SeBB Objavljeno Maj 26, 2014 Opozori Objavljeno Maj 26, 2014 Če koga zanima imam ugodno še dve karti za MotoGP Brno 15.16.17.8. 3 dnevna karta za vse tribune razen štartno/ciljne za B,C,D,E,F,G . Kamp ni v ceni. Kampi so štirje različni tam okoli dirkaliča, pa pride cca 40€ ta 3 noči. Piši mi na PM če te zanima.
Miha X Objavljeno Maj 26, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2014 Pa kako eni razmišljate; Utrujen, pa pijača, postelja, pa hrup in....??? Saj greš vendar na dirko!! Torej: alkohola NI hrup JE žur JE spanje SREDI DOGAJANJA Čepi za ušesa OBVEZNO / in kje vidiš zdej problem?!? Alkohol - JE!!!!! Kako ne bi pil odlična češka piva? Hrup - JE Žur - JE Spanje - tam kjer se lahko naspiš Čepi za ušesa - nikakor Odhod proti SLO - ko imaš 0,0 promila alkohola v krvi Brane Kretenčič 1
Buschi Objavljeno Maj 26, 2014 Opozori Objavljeno Maj 26, 2014 Pismo, ste mi zdej dal mislat. Smo imeli v klubu fiksno idejo, da gremo z Tomosi, kar je meni po godu, po godu mi je tudi ogled dirke, sem pa svoja leta pijančevanja dal skozi in mi nekako ni za prenašat pijance in njihove fore.
Miha X Objavljeno Junij 18, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2014 Nč ne bo s kampom. Gremo familiarno od petka do ponedeljka, in to z avtom. Dobil poceni penzion v Lišenu na obrobju Brna.
oga23 Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 ker tudi jaz grem letos prvič, me zanima, a kdo ve za kakšna ležišča v okolici brna, dirkališča ? nismo ljubitelji kampiranja so te karte za 68€ OK? kej predlagate, da se namestimo, da bi čimbolje videli? vem ja, gnjavim, bom pa hvaležen vsake pomoči
Roman Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 ker tudi jaz grem letos prvič, me zanima, a kdo ve za kakšna ležišča v okolici brna, dirkališča ? nismo ljubitelji kampiranja so te karte za 68€ OK? kej predlagate, da se namestimo, da bi čimbolje videli? vem ja, gnjavim, bom pa hvaležen vsake pomoči Kar se tiče prvega vprašanja, ti ne morem dosti pomagati, ker vedno kampiram, za ostalo je pa takole: v Brnu se drugih razen osnovnih kart skoraj ne splača kupiti, ker je steza po večini obdana s travnatimi brežinami. Možnost ogleda je: 1. na vzponu proti ciljni ravnini (tam je na sam dan dirke sicer precej polno), 2. na terasah nasproti vzpona proti cilju (tam ni gužve, se pa vidi bolj malo steze), 3. sredi steze, na t.i. stadionu (tudi tu je v nedeljo ponavadi polno), 4. na začetku spusta proti najnižji točki (tu se vidi veliko, ker vidiš tudi del stadiona, pa še točka za preizkus starta je na začetku spusta, gužve pa ni). Na vseh mestih so big screen-i, je pa priporočljivo imeti s seboj daljnogled, da lahko slediš časom ali vrstnemu redu na zaslonu. Če se boste dnevno vozili iz smeri Brna na dirkališče, se peljete po cesti proti dirkališču, kjer vas malo pred stezo usmerijo levo na veliko parkirišče. Točno nasproti vhoda na parkirišče gre makadamska cesta skozi gozd proti vhodu na stezo (pred vhodom je možno od petka dalje kupiti tudi karte). Vhod je pod šikano pred ciljno ravnino, desno pa je velika travna brežina (prvi opis). Če se spuščaš po asfaltni potki prideš do najnižje točke, kjer je levo tunel (skozenj se pride do teras nasproti travnika in naprej do stadiona). Če pa greš od najnižje točke naprej, se vzpneš na del, ki je opisan kot zadnja možnost za ogled. Priporočam primerno obutev, ker je hoje kar nekaj.
skuterist Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Imam eno karto za MotoGP 15-17.8.2014 - "travne tribune (B, C, D, E, F, G)" če je še kdo brez. Info na PM.
