Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Na kopanje v Seline. Zjutraj ob 7-ih od doma preko Kočevja, Delnic po bljižnici do "Vinodola" i potem po znani cesti do Selin. Sparkirala v senci in se pripravila za "čoffff" Voda še nima čisto taprave temperatuje, je zelo osvežujoče. Po dveh urah lenarjenja pa nazaj domov, če ni drugega je tudi senca kombija dovolj dobra. Temperature na poti preko Kapele lepo znosne, tako da paše osvežitev pri "studencu"... Pred domom pa še postanek v Piceriji. Lepih in prijetnih 720 kilometrov na zemljevidu izgleda takole. hajoktejn, stromar-aly, nxyz in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Junij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2015 včeraj po službi relaksacija na Rakitno z živimnorcem.... DAMI34, Schultz, igorkr in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Miha X Objavljeno Junij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Ob deset do petih štartal iz KK, ob 6.00 bil na Ljubelju, potem pa via Vrbsko jezero in nazaj do kosila. Popoldan je že prevroče za kombinezon, in vožnja ni več užitek. Ta vročina nad 30 stopinj mi je dala mislt, da bo treba poleti imeti odprto čelado, telovnik in jeans hlače, ne pa leder kominezon (pa čeprav je namenjen za toplejše dni). Pa kakšen R1200R. Schultz, bajkr88, igorkr in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dreja_123 Objavljeno Junij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Včeraj sem odšel v deželo Petra Klepca, par km manj kot 400 Start v Novi Gorici, nato Kočevje, Osilnica, Kočevska Reka, Gotenica, Cerknica, na Rakitno in nazaj v Cerknico, nato Planina ter čez Podkraj v Ajdovščino in domov. Medvedje ride so zakon, sem šel 2x gor in dol LP Andrej Nikii, SLVR, Schultz in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava '.' Objavljeno Junij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Prvih ~5k kilometrov v letošnji sezoni sem proslavil z obiskom popularnih destinacij nadebudnih dirkačev. Najprej obisk zloglasnih planinskih rid Kasneje pa chill v idrijski senčki. Drugi fraj dan pa verjetno vzhodni del slovenije notranc, cikadina, jskrablin in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Junij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Super vrocih 350km Se neki dokazov MPeco, KyoKon, MiNa in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Super vrocih 350km Se neki dokazov A lahko še zapišeš, kje so ti kraji? Tnx &lp Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Kolikor je videti so to Belopeška jezera Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Samo v vednost, tu sredi nekega kamnoloma pristaneš, ko sredi višnje gore iščeš bencinsko črpalko igorkr, UnionJack, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Danes jo pa ucvrem čez Graško Goro in nato SG, Dravograd, Prevalje, Holmec ter do Mittlerna si ... nabrat jagode . Nazaj pa tudi čez Holmec, Črno na Koroškem in Sleme. Rezultat vožnje polnih ajmerjev jagod v zadnjem kufru na matorju ...... :grrr. 20150605_195951.jpg A z Laškem si jih pa založu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Lih zdajle ga cukam .... paše :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Lih zdajle ga cukam .... paše :grim Pa vtisi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Junij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Ta teden se je presvaljkalo 1500 kilometrov po razgretem asfaltu in ker je vikend padalcev na utrjenih voziscih povsod cist prevec, sem dan prezivel skrivajoc se pod krosnjami notranjskih gozdov in se na momente martinckal na vrhovih na katere sem lezel, da se izognem hipotermiji. Ljubljanski vrh . . . Preko Javernika na Strmco . . . Nazaj na Javornik na Sv. Trojico . . . In preko Pocka, Javernika, Rakitne na Krim . . . Da ne bi furcabila prevec brezstresna je poskrbel local matador v Postojni...mal je po Vatanen-ovo v krizice priletel, tko, da sem moral mau asfalt od bliz pogledat . . . no harm done. K srec ! Dan je dobil rahel playoff . . . Na ridah sem namrec pozabil hladilni camel bag, katerega je nasel Jurenec (se enkrat Velika HVALA tebi in Motolover-ju) in sem nato kljub planu, da danes ignoriram asfaltne epizode skocil do Unca do Jurenca v lost&found office AKA Portus po najdeno robo. KOLA JE BLO, PA NC DRGAC aders, KilleRBee, Janezs in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Junij 6, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Ni ravno dnevni