manjak Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Hud je, hud. Pa če je to res tak avspuh pa sploh hudo :)
manjak Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 jaz mam pa na rdečo :yea2: - serijsko je blo belo :BUA: Vse je boljše k rumena :) Čeprav mi bledi prasica. Kje se da dobit kakšno farbo za žarnice temperaturno obstojno? :?
Zok Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Kje se da dobit kakšno farbo za žarnice temperaturno obstojno? :? v conradu so mel neke farbe vcasih... ...do 60 W se mi zdi, pa ni za halogenke, so ble pa modra, zelena, rdeca, rumena, pa se neki barv, mislim da za okol 800 sit na flasko...
manjak Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 v conradu so mel neke farbe vcasih... ...do 60 W se mi zdi, pa ni za halogenke, so ble pa modra, zelena, rdeca, rumena, pa se neki barv, mislim da za okol 800 sit na flasko... Conrad ma trgovino pod emporiumom, ne? Tko bi pol hitrej dobu k pa prek neta... :hmm:
zivijo Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 ja bols da prids v lj in gres v btc hala d oz emporium pa tm kups kt pa po posti
PoŽiG Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Vse je boljše k rumena :) Čeprav mi bledi prasica. Kje se da dobit kakšno farbo za žarnice temperaturno obstojno? :? jaz sem na rdečo pobarval z alkoholnim flumastrom :D pa mi sploh ne bledi :OK: :naughty:
manjak Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 jaz sem na rdečo pobarval z alkoholnim flumastrom :D pa mi sploh ne bledi :OK: :naughty: Sej jest sem tut z alkoholcem barvu, pa mi zdej števec rumeno svet, števec za bencin je pa bel, niti ne zgleda slabo :D
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 Sej jest sem tut z alkoholcem barvu, pa mi zdej števec rumeno svet, števec za bencin je pa bel, niti ne zgleda slabo :D Ej manjak a zdj še kj svet :cry: :cry: :cry:
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 :beer1: Tale mudel ma tut NRG-ja sam pomoje ga nebo mel več dolg, al pa ga bo kmal mal predelu :doze: :cry: :beer1:
M@T Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 (popravljeno) Zanima me ali je glede teže valčkov. Eni pravijo da lažji slabše potegnejo in bolj gre drugi pa težji so da tudi boljše potegne in več gre gre. mam zx kake valcke bi moral dati gor da bi Šel 110km/h.(PA SK ŠTEVCU) ali je kakšna tabela glede valckov TEŽA/HITROST.HVALA LP M@T Popravljeno Oktober 10, 2003. Popravil M@T
beno Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 Tezko je govort da so lazji za pospeske tezji pa za koncno ... valcke mors met ravno prov tezke. Ce bos mu pretezke ti motor ne bo prsu do optimalnih obratov in ne bo dobr uleku ... ce bos mu pa prelahke ti bo pa prevec obratov nabil in se ti bo motor presukavov pa spet moč nebo taka kakrsna bi mogla bit. Da dobis taprave valcke k jh motor rab mors probat pa si cajt uzet, da ti bo motor res dobr delov.
_Roba_ Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 @ M@T 4,0garmske valcke si daj not pa modre oz.rumene federce pa ti bo totegno z prve pa se kocno bo mel....
manjak Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 Ej manjak a zdj še kj svet :cry: :cry: :cry: Mogel bi svetit ker je tista plastika okol balance nedotaknjena (v bistvu je pobrušen malo pokrovček za zavorn olje)
M@T Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 @ M@T 4,0garmske valcke si daj not pa modre oz.rumene federce pa ti bo totegno z prve pa se kocno bo mel.... _Roba_ mas Full legendarno gilero. Ali POznaš markota gamserja mel je runerco pa jo razbil zaj pa ma vespo Pa 25ccm nevem katerega že. AJD LP M@T
_Roba_ Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 (popravljeno) _Roba_ mas Full legendarno gilero. Ali POznaš markota gamserja mel je runerco pa jo razbil zaj pa ma vespo Pa 25ccm nevem katerega že. AJD LP M@T Valda ce je tam noiter vulicah doma pa z markom pa onimi se druzi....to je zgorno brezje jaz sem na spodnjem pa na zgornjem samo po poropatove :) :D In ki si vido moj bicikl? :) Popravljeno Oktober 10, 2003. Popravil _Roba_
M@T Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 Valda ce je tam noiter vulicah doma pa z markom pa onimi se druzi....to je zgorno brezje jaz sem na spodnjem pa na zgornjem samo po poropatove :) :D In ki si vido moj bicikl? :) Ko se skuter postavi na ogled PA te v mestu: LP M@T
manjak Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 Mogel bi svetit ker je tista plastika okol balance nedotaknjena (v bistvu je pobrušen malo pokrovček za zavorn olje) Ok, sem včeri probu lučke pa to. Skuter vžge in dela čist normalno. Levi žmiguci delajo OK, desni zadn ne dela, spredn dela ful hitr in isto lučka na armaturki. Zadnja luč in stop luč delata, prednja dela sam kratka, na armaturki pa je skos prižgana luč za dolgo in niti ne vgasne ko daš kratko. V glavnem, luči delajo sam večinoma kr neki :D
mc m Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 mam eno težavo. skuter ima, ko je hladen, ful cudn zvok- kot da bi neko kovino drgno al pa kej tazga. no pa to se tud pojav ko ga do konca tišcim. ka bi blo to? auspuh :? :hmm:
PoŽiG Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 Levi žmiguci delajo OK, desni zadn ne dela, spredn dela ful hitr in isto lučka na armaturki. to pa zato ker zadnji ne dela in pol pride več toka ali nekak tak
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 to pa zato ker zadnji ne dela in pol pride več toka ali nekak tak Ja to ful hudo zgleda ja, jst sm enkrat za kiblo pelu pa mi kr naenkrat na križišču zadnja žarnca šla in je spredn ponoru. :huh: :blink:
M@T Objavljeno Oktober 11, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2003 smo dans bli na pohorju pa je bil en kolega s speedfightom 2 pa gianellija je mel gor pa mu od 80km/h do 90km/h(full speed) neka tak ko da bi v avtu na radio zgubil frekvenco začne ružit v mašini . to se sliši samo vzadaj spredaj nič. HVALA LP M@T
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 A nebi tale uprašanje sodil v kakšno drugo temo, tle je mal :topic: :topic: :topic:
_jezus_ Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 mc m, dej ti do mene prid enkt ko bos mel cajt, k me zanima kak zvok je to :?
mc m Objavljeno Oktober 12, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2003 bom enkat uletu pa boš slišou :rolleyes: ful je bedno, zatu se zdej bol ''pocas'' vozm O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se