Wakasaki Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 Oj a to si na tej relaciji? hvala maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 Oj a to si na tej relaciji? hvala Wakasaki tole si pa mal falil to je ta relacija ... https://www.google.si/maps/dir/Ko%C4%8Devje/Dvor,+Novo+mesto/@45.7248669,14.7621644,11z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x4764ee6be8218233:0x6d7978a0d9153071!2m2!1d14.8633128!2d45.6409009!1m5!1m1!1s0x4764e2d2804925a3:0x4e7f6ff1dd35cf0f!2m2!1d14.967981!2d45.8082928?hl=sl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2015 Današnji Maraton Vseh Treh Robertotovih Premičnih Sredstev v sodelovanju z Lekarna Idrija JE USPEL. Začetek je bil ob 08.00 pri 8 oC in zaključek ob 12.30 pri 16 oC. 3 x 25 km = 75 km ... CULT 3eM SYMPLY 50 Keiko, Schultz, SuNa in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno April 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2015 Janezs, deyo, Fantocci in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno April 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2015 (popravljeno) Danes en popoldanska. Kras-Idrija-Žiri-Logatec in domov, vsega lepih in uživaških 168 km. Utrinki: pogled na vipavsko dolino s Cola Idrija Spodnja Idrija s ptičje perspektive Popravljeno April 29, 2015. Popravil Schultz deyo, mladench, vandrovec in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2015 (popravljeno) Spet ena brez "voznega reda". V bistvu sem nameraval do Paklenice, ampak je Burja odpihnila misel na ovinke in ribo pri Dinkotu. Ob odhodu je bilo kar nekaj odsekov ob morju zaprtih za nekatera vozila. Tik pred Kočevjem sem se odločil, da zapeljem preko "medvedovih rid" potem pa že kamor potegne. V Osilnici preko meje in proti Gerovu in nato proti toplim krajem Mrzla Voda tudi zrak ni bil ravno topel Končno se je ogrelo na prijetnih 19 stopinj. Ob postanku še tale polnoletnik. Povsem je negiral izrek "YUGO nije za dugo". No pa sem na končnem cilju Rt Kamenjak , ter v daljavi otoček Porer s svetilnikom. Tu sem obrnil in tokrat mi je cilj bil znan, vendar po čudnih poteh in po 742km sem ob 20:30 bil doma. Namesto Jadranke pa Učka, Plominka, ..... Vtisi pa :notworthy: ! Popravljeno April 29, 2015. Popravil MiNa SuNa, Kras, DXR16 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Oj a to si na tej relaciji? hvala ti je že mladenič odgovoru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Wakasaki tole si pa mal falil to je ta relacija ... https://www.google.si/maps/dir/Ko%C4%8Devje/Dvor,+Novo+mesto/@45.7248669,14.7621644,11z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x4764ee6be8218233:0x6d7978a0d9153071!2m2!1d14.8633128!2d45.6409009!1m5!1m1!1s0x4764e2d2804925a3:0x4e7f6ff1dd35cf0f!2m2!1d14.967981!2d45.8082928?hl=sl huja no to pa se reče falit Hvala obema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Belaglava Objavljeno April 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2015 (popravljeno) Lepa mini turca mi je ratala včeraj popoldan Ugotovil sem, da sploh ne potrebujem posebej vklapljati tracking funkcije gpsa, le android telefon s sabo in ti (vsaj zame) dovolj natančno pokaže kje vse si se potikal Fočk v Kranjski pred moto Vršiškim krstom. Kavica in klepet v Bovcu. Malo romantike ob zahodu pred vrhunsko večerjo v Brdih. Hvala Denis. Za konec, dvojni nacho za bolj miren spanec, tik pred koncem poti. Popravljeno April 30, 2015. Popravil Belaglava SEBA33, Schultz, RobiRoberto in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 (popravljeno) Belaglava, a si bil okrog 13h v Kranju? Eden z ravno takšno mašinco je bil na križišču, ko sva se midva sprehajala proti oštariji na kosilo Moja je zmajevala z glavo, meni je pa taka barva všeč Popravljeno April 30, 2015. Popravil stromar-aly Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Aha, ravno takrat sem se peljal skozi Kranj ... je bila oranžna opažena, ha? stromar-aly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2015 Moji današnji vtisi so bili krajši od enega km, kolikor je do OMV-ja "za ovinkom" in nazaj domov, vendar so zame vseeno zelo dragoceni ... 