Popularna objava MarkoR Objavljeno Marec 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Slika je od včeraj, ko sem se peljal čez Poljčane, Bistrico ob Sotli do Brežic in ob Savi od tam čez Zidani Most do Celja in domov v Maribor. Cca 220km na 170 petkove podlage je bilo res prvo pravo spoznavanje z novim mopedom. Keiko, builder, pik1 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ivan3a Objavljeno Marec 22, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 22, 2015 Začelo se je, malo za spoznavanje lepot Slovenije: http://motozapisi.si/2015/03/geometrijsko-sredisce-slovenije-geoss-2015/ Keiko, Efendi, Vito23 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FACO Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Pr Vikiju nista ravno delila ,si revčka pustu žejnega in lačnega pod drevesom Ma ja, maš prav...ampak pira mu ne dam...ima že 'navadnih' pik preveč :oops: Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 aaaaa sm vedu, da se bo en pikolovc najdu res nima Ivančna tle veze in je partizanka zamo del regionalke... pač, od kar pomnim, ko so me v mladih letih vozil dol, so rekli al gremo po partizanki al čez gorjance in tako ti ostane... Oprosti :closedeyes: Pol si že priznal, zato ti je tudi pol opravičenega, za ostalo polovico boš mogu pa za kafe dat! Sej drgač tudi sam nisem nikoli vedel zakaj se gre, sedaj pa 7 let aktivno hodim v belokranjske konce in se malo bolj razumem na te zadeve Pomoje se pol pa noben ne bo hotel več vozit po Beli Krajini če bo tunel pod gorjanci. Meni bi bilo bolj všeč da se obstoječa cesta popravi so čist lepi ovinki sam na trenutke je bolj bogi asvalt Gorjance lahko kr zaprejo...podlaga nič posebnega, radar skoraj redno parkiran na Hrastu pri Jugorju, pištolca skoraj stalno meri pred Trnovcem v smeri proti Metliki, pa še in še...zvečer se pa čez poletje ni fino vozit čez vinsko deželo. Sem mel kontrolo dvakrat me je ustavil v Črnomlju in v Metliki...še dobro, da je v Grmu že mel enega v paci, drgač bi me še tam ustavil...jaooo Bela Krajna, sami lepi spomini...še se bomo vračal a pole je to to https://www.google.si/maps/dir/Soteska/%C4%8Crnomelj/@45.6778118,14.9498834,11z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x4764fc510ed50977:0xc50b07f3f9dbd6c1!2m2!1d15.0229254!2d45.7812693!1m5!1m1!1s0x47645c76781f0353:0x4d13d6468ac4524d!2m2!1d15.1930773!2d45.5714837?hl=sl Tako je =) mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deyo Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Gorjance lahko kr zaprejo...podlaga nič posebnega, radar skoraj redno parkiran na Hrastu pri Jugorju, pištolca skoraj stalno meri pred Trnovcem v smeri proti Metliki, pa še in še...zvečer se pa čez poletje ni fino vozit čez vinsko deželo. Sem mel kontrolo dvakrat me je ustavil v Črnomlju in v Metliki...še dobro, da je v Grmu že mel enega v paci, drgač bi me še tam ustavil...jaooo Bela Krajna, sami lepi spomini...še se bomo vračal Za nas zelence so gorjanci kul edin tist del okoli radarju mi ni preveč všeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Zgleda da se staram . Brzina me več ne fascinira :unsure: builder, Kmet2 in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaca1 Objavljeno Marec 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Danes ena krajša "postsmučarska" popoldanska ... Najprej skozi do smučarskega centra Cerkno , potem pa smučišče pogledat še od daleč - z druge strani No vmes pa, da ne bi bilo preveč dolgčas, mi je tale rogovilež skočil na cesto - je hotu pokazat, da hitrej teče, kot se jst pelem :naughty: ! Ampak, to se NE SME DELAT K sreči sva nadaljevala vsak v svojo smer - srnjak čez vodo, jaz pa mimo Sorice čez Bohinjsko sedlo (Soriško planino) pogledat, koliko stebrov novega daljnovoda za Bohinjski kot je že postavljenih Po dolini, kjer se temperatura dvigne skoraj za 100% (na 10°C) pa počasi proti domu... pik1, skalaprava, DXR16 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Marec 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Najavljena vožnja 11:30 start v Ivančni gorici, Petrolova črpalka ob AC. trasa: za Krko, Lesično na Kozjanskem (Kozje - Šentjur pri Celju), nazaj preko Tuhinja je lepo uspela. Pet se nas je zbralo in smo zakrožili v kontra uri po predvideni trasi. Vreme je sledilo vremenoslovcem (kar tako še naprej) Ta modri so se nas izogibali, obrnili 