Skoči na vsebino

Razlika v letih - praktične izkušnje

Nearrain

Priporočene objave

Še nisem mel mlajše, vedno minimalno 2 leti starejso od sebe, zdaj celo 6...kje je problem? :grrr

Problema ni spljoh :D

Samo zanima me mnenje drugih, ker nekateri so de tega zelo negativno nastrojeni.....

Drgač je pa to odlično, ker ženska saj ne TEŽI kot večina smrklj...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še nisem mel mlajše, vedno minimalno 2 leti starejso od sebe, zdaj celo 6...kje je problem? :grrr

problem bo, ko boš star okoli 35, 40 let ... tvoja pa že aberhamka :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

problem bo, ko boš star okoli 35, 40 let ... tvoja pa že aberhamka :P

Ja finta je pa v tem, da lahko ženska če maš srečo izleda veliko boljše kot pa kašna 40 letnica, seveda brez kakršnikoli lepotnih posegov :)

Samo poglej današnje najstnice, vse lepo zavaljene od McDonaldsov, raznih Burgerkingov in sedenja pre TVjem. A si lahko predstavljaš, kakšna bo ta punca pri petdesetih mogoče? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A si lahko predstavljaš, kakšna bo ta punca pri petdesetih mogoče?  :hmm:

Vedno si oglej njeno mamo...marsikaj ti bo jasno..... :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Razlike so v naših glavah - rečemo jim drugače predsodki. Zaradi mene sta lahko dva 30. let narazen pa če se štekata... zakaj pa ne. Ko bodo nekateri dojeli, da živiš s tistim partnerjem, ki ti daje tisto, kar rabiš, bo lažje razumeti, da leta niso pomembna. Sama raje s 30. let starejšim živim, pa da se razumem z njim, kot pa 3. pa mi ne bo dajal tistega, kar rabim.......

je pa res, da imam sama predsodek pred mlajšimi. Pa mogoče zato, ker že v osnovi bolj funkcioniram s starejšimi........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene samo blazno motijo razni "jebači" ki jih štejejo že okoli 30 pa hodijo mladoletnice pred srednjo šolo čakat (itak da z avtom) :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drgač je pa to odlično, ker ženska vsaj ne TEŽI kot večina smrklj...

:lol: da bi vsaj dobil en email, ki mi ga je poslala mama, ki govori o 30+ letnicah kake so itd.. :P

V stilu.. a woman over 30 will not wake you up in the middle of the night asking you what are you thinking about because frankly she doesn't give a fuck what are you thinking about... :lol: :lol: :lol:

Ce ima kdo to nej prosim paste-a notr! ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men se tud starejše dopadejo, se bol ujamem z njimi, no ok ne sme bit preveč stara :P

Mogoče ko bom starejši se mi bojo pa mlajše :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klele mam pa jest izkušnje .)

Z mojo Najdražjo :wub: sva 11 let narazen- Jest sm starejši. Skupi sva že 4. leto, se pa približujeva prvemu povečanju bodoče družinice. :004 :blush:

Glede na razliko v letih sem bil na začetku jaz še najbolj skeptičen, ker sem pač že tolk star, da v disko pa res nebi rad več zahajal in ponočeval, še manj pa se ukvarjal z mladostnimi muhami. Sem pa kmalu spoznal, da ima mlajšim letom navkljub že zelo izdelane življenske nazore :004 :OK: in da kot taka kar paševa skupi. Tudi ni navdušena nad ponočevanjem.

PS v teh letih nisva še imela nobenega prepira, tako da si želim nadaljevanja v istem stilu. :D :rolleyes:

V primerjavi s starejšo žensko- cca 10 let starejša- ta pa je bila bolj zahtevna s svojimi muhami in ostalim nepotrebnim balastom. Bila je pa izjemno primerna za "razgibavanje" in sem se od nje marsikaj naučil. To se mi je zdela edina koristna lastnost starejše ženske.

