pik1 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 . Prov ... ne se mu pustit ... :krneki: ... zakaj more imet zmer glih on prov ... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Samo za intermezzo, medtem ko se greste telefoncke se Vrsic kopa v soncu. SLVR, Keiko, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Ja šefica je dobra bejba ne, sm jo peljal k frizerju pa na pedikuro K doktarci al doktorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Samo za intermezzo, medtem ko se greste telefoncke se Vrsic kopa v soncu. Ti si res najboljši ^_^ skalar36, Nearrain in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Sem se peljal med malico do trgovine in nazaj. Fantastika vam rečem. Tako sem užival, da sem pozabil narest nekaj fotk, da bi jih tukaj nalimal. Moram še letos odvozit to furo. DAMI34, pik1, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Sem se peljal med malico do trgovine in nazaj. Fantastika vam rečem. Tako sem užival, da sem pozabil narest nekaj fotk, da bi jih tukaj nalimal. Moram še letos odvozit to furo. .... itak brez fotke nč ne vela .... :) nazo13, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 uvertura je bla še kokrtok image.jpg sve u svemu, dolenska je kar cool land, ane p.k. No, napis imamo že lep, če bi nam pa še malo ceste porihtali, bi bilo pa še mnogo lepše! Sicer ne vem, kdo je ta p.k., najbrž kakšen dolenjec. Jaz, p.s. , sem belokranjec, tako da za dolenjsko nebi vedel . Lahko pa povem da je Bela krajina zelo "cool land" P.S. Jack, naslednjič motor raje nekaj merov nižje na avtobusni pusti, je bolj varno! Čez tisti ovinek se namreč z motorji eni kar hitro pripeljejo....drugače pa lepe slikice! UnionJack in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Sem se peljal med malico do trgovine in nazaj. Fantastika vam rečem. Tako sem užival, da sem pozabil narest nekaj fotk, da bi jih tukaj nalimal. Moram še letos odvozit to furo. V trgovino hodi na malco. kočler. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 ma ja mas prou, sam sm mogu un napis slikat k mi je od nekdaj vsec. hodm velik u crnomel, cez vahto sicer, pa una cesta ni tok slaba. drac pa ja, belokranci/ke so kr zvahni. HyperJack in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 V trgovino hodi na malco. kočler. Nepismen ali samo bujna domišlija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 (popravljeno) ma ja mas prou, sam sm mogu un napis slikat k mi je od nekdaj vsec. hodm velik u crnomel, cez vahto sicer, pa una cesta ni tok slaba. drac pa ja, belokranci/ke so kr zvahni. Jaz ne grem nič hodt v Belo Krajno! V Belo krajno se gre kopat v Koupo in pa pit črnino! Že redno to počnem zadnjih 7 let, pa sem prepričan, da bom to počel kar do konc življenja =) Popravljeno Junij 11, 2015. Popravil HyperJack SLVR in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 ni tema glih ampak ce ves za kako dobro parcelo mi povej. drgac pa dons s frendom kao po krasu pa ze na 3 ovinku planine mu rt odnese in sva zrihtala vtise..... fotk ni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Ja šefica je dobra bejba ne, sm jo peljal k frizerju pa na pedikuro Pol pa res vidm da bo treba BMWa prodat pa k Elisi na servis hodt. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Pol pa res vidm da bo treba BMWa prodat pa k Elisi na servis hodt. tulejt..tm sva jes pa Maus, pa je že gneča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 tulejt..tm sva jes pa Maus, pa je že gneča kafetkarji DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Kljub "prepričevanju" zunanjega termometra, da današnja vožnja v Idrijsko Belo ne bo prijetna, sem se takoj po kosilu in kahwy vseeeno odpeljal proti Belo in ves čas med vožnjo užival, za kar je poskrbela neprestana bližina Idrijce. V Belo sem se odpeljal preverit, če je današnja informacija, da se nekateri že kopajo resnična, kar tudi je, čeprav bi Roberto s kopanjem počakal še kakšen teden ali dva ... MiNa, nxyz, DAMI34 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Ti si res najboljši ^_^ Ne zgodi se ravno pogosto, razen v tvojem primeru, ko sem res vedno . Hahaha skalar36, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 = Roberto ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SLVR Objavljeno Junij 11, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Jaz ne grem nič hodt v Belo Krajno! V Belo krajno se gre kopat v Koupo in pa pit črnino! Že redno to počnem zadnjih 7 let, pa sem prepričan, da bom to počel kar do konc življenja =) Kaj bi peš hodu, če lahk motoriraš?! Sam v Kolpo pa ni treba z motorjem vozit ... pa če bo kdo metliško črnino pil tud boljše, da ne gre za balanco, bo preveč divje! :grrr Sem se 25 let vozil dol na dopust, pol sm se pa kr preselu ... Se bl splača! Evo, vtisi od včeri in pogled na dolino belokranjsko: Schultz, UnionJack, mladench in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 11, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Pol pa res vidm da bo treba BMWa prodat pa k Elisi na servis hodt. Meni so tam Akrapovića montirali. Za 2,5k prometa tudi BMWja porihtajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 tulejt..tm sva jes pa Maus, pa je že gneča A je tista šefica majhna pa mlada, al je samo majhna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 A je tista šefica majhna pa mlada, al je samo majhna. a se vam ne zdi, da grete mau preveč u detajle? Nardiš en giret do Elise, pozdraviš šefico, kupiš Kawasaki kapico, poslikaš in vpišeš v vtise z dnevnih voženj. Elisa da Damiju % od povečanja prodaje Simpl ko pasulj. UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 mislm da tud če se na tla usede nekak ni mejhna! je pa zanimiva pupa Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 ni tema glih ampak ce ves za kako dobro parcelo mi povej. drgac pa dons s frendom kao po krasu pa ze na 3 ovinku planine mu rt odnese in sva zrihtala vtise..... fotk ni! In pol si pred gostilno v Planini parkiral ? Se mi je zdel en tak motor. Mene nis mogu opazit, sem bil maskiran, sm se s kombijem prevažal po Ridah gor pa dol UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 bil, par ledenih obkladkou pa regeneracija adrenalina. b king je zverina! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se