Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Ker se je današnji prenos dirke Moped GP končal že ob 15.00 uri = bolj star bolj nor = Tudi za jutri "imam kilometrino že rezervrano" = prvi servis moje vespe, po 300 prevoženih km, v Tolminu ... Fantocci, Damy, SuNa in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Popoldanska do Bohinja. Tlele je ena z Bleda kjer sm zbudi / prestrašu damo v pozni jeseni, bla je čist bleda En redkih k mu rata fotkat jezero brez otoka! in še selfish pred plečnikovim obokom hiše za Josipa Broza bajkr88, Mia, Keiko in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 . ... do tle se še vse spomnim ... 20150516_142107.jpg Stari,bolje biti pijan nego star,jebiga. :grim DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Popoldanska do Bohinja. Tlele je ena z Bleda kjer sm zbudi / prestrašu damo v pozni jeseni, bla je čist bleda image.jpg in še selfish pred plečnikovim obokom hiše za Josipa Broza image.jpg A je tisto nova pridobitev v kampu? Pravzaprav...Plečnik je naredil načrte za preureditev te vile, ampak za kralja Aleksandr Karađorđeviča, pa se mu je zgodil Marseille. Jožko je preuredil samo sejno sobo v kinodvorano... Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 ja, nova zadeva v kampu. Kasna se ti zdi? za vhodni portal mi deluje cist Jusufou, res pa nism cist zihr, grem prevert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Prima zadeva. Mimo kampa se vozim 2x dnevno, pa nisem vedel za tole. Jutri popoldne se sprehodim pogledat v živo. UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Danes zjutraj je bil pa kar zgoden štart, glede na to da sem že danes šel spat in fstal ob 5:00 , tako da sem potem štartal ob 6:10. Pičim ga čez Gomilsko in preko Trojan do Lukovice tankat na omv, potem pa po ac do izvoza Vrhnika, naprej po ustavljeni poti mimo Postojne, ride- fse prazno , Ilirska, Jelšane, pol sem pa micen po ac, pol pa prezgodej dol šu da sm se mal drajsu po rijeki . Pol sem se pa drajsu po nekim abrdina, da sem prišel pol na glavno cesto ravno v tistem križišču pri tabli Crikvenica. Že tam je pihalo, pol že kar nekaj pred Senjem pa hudo, tak da sem komaj čakal da pridem do Senja da grem čez hrib. Sem se zajebu, ker se snoč niti nisem spomnu da bi pogledu prognozo za burjo. Tako da sem ga pol piču čez hribovje .... Josipdol, Ogulin, Vrbovsko in čez Vinico nazaj v mojo rodno . Pol pa na Črnomelj, Trebnje, Mirna, Sevnica, u Rimskih Toplicah pa krenem levo za Hrastnik in Trbovlje. Seveda jo ucvrem čez Marija Reko, ki je bla danes prou polna. To je blo to za danes . Mia, UnionJack, nxyz in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damy Objavljeno Maj 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Prej Sem delala po celodnevne ture in po ne vem koliko KM na dan, zdaj si pa ploskam že, če do Ljubljane in nazaj pripeljem (in to iz Domžal!). OK, na sporedu je bil obisk Ljubljanskega botaničnega vrta in bolšjega sejma rastlin. Nakup drevesne sadike je odpadel, ker predno bi prišla do doma, bi ostale samo še štible. Wixovi škornji so tako škripali, da so se vse stare mame obračale za njem :grim Naletela sva tudi na rally starejših traktorjev po centru Ljubljane ... In ker živiva zato, da jeva, sva skočila še na kosilo... Vsega skupaj se je nabralo za ene dobrih 40 km. Po moje bom mogla zamenjati temo kamor bom objavljala . Ampak je bilo pa fino ^_^ Mia, RobiRoberto, Schultz in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Danes ena kratka a sladka sončna turca po krasu in severni primorski. Vsega skupaj enih 146km. Fantocci, MPeco, Janezs in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 17, 2015 Deli Objavljeno Maj 17, 2015 Damy .... ke si bla tok časa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2015 44, 21, 48, 64, 66 ... pik1, builder, Keiko in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2015 ... Pad temperature na petnaest i pol celzijevaca negdje iza Ravne Gore i ne naročita količina zanimljivog hardvera na Grobniku (trackdays u organizaciji njemačke firme Dunn Motorsport) najveće su neugodnosti u današnjih 570 km. Miris bagrema u svim dijelovima Istre gdje sam prošao bio je fantastičan. DAMI34, Maximus, SEBA33 in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Prej Sem delala po celodnevne ture in po ne vem koliko KM na dan, zdaj si pa ploskam že, če do Ljubljane in nazaj pripeljem (in to iz Domžal!). :lol1: v lj si bla, pa nis klicala za kofe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Ta vikend nič vtisov. Sem bil tok znerviran (služba pač), da se mi enostavno tudi na motor ni dalo, ker sem se bal oz. sem čutil,.da bi nisem "ta pravi" in delal same neumnosti, to pa se ne bi dobro končalo. To se mi še ni zgodilo nikoli! Šajze. TOMCAT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Damy .... ke si bla tok časa Evo mene nazaj ^_^ . Lani sem zamenjala hobi in tudi vreme mi ni bilo naklonjeno, če me ni zeblo, me je pa pralo :lol1: v lj si bla, pa nis klicala za kofe? cel teden delam popravca, če je treba ^_^ motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2015 . ... do tle se še vse spomnim ... 