Popularna objava gaberkosir Objavljeno Maj 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Super 310km do Maltatala in nazaj. sayo, SuNa, Schultz in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2015 LJ-Jezersko-Zelezna kapla-Brnik-brlog Mal plezal, mal nagibal, mal poskakoval in je dan okol. Janezs, DXR16, skalar36 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 13, 2015 Deli Objavljeno Maj 13, 2015 ... najlaži je, če ga tud takrat, ko se ustaviš na kofetu sploh ne ugasneš, postaviš na štender, daš u peto, pa bo na koncu popite kave na števcu še 50 km več ... A tako profesjonalci delate kilometre ? :grrr (hec) Jaz bi vsaj na valje šel vozit Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2015 kmet, gsxf750 + 1 proti Kočevju čez Faro ob Kolpi do Kolpe ker smo se za fotko tuv vtisnl v mivkasto podlago! železno lady je blo treba mal pridržat za kmeta, po aktu in drinku ob mokri natakarci je gsxf ostal na postrvi mi2 pa dam... 222 pomladno vročih builder, Schultz, MPeco in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Maj 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2015 Jp, tale Madroničeva me je zadržala. Zivnorc, Kmet2, DAMI34 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MartinKranjski Objavljeno Maj 13, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2015 (popravljeno) Grad Planina nad Sevnico Popravljeno Maj 13, 2015. Popravil MartinKranjski DAMI34, Damy, Nearrain in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2015 Ni od danes, je pa od včeraj UnionJack, notranc, Whiskey in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2015 Na more ... utorkom ... Kras, Nearrain, DXR16 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2015 ... ... sayo, Kras, UnionJack in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2015 ... ... MiNa, builder, gsxf750 in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2015 ... Vrijeme sunčano, teren idealan za igru. Lijepih 530 km. DXR16, motozajebant, tadejh in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 Za 600km je Slovenija premajhna :-D Drugače kolko sem slišal danes je lepa cesta če greš na Babno polje na Hrvaško in pol proti kočevju ;-) Tu ki sem pa danes vozil pa mi ni bila všeč ker ne razumem zakaj ovinke rezkajo :-/ Če boš vozil kdaj v Dalmacijo, pa se ti bo zahotelo it nazaj po drugi poti, kjer je narava drugačna, malo naselij, dobre ceste... Po Hercegovini je zelo malo prometa, vozi se po planotah na nadmorski višini 600-900 metrov (idealno za vroče poletne dni). Probaj kakšen odsek na relaciji: Split-Livno-Bosansko grahovo-Drvar-Bosanski Petrovac-Bihač, pa prek Plitvic v smeri Slo ali obratno. Split-Livno je zanimivo it mimo Buško jezero... MiNa, gsxf750, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 14, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2015 HVALA današnjemu vremenu, ker je zopet upoštevalo moje želje ... :notworthy: Kmet2, Nikii, Ninč. in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 skrbim za fitnes.... jutr ga bo lahk spet pucal :naughty: sory, sam k je pa hosta toooooook fajn ni slikc, ker pol bi me lahko medved ujel O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 (popravljeno) Kratko ali slatko ... Popravljeno Maj 14, 2015. Popravil Nearrain UnionJack, DAMI34, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 skrbim za fitnes.... jutr ga bo lahk spet pucal :naughty: ni slikc, ker pol bi me lahko medved ujel O:-) kakšen Kočevski? Kmet, hmmmmm .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 kakšen Kočevski? Kmet, hmmmmm .... medved je rjav drgač.... vsaj pr nas ne un iz zoo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 (popravljeno) medved je rjav drgač.... vsaj pr nas ne un iz zoo..... Kere barve pa je iz zoo ... ne hodim več v vrtec. Popravljeno Maj 14, 2015. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 Kere barve pa je iz zoo ... ne hodim več v vrtec. škodoval ti ne bi, glede na tvoje globokoumne izjave off Pips in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 14, 2015 Deli Objavljeno Maj 14, 2015 škodoval ti ne bi, glede na tvoje globokoumne izjave off Kaj pa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 14, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2015 Danes po par tednih spet na športaku. Malo proti Idriji in na kavo k Vikiju. 