bzq Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 Jaz sem še vedno brez motorja..ampak sem včeraj naredil 3km z motorjem, ki sem ga šel gledat. R1200GS letnik 2009..izredno kratko, ampak zelooooo sladko. Kupil ga pa ne bom, motor je tehnično vrhunski, dobro opremljen, ampak določeni deli kažejo več obrabe, kot sem pripravljen sprejet, sploh za takšen denar.. Kakorkoli že..NUJNO rabim nov moped. :-) ...imam enga za tebe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 ...imam enga za tebe... jst tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 ..... a si prepričan, da si psihično dovolj močan, da bi si bimerja privoščil ??? :) Saj vem, da je tu na forumu BMW občutljiva tema..bom previdno iskren..Je res super motor..ampak samo motor. Ravno tako kot Honda, Triumph, Suzuki.. Pred pol leta sem vozil RTja, ki se mi je zdel dolgočasna žalost. GS me je navdušil. Efendi, pik1, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 hahahaha .... "tu na forumu BMW občutljiva tema" je reku . . . BTW: motor letnik 2009 ... ce nima znakov obrabe, je nekaj zelo narobe...al z motorjem, al pa z lastnikom builder, trebor in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 Ne smejat, hudi boji glede teh motorjev (in lastnikov) se krešejo po vseh temah. :-) Eh stvar je v tem, zagledal sem se v Tigerja XC in najbrž me nič drugega ne more prepričat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Januar 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 11, 2015 Ne smejat, hudi boji glede teh motorjev (in lastnikov) se krešejo po vseh temah. :-) Eh stvar je v tem, zagledal sem se v Tigerja XC in najbrž me nič drugega ne more prepričat.. Ce ti je vsec, ce ti zaigra srce...GO FOR IT ! PS: se boljsi scenarij...rentaj enga in druzga...naredi par sto km z vsakim in se potem odloci...slikce, grafi, testi in tabelce in ostali bullshit katerega ti "internet" znalci in prodajalci podajajo nima veze z lastnim obcutkom po par kilometrih . . . IMHO sayo, skalar36, Efendi in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 Ma kaj nekdo drug pravi, je meni postranskega pomena. Konec koncev vozim opla. :-D Važen je nasmešek, ko prideš v opremi v garažo. trebor, thumper, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 12, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 12, 2015 (popravljeno) Izpoved neke bmflarke Sobota se je prebujala,prav tako je kukal sonček iza oblakov a srce ne da miru,po eni strani tolče ,je slab o vreme kam rineš,mokro sol..itd po drugi pa bije,pojdi v kratkem boš spet na operacijski mizi,izkoristi dano :lol: ja dost bitja ni blo potrebno da sem sklical telefonsko konferenco Dami34 je odpadel v štartu saj ima Ninjo ki ne mara soli,Pik1 je bil takoj za kot mali otrok ko mu punudiš liziko......Prijateljica Simona pa je priletela iz NM do LJ oblekla kombinezon in gasa proti Ilirski Bistrici pogledat mojega prvega GS-a ki ga vozi Mija in je v prodaji..... Še prej kava na OMW in bojni plan ^_^ Tukaj pa že težka pogajanja ,ki so nas izčrpala do te mere da sta nas Mija in Jami65 povabila na okrepčilo :lol: Pojemo ko termiti in jo čez Podgrad pičimo na Kozino in proti Črnemu Kalu kjer smo se čudili saj ni bilo nikjer nobenega,tud Mausa ni blo Pa je beyba probala še mal Italijančka.... Svojega motorja še ni imela,je bil pa komentar..............raketa Naprej gremo v upanju po soncu do Pirana,no od sonca nič,je bil pa morski zrak in hrana Jemo pa zelo zdravo ^_^ Ura je bila že 15.30 mi pa še na morju,hitro osedlat in proti domu,cesta je bila res spolzka,velik peska in zelo slana..... Ko pridemo v Lj takoj pod tuš v Supernovo iz tam pa še na sok pred spanjem,ko smo se ob 19h zvečer parkirali pred Supernovo so nas gledal ko da smo vesoljci Slabih 300km za 10' januar sploh ni slabo ,prijateljica pa je tako uživala ob animatorju Piku da nas je prosila če se lahko še kdaj zapelje z nami :lol: lp Popravljeno Januar 12, 2015. Popravil Kmet2 vandrovec, KyoKon, vidmar j in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 ..... Pojemo ko termiti in jo čez Podgrad pičimo na Kozino in proti Črnemu Kalu kjer smo se čudili saj ni bilo nikjer nobenega,tud Mausa ni blo ...... lp prou sekiru si se zame in souze souzil, da ti je za vrat tekl sj še mau pa bom js tut šu pelapela :krneki: letos že cca 50 km ... ftisov ni DAMI34, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 