builder Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 naj ti služi RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Včerajšnji vtisi: NIČ NE BI IMEL PROTI, ČE BI SE MI VSAK DAN ZGODIL KAKŠEN TAK VTIS = Roberto on the road again with gasoline 25 km/h ROBERTO: Dober dan, jaz sem včeraj telefoniral zaradi rdečega SIM Orbita. Dober dan tudi vam. Rdečega bo treba še odpakirati. :notworthy: Lahko bi še cepilec mimogrede priklopil..... builder, dondule, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuNa Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Srečna, varna in užitkov polna potepanja ti želim! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 srečno vožnjo.... RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava robinhood Objavljeno April 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2015 Sončni zahod na Dravskem polju Zivnorc, builder, SEBA33 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nikii Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 RobiRoberto, U Ž I V A J !!! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno April 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2015 Ljubljana - Firence - Pisa - Lucca 540km . . . vtisov ni, je pa dooolg odtis gume na avtocestnem asfaltu . . . grrrrr SuNa, ciciban, MiNa in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Ne velja,to ni prava tema. Lp Pajkulja pikolo, motozajebant, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Ne velja,to ni prava tema. Lp Pajkulja Ce bi se zuzelk bau, bi pips sabo nosil ... DAMI34 in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Včerajšnji vtisi: NIČ NE BI IMEL PROTI, ČE BI SE MI VSAK DAN ZGODIL KAKŠEN TAK VTIS = Roberto on the road again with gasoline 25 km/h Robi - čestitke in varno vožnjo!!! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 RobiRoberto, kapo dol! Bravo! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Včerajšnji vtisi: NIČ NE BI IMEL PROTI, ČE BI SE MI VSAK DAN ZGODIL KAKŠEN TAK VTIS .... stari SVAKA ČAST !!!!!! ... Če ti povem, da sem naši tale tvoj post pokazal, pa ji je skor ena solzica ušla ... pa ni ne vem kakšen motorist ... ... pol veš, "kolk je ura" ... .... Uglavnm ... naročila mi je, da ti dam sto lajkov ... :) .... SREČNO ... Keiko, gsxf750, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavii Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 Čudovit dan, hvala Nikii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 ROBERTO srečno, varno in nepozabnih užitkov polno vožnjo ti želim. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 RobiRoberto, velik srečnih kilometrov RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno April 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2015 Sam en kviki na Črnivec.. vseen je pasalo builder, RobiRoberto, Nearrain in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 Ljubljana - Firence - Pisa - Lucca 540km . . . vtisov ni, je pa dooolg odtis gume na avtocestnem asfaltu . . . grrrrr Jaz grem v pondelk tja dol. Kako kaj zgleda, dost gužve? Grem pa ne po AC ampak mal naokol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lokos Objavljeno April 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2015 Danes je končno padel obliž na rano po dolgi zimi. 340km po zares lepem vremenu kljub slabši napovedi. Ko sva se dobila z kolegom na prenovljenem OMVju na Brezovici sva oba pogledovala v nebo in si želela nekam bolj proti S oziroma SZ a je lepše kazalo proti dolenski. Kamen, škarje, papir so odločili da odrineva proti oblakom, ki pa so se razkadili še pred Kamnikom in zmaga škarij se je izkazala za dobro zmago. Pot Prva pijačka pod Pavličevim sedlom Vrbsko jezero Neki čudaki polni denarja Poleg čudnih vozil pa je bilo polno F&F avtkov na cesti in kasneje se je pokazalo da imajo nek zbor tik ob bencinski kjer sva tankala Glancatt je treba in to skoz pa nej košta kokr če Na benzi so mel tut mešanco če si s kakim avtomatikom zašel Prvi test sta preživela tudi nova vtičnica