Ciko86 Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 ...na kofe v Limski kanal... Fotografija0111.jpg Lp, notranc a ste bli na vikiju in si ogledovali tracerja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Marec 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2015 (popravljeno) Vtisi današnje vožnje No zdej pa še slikovno in tekstovno pojasnilo. Nič hudega sluteč, se odpravim proti morju na kfe. Za spremembo jo mahnem po zamejski strani čez Devin, kjer me ustavi neka banda italjanska in odvede na prisilno zaslišanje. Pogled na parkirni prostor. Verjetno so imeli racijo na rdeče motorje. Mogoče kak bmflar. Iiiiii, ku je lep =) Na niti vozit se ne morem v miru, stalno se kake flikajo po tem motorju. Pa štiri drugi so bili poleg, pa lih na mojega se je šla vesit. :naughty: "Lej lej, kej ma pa tisto tm?" "Mislim, da sm mu utrgala spešal skru. Ups." "Da bolje pogledam, če je res ..." "Mislim, da nobeden ni ničesar opazil." "Samo motor je pa res lep. :D" No potem so me izpustili živega in zdravega. Odšel sem še na zasluženo kfe do Kopra in čaj do Vikija. Pa še opozorilo za vse tiste, ki se v tem času vozite po Črnem Kalu mimo Vikija. Dejte prosim pazit, ker so prišli tudi traktorji vn. Sem ga tudi poslikal kot dokaz. Popravljeno Marec 14, 2015. Popravil igorkr MPeco, MiNa, jozexj6 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 a ste bli na vikiju in si ogledovali tracerja? tako je Lp,n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Ga je kr zgal ta s tracerjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Nimam slikc, sam vseeno. Ajdovščina - Bovec, kavica s prijatelji in domou Sem pa zgleda edini debil, ki je šel v to smer, v nasprotno pa sem videl natanko 4 motoriste, mogoče je kdo od tukaj DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 14, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Jaz sem šel v nasprotno, no tudi ti si najbrž moral, če si se hotel vrniti. Moj krog je bil tak: Lj-Logatec-Idrija-Tmin-Kobarid-NG-Razdrto-Viki-LJ. DAMI34, UnionJack in vandrovec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 14, 2015 Deli Objavljeno Marec 14, 2015 Jaz sem šel v nasprotno, no tudi ti si najbrž moral, če si se hotel vrniti. Moj krog je bil tak: Lj-Logatec-Idrija-Tmin-Kobarid-NG-Razdrto-Viki-LJ. pošten krog! kolk je se semaforjev in peska do tmina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2015 . .... Ljubljana, Paklenica in nazaj .... ... 604 km ... ..... vtisi ????? ... rit mi bo stran padla ... :blink: KyoKon, vandrovec, UnionJack in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 . .... Ljubljana, Paklenica in nazaj .... ... 604 km ... ..... vtisi ????? ... rit mi bo stran padla ... :blink: meja.jpg Senj.jpg Dinko.jpg Vtis.jpg Svojih fotk nimam in se bo kar k Pikovim prislinil. Skratka...Jadranka je letos prvic paaadla. Druzba na n"a"voju. Hrana obupna. Dinko se nas je odrekel, ker mu nove kahlce v kuhnji vec pmenijo kakor mi. Vse zasluge gredo Kmetu, ker je zjutraj pojedel dovolj obilen zajtrk, da mi je lahko pomagal scukat GajSnA-o iz premicne stalce. Kmet2, Kras, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Glede hrane pr Dinko-tu naju je s Kmet2-om lani še 21.3 :angry: odslovil in naju je poslal naprej v bratov hotel Rajna. Zame je blo en mal je dragoceno (beri drago), Kmet jo je pa dobr zvozu, sam z vodo. Je pa nek prašk not stresu in ga pol do Senja ni blo za ujet. pik1, Scarlett, TOMCAT in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Mimovozeči motoristi so pravocirali in je bilo treba iti sprehoditi