Zivnorc Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 ...u bistvu mi je tole všeč... pa lajka sem ti stisnu... še lepš bi blo pa brez zadnje slike... DAMI34, builder, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Marec 18, 2015 Deli Objavljeno Marec 18, 2015 ...u bistvu mi je tole všeč... pa lajka sem ti stisnu... še lepš bi blo pa brez zadnje slike... Pou mu je oproscenga,ni biu use sam kriu. :grim Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2015 Danes pa najprej v sredino Slovenije, potem pa na do člana MR. NI SLIKE U Jadranka, ne pa ni je "Zasavka", še slika pri starem mostu v Radečah in takole je zgledal "krog" po prihodu domov. Približno 180, prelepih, malo manj mrzlih kilometrov kot zadnjič. Mia, nxyz, Keiko in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2015 ... štart iz Unca mimo Postojne proti Vipavi nato levo smer Štanjel, Opatje selo, čez Italijo v Miren na črpalko, preko Solkana v Goriška brda. pavza naprej preko brd v Plave, Nova gorica po stari cesti do Vipave potem ponovno preko krasa smer Vrabče in naprej v meni neznano vas po imenu Štjak, Senožeče, Postojna in domov Vas Štjak Lp,notranc RobiRoberto, pik1, Schultz in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cb1300 Objavljeno Marec 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2015 Kmet- ob 17h videl talijana na omv postojna :-) Schultz, Keiko, Kras in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava FACO Objavljeno Marec 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2015 (popravljeno) Karlobag 18.3.2015...po Sloveniji ceste 'kr neki'(cestarji so šele začeli čistiti pesek, kmetje puščajo gnoj na cesti!!!!.. .), pač po balkansko, pardon, slovensko...Jadranka vključno od Rijeke super, očiščena. Paziti je treba le na posamezno kamenje, ki pade s sten, ampak sproti čistijo. Pa na 'čičote', ki se nas itak nikoli ne bodo navadili... UŽIVAL!!!! Popravljeno Marec 19, 2015. Popravil Matjaz Knez builder, SuNa, notranc in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 Evo, takoj ko mene ni zravn, so praske na mopedu!!! Mulc to je namest žegna, zdej bo cel let mir UnionJack, Zivnorc, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 to je namest žegna, zdej bo cel let mir upam!!! Scarlett in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 to je namest žegna, zdej bo cel let mir Nekje 2x na let mam izlet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 Nekje 2x na let mam izlet po moje si jokerje ze izkoristu.. nobenga zajca pa malin ti ne prvosm.. tko k nbenmu Zivnorc, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2015 Današnji vtisi = :hmm: = .) = ŠE VEEELIKO TAKIH VTISOV !!! n_majk, hajoktejn, DAMI34 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Marec 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2015 Tudi danes sem se motoristil, nabralo pa se je 129km . Prvo grem mimo Dobrne in skozi Vojnik ter Celje do Slivniškega jezera, potem sem se pa namenu do Vranskega, ampak me je zaneslo na maričko reko :grim. MiNa, Scarlett, KilleRBee in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 19, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2015 sončni vtisi vtisnjeni tankanje razmišljanje o pikah, ko smo ostal brez osebnih družba, super je blo :grim skalar36, mladench, SuNa in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Marec 19, 2015 Deli Objavljeno Marec 19, 2015 Nekje 2x na let mam izlet Prvo brušenje da bo bolj letel. To je to, več ne rabiš. builder, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 20, 2015 Bil je lep sončen dan in dobra potegavščina,nas je en prijatelj dobro namoču :grim pridemo na mejo kjer nam poberejo osebne,odstavijo na stran in velijo:tu počakajte ,pridejo prometniki vam bojo oni razložili zakaj smo vam osebne pobrali .........na koncu se je vse končalo s smehom in našim olajšanjem Pit Stop Karlobag kjer smo se zasedeli in uživali na sončku tako dolgo da ni blo več za naprej,edino Motolover je potegnil do Dinkota ostali pussyi pa počas obrat in domov A bodo nemci res kdaj naredili motor ki se mu nič ne zlomi in pocera Ja lepo je ,pa če grem še 100x dol mi bo še 100x pasalo hvala družbi (builder,UnionJack,Borutt,Motolover )za prijetnih 500km HyperJack, Scarlett, hajoktejn in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 20, 2015 Sončnih 250km po "cvičkovi" deželi... DAMI34, hajoktejn, builder in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ditrich Objavljeno Marec 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 20, 2015 (popravljeno) Ena od včeraj.. Ker je treba naše podpirat.. Popravljeno Marec 20, 2015. Popravil Ditrich gsxf750, SuNa, RobiRoberto in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 20, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 20, 2015 Spomladanski "sprehod" eni smučajo, drugi pa hja sončni mrk je ohladil počasi se bo odtajalo serijsko ogrevanje data srčni utrip normalen, zaradi temp bi moral narasti, a je padel pik1, Whiskey, DAMI34 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 Evo, takoj ko mene ni zravn, so praske na mopedu!!! Mulc A ce si zravn, so pa pike? Whiskey 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 A ce si zravn, so pa pike? tut ne...do zdj na skupno cca 15.000km nič ama nič....trkam po buči Kmet2 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 tut ne...do zdj na skupno cca 15.000km nič ama nič....trkam po buči pol se je s tabo varno vozt Kmet2, bobi1001 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 pol se je s tabo varno vozt ja, sam bolj varno je če mi kavo cel dan plačuješ, da bolj prime "varnost" Whiskey, bobi1001 in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 ja, sam bolj varno je če mi kavo cel dan plačuješ, da bolj prime "varnost" jst dam za kavo, ti pa za kosilo, zmenjen DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 jst dam za kavo, ti pa za kosilo, zmenjen Jaz vama dam pa pike :grim pik1, DAMI34 in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 20, 2015 Deli Objavljeno Marec 20, 2015 Jaz vama dam pa pike :grim Nimam kam z njimi, morm nejprej svoje porabt DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se