Ciko86 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Ciko, lahko bi bil jezen nanj, če bi ti npr. on vozil čisto za ritjo. Če si mu sam sledil, pa se lahko jeziš samo nase. Sej sem jezen nase... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 A k z motorjem kdo leti je kul, k pa Porsche prleti, pa ni vec kul? epsko, ko avtomobilist šola motogp ms šoferje, ki ovirajo posnetek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Sneči ne izzivi k te bo kap ko boš vidu kak je GT3 ogrožal promet in nas burgerjedce.....motoristi so pussiji prot četrikotaču. Nakar je pa prletu še en audi pa pofrezal vse ovinke....še sreča da sm motorist, ne pa diujak v avtu Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 video dajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) tokrat se strinjam s Snecijom :grim , video hočemo, da lahk čeulam Porše, pa še moja kanta, Stroseka predelava 928 S4, ispred 20 let Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil builder Schultz, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Če dam video boste čeulali se mene builder, Nearrain, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) izlet in druženje pri Hrvatih, Dugo Selo Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil builder Schultz, Kmet2, vandrovec in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Če dam video boste čeulali se mene sam Porscheje in skuterje :grim Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Če dam video boste čeulali se mene Nič bat, daj da vidimo porša kak je tišal. builder, Lokos in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motocaster Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Današnji NAJVEČJI VTIS? To da sem po pol leta po vožnji skozi mesto moral odprti zračnike na jakni. Čeprav je še vedno zimska podloga noter je bil občutek da je po dolgem času tako toplo da je prevroče fenomenalen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 A k z motorjem kdo leti je kul, k pa Porsche prleti, pa ni vec kul? Ja, če si sam na cesti. Ne pa ko je kolona. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2015 ja pa sm japaja Efendi, SEBA33, pik1 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Marec 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Nearrain, MiNa, pik1 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Vidim samo rit moje Yamahe. vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Marec 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Kmet2, Schultz, DXR16 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Marec 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Prvo letošnja 3 stostica je padla . Tokrat mel del poti sotrpina, kolega pri katerem mam shranjena mator. Štartala sva iz Velenja nekaj malega čez 11 v smeri Dobrna, Frankolovo, S. Konjice, S. Bistrica Ptuj, kjer sem mel prvi pit štop , in kjer sva se razšla. Jaz sem potem nadaljeval v smeri Gruškovja, Krapine in Krapinske toplice, pol sem se pa nekje kr na slepo vozu , je bla taka fajna hitra cesta, pa sem pršu do nekega west gate šoping centra, pol sm pa zasuku pa nazaj na Tuheljske toplice in čez MP Orešje, Bizeljsko, Podsreda, Lesično, Šentjur, Celje, Vojnik, pol sem pa iz Veleja potegnu še do Zavodenj in nazaj, pa s eje nabralo kar se je nabralo . RobiRoberto, DAMI34, DXR16 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Andro Asgaard Objavljeno Marec 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2015 (popravljeno) takole je bilo.. pa se do kobarida in nazaj usput Popravljeno Marec 29, 2015. Popravil Andro Asgaard builder, vandrovec, RobiRoberto in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Ja med Opatijo pa Plominom folk veselo nabira klincevo rastlinje, direkt ob cesti....tko da je fajn pazt, da se ksne ne sname, k se lih sklanja pa rit moli na cesto..... Je blo tkole.... builder in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava domina Objavljeno Marec 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Tudi mi smo končno otvorili sezono DAMI34, maus, RobiRoberto in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 najlepš špargli ob cest rastejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 29, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2015 najlepš špargli ob cest rastejo Po celi Istri je tako, se jim ne da v žbunje, ker ga je ob cesti dovolj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 In ko jih zmanjka zakurijo par hektarjev gozda da se obrastejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Marec 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Tko, pa je prišel tudi moj dan za otvoritev sezone.... :grim Po jutranjem zapletu z uro, sem najprej namontiral letne gume na avto.... popoldne pa vprašanje, kam.... Postojna ali kam drugam.... zaželim si malo miru in zato jo zelo na hitro usekam proti zalogu, skozi dolino Besnice proti Litji.... ker moja fura ne more miniti brez kave, pokličem kolega z Vač in evo mene gor.... srknemo kufe, mal popričamo, potem pa veselo proti domu... Kilometrov je bilo bolj malo, so bili pa zato toliko bolj sladki in za gušt! ps. MItaske? :grim lp,mz DXR16, notranc, Efendi in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Kočevskih medvedov ni bilo kaj dost .... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Wakasaki Objavljeno Marec 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2015 A se te vedeli , da na Cerknem še smučajo. Lepo je bilo res. RobiRoberto, MiNa, Janezs in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se