jozexj6 Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Kar se tiče prvega vprašanja, ti ne morem dosti pomagati, ker vedno kampiram, za ostalo je pa takole: v Brnu se drugih razen osnovnih kart skoraj ne splača kupiti, ker je steza po večini obdana s travnatimi brežinami. Možnost ogleda je: 1. na vzponu proti ciljni ravnini (tam je na sam dan dirke sicer precej polno), 2. na terasah nasproti vzpona proti cilju (tam ni gužve, se pa vidi bolj malo steze), 3. sredi steze, na t.i. stadionu (tudi tu je v nedeljo ponavadi polno), 4. na začetku spusta proti najnižji točki (tu se vidi veliko, ker vidiš tudi del stadiona, pa še točka za preizkus starta je na začetku spusta, gužve pa ni). Na vseh mestih so big screen-i, je pa priporočljivo imeti s seboj daljnogled, da lahko slediš časom ali vrstnemu redu na zaslonu. Če se boste dnevno vozili iz smeri Brna na dirkališče, se peljete po cesti proti dirkališču, kjer vas malo pred stezo usmerijo levo na veliko parkirišče. Točno nasproti vhoda na parkirišče gre makadamska cesta skozi gozd proti vhodu na stezo (pred vhodom je možno od petka dalje kupiti tudi karte). Vhod je pod šikano pred ciljno ravnino, desno pa je velika travna brežina (prvi opis). Če se spuščaš po asfaltni potki prideš do najnižje točke, kjer je levo tunel (skozenj se pride do teras nasproti travnika in naprej do stadiona). Če pa greš od najnižje točke naprej, se vzpneš na del, ki je opisan kot zadnja možnost za ogled. Priporočam primerno obutev, ker je hoje kar nekaj. Lohk mal bolj konkretno poveš kera je kera tribuna tuki na zemljevidu?
Roman Objavljeno Julij 9, 2014 Opozori Objavljeno Julij 9, 2014 Lohk mal bolj konkretno poveš kera je kera tribuna tuki na zemljevidu? Takole: 1. = E in G 2. = F 3. = C 4. = D
oga23 Objavljeno Julij 9, 2014 Opozori Objavljeno Julij 9, 2014 hvala, Roman! Ležišča dobil za 20€ na noč po glavi(dvoposteljne sobe) v Brnu(kolej akademie se reče), kar je ugodno torej ja, 68€ karte so ok in d, če prav razumem? malo sem nabliskan, ker sem zdaj par dni nočitev iskal
niger Objavljeno Julij 15, 2014 Opozori Objavljeno Julij 15, 2014 Avtobusi iz centra vozijo na 15 minut. Brezplačno. Direkt do vhoda. Pivo na dirkališču je 2,3 eur, v centru 1,2 eur.
gsxf750 Objavljeno Julij 16, 2014 Opozori Objavljeno Julij 16, 2014 Imam eno karto za MotoGP 15-17.8.2014 - tribune (B, C, D, E, F, G), predprodajna cena. več na PM. Uroš Zorko 1
Miha X Objavljeno Julij 30, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2014 Še mal, še mal .... pa gremo !!!
janetka Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 je dovoljeno pijačo in kake prigrizke (sokove,vodo, piškote) prinesti sabo na ogled dirke al jo na vhodu poberejo ? hvala lpj
skuterist Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 je dovoljeno pijačo in kake prigrizke (sokove,vodo, piškote) prinesti sabo na ogled dirke al jo na vhodu poberejo ? hvala lpj Nič ne poberejo, brez skrbi. Samo piva ne sabo nosit, ti prinesejo ohlajenega :grrr P.S. kje bodo keksi?
Dejan99x Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 Ali se da kupiti karte ob vstopu na dan prireditve (recimo v petek ali soboto)?
skuterist Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 Ali se da kupiti karte ob vstopu na dan prireditve (recimo v petek ali soboto)? Da.
janetka Objavljeno Avgust 1, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2014 Nič ne poberejo, brez skrbi. Samo piva ne sabo nosit, ti prinesejo ohlajenega :grrr P.S. kje bodo keksi? na placu označenmu s črko "D", pssssst pa ne okol govort
R6ER Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Katera je najboljša pozicija za gledat...najbrž se splača biti na C "tribuni" al travi karkolipačjetam aja, kako je kej z hrano in pijačo ob pisti ( da ne bo kdo lačen in žejen, predvsem )
frajtonar Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Ali ima kdo še kakšno karto viška? kupim! R6ER jaz imam ponavadi sendvič s seboj, pir pa tam dobiš
robocop11 Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 (popravljeno) pozdravljeni,kupim karto za brno,vikend paket lahko tud 3 če jih ima kdo mogoče? lep pozdrav:) 040 535 181 Popravljeno Avgust 8, 2014. Popravil robocop11
hector Objavljeno Avgust 9, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2014 pozdravljeni,kupim karto za brno,vikend paket lahko tud 3 če jih ima kdo mogoče? lep pozdrav:) 040 535 181 ...ne skrbi, v brnu lahko stalno kupiš karto, tudi na dan dirke....
robocop11 Objavljeno Avgust 9, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2014 ...ne skrbi, v brnu lahko stalno kupiš karto, tudi na dan dirke.... vem vem,grem 4 letos,sem pa mislil kak euro prišparat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se