prou sekiru si se zame in souze souzil, da ti je za vrat tekl sj še mau pa bom js tut šu pelapela :krneki: letos že cca 50 km ... ftisov ni Ja točn tok je blo,sam za vrat mi pa ni tekl ker ne škilm ko Mariborski župan :grrr trebor in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 shit. na zadnjih treh straneh te podteme so 4 slike oz. 2 posti, ki dejansko predstavljajo vtis iz voženj. in koliko od teh je tvojih? :naughty: notranc, maus, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Januar 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 13, 2015 (popravljeno) Ta dih... Popravljeno Januar 13, 2015. Popravil Nearrain hajoktejn, Keiko, DAMI34 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 Ta dih... Slike pa delaš res lepe, pa tudi tematsko so mi všeč. Velikokrat prav čakam kdaj boš spet kaj objavil. če boš kdaj delal kakšno razstavo slik mi sporoči! Nearrain, builder, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 14, 2015 poslovilni fočk z mojo lubico :feeling " suze na očima" trebor, Zivnorc, maus in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 @DAMI34 kwak ... prihaja pomlad, ptićki žvrgolejo, now izziw Kmet2, Grut, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 (popravljeno) @DAMI34 ni mi všeč spljoh! Popravljeno Januar 14, 2015. Popravil mladench Scarlett in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 poslovilni fočk z mojo lubico :feeling " suze na očima" če se ne motim je mlajša in živahnejša v prihajanju DAMI34 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 @DAMI34 ni mi všeč spljoh! sori, čist mau si zamudu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Januar 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Dveurni trail riding z alpinisticnimi vlozki, udarjenim kolenom, polomljeno zascitno plastiko od hladilnika in nadvse prijetno supar-dupar utrujenostjo. . . Schultz, builder, trebor in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Dveurni trail riding z alpinisticnimi vlozki, udarjenim kolenom, polomljeno zascitno plastiko od hladilnika in nadvse prijetno supar-dupar utrujenostjo. . . Slike so mi res všeč, vsebina tudi...ampak...tukaj ne morem stisniti všečka, ker sem mnenja, da motor v naravo ne paše. Na makadamske ceste ja, takole..po "kao nedotaknjeni "naravi pa pač ne. Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Japek Objavljeno Januar 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Lep pozdrav vsem! Sicer večinoma le spremljam forum, ampak dans bom pa prtisnu eno slikco. Prijetnih 130km :grim DXR16, Zivnorc, TakeALookAround in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 14, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Slike so mi res všeč, vsebina tudi...ampak...tukaj ne morem stisniti všečka, ker sem mnenja, da motor v naravo ne paše. Na makadamske ceste ja, takole..po "kao nedotaknjeni "naravi pa pač ne. Sem tudi sam bolj v zeleno usmerjen, samo v globalu gledano, motorist res ne naredi nikomur nič žalega. Ne podre nobenega drevesa in od hrupa motorja ne pogine nobena gozdna žival. Kaj delajo kmetje z motorko in lovci s puško, nam je vsem znano. skalar36, Kmet2 in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Slike so mi res všeč, vsebina tudi...ampak...tukaj ne morem stisniti všečka, ker sem mnenja, da motor v naravo ne paše. Na makadamske ceste ja, takole..po "kao nedotaknjeni "naravi pa pač ne. Pesci in pohodniki so na Smarno goro naredili v zadnjih letih jebeno avtocesto ! ... Tudi traktor za vleko dreves ne naredi take skode kot tile nasi mestni snobovski naravovarstveniki. Samo se nobenga nisem videl z zagco in skerco, da bi lastnikom gozdov pomagal pocistiti skodo od zledu. Imajo pa mnenje, tako kot ti. DXR16, hribuc, igor0203 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Januar 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 14, 2015 z NX650, Posavci napadamo Gremo na Štjersko, gledat kaj delajo, gledat kaj delajo, ljubice tri skuterskih skoraj 200km :grim MarkoR, Keiko, TakeALookAround in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 z NX650, Posavci napadamo Gremo na Štjersko, gledat kaj delajo, gledat kaj delajo, ljubice tri skuterskih skoraj 200km :grim Ha ha, to je pa pri meni doma Gams je zakon in zelo dobre bejbe ima builder, NinjaRider04, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se