Whiskey Objavljeno Marec 15, 2015 Deli Objavljeno Marec 15, 2015 @jadranski diwjaki - Kar se tiče hrane pa obupna, ... Če nism kej spregledal, so bli talarji after prazni. Al iz uvidevnosti, al od lakote, al pa ... DAMI34, pik1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Dons pa samo 30 sušilnih kilometrov po pranju.. zanohtal se mi je, od zdej perem motor pri 20+ stopinjah... :krneki: TakeALookAround, Efendi, vandrovec in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Za posladek po kosilu...kratko pa sladko igorkr, Efendi, Kras in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stankolovski Objavljeno Marec 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2015 Vceraj malo mrzlih ampak vseeno lepih 130 km za otvoritev sezone.. Domzale-Ribnica-Domzale.. Kor13, Kmet2, builder in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 16, 2015 Deli Objavljeno Marec 16, 2015 A tebi je slučajno podplat odstopil od škornja? DAMI34, alko1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Marec 16, 2015 Deli Objavljeno Marec 16, 2015 Tako je.. Cakam nove.. Lp S. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 16, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2015 Kako je zdaj pri sosedih, še velja 0,0 zakon? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2015 Deli Objavljeno Marec 16, 2015 Neb vedu pa še ne briga me,jaz sem bil na cocacoli..... :grim Scarlett, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 16, 2015 Deli Objavljeno Marec 16, 2015 NE, tist zakon so skinili po 2 mesecih, ker je bil živa bedarija. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 16, 2015 Deli Objavljeno Marec 16, 2015 (popravljeno) NE, tist zakon so skinili po 2 mesecih, ker je bil živa bedarija. kokr sm slišu so se župniki najbolj zbunil, ker ja valda, da sem pa ke spijejo kristusovo kri .. vsaj deci al pa dva :krneki: vtise sem meu super :krneki: Popravljeno Marec 16, 2015. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 16, 2015 Deli Objavljeno Marec 16, 2015 kokr sm slišu so se župniki najbolj zbunil, ker ja valda, da sem pa ke spijejo kristusovo kri .. vsaj deci al pa dva :krneki: vtise sem meu super :krneki: Ne, v resnici je bla statistika tista, ki jih je spametovala. Človeška logika govori takole: "Če bom v vsakem primeru plačal, ko me dobijo, pol dej pa še en pir." Statistika je pokazala ogromno povečanje ornk pijanih in precejšnje zmanjšanje tistih, ki bi bili pod mejo. bobi1001 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2015 (popravljeno) Ko sem se zadnjič odpeljal v Idrijsko Belo slikat "zadnji dokaz", da sem bil res tam, sem opazil še tri, do sedaj še neuporabljne "dokaze", katere sem danes slikal kar vse skupaj, tako da ne bom imel več izgovora, da se moram zopet peljati v Belo. .) Med slkanjem današnjega "zadnjega dokaza" me je zopet prišla obiskat moja nova znanka in s sabo pripeljala tudi svojega prijatelja, da mu je lahko pokazala tistega, kateri ima doma tudi dva kužka ... Z "gazo" pokrito levo oko me je med današnjo vožnjo oviralo manj, kakor pri dopoldanskem delu z maketo !!! Popravljeno Marec 17, 2015. Popravil RobiRoberto nxyz, builder, Grut in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Marec 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2015 Čez hrib in čez mejo, pa mau na kolo, pa se je nabralo kar se je nabralo . Sem se pa od Mežice do Holmeca vozu za policaji ..... jih ni blo potrebe prehitevat, so se kr vredi pelali, v naselju se pa omejitev niti niso držali kj preveč točno :grrr. builder, notranc, pik1 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Marec 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2015 Bom zadnje tri dni strnil v en sam prispevek Garancija je mimo, pa sem se zapodil v garažo. To je bilo prvih 10 metrov. Potem pa olje, antifriz, zavorna tekočina, filter za zrak,... Dva dni sem bil črn do komolcev. K sem bil ravno v elementu, sem mimogrede še avto malo šraufal no od tam vsaj fotk ni... Vmes sem moral oprat še hladilni sistem, naslednjih 10 metrov. Na roke itak Brez tanka se noče peljat... Ko sem končal, je bla že tema, ampak 55 km okrog Kranja sem si pa zaslužil za nagrado To, da je hladno, opazim po tem, da ko dvignem vizir, se ulije voda po motorju (kondenz z vizirja) p.s. Prodam tople škornje za tako vreme, meni so za eno številko premajhni. Zivnorc, igorkr, Scarlett in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 Prvič letos z motorjem v službi...malce preuranjeno, je zjutraj še precej sveže. Kmet2, Akito, Scarlett in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2015 (popravljeno) Kaj je lahko spljoh lepše od SXa? 2 SXa Popravljeno Marec 18, 2015. Popravil DAMI34 RobiRoberto, Keiko, trebor in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2015 Kaj je lahko spljoh lepše od SXa? .... dva GS-a ... :) KyoKon, Zivnorc, Kmet2 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 (popravljeno) smetiš s kozouci pa lajka mi nis stisnu!! No mor dunja 4YU!!! Popravljeno Marec 18, 2015. Popravil DAMI34 Zivnorc, trebor in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 Kaj je lahko spljoh lepše od SXa? 2 SXa 1 GS PS: ce je pa 1 SX je pa tud pol zlomljenga kardana dost pik1, builder, KyoKon in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 1 GS PS: ce je pa 1 SX je pa tud pol zlomljenga kardana dost Sneciiiiiiiiii!!!!!!! help Kmet2, trebor, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
n_majk Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 Kaj je lahko spljoh lepše od SXa? 2 SXa hehe moja tamala pravi da je to hiša od Gargamela MiNa, builder, Kras in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 (popravljeno) Sneciiiiiiiiii!!!!!!! help Đaba . . . On še seb ne more pomagat Popravljeno Marec 18, 2015. Popravil Nearrain Kmet2, KyoKon, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 Danes pa točno 250,0km! Hvala vodiču Damiju za ogled Krasa, luštn je blo ^_^ MarkoR, builder, pik1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2015 (popravljeno) No še lepši od 2GS-ov ali 2SX-ov sta MTS in KTM :grim Štart ob 10h čez Kalce v Gorico kjer je bilo še kar zimsko .... V staro Gorico po Italijanski strani.... Sem hotel do vode pridet pa sem se hitro obrnil ni to KTM :grrr Pa mi ni dal mira še mal raziskovat :closedeyes: Tako prideva na našo stran in se spomniva .....Mangart..... do njega mim Kluž.... Pa sem dva ovinka speljal in spet obračal,enostavno ta Italijanski šrot nea gre z pneevmatikami Metzeler Z8 :grrr Še en optimist :evilgrin: Pa mal panorame..... Nazaj čez Kanal in hitr pogled čez skakalno rampo Od tam do Vikija kjer ni slik saj sva bila parkirana na mestu od invalidov ,pa ne bi rad Snecerja preveč vznemiril Zapičiva se še do OMW Postojna kjer pozdraviva še Borutta in kompanjona v providi in nazaj v Ljubljano. 450 km sva obrnila z luxatom in vmes samo en padec ^_^ evo dokaza lp danes nisem zaslužil nobene pike in srečal nobenega radarja v zasedi,vsaj mislim Popravljeno Marec 18, 2015. Popravil Kmet2 Mavti, Akito, notranc in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 Evo, takoj ko mene ni zravn, so praske na mopedu!!! Mulc Kmet2 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se