Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2015 100 km s Versisom, pol pa še 70 km z GS.om rabš ene pol ure, da vse nastaviš :grrr zdej pa sam še dnar na mizo vržemo pa je moj aders, deyo, Ninč. in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 9, 2015 Daleko na sjeveru Desetak planiranih minuta pretvorilo se u dva sata. Dva sata prebiranja po fragmentima povijesti moto utrkivanja na bliskom nam geografskom području, po elementima mehanike kojih baš i nema po užbenicima, i po garažama punim - najblaže rečeno - raznih čudesa. Sve to na top secret lokaciji na Mariborskoj cesti broj 33 u Slovenskoj Bistrici. Osim što je izuzetno ugodan sugovornik i vrstan poznavatelj moto mehanike, gospod Franc Pušnik još uvijek je i vrlo aktivan natjecatelj na utrkama starodobnih motocikala. Propisno nafiksan racing tehnologijom iz sredine prošlog stoljeća produžio sam nešto sjevernije na intoksikaciju bukom i prašinom ... ... te kasnije još dalje na sjever praćen olovnim nebom potražio smirenje na lokalnoj cesti ... ... i sitniju okrijepu na kamenom popločenim ulicama drevnog naselja na termalnim izvorima. Skoro doma. Keiko, Efendi, Fazer03 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SLVR Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2015 Ko HyperJack-a ni doma, Tigri plešejo ... po Kočevskem jezeru! Sam še ribiška palca pa roštilj je manjkala, ampak ni blo panike, ker sva mela sabo sladkarije in sendviče. Zivnorc, builder, skoda in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2015 HVALA VSEM, ki ste se danes dopoldne vozili v smeri med Idrijo in Spodnjo Idrijo, ter obrtno in me tako prepričali, da se mi bo današnje vreme oddolžilo za včerajšnjo mokroto, kar se je tudi res zgodio ... Najbrž se je to zgodilo zato, ker sem prvič letos oblekel moj poletni kolesarski dres ... Koliko Robertototovih Oslovskih Sil še manjka, da bi Cult lahko odpeljal s hlodi naložen "šlep" ??? DAMI34, Ninč., Fantocci in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2015 En kratek popoldanski skok na gorenjsko kavo v Bohinj. Zelo lepo,pravi boljša polovica in tudi gužve čez Bled ni bilo. RobiRoberto, Schultz, Mia in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2015 Vedril, posušil, fočkal in kadil bobi1001, Zivnorc, builder in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KeC Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2015 Kičasto. Obvozil sv. trojico: rakitna - ride - kal. Na marijo pa se mi ni več dalo. Tistih par kapelj pa je bilo ravno prav, da je očistilo vizir. Schultz, maus, bobi1001 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 10, 2015 Deli Objavljeno Maj 10, 2015 dobr da so vam po krasu tko lepe postaje povsod nametal DAMI34, Scarlett in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 10, 2015 Deli Objavljeno Maj 10, 2015 (popravljeno) Je kdo srecal mogoce henrya cola? Tip k snema odaje za travel chanel... super voznje z motorjem Baje je danes v slo priletel in gre do sofije... Popravljeno Maj 10, 2015. Popravil Rogerg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2015 Danes zjutraj nisem mogu takoj krent na turo, ker sem moral sinu sestavit gasilski kamion wd lego. Zadovoljen pogled sina na sestavljen kamion - neprecenljivo. No nato sem si skuhal doma eno kofe in se počasi zrihtal. Cilj današnje ture je bil, da tenerejko slikam zraven Dakote. Štart od doma je bil ob 10.17, pičil sem jo čez Cerknico... ....in na OMV pred Kočevjem sem naredil eno kratko pavzo za kofe . Prijazna uslužbenka me je opozorila na radarske zasede. Zahvalil sem se in odpeketal naprej. Radarskih zased nisem zasledil, sem pa vseeno pazil. Najbolj hinavska