thumper Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 (popravljeno) SNEČER IS BACK Evo, študijski dopust je mimo, spet sem tukaj. Brez nervoze. p.s. nisem našel nobene toplovodarske fotke sej tud tale ni glih afrodiziak... Probajmo biti ljudje ti še nisi oženjen ? Kar se pa tiče smetenja tem, nas je pa 80 % takih, ki bi mogli dobiti opozorilo! jp..to se tud mi 20%-ni strinjamo,, Snecer je bil že večkrat povabljen Bugy pa se ni želel nikoli odzvat,nas pač ne mara :grim mashina je vsaj na MNZ uletu .. po en stran piše potopi se , po drugi mu je pa predaleč do ljubljane... Ene risanke so nonstop hentai so zakon.. To je tak, kot da hodiš na ženski wc, namesto na moškega. jst sm to delal od 7ga razreda oš dalje redno... nehal z vključitvijo na MS ,,, UPIŠANI STE ... VSI :krneki: ja lej..tud mi bomo mogoče čez 20 let tolk stari kt ti... pa prostata pa to.. Ha zanimiva prigoda se mi je zgodila pred 3 leti, ko mi je en neumen osebek višina, cca 210, žalil fotra in to v živo. No nakoncu se je jokal, pa opravičeval. pa mam samo 175 cm. Višina ni vse! ne ..važna je predvsem dolžina ročaja in inteligentna zahrbtnost.. Skalar mene tud ni še noben zrušil 1 na 1 plod treningov raznih veščin 187 110kg ........no zdaj sem opešal zarADIzdravstvenih problemov toda se pobiram še koleno mi zrihtajo pa poiščem snecerja in Fritza :lol: Če znaš in si velik kot Fritz pa si lahko ubijalski stroj,saj z rokami in nogami držiš distanco,ko najdeš prostor pa sam baaaam :wacko2: pol je pa pršla ena na 1 s se pa sam na hrbet vrgu... a t nism skoz govoru de ni vse v fizični moči,,velik je t(ud)i v inteligenci... pustmo vakuum pa to,, Ah maus rajši sam seb spustim čelno kot teb,pr teb bi bla moja čelna v prazno,sklont se pa ne morm ,mam hernijo ,na kolena tud ne morm,šraufi pa to ,tok da mene lohk zajebavaš kolkr češ pa ti praktično nč ne morm :lol:.........a ne morm bit tih,zdej bo pa to sigurn skoriščal če boš nindjo preveč provociral boš dobu čelno u kolen,, Popravljeno Oktober 16, 2014. Popravil thumper Alla, maus, I30 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 thumper .. te mau spanje jebe, ker se je sneći vrni ob polštirih si tole pesnu .. sj ne morem da verjamem moje citiranje si ponaredu :krneki: I30, DXR16, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Upam, da tole ne zamre. Takega hrepenenja in sočutja do kolega, kot so ga tu pokazali sicer na prvi pogled trdosrčni bajkerji ni za pozabt! Efendi, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Upam, da tole ne zamre. Takega hrepenenja in sočutja do kolega, kot so ga tu pokazali sicer na prvi pogled trdosrčni bajkerji ni za pozabt! V trdem usnju mehko srce DAMI34, maus, Efendi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 js sm se sam delu, da sem mehkega srca :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 thumper .. te mau spanje jebe, ker se je sneći vrni ob polštirih si tole pesnu .. sj ne morem da verjamem moje citiranje si ponaredu :krneki: Začel pa opoldne. Ta bi bil za v vlado. Priden, hiter, pameten in na široko razloži problem, da imaš v trenutku tri. Kmet2, I30 in Alla 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Maj 11, 2019 Deli Objavljeno Maj 11, 2019 Ko sem ravno nasla tole temo o Snecerju....... Ker sem nekaj dni nazaj v enih drugih temah brala, da @kronik na veliko pise o tem, da je @Snečer jurist, se mi poraja vprasanje: a snecer juri kronika, al kako je to? DAMI34 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2019 Deli Objavljeno Maj 11, 2019 pred 33 minutami, maxxa pravi: Ko sem ravno nasla tole temo o Snecerju....... Ker sem nekaj dni nazaj v enih drugih temah brala, da @kronik na veliko pise o tem, da je @Snečer jurist, se mi poraja vprasanje: a snecer juri kronika, al kako je to? Kar sem jez ugotovil je, da je Kronik hrček Snečerju. In da ima vsak od nas svojega hrčka na forumu. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 11, 2019 Deli Objavljeno Maj 11, 2019 A to so sorodne duše ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 11, 2019 Deli Objavljeno Maj 11, 2019 A snecija se da tud pogresat ..... uuuuaaaa.....kej takega..... zdej sm pa cist u šoku..... RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se