1. Manj kakor 1 km = domača trenerka, vetrovka in čelada, ker padavin še nekaj časa ne bo. 2. "Pritrdilni pašček" na novi čeladi obvezno malo podaljšati, ker me tišči v vrat = ŽE NAREJENO :notworthy: 3. Po približno petih letih in pol je Roberto zopet tankal bencin v lastno prevozno sredstvo "na 95 oktanov" ... 4. Ker je v rezervar šlo samo 3,5 litre, ima "rdeča cona na bencinskem števcu" Vespe kar dovolj "varnostne zaloge" ... :notworthy: 5. "Moja VESPA" je sedaj pripravljena na naslednjo vožnjo in oba čakava samo še ugodno vreme. 6. Menda se bo moj dežni kombinezon vrnil nazaj k meni, ker je trenutnemu lastniku premajhen ??? :notworthy: Kras, Janezs, Keiko in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 SEBA33, kje si se to vozu tm k je tist nov asfalt? kolk si mel makadama da si pršu do tistga okroglga stolpa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno April 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2015 Hja, včerej ej bil pa prou zanimiv dan bi reku ... zjutraj sem si budilko naštimu ob 4:55, vstanem se okrepčam, naložm robo za pranje- potujoča car&moto wash :grim ter odpeketam do veleja, kjer sem ob 6:00 že veselo pral svojo dvokolesno črno mrcino . Ko to opecajnam, pa se lotim še ene 4 kolesne RS mrcine, all inkluziv paket In ko sem z vsem tem bil gotov, robo spet naložim in peljem od kjer sem si jo naložu. Grem to home na južno, osedlam pecikl in nazaj po motor. Špricnem ketno in gasa ....... čez Črnivec do kanika in naprej do Šenčurja, tam pa v krožišču desno in hopa čez Jezersko, prvičć letos . Se spustim do železne kaple in nato pičim proti Pliberku. Ker sem imel tank že proti koncu, si namislim da bi tanku, ampak djmo se še pelet do Lavamunda, da tank čimbl spraznm. Se kr oreng pelem iz Pliberka proti lavamundu po tisti dolgih ovinkih, pa mi nekej črnga od zadaj na hitr prihaja, te pa se js po gasu, smo ga kr 145 pičl, , no vmes sem upočasnu da preveru d ani kj sumlivga, te pa gre naprej pa js v zavetrju he he. Sevede je bil benz v Lavamundu dražji k v Pliberku , cene 1,299 in 1,306eur. Pol pa po najkrajši poti do doma . Prou pasalo je točno 230km po dopustniškem delovnem dnevu . RobiRoberto, DAMI34, MPeco in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno April 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2015 Ker danes ni bil napovedn zlo lep vreme čez cel dam, sem pač ubral krajšo turo, prvo sem pa mislu it na morčeka . Vglavnem prvič letos na pavlinkota :grim. Prvo sem razlišlu d agrem na jezersko in dol do jezera ter po isti poti nazaj, ampak sem si hitr spremislu, se spustim do Fe Kaple :grrr, tam pa sem mislu krenat čez Freibach do Zell Pharre ampak ni šlo ker so cesto asflatiral in je do 17:00 zaprta, pa se en čas jebu z navigacijo da bi šu na obvoz, ker senkrat s eže vozu tm skoz po obvozu. Vem da sem se pelu mim tistih kupov lesnih sekancev, ampak je zgleda blo više od zapore, tk da sm pol šu tam pred Sittendorfu levo pa tam naprej do Zell Pharre in do Ferlach. Cesta v tisti dolini pa taka d ate na rit fukne, dobesedno, vsaj na določenih delih. Ampak mi dolina vse hudo odtehta, ker je res lepo tm skoz pelat, vsajk meni . Vračam se po isti poti nazaj do Pliberka, čez MP Reht in v Mežici dol, potem pa na Črno in čez Sleme do Veleja .... na en piščančkov kebap in z peciklom to Šoštanj . RobiRoberto, MiNa, Lokos in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno April 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2015 Včeraj šel Iz Bleda samo prespat v Baško na Krk in naredil 901 km . Aja...dol grede prekrižaril Istro po dolgem in počez. Slik nimam, imam pa en drug vtis. Samo v Istri so Hrvatje od konca oktobra do včeraj na novo preplastili toliko km cest, kot jih naša, bogatejša država, ne bo sposobna v treh letih. jeboimpasmaternašimšalabajzerjem. Andro Asgaard, Fantocci, RobiRoberto in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romanno Objavljeno April 30, 2015 Deli Objavljeno April 30, 2015 Kje je pa bilo tole? Katera relacija? Izgleda več kot odlično!