Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

5390028E-1834-48D2-AC70-D0B9F3B4A712.jpeg.c953610340d3313b42c6b3a107bd5c96.thumb.jpeg.17fd678af91cac194c3571e88dfe43b4.jpeg

Priporočene objave

Objavljeno

Launch control :huh: a to kontrolira kolk poješ? Sam u maline 

Objavljeno
pred 1 minuto, mladench pravi:

Launch control :huh: a to kontrolira kolk poješ? Sam u maline 

ja valda .. a zdj veš zakaj sem vitko vitek :P

Objavljeno

Ja nimam kaj drugega kot da priznam da se staram zelo hitro .... to sklepam po teh zadnjih kreacijah Kawasakija, ki se mi ne dopadejo pa če mi ga ponujajo za pol cene ... v to novodobno motooblikovanje prištejem še MT serijo pri Yamahi in tudi pravkar pokazana nova Honda CB 1000 R je za moje oči kar nekaj ... 

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Več pa ni....

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

H2SX ima celo centralca, pohvalno.

Objavljeno

Več kot 200jurjev na kupu :D

26231051_10155735826558855_273702099502130694_n.jpg.4654ec330bda3708a342be4edc993eb4.jpg

Just finished day one on Kawasaki’s H2SX - 207bhp with ram-air, for a big 260kg bike she can party! Loving the noise of the supercharger. Comfortable with a lovely ride quality. The riding position isn’t as radical as a ZZR1400, but not as upright as the Z1000SX. We are heading to Estoril race track tomorrow for controlled performance testing! Any guesses at top speed? 160mph 170mph or more?

Objavljeno (popravljeno)

Da sem zdrav bi sanju,da sprobam...kuk so oredili geometrijo,ker 260kg...ojoj...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 10 minutami, sesir pravi:

Da sem zdrav bi sanju,da sprobam...kuk so oredili geometrijo,ker 260kg...ojoj...

256 z vsemi tekočinami, to ni tok hudo, pa nizko težišče. ni sicer za metat prek serpentin, ampak vseeno teža ni tako huda.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

256 z vsemi tekočinami, to ni tok hudo, pa nizko težišče. ni sicer za metat prek serpentin, ampak vseeno teža ni tako huda.

Zame ekstra veliko...plus ljubil metanje mopija...men bil prvi superduke prav super...sam kawasaki je kawasaki zato ga še vedno imam....

Objavljeno
pred 14 minutami, sesir pravi:

Zame ekstra veliko...plus ljubil metanje mopija...men bil prvi superduke prav super...sam kawasaki je kawasaki zato ga še vedno imam....

sej se strinjam, ampak vzemi v obzir da je to "potovalnik" za 2 osebi, ni to superšportnik niti supernejked, čeprav ima take performanse.

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

sej se strinjam, ampak vzemi v obzir da je to "potovalnik" za 2 osebi, ni to superšportnik niti supernejked, čeprav ima take performanse.

Pa zato bi probu...primerjal z ne vem...rečmo xx ali 12...

Objavljeno
pred 2 minutami, sesir pravi:

Pa zato bi probu...primerjal z ne vem...rečmo xx ali 12...

MCN bo ju3 probal na dirkališču v Estorilu, pa bomo prebrali. (upam da brez kufrov)

Objavljeno

Dami a si ze narocu da bomo polet lohka obcudoval to cudo na jadranki ;)

• Haha 3
Objavljeno
pred eno uro, gasperX pravi:

Dami a si ze narocu da bomo polet lohka obcudoval to cudo na jadranki ;)

Prodaj mi GTja, pol bom :D

• Hvala 1
  • Haha 1
Objavljeno

a noben noce kupt al kaj :D

• Haha 1
Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

Prodaj mi GTja, pol bom :D

Matr tebe je pa res prizadel, da je dal Miha zastopstvo nazaj.  :kva2:

• Haha 3
Objavljeno
pred eno uro, gasperX pravi:

a noben noce kupt al kaj :D

sj ga ne prodajam

pred eno uro, Frenk 67 pravi:

Matr tebe je pa res prizadel, da je dal Miha zastopstvo nazaj.  :kva2:

mal me je ma ne toliko, sem se pa v H2SX zagledu, to je pa res.

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

sj ga ne prodajam

Ne se... :kva1:

Objavljeno
pred 49 minutami, Nightmare pravi:

Pa tole je res komu všeč al kaj?

Lp, Samo

yes.gif.0f212ab7b179b12c944c125c432c08c2.gif

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
Ob 2. 2. 2018 ob 10:33, sesir pravi:

tudi oni ne vedo, da je kompresor in ne turbina :huh:

tist, ki bo kdaj vozu motor s kompresorjem, bo opazil velko razliko ... jaz sem vozil in vem kako je ... ostali pa lahko samo mislite kako je to :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 38 minutami, maus pravi:

tudi oni ne vedo, da je kompresor in ne turbina :huh:

tist, ki bo kdaj vozu motor s kompresorjem, bo opazil velko razliko ... jaz sem vozil in vem kako je ... ostali pa lahko samo mislite kako je to :P

A to svojo izkušnjo s kompresorjem boš neizkušenim forumskim interesentom delil preko sočne in izčrpne proze, ki bo presegla tudi virtual reality simulator. Ali se samo hvalasto hvališ? :cool:

Objavljeno
pred 12 minutami, izibajker pravi:

A to svojo izkušnjo s kompresorjem boš neizkušenim forumskim interesentom delil preko sočne in izčrpne proze, ki bo presegla tudi virtual reality simulator. Ali se samo hvalasto hvališ? :cool:

hvalim se .. kaj ćm ... vozu sm se pa vseeno :jezik:

11745517_10154080181642137_6588281240698402274_n.jpg.0888cd7d2f26b11cc2c7ccb241ab8a7c.jpg

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!