jamar Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Pozdravljeni! Ker bi se rad malo vozil po makedamu razmišljam o nakupu enduro oziroma cross motorja. Vem, da večino pravih cross motorjev ne gre registrirati, zasledil sem pa, da je nekaj takšnih, jih gre. Zanima me, če lahko kdo napiše kakšen model motorja, ki ga v Sloveniji lahko registriram. Razni GSi, kawasaki KLE in podobni ne pridejo v poštev saj so preveliki in preokorni. Rad bi nekaj v stilu cross motorja, da tudi če padeš na njem ni večje škode. Zasledil sem, da gre registrirati yamaho wr450f in pa KTM EXC modele. Zanima me ali je to res? Pravtako je pisalo, da imata ta dva motorja nekakšno blokado. Na koliko konjev je ta blokada in pa ali se jo da vzeti ven? Hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Pozdravljeni! Ker bi se rad malo vozil po makedamu razmišljam o nakupu enduro oziroma cross motorja. Vem, da večino pravih cross motorjev ne gre registrirati, zasledil sem pa, da je nekaj takšnih, jih gre. Zanima me, če lahko kdo napiše kakšen model motorja, ki ga v Sloveniji lahko registriram. Razni GSi, kawasaki KLE in podobni ne pridejo v poštev saj so preveliki in preokorni. Rad bi nekaj v stilu cross motorja, da tudi če padeš na njem ni večje škode. Zasledil sem, da gre registrirati yamaho wr450f in pa KTM EXC modele. Zanima me ali je to res? Pravtako je pisalo, da imata ta dva motorja nekakšno blokado. Na koliko konjev je ta blokada in pa ali se jo da vzeti ven? Hvala za odgovore! Ne vem ali se zafrkavaš ali pa resno misliš?! Oba navedena motorja sta homologirana in se registrirata! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 Husqvarna TE, Husaberg FE, Honda CRF - L, Suzuki RMX... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se