mi je Dolga vas, ker je res Dooooolga vas in zeeelo raavna. Nekje med Starim trgom in Črnomljem. Po Črnomlju proti Metliki,....vmes pa še osvojil cilj...Dakota Po kratki pavzi oz. mini marendi sem jo pičil do Metlike, kjer sem zavil za Novo mesto. Ta del ceste je bil zeelo redko prometen in sem užival maksimalno. Edino en nonič je po Vahti vozil več po levi kot po desni. :jezen Prispel v Novo mesto sem jo ubral preko Dvora v Ivančno gorico, kjer sem napojil konja. Tu sva z eno fejst motoristko malo pokramljala in potem odpeketala vsak svojo pot. Domov sem pripeketal ob 16h. Naredil veselih a kratkih 373km. skalar36, Scarlett, Kmet2 in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 10, 2015 . ... kofirejser na enduro podvigu po Velebitu ... v petek z Nearrein-om namečeva opoldne mopedke v kombi ... pa gasaaa do Obrovca ... in od tam naprej v selo Moškovci .... v prijeten kamp na Zrmanji ... pa čeprav ima baje samo dve zvezdici ... :blink: jutranji odhod na "giro" v soboto ob osmih zjutraj začeli smo sicer z dokaj normalno potjo (vsaj za moje standarde) kar pa ne bi mogel trditi za nadaljevanje, ko je bil pred nami prvi tako imenovani "filter" za tiste, ki ne veste kaj pomeni "filter" ... to ti je odsek poti, preko katere sem jaz še do petka mislil, da tam lahko vozijo samo bagri ... ampak ne ... očitno grejo tam čez tudi vsi taki mopedki, ki jih običajno vidim le na Črnem kalu :krneki: hvala bogu pa lahko zahtevnost poti tudi izbiraš ... na vsake toliko časa se je kakšen tudi malo precenil ... in rezultat .... No kakorkoli že .... v soboto sem prevozili 130 takšnih kilometrov, kot jih nisem še nikoli ... :krneki: ... so bili pa zato nadvse zanimivi ... vsaj zame še posebno zato, ker se nisem nikjer "ulegel" .... Danes pa še domov 260 .... takšnih umirjenih ... žal pa zaradi vetra ne po jadranki, ampak čez Plitvice, Karlovac in Metliko ... sayo, mladench, gsxf750 in 40 others 43 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 V petek takoj po šihtu. Lj - Zgornje jezersko - Pavličevo sedlo - Ljubno ob Savinji - Kamnik - Cerknica. V soboto pa osebni rekord za en dan (8h) 500 Km. Cerknica - Karlobag potem pa nazaj do Senja in po celinski Hr nazaj čez Brod na Kupi. Nisem vedel, da se tam pot takooooooo vlečeeeee in da so table za naselja tam, kjer ni naselja. ž Zjutraj me je cel Gorski Kotar močilo, sem mislil že da bo celo pot tako. SLVR, izibajker, maxxa in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Efendi Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Včerajšnji nedeljski popoldanski potep. Najprej postanek na kavici in razgled na gradbeni dosežek nekdanjega paradnega konja slovenskega gradbeništva pa potem še postanek v izolskem zaledju, da se oči napasejo na prelepem koščku slovenske obale potem pa domov.... Čista fantazija... Damy, Schultz, Kmet2 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sebar Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 V soboto sem peljal Zigoloja na najino prvo srečanje starodobnikov. Verjetno tudi zadnje ne-tekmovalno srečanje. Meni najbližji po starosti je imel še vedno 30 let več ko jst verjetno :lol: Pa še vozili se nismo neki ful, za 50 kilometrov smo porabli 4 ure. Jebiga, sva pa pršla do konca in dobila pokal :hooray: RobiRoberto, markII, notranc in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 fajnih 700km v dvoje, zjutraj štart, ob poudne morski oddih, pozno zvečer doma, Dalmacija je zakon Nearrain, Fantocci, Scarlett in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Petek odrinem do Paklenice z Zivimnorcem Crikvenica.... Proti Jablanacu na kavo V Paklenici pri Dinkotu odložim Zivganorca ,med potjo