NX650 Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 Ha ha, to je pa pri meni doma Gams je zakon in zelo dobre bejbe ima Res je ne vem če se tebi enako dogaja... moj motor kar sam zavije tam builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JoeFZ Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Ha ha, to je pa pri meni doma Gams je zakon in zelo dobre bejbe ima Kje je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Danes lepih 150,cez Trojane v Zagorje, Litija, Zuzemberk,Kocevje, Lj.,cesta suha ,ovinki levi in desni,skratka lepo.Pod Trojanami srecal matorista.Ali nisi bil ti. pik1, Kmet2, Efendi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Kje je to? https://www.google.si/maps/place/Gams+klub+gradbeni%C5%A1tvo,+trgovina,+gostinstvo,+ra%C4%8Dunovodstvo,+nepremi%C4%8Dnine,+raziskovanje,+svetovanje,+in%C5%BEeniring+in+druge+storitvene+dejavnosti+d.o.o./@46.3849387,15.5656984,18z/data=!4m2!3m1!1s0x476f7e28c55e8763:0xbe991e674d73333a Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JoeFZ Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 https://www.google.si/maps/place/Gams+klub+gradbeni%C5%A1tvo,+trgovina,+gostinstvo,+ra%C4%8Dunovodstvo,+nepremi%C4%8Dnine,+raziskovanje,+svetovanje,+in%C5%BEeniring+in+druge+storitvene+dejavnosti+d.o.o./@46.3849387,15.5656984,18z/data=!4m2!3m1!1s0x476f7e28c55e8763:0xbe991e674d73333a builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 https://www.google.si/maps/place/Gams+klub+gradbeni%C5%A1tvo,+trgovina,+gostinstvo,+ra%C4%8Dunovodstvo,+nepremi%C4%8Dnine,+raziskovanje,+svetovanje,+in%C5%BEeniring+in+druge+storitvene+dejavnosti+d.o.o./@46.3849387,15.5656984,18z/data=!4m2!3m1!1s0x476f7e28c55e8763:0xbe991e674d73333a to bo treba it pa pogledat :grim :beer1: :beer1: builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Sem tudi sam bolj v zeleno usmerjen, samo v globalu gledano, motorist res ne naredi nikomur nič žalega. Ne podre nobenega drevesa in od hrupa motorja ne pogine nobena gozdna žival. Kaj delajo kmetje z motorko in lovci s puško, nam je vsem znano. Mislim da je snecer lepo povedal da kljulčna razlika je namen. Če bi šel gozdar z motorko v gozd zgolj zaradi svojega užitka in da malo brenči bi sigurno drugače gledali, kot če gre delat nekaj koristnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 17, 2015 Deli Objavljeno Januar 17, 2015 (popravljeno) Ceu žur tole Mamut-Hpngdanje zadnje čase. Vsak dan neki šraufkamo kripo. No, počasi se je šraufkanje končalo. Hongda ma prenovljen srček, zdej pa sam gas. Lj-Ce Kratka furca, ampak ajde, domov sem prišel okrog 2:00 ponoč Popravljeno Januar 17, 2015. Popravil Dr_Jakob DAMI34, builder, Efendi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 17, 2015 Mislim da je snecer lepo povedal da kljulčna razlika je namen. Če bi šel gozdar z motorko v gozd zgolj zaradi svojega užitka in da malo brenči bi sigurno drugače gledali, kot če gre delat nekaj koristnega. Off topic ampak ne morem bit tih............dej ne seri ga no,gozd se podira za polnjenje privatnih žepov ,velike firme kot so GG Grča ,GG Bled in ostale velike gozdne firme so vse v rokah privatnikov ,država jim da koncesijo in svi veselo v gozd sekat prvovrstni les za italijanski trg ki ga odkupi po smešno nizki ceni,dobimo ga nazaj v polizdelkih po visoko smešni ceni če me razumeš in to samo za to ker naši niso sposobni skupaj sklanfat eno lesno podjetje ki bi isto delali kot itaslijani ali še bolje jodlarji ki živijo od gozda in jim je 70% proračuna gozd.Toda tam delajo za dobrobit vseh državljanov pri nas pa se obogatijo samo posamezniki v branži in politični lobiji .....les v državnih gozdovih ,ki ni primeren za izvoz in poljenje