djfelix Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Pozdravljeni! Če ima še kdo kaj kart za prodat rabimo 4 kom. ni pa panike če ne,jih bomo pa gor kupili. Zanima me še če imama kdo kakšno priporočilo za kamp katerega in koliko kaj to stane mogoče še kakšen link. Hvala se vidimo gor
aubl Objavljeno Avgust 13, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2014 Mogoče kdo ve za kak prevoz? Pri avtobusnem prevozniku, lahko pa tudi privat, ker sva samo dva, in bi bilo malo drago, če greva sama z avtom.
rajder Objavljeno Avgust 14, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2014 Lp ali kupite krone že v slo ali plačujete z eur
Brane Kretenčič Objavljeno Avgust 14, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2014 (popravljeno) A gre jutri kdo s primorskega konca z motorjem proti Brnu? Samemu se mi ne gre. Popravljeno Avgust 14, 2014. Popravil Brane Kretenčič
Vida Objavljeno Julij 16, 2015 Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 Pozdravljeni, imam eno vprašanje za letošnji moto gp v Brnu, lani smo šli z agencijo ( 1 dan) , letos pa bi želeli ostati vsaj 2 dni in to v kampu, zanima me ali moramo kamp prej rezervirati? in ali mogoče kdo ve za kamp,ki je ob jezeru ? ali pa za kak drug bolj umirjen kamp ( ne start in ne tisti čisto pri stezi) Hvala za odgovore
skuterist Objavljeno Julij 16, 2015 Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 Pozdravljeni, imam eno vprašanje za letošnji moto gp v Brnu, lani smo šli z agencijo ( 1 dan) , letos pa bi želeli ostati vsaj 2 dni in to v kampu, zanima me ali moramo kamp prej rezervirati? in ali mogoče kdo ve za kamp,ki je ob jezeru ? ali pa za kak drug bolj umirjen kamp ( ne start in ne tisti čisto pri stezi) Hvala za odgovore Ob jezeru: http://www.campingradka.cz/ malo proč: http://www.autocampobora.cz/ Lp
Miha X Objavljeno Julij 16, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 Tudi letos pade ogled MotoGP v Brnu. Lani sem v soboto na dan kvalifikacij obiskal še Prago. Skratka rad grem enkrat na leto med Čehinje.
skuterist Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Ma kdo kakšno karto za prodat? Skupina se je povečala za 1 potnika.
juress Objavljeno Julij 22, 2015 Opozori Objavljeno Julij 22, 2015 Karto kupiš direktno na eventim.cz, imajo še vse od 60€ naprej cel vikend
zemljan Objavljeno Avgust 6, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2015 Pozdrav! Letos imamo namen z motorji do Brna. Odhod v soboto zjutraj (iz Štajerske), povratek v ponedeljek. Spanje v kampu Start. Katero pot priporočate, kje je primerno zaviti iz AC in pot nadaljevati po lokalnih cestah?
semering Objavljeno Avgust 7, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2015 Če gre kdo (eden ali dva) v petek 14.08. z motorjem v Brno, se mi lahko priključi zjutraj ob 5 uri na Trojanah (...sicer bom šel sam.)
jozexj6 Objavljeno Avgust 7, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2015 Jst mam pa eno drugo željo. Mi je kdo pripravljen v Brnu kupit hoody od Tech3 yamaha? Upam da jih tam imajo,ker na uradni gp store jih ni več.Lani je bila cena menda okol 50€. Lohk dam denar naprej al pa kasnej .kokr se zmenmo. Če je kdo taka dušica,naj se mi javi zasebno.
gregor46 Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Ima mogoče kdo kakšno karto viška?
juress Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Jaz grem z mopedom, poizkušam da bi šel prej. Semering a mi zaupaš GSM na zs. Thanks
a79 Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Prodam eno karto za dirko motogp v Brnu naslednji vikend (13.8.-16.8.). Karta velja cel vikend (čet.-ned.), s karto je možen ogled iz tribune T6, ter vseh travnatih površin. Imamo tudi prostor v avtomobilu, namestili se bomo pa v kampu. vse dodatne info na zasebno. OBJAVA IZ FB. Ce kdo rabi gsm, pisi na zasebca.
gradbenik Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Mene zanima kaj vi mislite da bo z vremenom. Ob prenosu vceraj je bilo receno da bo lepo vreme ko pa gledam razne napovedi po ceskih in tujih portalih pa kaze za nedeljo dez. Ve kdo za kaksno uradno cesko stran npr. kot nas Arso?
maus Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 http://www.accuweather.com/en/cz/prague/125594/daily-weather-forecast/125594 mogoče kj pomaga .. tut kaže v nedeljo dž
hector Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 tukaj imaš eno ziher napoved: http://pocasi.seznam.cz/
gregor46 Objavljeno Avgust 13, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2015 Ima mogoče kdo kakšno karto viška? Še vedno kupim.
janetka Objavljeno Avgust 14, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 http://www.accuweather.com/en/cz/prague/125594/daily-weather-forecast/125594 mogoče kj pomaga .. tut kaže v nedeljo dž Mausi, ne bo dežja ne, :grrr lani je blo vse črno na nebu, pa mrazzzzz...tik predno se je pa Rossi začel ogrevat, so pa vojaški lovci razbili oblake in je blo " slunečné počasí " sončno vreme suzuki 1
Miha X Objavljeno Avgust 17, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2015 Nekaj utrinkov iz MotoGP Brno 2015. Kras in DXR16 2
Roman Objavljeno Avgust 18, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2015 Pred Rookies dirko so objavili podatek, da nas je bilo za vikend v Brnu (na dirkališču) 248.000 . Pa še ena - ne najbolj prijetna. Ker sem se do hriba D v nedeljo s kampa Start pripeljal s skuterjem (žena je imela pred kratkim artroskopijo kolena in ni za dolge pohode), sem moral po dirki 28km naokrog, da sva prišla nazaj v kamp.
ZdravkoK Objavljeno Avgust 19, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2015 (popravljeno) In še malo "izaodrja". ENjoY! Popravljeno Avgust 19, 2015. Popravil ZdravkoK billy, Kras, a79 in 2 others 5
juress Objavljeno Avgust 21, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2015 noro je bilo, edino priznam nisem dal 80€ v Startu, pa sem se odpeljal v sosednjega ob stezi za 25€ za vikend, kjer je blo tudi fajn in veselo, druščina še posebej, štajerci, gorenjc (in njegov brat ) Fajn je bilo tudi za nazaj - pičil na Bratislavo in eisenstad, s kosilom pa bil domaob 21:00, od graza do doma pa na stromu pralo veselo, luči zaradi strel nisi rabil, dežna obleka je zakon. Nekje pred Grazom so me 4je v ledru na pol cestakih malo postrani gledali, ampak po moje so kmalu razumeli...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se