srečam še scarllet in Mausa sam pa jo potegnem do Zadra kjer v Hotelu poiščem prenočišče,mal izkoristim all incluzive Na hotelski plaži občudujem starega strica ki dela sklece in proba fascinirat nekega kita ob sebi ......pol je res kar mi je ata govoril,ko si star nimaš kaj izbirat Odspim in počakam prijateljico ,ki pride v Zadar okrog 12h,skupaj se odpraviva do Dinkota kjer srečam še Hudobo in njegovega prijatelja ki je ravno plačeval radar v Karlobagu(500 živalc) Na poti nazaj doživim prometno nesrečo,počasi kruzam nakar pred tunelom (prvim iz Paklenice proti Karlobagu) ugledam dim iz pnevmatik avtomobila pred mano no mel sem premajhno varnostno razdaljo in možgane na off ^_^ rešil sem kar se je dalo ,to je da sem obležal na cesti poleg Tovornjaka cel skoraj brez praske z velikimi očmi .........avtomobil je pred mano bremzal na mrtvo ker mu je nasproti v tunel pridrvel tovornjak,avtomobilist se je ustrašil in zbremzal jaz pa v avto z motorjem,motor v kamne na desni sam pa v gumo tovornjaka ki mi je zapeljala po kombinezonu ob bremzanju......faaaak ampak res faaaak nekdo me res čuva tam zgoraj . Klo se je dim polegel se pred mano znajde voznik tovornjaka ,še bolj bled ko jaz.........."dečko pa siguran sam bil da sam te zgazio" a jbg čim prej smo se pobrali na prvi odstavni prostor saj je bil tunel v ovinku in cesta polna nas. Tovornjakar je odpeljal naprej,z avtomobilistom se dogovoriva brez policije,zasluži 200€ za odbijač,fer možakar :notworthy: sam pa počakam še kakšne pol urce dme neha trest in prenehajo prebliski kaj bi se lahko ,če bi se zgodilo Poberem dele po cest in ni druge nazaj Dinkotu kjer mi je možak poštimal serviserja Čaviča s katerim sva za silo usposobila motor. Dan je bil za mene končan ,poiščem prenočišče kjer me že čaka gruča motosvetovcev To je en del poškodb,ne bom limal vsega ker je preveč :closedeyes: Kraj kjer sem priletel v avto in skale :closedeyes: Slik ko leži motor in udeleženci nesreče ni ,saj smo se mogli hitro pobrat iz pred tunela ki je v ovinku ,da neb naredili še kakšno neumnost. Evo to je dotore Čavič s katerim sva naredila improvizirano tačko ,zašvasala plastiko ki drži olje za hidravljično sklopko saj bi drugače potegnila zrak in ostal bi brez sklopke. Pri Mileni pa me pričakajo Keiko,Din,Mina z ženo,Matic,Nemo,Gašper itd.... Mal me začudeno pogledajo kaj sem se vrnil,povem štorijo,me potolažijo ,Milena nalije šljivo Din prnese pir ,ženske me poljubčkajo im preimenujejo iz Kmeta v Lucky in čaga se začne ob 11 vsi popadamo v postelje edin stari maček Mina še vztraja Drug dan pa burja,cesto zaprejo se spogledamo in tuhtamo kaj zdaj ja nič Damija 34 že dobivam kordinate kam in kako a sta se Nemo in Gašper odpravila na slepo ,po 45min klic,da se sam mal piha. Ja gremo še mi Keiko,Simona Din in Matic krenemo ,Mina z Ženo za nami .....pa ni blo tako hudo. Mina zavije na Zavratnico,Keiko po lepe slike mi ostali 4-je pa prot domu. Ja ker me je cel vikend bičala nesreča me pa še mal pred domom ,pred nami so Romunu v X6 (podoben Snecerju )razstavili cel avto mi pa smo se topili na soncu ,Dinov obraz pove več kot tisoč besed :lol: Takoj smo se ustavili ob Kolpi na osvežitev evo trio adijo Nazaj skočimo še mim Žage in ujamemo Kostelski grad Proti Ljubljani se razkropimo tudi sami domov pridem v nedeljo od 17h kar izmučen ,ta vikend je bil spet težek a v dobri družbi sem ga prečikal in izpljunil kot globalno dobrega ,dobra družba,dalmacija ki jo opredeljujem kot naravni antibiotik za vse tegobe ,predvsem pa sem se v objem žene vrnil nepoškodovan oziroma nisem pridobil nobene poškodbe več Motor je že na servisu v AS-u ,sam grem proti fitnesu in v