Snečer Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Še en dokaz. Z istega mesta se je prej takoj ko je voznik opazil, da je za invalide odmaknil Hyundai, Ford pa ima nalepko invalida. Čim se je Hyundai odmaknil, je BMF arogantno vpadel, prostora drugje pa še dovolj a bi bilo treba nekaj več metrov sprehoditi. Značajska lastnost BMWjašev. Pred vhodom je bilo zasedeno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Maš norce in budale, maš penzioniste in exstremiste, maš geje in čist navadne pederčine, maš celo paleto vseh mogočih ljudi... je pa čisto odvisno od sreče in koga boš srečal... ...nima veze kak moped je, važno je, kdo ga vozi... papez47, builder in Nearrain 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Značajska lastnost BMWjašev. Pred vhodom je bilo zasedeno? pred tvojim vhodom ja builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Moj značaj je zlo KAWAst maus, I30 in HyperJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 znaćajsko ćustwene lastnosti so KWAKASTO ĆUSTWENO KAWASTE :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Moj značaj je zlo KAWAst a ti se zdej prou drgač počutiš k prej k si bil yamahar? maus in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 a ti se zdej prou drgač počutiš k prej k si bil yamahar? ne, tut prej sm se rad KAWOw maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 vsak ćlowek napreduje, će ne nazaduje ... dami je napredowau ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Se pravi sem že zdrav za odwajanje od kawe, ker mam v garaži tri kawe, od tega da so dve popolnoma v moji lasti DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 vsak ćlowek napreduje, će ne nazaduje ... dami je napredowau ... ob tvojem sestavku se mi je orosilo oko in preplavila so me čustwa Se pravi sem že zdrav za odwajanje od kawe, ker mam v garaži tri kawe, od tega da so dve popolnoma v moji lasti kawe ni nkol preveč maus, HyperJack, Nearrain in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Značajske lastnosti: - Zajeban - Pikolovski - Zatežen - Aroganten - Hohštapler po duši - Neresen - Otročji Povezave z "Znamko" pa ne vidim - res ........ spljoh, ker ......... sem bil tak, ko sem mel Tomosa, pa kasneje Laverdo, pa še kasneje Aprilijo, pa tudi sedaj z BMW-jem ni nič drugače. Tako da ........ tema brez veze! Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Značajske lastnosti: - Zajeban - Pikolovski - Zatežen - Aroganten - Hohštapler po duši - Neresen - Otročji Povezave z "Znamko" pa ne vidim - res ........ spljoh, ker ......... sem bil tak, ko sem mel Tomosa, pa kasneje Laverdo, pa še kasneje Aprilijo, pa tudi sedaj z BMW-jem ni nič drugače. Tako da ........ tema brez veze! Ko si imel Tomosa, si bil čisto OK. Pol je pa šlo še samo navzdol ... DAMI34 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Ja, sej Tomosa imam še vedno .......... a to kej nuca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2014 (popravljeno) Značajske lastnosti: - Zajeban - Pikolovski - Zatežen - Aroganten - Hohštapler po duši - Neresen - Otročji Povezave z "Znamko" pa ne vidim - res ........ spljoh, ker ......... sem bil tak, ko sem mel Tomosa, pa kasneje Laverdo, pa še kasneje Aprilijo, pa tudi sedaj z BMW-jem ni nič drugače. Tako da ........ tema brez veze! Ahaaaaa, viš, wiš, dobra informacija. Se praw, de bmflarji ste že od rojstva taki in vam ni pomoči. Edin do izpolnitve ne pridete vsi naenkrat pa prej še drugim znamkam slab vtis delate. A na višku mate bmflna. Pa tema ni nkol brez veze. Se da v njej skrivat pa kakšne fajn zadeve delat! Sam bmflarji tega itak ne vejo, kso se navajen sam kazat. Popravljeno December 9, 2014. