devilish Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Obstajajo pari, ki nimajo razlike v letih in se super razumejo ali "super" Nerazumejo in so pari, ki majo veliko razliko in ravno tako razumejo ali nerazumejo. Je pa res, da so nekatere mlajše z starejšim iz različnih materialnih razlogov. So izjeme, ampak redke :004 ← ... in nekateri mlajši s starejšimi... :yes: :whistle: Je pa zanimivo, da sta vidva reagirala tako ostro. Kot da bi slučajno koga žalil...hmm. A sem na kakšno bolečo struno pomotoma zabrenkal? ← :grim :xx: :whistle: :krneki: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 No. zdej pa dajte komentarje na ta primer: -punca ima 14 let,tip pa 32 Pa to nisem jaz! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Pedofil. Da mam jaz 14-letno hčerko pa zvem da ma 32 letnega, ga razbijem ko svinjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 to še skor ne ve kaj je kej :lol1: :lol1: bom rajš tih :xx: ampak tolk stare jest imeti ne :grrr (alipač) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 ma lahko je samo varuška :whistle: jebemti, nalomit mu use kosti :yes: B) Pa to nisem jaz! :grrr pa lih ustrezaš profilu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) To je težko komentirat,namreč poznam primer,ko je 13-letno dekle se zaljubilo v moža(bil je poročen), star 31 let po parih letih se je ločil in poroči s to najstnico,danes še živita skupaj -verjetno ne več dolgo mislim,da so jima skupni dnevi šteti.On je namreč bil toliko zadrt,da je vse nepremičnine dal napisat na dva otroka iz prvega zakona in na enega iz njunaga zakona,tako,da jo ima finančno v šahu. Takim parom je največkrat zelo lepo v postelji, po materijalni in finančni plati,problemi nastanejo,ko postane ta starostna (biološka) razlika očitnejša,začne se nekje ko je moški star okoli 60-let,takrat je ta biološka razlika 18 let veliko večja,kot pri 32-desetimi!!!! :OK: Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil Brumer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 ma lahko je samo varuška :whistle: jebemti, nalomit mu use kosti :yes: B) pa lih ustrezaš profilu :whistle: Ni šans! :nono: Je moja sestrična!!! :grim pa lih ustrezaš profilu :whistle: Jaz mam rajš starejše od sebe. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Ni šans! :nono: Je moja sestrična!!! :grim :eek: :eek: ji boš pa ja dau pametni nasvet :grim če jo imaš kej rad :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 :eek: :eek: ji boš pa ja dau pametni nasvet :grim če jo imaš kej rad :huh: ma seveda,sam kera baba si pa da kaj rečt,če je zaljubljena??? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 ma seveda,sam kera baba si pa da kaj rečt,če je zaljubljena??? :( ja to pa nwm :grrr a to ti je ona povedala,prosila za nasvet al kako :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 ja to pa nwm :grrr a to ti je ona povedala,prosila za nasvet al kako :hmm: :hmm: Ona prosla za nasvet? :grrr Ona vidi zdej,kak trava raste,kamne čuje govort,...! :grim Čist je zmešana! :grim Jaz sem to zvedo od družinske obveščevalne službe,saj veš kak to deluje. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) Ona prosla za nasvet? :grrr Ona vidi zdej,kak trava raste,kamne čuje govort,...! :grim Čist je zmešana! :grim Jaz sem to zvedo od družinske obveščevalne službe,saj veš kak to deluje. :whistle: družinska obveščevalna služba :lol1: :lol1: :lol1: dokler sliši samo to je ok...če pa bo zaslišala kako bi temu rekla :hmm: materinski klic pa ne bo dobr :nono: upam da ga še neki časa ne bo :grrr (ampakkajvidinatolkstaremusejjevelikčlovečkovoknjenestarosti) Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Jaz tut upam,da ne bo prekmalu slišala jok kake male bebe! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Jaz tut upam,da ne bo prekmalu slišala jok kake male bebe! :grim bratranc......drži se :OK: (:lol1:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 jz sem od mojga 8 let mlajša pa je že včasih problem..ker on bi otroka jz ne.. jz bi študirala on hoče da delam.. in podobno.. na začetku ni ovir..vse je idealno in ok...čez čas pride do problemov ki so s časoma vse večji..treba je veliko potrplenja.. glede vez ko so pa ženske starejše (upam da se komu preveč ne zamerim) pa mislim da to ni to.. je pa res da tudi taka razmerja uspevajo.. vse preveč vez gre narazen pa naj bo on velik starejši al enako star ali pa ona starejša. vse je odvisno od človeka samega kako kako vezo vzame in koliko se zanjo potrudi. fajn bodte črnolaska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Mal :topic: , al pa tudi ne. Se srečata dva možakarja pri 50-ih, pa pravi eden: "Ti a veš da sem se poročil z 20 letnico." Kolega pa pravi: "Ti si čist nor, glej čez 10 let boš 60 ona pa 30, čez 20 let boš 70 ona 40, čez 30 boš ti star 80 ona pa 50, kaj hudiča boš pol počel s tako staro babo." :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 2, 2007 Deli Objavljeno Januar 2, 2007 Menjava staro za novo lavfa cel čas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 glede vez ko so pa ženske starejše (upam da se komu preveč ne zamerim) pa mislim da to ni to.. je pa res da tudi taka razmerja uspevajo.. :nono: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 glede vez ko so pa ženske starejše (upam da se komu preveč ne zamerim) pa mislim da to ni to.. je pa res da tudi taka razmerja uspevajo.. ma js sm se do zdej tudi bol zastopu s starejšo kukr mlajšo :) zdej pa nimam problemu ne z mlajšo ne starejšo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Babe so za kaj itak samo do 25., mogoče 26. leta. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 ...mogoče 26. leta. :P Gerontofil... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Gerontofil... :krneki: Zaj ne vem glih točno kaj je to, ampak se mi zdi da sem zadnič na diskaveriju gledal neko oddajo o totih gerontofilih. Pa kaj niso že izumrli? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Zaj ne vem glih točno kaj je to, ampak se mi zdi da sem zadnič na diskaveriju gledal neko oddajo o totih gerontofilih. Pa kaj niso že izumrli? :? Noup. (Iz)umirajo njihovi partnerji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Veze z večjo starostno razliko med partnerjema so res problematične. V večini primerov za okolico in ne zanju. Če se imata dva rada, se pač imata, ne glede na leta. Ne vem zakaj gre to večini folka to tako v nos. Ali ste fauš? Skrbite raje za to, da bodo vaše veze laufale in se manj obremenjujte z drugimi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Noup. (Iz)umirajo njihovi partnerji. Ja sej, pol pa samo prešaltajo v nekrofilijo, pa nadaljujejo.... Simpl. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se