razpredelnici voženj je napisanih dodatnih 800km lp P.S hvala vsem za ponujeno pomoč UnionJack, maj08, KARMEN1 in 39 others 42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Lepo, čeprav bi ti predlagal naslov nove teme "Odtisi iz Jadranke" MiNa, maus, gsxf750 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Pa tako lepo se je začelo brat... nadaljevanje pa merde. builder, Zivnorc, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Tovornjak jo je pa dobr odnesu? Ta pametn odneha, nejbrž Jst te nism nč vidla.. po moje sm bla prehitra, da bi te opazila Kmet2, maus, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Za v soboto sva bile z Bayki zmenjene, da jo pridem malo pogledat v njene lepe konce (Kanal ob Soči). Sobota, ob 7:00 Domžale - rahel dež. Se odločim počakati pol urce, preneha, dam motor iz garaže, spet začne. Jo pokličem in odpovem. Spet preneha. Jo spet pokličem in se najavim, pa še rekla je da imajo sonček :naughty: . Nisem imela namena cel dan gledati v te sive oblake. Dežjak v kovček in gas. Od Vrhnike naprej mi res ni bilo žal. Sonce in ravno prav toplo. Za začetek zavijem k njej domov, spijem kozarec vode in počoham pesjanarja, ki je od mojega zadnjega obiska kar konkretno zrastel. Nato mi razkaže Kanal ustaviva se pri mostu s katerega skačejo in narediva par fotk. Ogled zaključiva na tortici in sladoledu ^_^ . Kaj češ boljšega. Na poti nazaj skočim še na ogled Solkanskega mostu... ...in ker se mi ni nikamor mudilo še do Vipave, kjer si pogledam egipčanska sarkofaga. V načrti je bil še obisk gradu Lože, ampak me je preveč bolel hrbet (1. daljša fura v sezoni). Obiščem naslednjič. Po hitrem postopku se spravim do Ljubljane. Med Logatcem in Vrhniko me ujame dež in ravno ko sem razmišljala kje naj oblečem dežjaka, je prenehalo. Ker mi še ni bilo za domov, pokličem motozajebanta, kakšni so kaj njegovi načrti. Nato sem ene 2 uri svetila pri njemu, ko je pral motor. Težko bi rekla, da sem mu delala družbo, ker sem od sebe spravila cele 3 stavke. Moji odgovorili, so se zaradi utrujenosti bolj omejili na a-a in mhm. Verjetno bi še zadremala, če me ne bi skrbeli oblaki, ki so se nabirali. Počasi splezam na motor, se pripeljem do doma, zapeljem v garažo, zaprem vrata in se ulije ko za stavo. :blink: Domžale - Postojna, - Razdrto - Nova Gorica - Kanal ob Soči - Vipava - Ljubljana - Domžale = okoli 250 km. Fino je bilo. c3c, bobi1001, maus in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Pa tako lepo se je začelo brat... nadaljevanje pa merde. Ni hudga,sam sem cel,motor je kasko ,življenje je lepo dondule, gsxf750, SuNa in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2015 Ni hudga,sam sem cel,motor je kasko ,življenje je lepo In kolk Jokerjev ti je še ostalo? builder, gasperX, maus in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 In kolk Jokerjev ti je še ostalo? ... po mojem eden, al pa nobeden ... ps. ... pa še tistga enga bo porabil naslednji vikend pri meni ... maus, DAMI34, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 (popravljeno) @Kmet2.....počasi kruzam nakar pred tunelom (prvim iz Paklenice proti Karlobagu) ugledam dim iz pnevmatik avtomobila pred mano.... tole se mi je pa res dopalo .. tko lepo se bere .. k si tak nežen člouk :krneki: Popravljeno Maj 11, 2015. Popravil maus dondule, TOMCAT, Scarlett in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2015 Deli Objavljeno Maj 11, 2015 ... po mojem eden, al pa nobeden ... ps. ... pa še tistga enga bo porabil naslednji vikend pri meni ... Jokerji pr teb ne grejo v skupni seštevek, tisit so extra Pa na vreme mal popazi da bo!!! pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se