Je pa seveda res: za vsako metlo se štil najde. Če se s partnerjem zastopiš in ga predvsem spoštuješ kot osebo, leta niso tako problematična. Seveda te pa v tem primeru tudi ne sme zanimat, kaj drugi mislijo o tebi (vaju). Ko začneš razmišljat o tem, je to začetek konca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to ni moj sodelavec...dobila le mail...na žalost nimam sodelavcev.... :cry: ( no enga, on ne šteje)

ampak je še vedno bit najlepš sam od sebe odvisen .... ne glede na leta...

:K

drugač mam pa eno majčko, ful luštkano, z napisom: I like boys. They are stupid.

tko, da.....vsak si je sam kriv za to, če se pusti izkoriščat...če ste fouš tipom 30let, ki pobirajo punce pred srednjo šolo....greste lahk z motorjem pred vrtec :devil:

Zakaj pa un sodelavec ne šteje :whistle: :?

Dober logo imaš na majčki... a pa je to res :naughty:

Tisto je pa že pedofilija z vrtcem, vsaj plodne morjo bit :grim :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj pa un sodelavec ne šteje :whistle:  :?

Dober logo imaš na majčki... a pa je to res  :naughty:

Tisto je pa že pedofilija z vrtcem, vsaj plodne morjo bit :grim  :devil:

za tole je odprta nova tema... <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

neka moja znanka, kolegica (stara 26), ma tipa starga 42 let... sta kao srečna, uživata, samo da tip živi v strahu dan za dnem in vsakič ko spije kozarec(preveč) razlaga kako ga skrbi kaj bo s tamalo ker se, citiram, goni :?

nevem... moja je 3 leta mlajša včasih se mi zazdi da je strašn otročja, včasih (prevsem v zvezi z obročkanjem) pa velik preresna :blink:

vsakomur svoje!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

This is for all you girls 30 years and over....

and for those who are turning 30, and for those who are scared of moving into their 30's... AND for guys who are scared of girls over 30!!!!... This was written by Andy Rooney from CBS 60 Minutes. Andy Rooney says:

As I grow in age, I value women who are over 30 most of all. Here are just a few reasons why:

A woman over 30 will never wake you in the middle of the night to ask, "What are you thinking?" She doesn't care what you think.

If a woman over 30 doesn't want to watch the game, she doesn't sit around whining about it. She does something she wants to do. And, it's usually something more interesting.

A woman over 30 knows herself well enough to be assured in who she is, what she is, what she wants and from whom.

Few women past the age of 30 give a damn what you might think about her or what she's doing. Women over 30 are dignified. They seldom have a screaming match with you at the opera or in the middle of an expensive restaurant. Of course, if you deserve it, they won't hesitate to shoot you, if they think they can get away with it. Older women are generous with praise, often undeserved. They know what it's like to be unappreciated.

A woman over 30 has the self-assurance to introduce you to her women friends. A younger woman with a man will often ignore even her best friend because she doesn't trust the guy with other women. Women over 30 couldn't care less if you're attracted to her friends because she knows her friends won't betray her. Women get psychic as they age. You never have to confess your sins to a woman over 30. They always know.

A woman over 30 looks good wearing bright red lipstick. This is not true of younger women.

A woman over 30 is far sexier than her younger counterpart. Older women are forthright and honest. They'll tell you right off if you are a jerk if you are acting like one! You don't ever have to wonder where you stand with her.

Yes, we praise women over 30 for a multitude of reasons. Unfortunately, it's not reciprocal.

For every stunning, smart, well-coiffed hot woman of 30+, there is a bald, paunchy relic in yellow pants making a fool of himself with some 22-year-old waitress. Ladies, I apologize.

For all those men who say, "Why buy the cow when you can get the milk for free". Here's an update for you. Nowadays 80% of women are against marriage, why? Because women realize it's not worth buying an entire Pig, just to get a little sausage.

:worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

For every stunning, smart, well-coiffed hot woman of 30+, there is a bald, paunchy relic in yellow pants making a fool of himself with some 22-year-old waitress.

so so true, buy hey fuck it (her)! :grim :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

For all those men who say, "Why buy the cow when you can get the milk for free". Here's an update for you. Nowadays 80% of women are against marriage, why? Because women realize it's not worth buying an entire Pig, just to get a little sausage.