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2014 Ja, sej Tomosa imam še vedno .......... a to kej nuca? Nč! Bmflna nč ne odvaga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Pa ............dej no ........... res ............., sej sem mel cele dva meseca tudi Versya doma, pa se nekako ..................nisva ujela ............. Pa Bavarc je itak prehodna faza .............. ............ ker bom, ko bom velik imel ..................HD-ja builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2014 (popravljeno) ... ker bom, ko bom velik imel ..................HD-ja A nekaj tazga? Jest bi jo tud mel. Vsaj za enparkrat. Popravljeno December 9, 2014. Popravil I30 motofrik, papez47, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Pa Bavarc je itak prehodna faza .............. ............ ker bom, ko bom velik imel ..................HD-ja kako smo si podobni , mal sm še premlad in še preveč nor, ko mi bo bolj ravno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Pa ............. zadel si u ...............pi.ko! Gratuliram! :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Ahaaaaa, viš, wiš, dobra informacija. Se praw, de bmflarji ste že od rojstva taki in vam ni pomoči. Edin do izpolnitve ne pridete vsi naenkrat pa prej še drugim znamkam slab vtis delate. A na višku mate bmflna. Pa tema ni nkol brez veze. Se da v njej skrivat pa kakšne fajn zadeve delat! Sam bmflarji tega itak ne vejo, kso se navajen sam kazat. ...ma na kaksne visku, lepo te prosim....prvo kawo sem imel, ko sem imel 16 let....torej visek bo, ko bom Kranjsko klobaso predelal, da se bom lahko po kolenu z njo mimo vikubruhka preganjal... do takrat...samo priblizki, ne pa viski Kmet2 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Moje skromno mnenje. Skupna značajska lastnost vseh motoristov je obsedenost, odvisnost in potreba po vožnji motorja (bilo kakšni...dolgi kratki po pisti offroad.. .). Torej to pomeni, da smo vsi po vrsti nekakšni Đankiji. Razlika je samo kako se drogiramo. Na hitro pa puna granata, da te strese ali počasi lagano brez drame ali pa mogoče z visokokakovostno drogo, kdor si jo pač lahko privošči. V vsakem segmentu je kakšen, ki tja ne spada. Imaš človeka, ki ima plastičarja pa je skuter za njega preveč. Imaš človeka, ki vozi GS-a, RT-a in podobne nepremičnine pa bi želel plastičarja (po možnosti zelenega) pa mu ego ne pusti. Imaš človeka, ki vozi GW pa bi raje šibal z SM naokoli pa mu žena ne da. Imaš človeka, ki vozi nevoznega čoperja pa si želi kroske ampak ne bi bil opažen.... ...... Tudi vozniki BMW-ev so lahko hipotetično OK sploh če delajo vse sledeče skupaj po vrstnem redu: -GS-a uporabljajo za hitre premike (sopotnica je priležnica) -RT-a uporabljajo za daljše premike (sopotnica je žena) -S 1000 RR uporabljajo na pisti, da se resnično razživijo in oddahnejo od muke prvih dveh Tak to je kolegi odvisniki. Na kratk bi lahko povedu da bi mel bmw ,pa nimas fedra zanjga. :grim pik1 in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Ja, sej Tomosa imam še vedno .......... a to kej nuca? Za silo bo. Če pa je narejen po puchovi licenci, si pa zmagal. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Ahhhhh, žal ne. Tomos 14 TL, letnik 81, to ja. Je pa mel fotr Tomos/Pucha 175, pa me je še na kestlu po Šiški okrog vozil. Že kar nekaj časa iščem kakega takega, da ga spedenam in dam u garažo, ampak ......... no ja - sej bo. I30, builder, Bostjan L in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Ahhhhh, žal ne. Tomos 14 TL, letnik 81, to ja. Je pa mel fotr Tomos/Pucha 175, pa me je še na kestlu po Šiški okrog vozil. Že kar nekaj časa iščem kakega takega, da ga spedenam in dam u garažo, ampak ......... no ja - sej bo. Ej, glih takega Tomosa 14 TL sem imel tudi jaz! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno December 11, 2014 Deli Objavljeno December 11, 2014 pri meni sicer velja za avto, mogoce pa bo kdaj za motor tudi. HyperJack, DAMI34 in bugy2004 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se