DXR16 Objavljeno Marec 20, 2015 Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Ja meni osebno je biu Stoner mislim bolši talent od Marqeza. Ko je Marqez zmagal prvo leto v GPju je reku,da njegova želja je provat dirkat še z najboljšim pilotom na svetu,Stonerjom... builder 1
stebricek Objavljeno Marec 20, 2015 Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Ja meni osebno je biu Stoner mislim bolši talent od Marqeza. Ko je Marqez zmagal prvo leto v GPju je reku,da njegova želja je provat dirkat še z najboljšim pilotom na svetu,Stonerjom... Jp x2 res je biu jokica, sam neverjetno hitra na vsakem motorju, tut na takratni gajbi od ducatija :grim
bikez Objavljeno Marec 20, 2015 Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Jp x2 res je biu jokica, sam neverjetno hitra na vsakem motorju, tut na takratni gajbi od ducatija :grim Nažalost ni mel nobenga, da bi ga ujčkal, kot ujčkajo druge. Se je mogel brez ujčkanja dokazat in se tudi je. MoTo G_P in builder 2
orcus Objavljeno Marec 20, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Haha... nikoli ne omeniš Pedrose... hec. Res je Lorenzo je lani prve pou sezone štartal zelo slabo.... letos je reku da je čez zimo pridno trenirau....in da bo pripravljen že od prve dirke naprej. No dirke bodo pokazale najboljše rezultate vseh. Če bo imel težave na prvi ali pa celo še na drugi, mu zna nagajat psiha. Je pač ipične narave... Če pa uspe zmagat že v štartu pa bo dobil samodzavest in zna bit resen kandidat
ganini Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 Men je izredno zanimivo, da lorenzota tako mnozicno ne zmerjajo z jokico, kat napram stonerju, je on, lorenzo seveda, stokrat vecji jokac....ni mi jasno, simpl k pasul
DXR16 Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 Če bo imel težave na prvi ali pa celo še na drugi, mu zna nagajat psiha. Je pač ipične narave... Če pa uspe zmagat že v štartu pa bo dobil samodzavest in zna bit resen kandidat ..ja to je res,če bo kiksniu že v štartu v prvih dirkah bo šlo vse na psiho..... in nebi bil edini pilot,ki se bi mu to zgodilo prvič. Čene zna biti pa zelo nevaren za M.M in ostalim..
TakeALookAround Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 A pol ne stavte, da jih bo letos tmal prvih 13 zmagu?
builder Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 A pol ne stavte, da jih bo letos tmal prvih 13 zmagu? če bo Mosquito Killer zmagu prvo dirko, bo Marquez težko prvih13 :mellow: Kor13 1
Cartman Objavljeno Marec 21, 2015 Opozori Objavljeno Marec 21, 2015 Men je izredno zanimivo, da lorenzota tako mnozicno ne zmerjajo z jokico, kat napram stonerju, je on, lorenzo seveda, stokrat vecji jokac....ni mi jasno, simpl k pasul Je, al pa tud ni, večji nergač. Stoner je pretepal folk na treningih, zbijal ljudi ker so iskali šlep. Lorenzo je (bil) glasen edino pri dirkanju na dotik. nikoli ni njuril če je Rossi hotel njegovo telemetrijo. nikoli ni zahteval extra statusa v ekipi, nikoli ni zahteval zida sredi boxa.... Če bo imel težave na prvi ali pa celo še na drugi, mu zna nagajat psiha. Je pač ipične narave... Če pa uspe zmagat že v štartu pa bo dobil samodzavest in zna bit resen kandidat no, ja. Če pogledamo sezono 12, ko je Dani prvič zmagal zmagal šele na Sachsenringu, po tretji operaciji, in pol dodal še 6 zmag. Jurišal na naslov do nesrečnega Philip Islanda, kjer je startal z namenom fightat Stonerja, pa je v honda hairpinu fuknil....Ne vem če so prve dirke zanj tako izredno pomembne. Škoda, da nismo vidli tretjega dneva testov v Katarju. Zdi se mi da bo Marquez letos težko zmagal. suzuki, jvalant in vidmar j 3
builder Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 http://www.gazzetta.it/Moto/moto-GP/22-03-2015/motogp-dovizioso-questa-ducati-piu-forte-stoner-110196806932.shtml
TakeALookAround Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 Do starta nove sezone Do prve vase zmage je se doooolga Spasky 1
builder Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 Do prve vase zmage je se doooolga sej ne navijam za Rossia TakeALookAround 1
bajkr88 Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 Marko bo spet zmagu skor vse dirke... v to bodite prepricani... garant
bikez Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 Marko bo spet zmagu skor vse dirke... v to bodite prepricani... garant Nau ne :grrr . Kot je reku Peterka. To ne more večno trajat, enkrat se neha.
stebricek Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 Kdo kj ve... bo Jure še šraufu pr horhetu letos??
DXR16 Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 Kdo kj ve... bo Jure še šraufu pr horhetu letos?? JA http://www.yamahamotogp.com/download/2015_YFR_Organization_Chart.pdf
skopusnik Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 A zdej tudi Live Timing ni več zastonj na motogp.com?! Požeruhi! Grrrr. Se da kje drugje gledat?
KennyJR Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 ma ja sam res... mi je kr živce potegnl.. vsaj osnovni live timing bi še lahko pustil... škrtice ene... kr neki.... da se pa gledat tuki: http://www.sportcategory.com/c-10.html poiščeš najbolj primernega
branko1 Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 jaaaooooooooooooj katastrofa. Sem "gastarbajter" in nevem kako bo z ogledom - imam pa poln k....c programov na TV-ju (CH-AT območje)
suzuki Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 Hola, Losail, FP1 builder, gsxf750 in DXR16 3
skopusnik Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 Uh, Ducati in Rossi kar precej zadaj. Več, kot sem pričakoval. Melandri pa pogreb :/
Priporočene objave