računov posameznikov pa leži po žledu vsepovsod,napada ga lubadar ki bo uničil še tisto malo kar je ostalo......ker sem doma iz kraja kjer je všasih bila velika lesna industrija in imam veliko prijateljev zaposlenih v roparskem podjetju vrjemi da vem kako to gre,zato te prosim ne govori na pamet o koristnosti gozdarja z žago. Seveda pa to ne večlja za privatna gozdna zemljišča,tam se lastnik pač trudi z žago odstranit bolano drevje in naredit prostor že obstoječemu mlademu zdravemu drevju in novim pogankom le tega,pa še to jim država spet dobro obdavči ,ko potegnejo črto čez stroške in da nimajo svojega tovornega vozila ter traktorjev ostane toliko da je bolje da nič ne delajo in vse zgnije,tako država skrbi za gozd. Potem se pa tu zgražate nad človekom ,ki se zapelje po gozdu z 150 kilskim čmrljem s katerim uniči toliko kot gozdarji v eni milisekundi.........res smo slovenci omejeni pri razmišljanju za to pa smo kjer smo in to isto se dogaja v hramu demokracije ,ukvarjajo se s simptomi ne pa z vzrokom,bolano....... Jbg to je moj današnji vtis,zdej samo še čakam da me napadejo z vseh strani zeleni moralizatorji P.S. in ker smo že pri demokraciji,pri nas se reče demokracija temu "DA IMATA DVE BUDALI BOLJ PRAV,KOT EN PAMETEN" LP trebor, Dr_Jakob, Schultz in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava deyo Objavljeno Januar 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 17, 2015 Jaz pa res nimam sreče sem že dvakrat pospravu komplet opremo v omaro ampak jo je blo treba dans spet ven vzet. Je bilo pa preveč lepo vreme da bi biu doma (vsaj tko sem mislil) no in tako sem okoli 11 ure zjutraj štartal sem reku sam en krogc na hitro. Vprašanje je blo kam pa se zapeljem tja proti Litiji, kjer začne kar naenkrat sonce sijat in seveda možnosti za en majhen krog so splavale po vodi . Se obrnem proti Zagorju, pol pa kar proti Vačam in naprej do Moravč, tam sm hitr skoču na en kofe in glej hudič začne kar dež padat in sem se kar hitro spravil na sršena pa proti Ljubljani in ob prvi priliki na AC in že pičim za dolenjsko, kjer me je spet pričakalo sonce. Doma še na hitrco spucam motor in opremo, sem pa v 130 km srečal še enga norca, ki se mu je dal dns z motorjem vozt. Pa še ena slikca po končanem najljubšem opravilu (not) builder, bajkr88, KilleRBee in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Januar 17, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 17, 2015 (popravljeno) Poslovilna fura kwake. Novi kupec dobi kawo z dodatno opremo 6ih airbagov. Samo barve je pa tanartabulše. Popravljeno Januar 17, 2015. Popravil igorkr Schultz, Nearrain, Efendi in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 18, 2015 šit a to je blo....dobro sm bil naguncan je pa res, da sem danes čistil rezervar ker je bil popacan z nekimi sumljivimi prstnimi odtisi!! Storilec bo preganjan!!!! STROGO bobi1001, Nearrain, deyo in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Januar 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Danes prelep dan da ne bi izkoristil vremena za en krog z motorčkom smsjam mausu, kje pozira, pravi da se lih odpravlja na Vrhniko na kofe v Mantovo ok, zbor na Tržaški, čez pol urce. Dobro da sem zjuraj dal za mašo, da je Ducati po mesecu abstinence vžgal. Ne u prvo, v tretje :lol: poberem mausa, in gasa na kofetek. Vmes sva zgrešila Keiko v avtu, ki je baje vozila cik cak pa blendala pa hupala ko naju je opazila, sam midva sva bila preveč zaposlena z vožnjo po zadnjem kolesu Prelepih pozerskih 90 kilometrov Zivnorc, hajoktejn, DAMI34 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Januar 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Sončnih cca 360 km skalar36, KyoKon, KilleRBee in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KyoKon Objavljeno Januar 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Otvoritvena moto-yoga je padla, tako kmalu še nobeno leto. Vmesna postaja pred Izolo in Izola. 