deyo Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 (popravljeno) Današnji vtisi pa je bilo samo dobrih 100 km bo pa treba moped na servis :oops: Popravljeno Maj 3, 2015. Popravil deyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Evo, da se na hitro malo pohvalim..prejšnji četrtek odplul do Igoumenitse, z motorjem proti Lefkasu, vmes en gumidefekt, k sreči na motorju in ne v hotelu. Avtovleka, vulkanizer, potem pa 2900km užitkov, razporejenih v 8 dni poti proti Mariboru, zelo malo "potapljanja", malo offroad-anja,glavne točke poti pa..Lefkas, Meteora, Metsovo, Kastoria, Prespanjsko jezero, prelaz Galičica, Ohrid, park Mavrovo, Skopje, Kosovo s Šarplanino, v Albaniji Kukesh - Shkoder (faaaaantastična cesta), Ulcinj - Budva, pa Kotor do Mostarja, pa krog do Sarajeva, po stranpoteh do Banja Luke (z vsemi njenimi čari eno noč. .), potem pa malo po brezpotjih Kozare in domov čez Daruvar, Koprivnico in Varaždin. Nepozabno. Vse je super, samo drugič slike zarotiraj, preden jih prilepiš na net. stromar-aly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MarkoR Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 (popravljeno) Težave imam s slikami, ki so v panoramskem načinu posnete. Da poskusim.. Popravljeno Maj 4, 2015. Popravil MarkoR Schultz, DAMI34, pik1 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MarkoR Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Še par fotk..kaj jaz vem,ene mi obrača, neglede na to, kako so na telefonu obrnjene. Delam pa vse preko telefona.. MPeco, DXR16, Keiko in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Včeraj šel Iz Bleda samo prespat v Baško na Krk in naredil 901 km . Aja...dol grede prekrižaril Istro po dolgem in počez. Slik nimam, imam pa en drug vtis. Samo v Istri so Hrvatje od konca oktobra do včeraj na novo preplastili toliko km cest, kot jih naša, bogatejša država, ne bo sposobna v treh letih. jeboimpasmaternašimšalabajzerjem. Enako je na relaciji ZG-Varaždin, povsod dobra cesta, pri nas pa vedno slabše in slabše. Je*em jim to drugo Švico da jim jo je*em Zadnji cajt je, da se konča to odlivanje keša iz cestnega sklada v razne druge ponikovalnice! stenc55, Tedybear in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gaunar Jokl Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Evo, da se na hitro malo pohvalim..prejšnji četrtek odplul do Igoumenitse, z motorjem proti Lefkasu, vmes en gumidefekt, k sreči na motorju in ne v hotelu. Avtovleka, vulkanizer, potem pa 2900km užitkov, razporejenih v 8 dni poti proti Mariboru, zelo malo "potapljanja", malo offroad-anja,glavne točke poti pa..Lefkas, Meteora, Metsovo, Kastoria, Prespanjsko jezero, prelaz Galičica, Ohrid, park Mavrovo, Skopje, Kosovo s Šarplanino, v Albaniji Kukesh - Shkoder (faaaaantastična cesta), Ulcinj - Budva, pa Kotor do Mostarja, pa krog do Sarajeva, po stranpoteh do Banja Luke (z vsemi njenimi čari eno noč. .), potem pa malo po brezpotjih Kozare in domov čez Daruvar, Koprivnico in Varaždin. Nepozabno. @MarkoR - a je to trajekt iz Trsta? Ob kateri uri ima odhod in kolk prej moraš bit tam? Kje si nabavil karte? bosa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Evo še tu nekaj vtisov iz dnevnih voženj po Korziki ,slike so prispevali ,Dami34,Damica34,Nearrein in njegova lepša polovica ......meni najlepši utrinki .... Keiko, stromar-aly, Scarlett in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Evo še tu nekaj vtisov iz dnevnih voženj po Korziki ,slike so prispevali ,Dami34,Damica34,Nearrein in njegova lepša polovica ......meni najlepši utrinki .... A je to tista gora kjer je Adria užgala vanjo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Še mal lepih utrinkov ..... Schultz, Janezs, KyoKon in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 To je bilo to.če bi pa kdo še kaj pa naj poišđče temo Korzika,tam so napisani še hodumušni komentarji in še veliko več slik in dogodivščin . Prevozili oziroma prevozil sem 2900km in vtej sezoni nabral do 2 maja 10080km .......