pite. Riti dodatno zaprti, manjša luknja+krivulja, da ne bi motila lisic, srn, polhov, pajkov, gosenic... Nek mamut stil..za dol je katastrofa, gor pa ni panike :grim Pacek :grrr pik1, Ciko86, Nearrain in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 (popravljeno) p.s. Pussyji jadrankasti, jst sm jih naklepal celih 750km :D Popravljeno Marec 15, 2015. Popravil Dr_Jakob gsxf750, pik1, igorkr in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 15, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2015 pošten krog! kolk je se semaforjev in peska do tmina? Če se prav somnim dva, peska pa skupaj cca 500m. Bolje kot lani. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Petek ,že zjutraj sonček,nč grem pofirbcat če lahko nogo pokrčim dovolj da se spravim na motor no ja glih za glih z mal bolečinami,najem se tablet in jo po Januarju prvič urežem po vodnih ekosistemih...... Rudniško jezero Vmes pozdravim medota .) Se zapeljem do Bloškega jezera ki je ob 10h zjutraj sameval,obsijan z sončkom........pravljica za mojo dušo Pa še na Cerkniško presihajoče jezero ^_^ Pa Rakitniško jezero ki se je pokrivalo delno še z ledeno odejco Z Damijem34 se srečava na OMW,potem pa do Pirana na morski zrak Ja bil je petek 13-ti in kot se spodobi je italijan crknu po predvidevanjih ....no ne čist :lol: Kakor so italjani šlampasti in neprecizni te kdaj presenetijo ko je najman treba! Hudič je v Podpeči zraven Petrola pokazal Range 0.0 pa sem si rekel ah sej do barja (naslednje pumpe) je 5 km bo že,japajade,to skropucalo Italjansko je crknu točno 2km po tem ko je napisal Range 0.0 P.s. za vse mladoletne...........Ne nalivajte goriva na naslednji prikazani način,ni zdravo za kožo od morebitni iskri :xx: Nabralo se je 10km manj kot 400,zadovoljen kljub petku 13 Zvečer pa smo se zbrali zmešanci v dobri družbi in delali plane za prihajajočo sezono,če se je kdo kaj spomnil kaj smo se zmenili naj me prosim obvesti :lol: lp MiNa, L3v, Ender 2 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Svojih fotk nimam in se bo kar k Pikovim prislinil. Skratka...Jadranka je letos prvic paaadla. Druzba na n"a"voju. Hrana obupna. Dinko se nas je odrekel, ker mu nove kahlce v kuhnji vec pmenijo kakor mi. Vse zasluge gredo Kmetu, ker je zjutraj pojedel dovolj obilen zajtrk, da mi je lahko pomagal scukat GajSnA-o iz premicne stalce. Lahko potrdim zgoraj napisano, ampak slika je, kar je tudi dokaz, da so vsi japonci, taljani, pa avstrijci komot prevozili jadranko, edin bmweji so mal na kardane pazili. Nearrain v akciji Kmet2, skalar36, Kras in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Aha zdej se spomnim,zmenili smo se da gremo na Jadranko Nisem poslikal a prvo ob 8h zjutraj smo Nearreinu pomagali spravljat traktor iz kombija..........snecerju čedalje bolj vrjamem Sam se nas je pa kar nekaj nabral,po večini klub velikih endur ,ja pa kakšen študentski SX se je vmes najdu Na OMWn smo se zbrali Dr-Jakob,Nearrein,Nikasport,Dami34,Pik1 oziroma po novem Petpik,Joze jxf,Wiski,Sohen,Hudoba pa en Senj Na Zajčkovem ovinku pa sva z Jozetom jxf obujala spomine na nesrečno leto 2013,on je ostal brez motorja jaz brez kolena na istem ovinku z 14 dnevnim premorom in v obravnavi pri obakrat istem policaju kjer je tudi Petpik zelo dobro zapisan pri modrih............izjava policaja ko je Petpika v 14 dnevih vidu pri obeh nesrečah: "Pa opet vi,pa izgledate mi malo stariji i mudriji al......ništa od toga" ....... Napotki jožetu ,da neb blo spet kakšnih neumnosti čeprAV se ga nič ne prime :lol: V upanju da snedemo ribico pri Dinkotu smo ostali praznih rok(prenavljajo kuhinjo) v trenutku obrnemo.... Ustavili se v Karlobagu v upanju na hrano.Ker smo bili že pošteno lačni ni bilo izbire kot prva odprta kamra,krana pa taka ja če ne bi bil lačen neb tud stopu na tisti zrezek Sem ne hodit jest,sej so nasmejani,sam pod prisilo Evo ob pol osmih zvečer po prevoženih 600km pa takle PitStop res izbrane družbe v OMW :lol: Petek ,sobota 1000km ,če 20 takšnih vikendov pa mam kvoto pod streho .........