in nov kabl za GPS In še zadnja slikca pred odhodom na kosilo in domov pik1, Nearrain, Fazer03 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno April 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2015 Ker je žena bla dons v službi, sva štartala od doma ob 15.30 proti Bizeljskem, v Imenem policistki izvajali kontrolo in sm dobil pihat, itak ne pijem alkota že lep čas :grim , Podčetrtek, Konjice, Rogla, nazaj grede na Vojnik in Celje. Večerja v Laškem, gostilna na samem križišču, Špica, hrana pa tudi špica , Zidani most, Krško in ob 19.40 na kuča . Super 220 km, čeprav je kazalo, da ne bo nič danes, superca, laganini Rogla lakota :grim ciciban, Keiko, Schultz in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno April 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2015 Včeraj zvečer gledam vremensko za jug – hmmm je kazalo bolj slabo... Na koncu optimistično vzamem za »pravo« tisto od Ilmetea, ki je kazala najbolje Z IgorKR se zmeniva da sva na vezi zjutraj. Zgodnje prebujanje da lahko v miru naredim še par stvari doma, vmes še enkrat pogledam napoved – še vedno isto stanje. IgorKR javi da ne gre, jaz se odločim da grem proti meji in Reki pogledat če napoved drži še v živo Štart tam okrog 9.30h, že kmalu ugotovim da sem se čisto preveč optimistično (premalo) oblekla :grrr Ma kdo bo hodil nazaj – sem si mislila se bom že segrela na morju ... Mimo Rumenega potrobim ker vidim da je kombi zunaj, on pa v delovnem pajacu zunaj (ma ne vem če me je sploh slišal ). Čez Postojno in v Kozini levo in pred mejo še tankat. Na bencinski je spet delal uni prijazni stric Potem naprej do Staroda – na meji me spet preseneti Neno. Ker se mi je mudilo na jug ni blo časa za kafe – drugič z veseljem! Mimo Reke po obvoznici je kazalo 13 C brrr me je že kar pošteno zeblo. Ma – trma je huda reč in če si nekaj zadam je to treba speljat Začne rosit – gledam v nebo – na levi vse črno, na jug koprenasto… ma če sem prišla že do sem, grem pa še malo naprej – vsaj do Senja... V Senju je blo že malo boljše – si mislim na jugu bo še bolje in grem naprej in res – nekaj časa je celo sijalo sonce – mmm je pasalo se malo segret. Malo pred Karlobagom spet oblačno in hladneje, zato se odločim da se bom ustavla da malo pretegnem noge. Malo poslikam, vmes pošljem pozdrave iz Karlobaga tudi Bizixxxu - da bo vedel kaj zamuja Ko se mimo mene proti Karlobagu pripelje nekaj motoristov si mislim da očitno kakšnega hudega dežja ni dol in se odločim da grem naprej Ta plavi na ta drugi »klasični lokaciji« (ne pri Križacu, ampak malo naprej) imajo v obdelavi enega hrvaškega motorista. Nekje na pol poti do Paklenice je spet začelo rosit, ma tudi kmalu ponehalo. V Paklenici sem šla najprej tankat, potem pa do morja na malco, oddih in fotografiranje Malo čez dve sem štartala nazaj proti domu. Za nazaj spet sonček od Karlobaga proti Senju, cesta pa skoraj prazna Za nazaj sem srečevala cele trume motoristov, ki so migrirali na jug Še en kratek postanek za slikat … Potem pa naprej do meje in čez na Ilirsko Bistrico, do Postojne še tankat in čez prazne Ride do Logatca, kjer sem najprej srečala Suzukija na kolesu, malo naprej pa še Rumenega v kombiju Ko sem že parkirala v garaži ugotovim da je zadnja guma že čisto fuč, ugotovim, da jo lahko pridem kar takoj zamenjat, zato skočim še do LJ po novi gumi in nazaj domov, pa se je nabralo dobrih 630 km hajoktejn, Janezs, SuNa in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 Jaz grem v pondelk tja dol. Kako kaj zgleda, dost gužve? Grem pa ne po AC ampak mal naokol. Nic bat... Nobene guzve ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fantocci Objavljeno April 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2015 Dobil sem fraj popoldan, pa sem se moral na hitro spomnit, kaj bi. Mi je kapnilo, da je bil v ZG ne tako dolgo nazaj odprt muzej avtomobilov in motorjev, pa se mi je zdelo idealno za par uric... Versys si je takoj našel prijatelja: Delboy-evo prevozno sredstvo Muzej ni prav