20150516_142107.jpg ja in potem je bil sončni in Pikov zaton Fantocci, deki28, Keiko in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Včeraj popoldne sem vtisnil nekaj kilometrov špur na makadamsko gozdnih cestah med Solčavo in Črno na Koroškem ter Črno in Ljubnim. Sem tako vneto risal črte, da sem pozabil naredit kakšno fotko. Pa nikogar nisem srečal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Preko Krasa krizem krazem do Gradeza... (najdi nevzgojenega vsiljivca na medjunoznem guralu)... . . . V Gradezu precekiral, ce lahi se znajo sladoled namesat . . . . . . preko Robica do Hise Franko, kjer smo preverili, ce zna Ana sploh se kej skuhat . . . . . . mimo Bovca cez Vrsic pogledat zakaj ne sije sonce . . . ...do jezera Jasna zmaltretirat kozla do nerazpoznavnosti . . . Kola je blo na gospodov dan . . . da nismo po juzni na pec cel popoudne lezal, smo raj 450 kilometrov naredl ____________________________________________________________________________________________________________ PS: v zgornjem eksoticnem potopisu si bedo in blisc omenjene eXxXtremne avanture vsak posameznik lahko pricara sam . . . z misko naj se klikne (beri: vseka) v vsako oko po 2x deyo, MPeco, mladench in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 čist je gajstna :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 čist je gajstna :grim Rabis villedo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Niti prbližno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Vikend vtisov Štartam iz Ljubljane,vreme primerno za poletno opremo s sabo vzamem še alarm na 4 nogah ,saj se zadnje čase dogajajo kraje prav teh vzdržljivih strojev :grim Poberem še Damija34 in pičiva ,pravi da je motor bolj udoben kot Kawasaki..........itak...... Ženske za nami polahko z avtomobilom. Ko prideva k Pik1 je model že pripravljen na vožnjo,iztrga mi mašino ,nadene želvo in naloži zadaj alarm in gasa :lol: Sami pa se tačas sproščamo ob Pikovem vikendu Dami poriva Pik 1 ali da boste vedeli velik možak ohlapnih trebušnih mišic pa drži v rokii proteine iz Uniona Pikova žena pa ga bodri no pa dej obe naenkrat če moreš moja slika jaz pa diskretno od strani opazujem dogajanje :naughty: Moja ženkla ima ta čas svojo igro ^_^ Utrujeni se posedemo in kakšno rečemo in tako kot pada sonce v zaton mu sledi Pik1..............ni sonca ni Pika :lol: Pred Pikovo rezidenco pa ponoči izgleda tako...........ja mam vsaj enega prjatla z bazenom in hernijo ^_^ Drug dan s soncem vsatnejo vse živalce pa tud Pik1 Plaža In ker gremo na pot ohladimo še alarm in njenega vzdrževalca Ob pogledu na Damija se vidi da je fant že pošteno lačen ,saj čaka Vrsarski čvap že od včeraj .........včeraj so sicer bili ampak bolj flambirani na brenerju :lol: Kuhar je omagal :lol: Ker ni bilo dosti čvapov smo začeli z Pikom preden se poslovim naredim še krog do Paklenice Pika zapustimo,Preden odložim Damija mu dam še en krog :lol: sicer ni kolenčkov ampak podplatov Domov se vrnem v poznih urah ,z Tomosom je za mano dolgo potovanje cca 600km in potem se po vsem tem zbudim v domači postelji z hudim glavobolom ,a se odahnem ..............bile so le sanje RobiRoberto, mladench, UnionJack in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2015 (popravljeno) Danes mi je prijazen mehanik na servisu v Tolminu rekel, da se mora "moj Sym Orbitrek", zaradi "štelanja" vetilov, najprej ohladiti in da bo zato servis končan okrog petnajste ure, ... ..., kar je pomenilo približno eno uro in pol čakanja, zato sem si najprej privoščil "kahwo v slow motion" ..., ..., in za tem še odkrivanje razloga ..., ..., zakaj so se tolminsku puntarji sploh morali puntati. Servis je bil ob petnajsti uri res končan, pozabljivec Roberto pa že takoj odpeljal v napačno smer. Napačno ??? Krasna si bistra hči planin s Krnom v ozadju ... In še do krožnega križišča, v katerem se bom prihodnjič odločil, levo ali desno, seveda če se bom takrat od doma odpeljal že takoj po zajtrku. Goriško - Ajdovsko kilometrino pa mi bojo morali izračunati če Guuglovi zemljevedi. Popravljeno Maj 18, 2015. Popravil RobiRoberto Damy, Keiko, Janezs in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Maj 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2015 (popravljeno) No moj vikend se je začel danes tako da po kosilu en skok do Jezera Butaniga https://www.google.si/search?q=Jezera+Butaniga&oq=Jezera+Butaniga&aqs=chrome..69i57j0.319j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=Jezero+Butoniga Zelo lepa pokrajina, sicer ni enega bara za kej spit v miru, ceste prazne Zanimivo da mi na mejnem prehodu Sočerga zmera preverjajo in pregledajo dokumente iz vseh strani No dodatnih dobrih 100km... :grim Ker ni bilo ob jezeru kej spit je bil še obvezen postanek na Vikiju že drugič danes zjutraj sem tudi skočil gor ko sem šel natankat motor. :closedeyes: Popravljeno Maj 18, 2015. Popravil jany Fantocci, MiNa, Keiko in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Maj 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Mal levo in desno na Učko:) jany, Kmet2, MiNa in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se