Popularna objava r109 Objavljeno Maj 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2015 Ena manjsa furca, kr za kej vec itaq ni blo cajt. Bolj kot sama fura je blo fajn na cilju; OPICJA GORA Ko pogledas folk na takih krajih, se zdej vcasih ne vem dobr kdo je tle dejansko za ograjo.... :closedeyes: pa se EAGLE SHOW: se vec fotk in video: https://onedrive.live.com/redir?resid=828736B4FD49DD47!3061&authkey=!AB9UaWTViNr32Kc&ithint=folder%2cjpg Efendi, Janezs, RobiRoberto in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Maj 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2015 Kmet2, Janezs, bugy2004 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Maj 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2015 Sem šel rinit v tisti klanec nad avtocesto. Kje pa je to? gsxf750, vandrovec, MPeco in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Maj 24, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2015 malo žuriral v Lijepoj njihovoj :grim potem pa še pred prihodom na kuča, še na pivo v vaško gostilnao :grim Kmet2, Fantocci, Janezs in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 24, 2015 Deli Objavljeno Maj 24, 2015 Sem šel rinit v tisti klanec nad avtocesto. Kje je ta klanc nad avtocesto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 24, 2015 Deli Objavljeno Maj 24, 2015 Nanos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Od Ljubljane, preko Slovenske Istre do obale in nazaj. 330 odtiskov z mal cofotanja, mal sladoledanja, velik prenaziranja in izlezavanja v avtobusni postaji med cakanjem, da gre ploha mimo. ofc, ciciban, Fazer03 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Včeraj končno čas za malce daljšo furco. Se je nabralo skoraj 10km, za kaj več bi verjetno potreboval BMWja Schultz, Mia, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Do Grobnika i nazad ... krasote iz Austrije Vol. 2 Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, uz mogućnost za prolaznu kišu ili pokoji pljusak sredinom dana i poslijepodne ... alzo, ništa što bi me odvratilo od kraćeg đira do Grobnika. Zašto opet do Grobnika? 2. Internationale IGFC Adria Race, Historische Motorrad-Klassen bis 1990. Prošle godine je bilo njihovo prvo organizirano utrkivanje na Grobniku, bilo je odlično, nikakvog razloga nije bilo da se ne svrati i ove godine ... ... Nearrain, KyoKon, trojan69 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2015 ... ... HyperJack, KilleRBee, trojan69 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Maj 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2015 ... 1. IGFC Adria Race, Grobnik 2014. ---> http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,227537.msg4223204.html#msg4223204 Kompletna galerija fotografija s IGFC 2015 (208 fotografija): https://www.flickr.com/photos/128276997@N07/sets/72157651068063673 Dva filmića s Grobnika, IGFC 2015: DXR16, Schultz, ciciban in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Včeraj končno čas za malce daljšo furco. Se je nabralo skoraj 10km, za kaj več bi verjetno potreboval BMWja Kaj ce ti BMW, ce se testeninarja ne mors porivat vec kot 10 kilometrov . . . DAMI34, UnionJack, Janezs in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Kje pa je to? Učka - Vojak. Iz Poklona na Vojak peš...rekreacija med vožnjo, je potem lažje šlo z motorjem. Če bi pa vedel, da je toliko za hodit ne bi šel, sem mislil, da je le par korakov do vrha... Janezs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Danes takoj po kosilu, sem bolj kakor pogled skozi okno upošteval radarsko sliko padavin in se vnil domov nepremočen ... :notworthy: DAMI34, MPeco, builder in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 (popravljeno) Kaj ce ti BMW, ce se testeninarja ne mors porivat vec kot 10 kilometrov . . . Ne vem sicer kakšen odnos maš ti z motorjem, ampak jaz se na mojem vozim... Popravljeno Maj 25, 2015. Popravil ofc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Ne vem sicer kakšen odnos maš ti z motorjem, ampak jaz se na mojem vozim... Po km sodeč si šel na kratek jogging. ofc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Učka - Vojak. Iz Poklona na Vojak peš...rekreacija med vožnjo, je potem lažje šlo z motorjem. Če bi pa vedel, da je toliko za hodit ne bi šel, sem mislil, da je le par korakov do vrha... Kakšen stroj s kramparcami na feltnah bi te lahko rešil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 (popravljeno) Kakšen stroj s kramparcami na feltnah bi te lahko rešil. Je tudi asfaltirana cesta do vrha vendar je spodaj tabla - prepovedano za motorna vozila, nekateri se pa vseeno peljejo. Pa naslednjič, če pojdem še, grem ravno tako peš, sedaj, ko vem, koliko je za hodit...500m višinske razlike, včeraj si pa nisem predstavljal, da je Učka tako visoka...prav paše taka rekreacijska popestritev med vožnjo in tudi pri drugih vožnjah si bom omislil nekaj za "predah". Itak vozim s sabo na "traktorju" vso opremo za pohode, kopanje, malico... Popravljeno Maj 25, 2015. Popravil vandrovec builder, UnionJack in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Maj 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Najprej sem slepega potnika spravljal stran... Ko sem bil že na poti, je blo treba preverit, če je kaj. Ja, sezona se je že začela. Njami!! Med tem, ko sem vozil slalom med oblaki, sem se tud malo v mestu ustavil Ni bil švoh zaključek ciciban, KilleRBee, RobiRoberto in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Kmet2, builder, Schultz in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 (popravljeno) Popravljeno Maj 25, 2015. Popravil Borutt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Maj 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2015 Bom poskusil biti nežen z besedami: ne znata voziti po cesti in si ne zaslužita biti motorista. skalaprava, DAMI34, Schultz in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Maj 26, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2015 (popravljeno) auuu @Danilo D , rad berem in gledam te tvoje vtise, ampak tale vzpon na Jezersko mi je naredil kurjo polt. Mogoče si ti opazil in ocenil, da nasproti ni nobenega vozila in si zapeljal na nasprotni pas, ampak, če se boš tega navadil in boš enkrat spregledal pa bo nasproti, po možnosti še malo hitreje pripeljal voznik, zna bit katastrofa... Jaz sem se taki situaciji komaj izognil in to letos 1x, ko sem se spuščal iz Rakitne. Pri izhodu iz desnega ovinka, zagledal motorista na polovici svojega pasu k sreči nisem imel velike hitrosti, pa sem ga obvozil k stožc črte na cesti niso za brezveze ... taaaaaaleeeeeee slika!!!! no, na to sem jaz naletel... Srečno vožnjo še naprej pa upam, da se takole na cesti ne srečava Popravljeno Maj 26, 2015. Popravil mladench Belaglava, Janezs, Scarabeo 500 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Manjka mu tečaj varne vožnje :grrr maus, NX650, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Sicer vsak ve zase... ampak takih motoristov nasproti si noben ne želi... saj mogoče ni prepozno, upam da se spravita v red... Ko se srečata dva nasproti s takim stilom vožnje..je milo rečeno velika jeba... bojc84, TOMCAT, maxxim in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se