SF Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 (popravljeno) Kam pa potem pašem jest? Že dolgo me ne zadovoljuje originalen, za nekatere zanesliv motocikel, obvezno še vsaj eno leto v garanciji.... Mora bit vsaj kaka malenkost doma narejena, še boljše je, če je znešen iz vseh vetrov. Na motocikle znamke Honda obvezno gledam z viška, skrajno kritično, v družbi hondašev obvezno popljuvam japonsko polovičarstvo in nedovršeno ergonomijo, čeprav si tudi sam lastim en primerek CBF600, kar mi daje tudi pravico kritiziranja... Aja... Najbolj uživam, ko me prijatelj Jakob roti, naj si že kupim pošten motor, primeren mojemu stažu... Trpljenje na njegovem obrazu (ker se mora vozit v družbi tega japonskega sekreta) je neprecenljivo... Za vse ostalo je tu Mastercard! Popravljeno November 25, 2014. Popravil SF DAMI34, solorider, Fritz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2014 Fritz, ti s čist ful preresen! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Fitz je itak fenomen, hodi na srečanja druge moto znamke z bmwjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2014 Fitz je itak fenomen, hodi na srečanja druge moto znamke z bmwjem Keri pa so še taki kreteni, da po znamkah delajo srečanja? Goldwingarji pa dučetisti al so še kešne nove cvetke zrasle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Eni majo društvo za določen model celo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Eni majo društvo za določen model celo Ne vem kdo se vozi po naši Sloveniji z lastniki Versysov iz drugih držav...... ti si res pacient Snecer,sam delaš to kar očitaš drugim in to večkrat :lol: KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 će se ninđe združmo ste ga najebal ..... takrat pa nau ćustew nić :krneki: DAMI34, I30 in KLOVN 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 @Fritz! Tole bo treba poštimat ... sarakzm detektor nagaja in pa filter resnosti je očitno zabasan ... bo treba spucat! C c c. I30 in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Evo tipičen primer značaja jeznega lastnika japonskega motocikla...... https://www.facebook.com/Ekskluziva.ba/photos/a.375431162500576.83968.211489132228114/438894339487591/?type=1&theater DAMI34, KLOVN in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 si že upisan :krneki: ... v ćirilici Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 (popravljeno) Ne vem kdo se vozi po naši Sloveniji z lastniki Versysov iz drugih držav...... ti si res pacient Snecer,sam delaš to kar očitaš drugim in to večkrat :lol: Nisem vedel, da imajo društvo, zgleda da si bil poleg. V skupini sta bila tudi dva bwmfla, er6 itd. In res je, imeli so srečanje Versys in tja sem prišel z modelom Versys... očitno spet nisi razumel. da bo lažje 1. nimajo društva 2. na srečanje točno določenega modela grem s takšnim modelom, če sploh grem, ker načeloma na to ne hodim p.s. sem pa lani opazil, da so se nekateri na specifično moto srečanje pripeljali s kvazi suv avtomobilom... to pa so pacienti Popravljeno November 26, 2014. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Nisem vedel, da imajo društvo, zgleda da si bil poleg. V skupini sta bila tudi dva bwmfla, er6 itd. In res je, imeli so srečanje Versys in tja sem prišel z modelom Versys... očitno spet nisi razumel. da bo lažje 1. nimajo društva 2. na srečanje točno določenega modela grem s takšnim modelom, če sploh grem, ker načeloma na to ne hodim p.s. sem pa lani opazil, da so se nekateri na specifično moto srečanje pripeljali s kvazi suv avtomobilom... to pa so pacienti Da boš lažje razumel .....izgovori in megla,kot vedno .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Zgolj čista pojasnila, da vsi razumejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 ...a SUZUKI velja tlele gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 (popravljeno) Aja Kmet2 ... js mam tut za izgovor meglo, da sm se v nedeljo tok počas plazu po Ridah navzdol (ampak skor nč nism vidu, pa zarošen temen vizir), susuki pa ne vela Popravljeno November 26, 2014. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Slab dan ima očitno, ker ma neke nervozne prispevke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Zgolj čista pojasnila, da vsi razumejo. Pametni ljudje se prilagodijo svetu,neumni pa svet prilagajajo sebi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Vsi se umivamo z isto vodo.... DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Eni pa ostanejo neprilagojeni. Se že kažejo značajske lastnosti določenih fahrerjev I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Vsi se umivamo z isto vodo.... kva j mali a spet posplošuješ a?? kdo se umiva ? a kdo? pičkice mestne .. zase govor.. (odgovor znacajsko poremecenga triumfatorskega hropca... stresce pejte pa k maus-u iskat ..) KLOVN in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Eni pa ostanejo neprilagojeni. Se že kažejo značajske lastnosti določenih fahrerjev Ja lepo jih kažeš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 kva j mali a spet posplošuješ a?? kdo se umiva ? a kdo? pičkice mestne .. zase govor.. (odgovor znacajsko poremecenga triumfatorskega hropca... stresce pejte pa k maus-u iskat . .) Oprosti trobenta, sem pozabil napisat, da se ti ne umivaš......SPLJOH maus in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 Oprosti trobenta, sem pozabil napisat, da se ti ne umivaš......SPLJOH Kokr jih poznam Triumphovce bo zdej jezen,ne marajo drugih nickov,izpeljank le teh itd......popravi me thamper če se motim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 (popravljeno) Kokr jih poznam Triumphovce bo zdej jezen,ne marajo drugih nickov,izpeljank le teh itd......popravi me thamper če se motim jebe te miškovnica a? Popravljeno November 26, 2014. Popravil motozajebant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 (popravljeno) Oprosti trobenta, sem pozabil napisat, da se ti ne umivaš......SPLJOH a tebe tud alzhajmer ? to je sam zarad pičk k so se skoz neki po men vlačle pa da nau preveč mrtvih k bi moja zvedla...v bistvu je to sam skrb za zdravje punc.. Kokr jih poznam Triumphovce bo zdej jezen,ne marajo drugih nickov,izpeljank le teh itd......popravi me thamper če se motim še dohtarji te ne morjo popravt več kako nej te jst ... lohk omilmo stvari z žganjolo če bo prjela.. pezdeta nepismena ... (ratal mi je . .) Popravljeno November 26, 2014. Popravil thumper KLOVN in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se