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stenc55 Objavljeno April 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2015 Evo, doma, dolžan sem par slik. Prvi dan: Pordenone: Prvi sonček dneva po Bologni Hotel: Drugi dan: Nekje ob cesti, pozabljena čisto sama gostilna, ata ne zna črke angleško, midva ne črke italijansko, vseeno smo se zmenili za kos parmezana, kje je prvi petrol, po kateri cesti naj greva, ker tista skozi Attone ni v redu za motor, naj greva koj tamle dol čez štiri kilometre "sinistra anke v Pistoia... bella corsa bruummm bruummm"... Še po očala je šel not da je lahko na telefonu pokazal. Pa sva šla. Cesta me je spominjala na tisto od Moščeničke drage do Pazina, samo asvalt je rdeč, drži pa ko.... Sem mislil da je to najlepša fura izleta. I've never been so wrong... Če boste kdaj šli tam okoli, v Montecatini terme (do koder sva se od Pistoie cjazila eno uro) na Via Aldo Moro je ena pizzerija-slasčičarna. Bogovska roba. Ujel sem jo slučajno, ker je bil edini plac s stoli zunaj, napisom pizzerija in PROSTIM parkplacom za en motor in nič več. Kufre sva pustila v hotelu, pa še pogledat tisti famozni turn v Pisi. Po Pisi skozi Lucca nazaj v hotel. Promet? Ajoj..... Talijančki pa njihovi kupljeni izpiti... Tretji dan: Hotelir nama je predlagal da greva po neki poti gradov. Direkt na poti so res samo trije, gor in dol okoli pa časa nisva mela. Vseeno sva šla. Slika je mal falena, Od Castelnuova di garfagana gre malo bolj levo. U bistvu načrtovana trasa, šla sva pa seveda drugje. Vseeno pelje preko Passo della Radici. Optimist sem si, ker sem končno začel gledati tudi table in le le Sygica naredil v Castelnuovu plan poti. Zdržal je točno 10 minut, potem je pa tabla za Modeno kazala v levo in ne v desno.... Nekje na 2/3 do Passo della radici. Nisem vedel da imajo Italijani tudi narodne heroje. Nenačrtovan cilj dneva, nisem vedel da greva čez gorski prelaz, sem mislil da je pot bolj podobna tisti prejšnjega dne. Super cesta do gor, super cesta naprej dol, okoli 80 km sva bila popolnoma sama. Kakšni trije avti in 5 motorjev nasproti. Aja, pa en obritonožec je ravno prihropel gor ko sva midva štartala naprej. Vseeno sva mu dala :thumbs up: Najboljša fura izleta. Naprej... Sva našla WC pod Montefiorinom na enem ovinku, naročila kapučin, dobila zraven cuker (nekaj rumenega in sočnega na biskvitu) in dež. Čez 10 minut je bil spet sonček. Od Modene naprej sva peljala po kar močni "osvežilni sapici", kot bi rekel Obelix in slikala eno random cerkev, niti ne vem kje. Edina slika "kulturne znamenitosti" poleg krivega turna, ki sva jo naredila v Italiji. Turista pa taka. Spanje v Veroni. Danes.... Ajoj...... Kukala mi majka.... V Veroni sva dala gor dežjake ker je 3 minute preden sva šla začel dež. Dež do Trenta +16°C: Dež do Bolzana. +12°C Dež do Brixna. +11°C Dež do Brunecka.+8°C Slučajno sva se ustavila malo od Brunecka naprej, Naletela na rešitev dneva. Moja je imela rokavice (po trditvah tiste luštne puže v KMC-ju nepremočljive) popolnoma premočene. Temperatura je bila pa komaj +7°C Ajd nove rokavice. Naprej na Ita-A meji, Strassen: SNEG! Bolj slabo se vidi ampak jebemomast, SNEG! Sem rekel sam sebi, če se tole začne prijemat iščem zimmer frai- bikers welcome. Pa se k sreči ni. temperatura 3,2°C Zmrznjena sva bila ko cucka, seveda ker je april pa Toscana ne rebiva nič prav prekleto toplega... V Lienzu se peljem skozi semaforje in vidim ravno na vogalu enega Hotel-Restaurant- Bikers welcome. Greva not na vročo župco, pa restavracija ni delala, sva pa dobila dvojno dozo vročega čaja. Tam nekje sva tudi pogruntala da bi bilo fino če bi eno urco počakala, ker se luknja v oblakih (posledično verjetno tudi nič več dežja) vozi ravno za nama. Sva probala in je bilo res. Niti kapljice več, cesta je bila pa vseeno še vedno mokra in tudi zeblo je še zmeraj. Končno doma po 10 urah, takoj v "civilko" pa v trgovino, ker je hladilnik prazen, midva pa lačna. Rezime: 4 dnevi, 1570 km, kolko denarja še ne vem, na vaških pupmah ti pride lokalec natankat in zaračunat, čeprav moraš včasih dotankat sam ker ne zna potegnit pištole iz tanka da lahko nalije do roba, en polnilec absolutno premalo za 2 telefona, 2 