300km (pisto nad Lesično-em je blo treba seveda nekajkrat ponovit ), zeblo me ni, nasprotno, ta zimske rokavice so bile pretople Za prvo vožnjo v 2015 vesel ku radio . Za Krko (Muljava - Soteska) je cesta že pomedena Škocjan - Bučka - Impoljca na pometanje še čaka, a je le enkrat, pa še to zelo malo, oddrsnil zadnji konec . Kosilo je bilo Pri ribniku, za Brestanico: priporočam, cene zmerne, kvaliteta v redu Slike imajo pa drugi. Hvala družba za fajn družbo. Schultz, Efendi, skalaprava in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava otim Objavljeno Marec 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Res je bilo krasno, sploh izjemna pista. Lep začetek druge sezone:) Pa še dve slikce: pik1, RobiRoberto, Efendi in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Gsx, hvala za vodenje izleta. V primeru, da ti vse propade, greš lahko za vodiča. Kmet2, gsxf750 in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Haha, midva s Kmetom sva pa pol skup nadaljevala preko Trojanskega krofa do Žabarije. Hecno gsxf750 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Nas je imel dosti in se je odločil za bolj miren večer v dvoje. Saj vaju razumemo.. Dr_Jakob, Kmet2, otim in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Nas je imel dosti in se je odločil za bolj miren večer v dvoje. Saj vaju razumemo.. Ne zganjaj ljubosumja :lol: Dr_Jakob, DAMI34 in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Kdo bo gsxa miril po tuhinjskih ovinkih, ko tebe ni zraven? gsxf750 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Kdo bo gsxa miril po tuhinjskih ovinkih, ko tebe ni zraven? Zakaj pa ga je blo treba? gsxf750 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Haha, midva s Kmetom sva pa pol skup nadaljevala preko Trojanskega krofa do Žabarije. Hecno Ko bi biu vedež, ne bi bil revež DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Marec 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2015 V Soboto dopoldanski krog. Cerknica - Ilirska Bistrica - Opatija - Brestova - Pazin - Potem pa na popolnoma prazno avtocesto do Portoroža in domov čez Črni Kal in Planinske ride. Moram pohvalit cesto od Opatije do Pazina, nima skoraj nobene luknje. Ob cesti Kupil Istrske divje šparglje in jih nekje med vožnjo izgubil. Med Opatijo in Brestovo Brestova Stalno 40 Km/h omejitev. malakai, notranc, Kmet2 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Marec 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2015 (popravljeno) Moram pohvalit cesto od Opatije do Pazina, nima skoraj nobene luknje. Ob cesti Kupil Istrske divje šparglje in jih nekje med vožnjo izgubil. Imam občutek, da si bolj nov na forumu. In tudi ti si spoznal, da.......ko se iz Slo pripelješ na Hrvaško, posebej na obalo, se , kar se cest tiče, premakneš za ene 30 let v prihodnost. Žal. In ko se iz HR, I ali A pripelješ nazaj domov....kot bi šel iz dnevne sobe v drvarnico. Popravljeno Marec 25, 2015. Popravil Tedybear Fazer03, Janezs, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 V Soboto dopoldanski krog. Cerknica - Ilirska Bistrica - Opatija - Brestova - Pazin - Potem pa na popolnoma prazno avtocesto do Portoroža in domov čez Črni Kal in Planinske ride. Moram pohvalit cesto od Opatije do Pazina, nima skoraj nobene luknje. Ob cesti Kupil Istrske divje šparglje in jih nekje med vožnjo izgubil. Med Opatijo in Brestovo Brestova Stalno 40 Km/h omejitev. Malo off topic: S katerim gsmom si to fotkal? gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Ne samo, da nimajo lukenj, tudi pik nimajo (vsaj za nas ne). TOMCAT in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Ne samo, da nimajo lukenj, tudi pik nimajo (vsaj za nas ne). Lepša je prepoved vožnje za leto+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Ne samo, da nimajo lukenj, tudi pik nimajo (vsaj za nas ne). ... imajo ... .. kadar pridem dol ... :) TOMCAT, DAMI34 in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 ... imajo ... .. kadar pridem dol ... :) a jih prpeleš s sabo? Kmet2 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Malo off topic: S katerim gsmom si to fotkal? Samsung Galaxy S5. Scarlett, Snečer in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 a jih prpeleš s sabo? ... ja ... in to s tavelkim ruzakom ... DAMI34, gsxf750 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se