še statistika... Nekaj goriva ,mal pnevmatik pa je blo Jutri je nov dan in grem utekavat novega GS-a lp Scarlett, Schultz, RobiRoberto in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 zlo fajn fotke in kot zgleda tud filing! zdej pa pejd mal delat d se drugi naberemo 1/2 tok km TOMCAT, ciciban, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 malo bolj grenki vtisi danes.. žal po toči zvoniti je prepozno... Na poti po službi na korensko sedlo po cigaretne razvade mal neprevednosti pri cca 70km/h, sem napačno precenil ovinek, nasproti pa avto.. sem se ustrašil in na polno po bremzi. Vzelo prvo gumo jaz pa direkt v avto.... Zmano vse vredu je pa ranjeno srce.. pogled na ljubico auč.... nekako sem jo dobil v meča tako da me kr fino buba Upam da čimpreje pridem do drugega motorja in se vam pridružim na furci markII, DAMI34, SLVR in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 malo bolj grenki vtisi danes.. žal po toči zvoniti je prepozno... Na poti po službi na korensko sedlo po cigaretne razvade mal neprevednosti pri cca 70km/h, sem napačno precenil ovinek, nasproti pa avto.. sem se ustrašil in na polno po bremzi. Vzelo prvo gumo jaz pa direkt v avto.... Zmano vse vredu je pa ranjeno srce.. pogled na ljubico auč.... nekako sem jo dobil v meča tako da me kr fino buba Upam da čimpreje pridem do drugega motorja in se vam pridružim na furci Fak,to pa ni lep prizor,sam da si uredu vse ostalo bo že ,naj ti ranjeno srce čim prej okreva :closedeyes: gasperX, builder, gsxf750 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava otim Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Važno da si ok, pleh se zamena! MarkoR, skalar36, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 sam da si ti vredu, ostalo še bo :grim RobiRoberto, TOMCAT, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 . Prevozili oziroma prevozil sem 2900km a to 2x do tja pa nazaj? a ni do tja ene 900? no ja... kva pa bjonda ve, k ne uporablja garmina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Sto mamic, dobr si se razmontiral ... Sam da si OK, pleh boš že zrihtal! bajkr88, DAMI34 in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 a to 2x do tja pa nazaj? a ni do tja ene 900? no ja... kva pa bjonda ve, k ne uporablja garmina 1500 pa mal drobiža po otoku ,ostalo pot do tja in nazaj . tonystx, builder, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 4, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Ste kam zavili do Livorna, da se vam je toliko nabralo? Nam je zneslo 570 v eno smer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Ste kam zavili do Livorna, da se vam je toliko nabralo? Nam je zneslo 570 v eno smer. Ja sam sem krožil že dan prej do Damija,pa parkrat sem zalutal po Korziki DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 malo bolj grenki vtisi danes.. žal po toči zvoniti je prepozno... Na poti po službi na korensko sedlo po cigaretne razvade mal neprevednosti pri cca 70km/h, sem napačno precenil ovinek, nasproti pa avto.. sem se ustrašil in na polno po bremzi. Vzelo prvo gumo jaz pa direkt v avto.... Zmano vse vredu je pa ranjeno srce.. pogled na ljubico auč.... nekako sem jo dobil v meča tako da me kr fino buba Upam da čimpreje pridem do drugega motorja in se vam pridružim na furci Gašpi sam da si ti ok, če si mal potolčen ni panike bo že mim, moped boš pa že kupu! Se kej vidmo! gasperX, RobiRoberto in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 A je to tista gora kjer je Adria užgala vanjo? Ne..adria je užgala pri Ajacciu, mi smo sicer šli tja vendar nismo slikali gora. Slike gora so iz sredine Korzike. BMWflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 malo bolj grenki vtisi danes.. žal po toči zvoniti je prepozno... Na poti po službi na korensko sedlo po cigaretne razvade mal neprevednosti pri cca 70km/h, sem napačno precenil ovinek, nasproti pa avto.. sem se ustrašil in na polno po bremzi. Vzelo prvo gumo jaz pa direkt v avto.... Zmano vse vredu je pa ranjeno srce.. pogled na ljubico auč.... nekako sem jo dobil v meča tako da me kr fino buba Upam da čimpreje pridem do drugega motorja in se vam pridružim na furci Lajkam dejstvo da si cel. Pa da nisi zgubil volje do mopediranja. TakeALookAround, alko1, TOMCAT in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 1500 pa mal drobiža po otoku ,ostalo pot do tja in nazaj . Meni se je nabralo 2.700 pa še mal, če odbijem 2x500 do Livorna in nazaj je to točno 1.700 po otoku, pa še mal. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 (popravljeno) @MarkoR - a je to trajekt iz Trsta? Ob kateri uri ima odhod in kolk prej moraš bit tam? Kje si nabavil karte? Zdravo! Trajekt je iz Trsta, stoji še v Anconi, izstop je možen v Igoumenitsi ali Patrasu, je isti trajekt družbe Minoan Lines. Karte sem kupil neposredno preko njihove spletne strani, čeprav so cene kart enake tudi na strani aferry.com. Razlog za direkten nakup je bil ta, da na aferry lahko kupiš samo za 1 vozilo in določeno število potnikov, na minoan-ovi spletni strani pa lahko kupiš hkrati karte za do 4 motorje in več potnikov. Čas potovanja je predvidoma 25ur, v Igoumenitso prispeš okrog 7h zjutraj po lokalnem času, mi smo se izkrcali okrog pol9h. V Anconi je bil postanek kakšno uro daljši od predvidenega. LP Popravljeno Maj 5, 2015. Popravil MarkoR Gaunar Jokl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se