300km, ravno za verigo namazati in entaužent muh sprati s motorja, čelade in kombinezona. "Medvedke" nisem srečal nobene, vse so bile lepo depilirane. builder, bobi1001 in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 15, 2015 Pisala se je sreda,ko prevzamem MT-09,na števcu 1km že dlje časa pogledujem za tem motorčkom ki bi po mojem dobro ležal moji ženi,ravno prav da ga utečem in ocenim,saj menim da se motorja ne da okaraktizirat če na njem prevoziš samo 50 ali 100km. Ob 12.30 krenemo ,pridružita se mi še UnionJack in Gsxf750. Vodim ju v naše kraje kjer je cesta ravno prav zavita za pretikanje gor in dol V Fari zavijem za Žago na Slavskem Lazu pa je nastala tale fotografija Takoj za mano se spustita še dva vesoljca ki jima v trenutku rečem STOP............rezultat Razkažem jima vsako luknjo,ta je naprimer izvir Bilpe V kampu Dol. Prilesje(Madronič) kjer z UnionomJackom zapustiva Gsxf750 saj ga je ujela riba Še ena Kolpska Takole pa zaključim dan v svetu savn ^_^ Kratkih a slatkih cca 200km ,jutri pa naprej lp TOMCAT, DAMI34, builder in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 15, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 15, 2015 Pa je jutri piše se četrtek,grem sam ker takrat sem še najbolj varen Zapeljem se na Rudniško jezero kjer sem se kot otrok kopal in zganjal norčije Obiščem še kolega motorista ki je strasten ribič in ima isti moto kot jaz"rana ura zlata ura".........aha tu je ura 7.30 Ker tudi sam vozi TDM sva kakšno rekla tudi o novi MT-09,se poslovim in čez Petrino usekam do Omaldinskega jezera To jezero je akumolacijsko in vsepovsod so table z opozorili prepovedano kopanje,plavanje ,približevanje in podobne državne neumnosti Srečam domačina in ga vprašam zakaj toliko prepovedi,saj pri nas v Kočevju je krožila tudi novica da je jezero zastrupljeno Domačin mi razloži da so to navadne bučke,te table so samo zaradi tega da je HEP odvrgel odgovornost iz svojih pleč ,če se kdo utopi ali se mu kaj neprijetnega pripeti. Voda je celo pitna iz jezera pravi domorodec in včasih je tu potekal vodovod preko Tribinja na Krk da mi dobro idejo..smer Krk...... Pri starem svetilniku Vstavim se na Krku(mesto) in grem proti stari Baški ....zanimivo je bilo videt jadrnice kako krožijo okrog malega otočka.....vaja mogoče Tu v Stari Baški čisto na koncu kjer se vse ceste končajo je plaža (rajska) kjer iz pod kamnov priteka v morje slatka voda in poleti je tu morje res za osvežitev saj po nekje ne preseže 18 stopinj prav zaradi podtalnice ki se izliva .... Evo tu se Krk konča Krk še mal obrnem okrog ,potem pa jo pihnem na Opatijo,Lovran...... čez Plomin kjer poberem še zadnje sledi da so pnevmatike nove ^_^ Grem proti Buzetu in nekje zalutam a cesta do te table je naravnost supermoto pista Domačini me obrnejo in usmerijo nazaj no končno pridem na pravo smer proti naši kuri :grim še znano mestece na poti domov ...in hudičev znak na števcu :surrender: Preden pridem domov se ustavim še pri Vikiju,pomalcam in gasa proti Čarmanu ,kjer mu pustim motor v zameno pa dobim scooter z katerim se skoraj ubijem že v prvem ovinku saj ima gor kvadratne gume domov se vrnem kot po jajcih in vsega skupaj obrnem 620km za ta dan na števcu MT-09 pa 800 in nekaj drobiža,motor je utečen po Kmetovo :hooray: lp SEBA33, DAMI34, Fantocci in 36 others 39 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 15, 2015 Deli Objavljeno Maj 15, 2015 No, končno si se losal teh precenjenih evropejcev in si prvošču pravi študentski japonski motor, ki te ne bo pustil na cedilu Kmet2, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 15, 2015 Deli Objavljeno Maj 15, 2015 Zapeljem se na Rudniško jezero kjer sem se kot otrok kopal in zganjal norčije Kolkr vidim se nisi nč spremenu :grrr. Pa upam, da bo na koncu koncev le žena imela več km z tem motorjem kt ti . Srečno obema bugy2004, Ninč., builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se