če bo italijan zdržal :naughty: Zivnorc, notranc, rumenicestak in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Glede hrane pr Dinko-tu naju je s Kmet2-om lani še 21.3 :angry: odslovil in naju je poslal naprej v bratov hotel Rajna. Zame je blo en mal je dragoceno (beri drago), Kmet jo je pa dobr zvozu, sam z vodo. Je pa nek prašk not stresu in ga pol do Senja ni blo za ujet. Sj njega edin zajčki ujamejo Zivnorc, Scarlett, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Sj njega edin zajčki ujamejo Zase se brigej builder, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 .......izjava policaja ko je Petpika v 14 dnevih vidu pri obeh nesrečah: "Pa opet vi,pa izgledate mi malo stariji i mudriji al......ništa od toga" ....... Če se dobr spomnim, se polcaj piše Morović. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 (popravljeno) Sem ne hodit jest,sej so nasmejani,sam pod prisilo Pol sem kar prov naredu da nisem jedu in se rajš odpravu prej proti domu na DOBRO večerjo Popravljeno Marec 15, 2015. Popravil jozexj6 Nearrain, KilleRBee, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Glede hrane pr Dinko-tu naju je s Kmet2-om lani še 21.3 :angry: odslovil in naju je poslal naprej v bratov hotel Rajna. Zame je blo en mal je dragoceno (beri drago), Kmet jo je pa dobr zvozu, sam z vodo. Je pa nek prašk not stresu in ga pol do Senja ni blo za ujet. kdaj je rekel, da odpre kuhinjo? p.s. Pussyji jadrankasti, jst sm jih naklepal celih 750km :D a smo ti mi krivi, da si iz Cjela doma! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 @solorider: reku je, da čez kak teden. Samo to je lahko zelooo raztegljiv pojem. Najbolše bi bilo, da predhodno preveriš po telefonu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 @solorider: reku je, da čez kak teden. Samo to je lahko zelooo raztegljiv pojem. Najbolše bi bilo, da predhodno preveriš po telefonu. hvala, bom preveril... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Svojih fotk nimam in se bo kar k Pikovim prislinil. Skratka...Jadranka je letos prvic paaadla. Druzba na n"a"voju. Hrana obupna. Dinko se nas je odrekel, ker mu nove kahlce v kuhnji vec pmenijo kakor mi. Vse zasluge gredo Kmetu, ker je zjutraj pojedel dovolj obilen zajtrk, da mi je lahko pomagal scukat GajSnA-o iz premicne stalce. Tud jaz se bom prslinu k ostalim fotkam z jadranke. Kar se tiče hrane pa obupna, ampak tko hitr pa še nisem obrnu v Paklenici, tko da sem v bistvu zadovoljen, da smo se vsaj v Karlobagu vsavl Kmet2, Nearrain, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 (popravljeno) 1. Zaradi današnjega vremena. 2. Zaradi vremenske napovedi za jutri. 3. Zaradi tega, ker sem včeraj opazil še en dokaz, da sem bil res v Idrijski Beli in ga do sedaj še nisem uporabil. 4. Zaradi precej zgodnjega kosila by najina hčerka,sem bil malo po 14-ti uro že nazaj doma ... 5. Današnja izkušnja: če med vožjo zaprem desno oko, vidim desni rob ceste šele preeecej daleč naprej .. Popravljeno Marec 15, 2015. Popravil RobiRoberto DAMI34, pik1, Schultz in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se