vtis iz vožnje, je pa definitivno današnji vtis.....in to odličen vtis! (se pardoniram zaradi obupno slabe kvalitete slike ) mladench, pik1, igorkr in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 Pa vtisi..... fulj fajni .... upam da se do jutr zjutri do 6:00 to razkadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 6, 2015 Deli Objavljeno Junij 6, 2015 včeraj po službi relaksacija na Rakitno z živimnorcem.... hdr_1433524960013.jpg A ga zdej ni nič nogica bubala:-P DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr69 Objavljeno Junij 7, 2015 Deli Objavljeno Junij 7, 2015 mater je že vroče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2015 Izlet v rodne kraje. član odprave je vzel zadevo resno na poti so bile tudi ovire, premagljive ker me je pikalo v grlu, je kopanje žal odpadlo pogledali, kam gre denar naredil selfie Red Bull Ring in dirka formula Renault statistika jskrablin, pik1, gsxf750 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2015 start dirke romarska pot pot domov Fantocci, gsxf750, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 7, 2015 Deli Objavljeno Junij 7, 2015 najbolj so se vtisnli divjaki motoristi, ki ne znajo vozit po svojmu pasu pa tele face UnionJack, MiNa, Schultz in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2015 (popravljeno) "Rana ura je zlata ura" = štart od doma ob 9.00 in vožnja od Podrateje do Fežnarja večino časa v prijetni senci. Letos se zopet plačuje vstopnino v Krajinski park, med vikendi in med prazniki, za kolesarje seveda "tax free" ... Kopališče pr.' Lajštu je končno zajezeno. :notworthy: Nov kolesarski števec mi je gospod Bonča pravilno "sprogramiral", tako da bi rabil samo še nekoga, ki mi bi znova sprogramiral moje danes, po vožnji, preeecej boleče desno koleno ... Popravljeno Junij 7, 2015. Popravil RobiRoberto bajkr88, igorkr, SuNa in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Junij 7, 2015 Deli Objavljeno Junij 7, 2015 start dirke A tkole nabitoprazna tribuna je bla dons? Hja, 20 ojrotov je pa le 20 ojrotov! Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Junij 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2015 (popravljeno) Ta vikend je bilo pa tako. Sobota: Mahnil sem jo do Cerknice in preko Rakitne do LJ, kjer sem imel neke opravke in potem pa po litijski cesti do grada Bogenšperk. Tu sem se v senci en malo ohladil...za kakih 1,3°C ter po kakih 20 minutah nadaljeval naprej proti Trebnjem, kjer so nastali ti fotoseššoni. Tu sem zavil za Mokronog in nato proti Zgornjemu Obrežu k tastu in tašči. nekje pred Brestanico Po izkoriščenem polnem penzionu za nula evrov, sem jo danes, na gospodov dan mahnil proti domu...z en malo obvoza. Iz Obreža gas do Podsrede, tu pa naprej mimo Kozjega do AC-Celje in za Velenje ven. V Šoštanju sem malo zafrknil in osvojil prelaz Sleme preko Belih vod. Jah... no malo makadama...glih tolko da je motor wd praha. Po spustu s Slemena sem v Črni na Koroškem zavil za Pliberk in tu dalje za Železno kaplo. V Pliberku sem še tankal na Agipu za 1,31 eur na liter. Pri polnem tanku sem pršparal glih za gelati. Sonneger See V Železni kapli sem zavil za "Schaidasattel", po spustu pa pripeketal do Borovelj in nato preko Ljubelja domov. V dveh dneh naredil laganih 632 km, vse ok. Popravljeno Junij 7, 2015. Popravil Schultz KyoKon, MiNa, pik1 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Junij 7, 2015 Deli Objavljeno Junij 7, 2015 Ob deset do petih štartal iz KK, ob 6.00 bil na Ljubelju, potem pa via Vrbsko jezero in nazaj do kosila. Popoldan je že prevroče za kombinezon, in vožnja ni več užitek. Ta vročina nad 30 stopinj mi je dala mislt, da bo treba poleti imeti odprto čelado, telovnik in jeans hlače, ne pa leder kominezon (pa čeprav je namenjen za toplejše dni). Pa kakšen R1200R. Ad1: Ja saj ravnaš pravilno - v hribe se gre poleti zgooodaj zjutraj in do župce si potem že doma. Ad2: Ja in po svoje sem vesel, da je še kdo takih misli - sem že mislil da je kaj hudo narobe z mojo željo po motoriranju ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Junij 7, 2015 Deli Objavljeno Junij 7, 2015 Ta vikend prevozil klasiko: Ljubelj, Železna kapla, Jezersko... Potem pa se Škofja Loka, Železniki, smučišče Cerkno, Cerkno, Idrija, LJ. Predvsem prenovljena cesta od glavne ceste do smučišča je super. Super tura za vroče dni, po cestah kjer ni gneče. UnionJack, DAMI34 in MPeco 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se