:worship:

The last one is the best! Yeah :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest bi čist na kratko pripomnila,

da sploh ni tako pomembna ta razlika v letih,

kot to kako se kot partnerja ujameta

ali imata podobne želje v prostem času

podoben okus za glasbo, šport, filme,

se dopolnjujeta...

Sama imam trenutno 14 let mlajšega partnerja

pa je končno prvi ki mi je duhovno dorasel

ne glede na to, da je po letih daleč mlajši...

Pa veliko razumevanja in ljubezni vama želim :004

mami

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obstajajo pari, ki nimajo razlike v letih in se super razumejo ali "super" Nerazumejo in so pari, ki majo veliko razliko in ravno tako razumejo ali nerazumejo. Je pa res, da so nekatere mlajše z starejšim iz različnih materialnih razlogov. So izjeme, ampak redke :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest bi čist na kratko pripomnila,

da sploh ni tako pomembna ta razlika v letih,

kot to kako se kot partnerja ujameta

ali imata podobne želje v prostem času

podoben okus za glasbo, šport, filme,

se dopolnjujeta...

Sama imam trenutno 14 let mlajšega partnerja

pa je končno prvi ki mi je duhovno dorasel

ne glede na to, da je po letih daleč mlajši...

Pa veliko razumevanja in ljubezni vama želim  :004

mami

Le eno vprašanje imam. A ga kličeš ati ali sinko :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma to uprašanje se mi zdi ful glupo :krneki:

Ma če je tel bit štos, ti res ni ratalo :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ti kličeš punco mami oz. hči :doze:

pies: se bliža dan D :hmm: pa si enmal tečen :devil: sej bo.... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma to uprašanje se mi zdi ful glupo :krneki:

Ma če je tel bit štos, ti res ni ratalo :xx:

a ti kličeš punco mami oz. hči  :doze:

pies: se bliža dan D :hmm: pa si enmal tečen :devil: sej bo.... :)

To sem vprašal zaradi nenavadnega vzdevka "mami". Ker vem iz lastnih izkušenj, da nekateri ljudi kličejo svoje partnerje "mami" in "ati" - v iskanje vzrokov se glede na vaše burne reakcije raje ne bom spuščal - me je pač zanimalo, če gre še za en tak "primer".

Je pa zanimivo, da sta vidva reagirala tako ostro. Kot da bi slučajno koga žalil...hmm. A sem na kakšno bolečo struno pomotoma zabrenkal?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ne, nisi zabrenkal na nobeno struno. Sej jst sm že štekala, da si lohko mislu mami pa ati in ne vem kaj... :? Samo si napisu če ga kliče ati ali sinko in nevem, a si slišu že kak par da se kličejo mami in sine :blink: ali ati in hčerkica :eek: zato se mi je zdelo malo neumno uprašanje. In to je to :fredy:

Sej sm napisala, da če je tel bit štos, je bil malo glup :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ne, nisi zabrenkal na nobeno struno. Sej jst sm že štekala, da si lohko mislu mami pa ati in ne vem kaj... :? Samo si napisu če ga kliče ati ali sinko in nevem, a si slišu že kak par da se kličejo mami in sine :blink: ali ati in hčerkica :eek:  zato se mi je zdelo malo neumno uprašanje. In to je to :fredy:

Sej sm napisala, da če je tel bit štos, je bil malo glup  :glare:

Če je bil vmes slučajno štos, ne bi rekel, da je ravno glup. Morda perverzen, oster, kdo bi rekel celo bolan...toda glup? Glej...če se nekdo imenuje mami...in ima 14 let mlajšega ljubimca...to pač vzbudi asociacijo sin, ki nadomesti ati-ja v odnosu "ati in mami".

Čudi me le, zakaj nekateri kadar gre za satiro na ljubezenske ali seksualne teme reagirate tako očitajoče in ostro? No ja...sicer v luči psihoanalize slutim nekaj možnih odgovorov, a bom raje tiho, ker lahko koga preveč razkurim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jasno, da mora eden ali drugi bit starejši, orkodijo, vsaj eden mora znat če že ne oba... <_< ja ja, babja rit niso orglice :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!