velik, vendar precej zanimiv Na levi Lincoln MkIV, na desni Jaguar XJ6 pa Karman Ghia, žaba, porš, mustang... zelo redek (samo 800 kom) in drag kabrio Mercedes, američan Nash in luksuzna Škoda iz leta 1930 (ko VW še obstajal ni) Chevy Impala `59 ...ima zelo zanimivo armaturko auto predvajalnik za vinilne singlice - predhodnik CD predvajalnikov (sedaj so že ti skoraj izumrli) Tudi moto del je lepo zastopan za konec še nekaj za Builderja Pa še veliko drugega se da videt. Lokacija: Ul. kneza Ljudevita Posavskog 48, Zagreb https://goo.gl/maps/gbrMC ofc, Alesh, n_majk in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 Včeraj zvečer gledam vremensko za jug – hmmm je kazalo bolj slabo... Na koncu optimistično vzamem za »pravo« tisto od Ilmetea, ki je kazala najbolje Z IgorKR se zmeniva da sva na vezi zjutraj. Zgodnje prebujanje da lahko v miru naredim še par stvari doma, vmes še enkrat pogledam napoved – še vedno isto stanje. IgorKR javi da ne gre, jaz se odločim da grem proti meji in Reki pogledat če napoved drži še v živo Štart tam okrog 9.30h, že kmalu ugotovim da sem se čisto preveč optimistično (premalo) oblekla :grrr Ma kdo bo hodil nazaj – sem si mislila se bom že segrela na morju ... Mimo Rumenega potrobim ker vidim da je kombi zunaj, on pa v delovnem pajacu zunaj (ma ne vem če me je sploh slišal ). Čez Postojno in v Kozini levo in pred mejo še tankat. Na bencinski je spet delal uni prijazni stric Potem naprej do Staroda – na meji me spet preseneti Neno. Ker se mi je mudilo na jug ni blo časa za kafe – drugič z veseljem! Mimo Reke po obvoznici je kazalo 13 C brrr me je že kar pošteno zeblo. Ma – trma je huda reč in če si nekaj zadam je to treba speljat Začne rosit – gledam v nebo – na levi vse črno, na jug koprenasto… ma če sem prišla že do sem, grem pa še malo naprej – vsaj do Senja... V Senju je blo že malo boljše – si mislim na jugu bo še bolje in grem naprej in res – nekaj časa je celo sijalo sonce – mmm je pasalo se malo segret. Malo pred Karlobagom spet oblačno in hladneje, zato se odločim da se bom ustavla da malo pretegnem noge. Malo poslikam, vmes pošljem pozdrave iz Karlobaga tudi Bizixxxu - da bo vedel kaj zamuja DSCN3370.JPG DSCN3371.JPG Ko se mimo mene proti Karlobagu pripelje nekaj motoristov si mislim da očitno kakšnega hudega dežja ni dol in se odločim da grem naprej Ta plavi na ta drugi »klasični lokaciji« (ne pri Križacu, ampak malo naprej) imajo v obdelavi enega hrvaškega motorista. Nekje na pol poti do Paklenice je spet začelo rosit, ma tudi kmalu ponehalo. V Paklenici sem šla najprej tankat, potem pa do morja na malco, oddih in fotografiranje DSCN3379.JPG DSCN3385.JPG DSCN3393.JPG DSCN3396.JPG DSCN3398.JPG DSCN3402.JPG Malo čez dve sem štartala nazaj proti domu. Za nazaj spet sonček od Karlobaga proti Senju, cesta pa skoraj prazna DSCN3408.JPG DSCN3412.JPG Za nazaj sem srečevala cele trume motoristov, ki so migrirali na jug Še en kratek postanek za slikat … DSCN3420.JPG DSCN3428.JPG Potem pa naprej do meje in čez na Ilirsko Bistrico, do Postojne še tankat in čez prazne Ride do Logatca, kjer sem najprej srečala Suzukija na kolesu, malo naprej pa še Rumenega v kombiju Ko sem že parkirala v garaži ugotovim da je zadnja guma že čisto fuč, ugotovim, da jo lahko pridem kar takoj zamenjat, zato skočim še do LJ po novi gumi in nazaj domov, pa se je nabralo dobrih 630 km Tvoja klasika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 ok, to so strojanovi na nemski cesti..... dons vtis do vrtojbe in nazaj. zihr je ksna bolsa pot do gorice od rebrnic ker zale ob autocesti ni za 1/2K ! Razdrto-Senožeče(desno)-Sežana čez Kras-Štanjel-Branik-Vrtojba. Le Rebrnice so zrite, ostala cesta do Vrtojbe (ob avtocesti) je pa v redu. builder, Andro Asgaard in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 Po pravici povem, ne vem kje sm se včeri vozu...ene 4km nadmorske nad Polhovim Gradcem:) makadam pa čudoviti razgledi Črni vrh, Pasja raven, Lučine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se