čeladi, tablico, kar reče Sygic da bo trajalo še 50% zraven zaradi postankov, prometa, ovinkaste ceste... zmeraj ene tople cunje s sabo čeprav greš v Afriko, vremenarji znajo brcnit v temo da bi jaz njih zbrcal nekam, z Italijani se da nekak zmenit tudi če ne znajo črke angleško, ti pa ne črke italijansko, res pa je da potem bolijo roke, treba bo pogledat zadnjo bremzo, je ratala nekam "spungy", motor+ midva+ trije kufri+ tanktorba rata vse skupaj malo težko, se pozna, torbici za telefon tudi 2 vrečki silicagela ne pomagata, se rosi če pridejo not 4 kaplje dežja, zmeraj en paklc robčkov nekje v enem pozabljenem žepu, se bom že spomnil kje so ko jih bom rabil, pa ne vem če bom še kdaj vozil po sveže naletavajočem snegu, pa obvezno fotoaparat, ker se mi ne da skozi vlečt telefon iz torbice, pa tudi slike so bolj tako. Snežink na zadnji sliki se ne vidi, Sygic zna zabluzit in te hoče na vsak način vlečt po zadnjih vaških gasah... MiNa, SEBA33, MarkoR in 45 others 48 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava deki28 Objavljeno Maj 1, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2015 Evo še moji vtisi iz ture po BIH in Hrvaški :-) Kras, Maximus, bugy2004 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 2, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2015 En včerajšnji vtis iz Paga. Več oblakov kot sonca, okrog Gornjega Jelenja in Delnic pa tudi nekaj pršenja. Vseeno pa prijetna prvomajska. mladench, Keiko, Fantocci in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ninč. Objavljeno Maj 2, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2015 v četrtek pozno popoldne pade ideja za včeraj... Prlekija, Prekmurje, Goričko... ja itak... da pa js ne grem, pha do lendave z zaprtimi očmi iz pojstle sem kr težko zlezla... ker je blo vreme res nikakvo, se oblečem (za vsak slučaj še s sabo vzela, da me JA ne bo zeblo!), in ajde... me je pa kr hitr zakuhal, ker mi je trola pred nosom ušla, sem mogla vseen peš po motor (sej ne da mi kaj škodi hoja ) zmenimo se ob 10ih v Tepanjah na pumpi, kofe... pa smo šli... js pa še dva junca neke hude rute nismo mel, smo se kr sproti spremlal kam bo žmigavc padu Tepanje- Ptuj- Dornava proti Ljutomeru, od tam po enih rovtah do Bratonec- Dobrovnik- Bukovniško jezero nismo šli gledat, ker je itak sam voda , na Goričko, čez Andrejce v Soboto tankat pa jest... potem pa na Radgono- MB- Konjice (kava) pa vsak svojo pot... celodnevna vožnja mi je dala cca 450km, fajn ovinke, nore, s smehom polne postanke... celo rit me nič ni bolela (čeprav proti koncu sem se na AC narisala, ker je blo dost črno pa tud dal se mi ni več!) HOČEM ŠEEEE! slika naših treh dvovaljnikov MPeco, Schultz, maus in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Maj 2, 2015 Deli Objavljeno Maj 2, 2015 Tule. Si pa dober "pržgal" mimo, da nisi opazu . Pmoje je blo bol to da sem imel občutek da sem se zgubil in da nisem na pravi poti ... Naslednjič sigurn pogledam tole lukno. Hvala za info Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Maj 2, 2015 Deli Objavljeno Maj 2, 2015 Seba33, kako si zadovoljen z MRA? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MarkoR Objavljeno Maj 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Evo, da se na hitro malo pohvalim..prejšnji četrtek odplul do Igoumenitse, z motorjem proti Lefkasu, vmes en gumidefekt, k sreči na motorju in ne v hotelu. Avtovleka, vulkanizer, potem pa 2900km užitkov, razporejenih v 8 dni poti proti Mariboru, zelo malo "potapljanja", malo offroad-anja,glavne točke poti pa..Lefkas, Meteora, Metsovo, Kastoria, Prespanjsko jezero, prelaz Galičica, Ohrid, park Mavrovo, Skopje, Kosovo s Šarplanino, v Albaniji Kukesh - Shkoder (faaaaantastična cesta), Ulcinj - Budva, pa Kotor do Mostarja, pa krog do Sarajeva, po stranpoteh do Banja Luke (z vsemi njenimi čari eno noč..), potem pa malo po brezpotjih Kozare in domov čez Daruvar, Koprivnico in Varaždin. Nepozabno. Damy, aders, Keiko in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Bravo, podobno sem dve leti nazaj prevozil MarkoR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se