa če nobene od naštetih alinej ni v fotografiji..... sam res, ampak to je že višja znanost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 sam res, ampak to je že višja znanost Ni ni sam nahraniš me pa za pit mi daš pa sm lohk na vseh tvojih slikah.....bodo kompozicijsko popolne trebor in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se