288km. Vidim, da je sezona odprta glede na motoriste na cesti. hajoktejn, builder, Maximus in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Januar 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Zjutraj tri urce po snegu, popoldan pa za zakljucek vikenda se 330 po asfaltu in sodru BIZIXXX, notranc, BMWRIDER in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Januar 18, 2015 Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Otvoritvena moto-yoga je padla, tako kmalu še nobeno leto. Vmesna postaja pred Izolo in Izola. 288km. Vidim, da je sezona odprta glede na motoriste na cesti. Ni še ni..raje počakam marec pa naredim servis pa pol akcija...kot pa bi zdaj se vozu pa še kje po pomoti padeš ker še ni asfalt kot se šika,sol,kamenje itd,..bw..pa še sneg pravjo tako da :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2015 Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Ni še ni..raje počakam marec pa naredim servis pa pol akcija...kot pa bi zdaj se vozu pa še kje po pomoti padeš ker še ni asfalt kot se šika,sol,kamenje itd,..bw..pa še sneg pravjo tako da :) Dej ga srat no.....kako se pade po pomoti Efendi, builder, deyo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 18, 2015 Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Dej ga srat no.....kako se pade po pomoti Z motorjem tezko...je pa ze kaksna padla po pomoti. PS:kaj pa ce pades po nesrec? Kmet2, trebor in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 18, 2015 Deli Objavljeno Januar 18, 2015 (popravljeno) Danes prelep dan da ne bi izkoristil vremena za en krog z motorčkom smsjam mausu, kje pozira, pravi da se lih odpravlja na Vrhniko na kofe v Mantovo ok, zbor na Tržaški, čez pol urce. Dobro da sem zjuraj dal za mašo, da je Ducati po mesecu abstinence vžgal. Ne u prvo, v tretje :lol: poberem mausa, in gasa na kofetek. Vmes sva zgrešila Keiko v avtu, ki je baje vozila cik cak pa blendala pa hupala ko naju je opazila, sam midva sva bila preveč zaposlena z vožnjo po zadnjem kolesu Prelepih pozerskih 90 kilometrov mantova.jpg matr je paslo mau gas navijat in delat wrom wrom wrooooom huala za kufe ... ampak .. js bi še kakšno tortico zraven pojedu skratka ... prekrasno :krneki: Popravljeno Januar 18, 2015. Popravil maus DAMI34, Efendi, trebor in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Januar 18, 2015 Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Dej ga srat no.....kako se pade po pomoti al pa če te kaka dobra muca čaka ob cest.. ..drugač pa ..sj sem se vozu..sam ne z kwakom maus, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno Januar 18, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 18, 2015 Damy, Keiko, Schultz in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Januar 19, 2015 Deli Objavljeno Januar 19, 2015 Ni še ni..raje počakam marec pa naredim servis pa pol akcija...kot pa bi zdaj se vozu pa še kje po pomoti padeš ker še ni asfalt kot se šika,sol,kamenje itd,..bw..pa še sneg pravjo tauko da :) Na obali ni peska niti soli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 19, 2015 Deli Objavljeno Januar 19, 2015 Skregan z usemi k se vozte!! Mia, BIZIXXX, KyoKon in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Januar 20, 2015 Deli Objavljeno Januar 20, 2015 Vceraj lepih 300 po Primorski skozi Trst, Gorico na koncu za finale 15 m po riti cez krizisce. :grim builder, Zivnorc, skalaprava in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se