Hrenowsky Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Seveda se da. Sm gledal slike, k je en to naredil, samo ta stran ne obstaja več. ← Heh, no ce bi mel kdo te slike slucajn na kompu al pa vedel kej vec o tej predelavi nej napise tle al pa mo poslje ZS. K res nujno rabm to zrihtat (ce ne drugace pa tko da bom cel blok menjal, ce kdo loh zrihta tak blok, ZS)
slovenc46 Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 kje bi blo najbols blatnik odzagat al odvit :hmm:
Hrenowsky Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 kje bi blo najbols blatnik odzagat al odvit :hmm: ← Lohk ga odvijes celega ali pa ga odbijes malo za nosilcem tablice. Jaz sem ga odrezal v obliki \_/ s tem da sem ohranil zelezni nastavek za tablico (na katerem imas okvir tablice), odrezal sem ga tako da sem odstranil tudi oba oranzna odbojna stekla. Be creative :yes:
maXXXimum Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Lohk ga odvijes celega ali pa ga odbijes malo za nosilcem tablice. Jaz sem ga odrezal v obliki \_/ s tem da sem ohranil zelezni nastavek za tablico (na katerem imas okvir tablice), odrezal sem ga tako da sem odstranil tudi oba oranzna odbojna stekla. Be creative :yes: ← Ubistvu tudi če blatnik odstraniš se da pr NRGju čist normalno pritrdit tablico, tako da odvisno kaj ti je pač bolj všeč.. če blatnik odstraniš zadeva zgleda TAKOLE. Mal je umazan na sliki :oops: , sam druge nimam :whistle:
slovenc46 Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 ga bom rajs mal majn skrajo ko ce bom ceuga dal dol ni tak lepo :OK:
_racija_ Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Hrenowsky denx za tist nasvet! :D Oče mi je takoj zrvanal, zdaj je še sam malo poškraban, sam nevem če se mi splača to farbat. Ker sta straša prepričana da bom moje kaskaderske sposobnosti še vsaj enkrat pokazala...to njidva menita...jaz sem seveda prepričana v moje driverske sposobnosti :OK:
_racija_ Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 (popravljeno) Hmm....moj pc je kriv, k mi nekaj šteka, prosim če zbrišete eno do objav...denx Popravljeno Julij 21, 2005. Popravil _racija_
Hrenowsky Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Sej zato smo pa tle da si pomagamo! :OK: :OK: Sj jst sm tut mislu dat na novo pobarvat ko sem taprvic padu, ampak se je cez en mesec izkazal da bi blo brezveze ker sem se drugo stran podrgnu :closedeyes: Aja, se neki, a kdo ve kolk pride postnina ce narocim neki s strani www.scooter-attack.com in ce sploh posiljajo v slo? (k jst bi si kupu downhill balanco in nosilc zanjo za cca. 60euro)
nsignific Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Kaka je razlika med NRG in NRG MC2? A "samo" NRG sploh obstaja? K vidm da eni v oglas napisejo Piaggio NRG zgledajo pa isti kt moj MC2, pa se novejsi so. Anybody?
_racija_ Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Kaka je razlika med NRG in NRG MC2? A "samo" NRG sploh obstaja? K vidm da eni v oglas napisejo Piaggio NRG zgledajo pa isti kt moj MC2, pa se novejsi so. Anybody? ← Meni se zdi da sam NRG ne obstaja maš NRG mc2, NRG extreme, NRG mc3 in NRG power
dj_runner Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 NRG so oni prvi ko so isti ko typoony razn da majo spredaj drugo luč pa da so LC
Hrenowsky Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Kaka je razlika med NRG in NRG MC2? A "samo" NRG sploh obstaja? K vidm da eni v oglas napisejo Piaggio NRG zgledajo pa isti kt moj MC2, pa se novejsi so. Anybody? ← Nrg-ji so razvrsceni po modelih: Nrg (tja nekako do leta 1997), razlikuje se po zadku ki je enak Typhoonovemu, pa vodno hlajenje ima dodano. Nrg MC2 (od leta 1998 naprej, do MC3) Zadek je nanovo oblikovan, sprednji del ostaja enak. Nrg MC2 Extreme (niti nevem od kdaj pa do kdaj) Nov kljun z trikotnimi smerokazi, menjani stevci in stikala Nrg MC3 (tja nekako od leta 2000 pa do Power) Ni novejsih izboljsav (domnevam da so samo preimenovali extrema) Nrg Power (2005) Najnovejsi model, v katerem je precej sprememb. Link OPIS (ce sem kaj narobe napisal mi povejte! :OK: )
SpEedEr Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 wem da je malo :topic: ampak jaz sem si z svedrom zvrto lukno v dizo od dell-or-toja 14/12 sveder je širine 1 mm a je to kaj narobe če je tako velika diza a ne vleče pol več a bolše vleče pa zanimame če sem zdej vniču dizo al je še vredu pa pilo mi bo najbrž tut več ne pa to se gre za tomos avtomatik :kva2:
_racija_ Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 (popravljeno) Sam NRG ni kaj lep, ker ima ta typhoon zadek. Meni je na mojem NRG-ju ravno ta zdek lep, ker ima tak športen izgled, malo dvignjeno pa to, pa še sedež je fajn velik, tako da se včasih tudi trije gor peljemo :OK: . Pa NRG mc3 ma malo drugačne luči, kot extreme, pa meni se zdi da te števce drugačne...samo se mi ne dopade ravno zaradi barvnih kombinacij...saj na srečo ga lahko prebarvaš :D Sam men je mc2 še vedno najlepši :OK: A je ta nov sploh vreden svojega denarja? kolega k ma mc3 se je včeraj peljal z novim sen krog pa rekel da ni ravno kaj...? To je pa ta moj nesrečen NRG :D Popravljeno Julij 24, 2005. Popravil _racija_
Crownless Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 wem da je malo :topic: ampak jaz sem si z svedrom zvrto lukno v dizo od dell-or-toja 14/12 sveder je širine 1 mm a je to kaj narobe če je tako velika diza a ne vleče pol več a bolše vleče pa zanimame če sem zdej vniču dizo al je še vredu pa pilo mi bo najbrž tut več ne pa to se gre za tomos avtomatik :kva2: ← Sprašuje v zato vprašanje primernih temah. In ja zajebal si dizo
Hrenowsky Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 _racija_ tanov ni bogve kaj, je pac fensi in nov dizajn, mislm da ma tud tezisce mal drugacn k ma tank za benz pod nogami. Aja, by the way, na tvoji sliki je uzadi rdece-srebrn mc3, ce se ne motm? No, tak zgleda moj sam da ma stevce od mc2, in pa se ene par unikatnih lastnosti :)
_racija_ Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Ja je rdeč mc3, ravno od tega kolega, ki se je vozil z novim. A je možno da mu gre 95 km/h po števcu? če ima samo blokade zunaj? :eek:
Hrenowsky Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Cist mozno, sam stevcu ni kej prevec za verjet k eni lazejo tud do 15km/h.
nsignific Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Hrenowsky hvala za cudovit pregled razlicnih modelov NRGja :worship: Jaz sem ravno vceraj svojo totalko MC2 prodau za 55k enmu k jo je ze isti dan menda zrihtu da je bla spet ok... :) Zdj pa kupujem novga, pa ugotavljam da folk daje ubitacne cene za uibr zmahane NRGje... Pa pravjo da se slabo prodajajo NRGji? Nvem no, s takimi cenami za tako robo ni cudn. Drgac pa, SM NA TRGU ZA NRGJA... :D
sicko Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Mah res je da so dragi jz sm ga pred kratkim kupu pa sm dou 250 jurjou za 2000 letnik pa 12000 prevozenih slika.. sam da sm nalepke dol potrgu NRG zakon!!
nsignific Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Mah res je da so dragi jz sm ga pred kratkim kupu pa sm dou 250 jurjou za 2000 letnik pa 12000 prevozenih slika.. sam da sm nalepke dol potrgu NRG zakon!! ← Sama fousarija me je :D Js ga pa ne dobim in ne dobim. Same zmahane mi ponujajo.
Hrenowsky Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Jst sm svojga dubu za 150k, sam sem ga mogu zrihtat tko da sm se ene 100k nanga dal k je bil totalka(sam plastike so ble zraven nove), samo zdej pa ga ne prodam. :) Itak, zmahani so pa zato, ker tist k ma nrg-ja ga izkorist do konca, ker je to itak eden izmed najboljsih skuterjev.
jetman Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) ... ker tist k ma nrg-ja ga izkorist do konca... Ali po tvoje ˝izkoristiti do konca˝ pomeni ˝razbiti do konca˝ :? Jaz zase mislim, da znam izkoristiti skuter, pa mi ga ni treba razbiti :doze: Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil jetman
Hrenowsky Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Ali po tvoje ˝izkoristiti do konca˝ pomeni ˝razbiti do konca˝ :? Jaz zase mislim, da znam izkoristiti skuter, pa mi ga ni treba razbiti :doze: ← Samo v nekaterih primerih :) :) Drgac sm pa mislu da ga zgonjo tok da kaksen ne dela lihk najbols....
Hrenowsky Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 A kdo ve kje bi se dal dobit cilinder pa bat 60ccm? In pa, a bi mogu pol se kej druzga menjat...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se