Skoči na vsebino

Razlika v letih - praktične izkušnje

Nearrain

Priporočene objave

Tudi to je res...

Poznam pa tudi en primer z Jesenic. On starejsi gospod, ona trenutno stara 26 let. Pa se imata cist lepo rada in cisto fino funkcionirata.

Ceprav roko na srce, meni to ravno ne disi... :huh: Pa dobro sto ljudi sto cudi, sto zena dvesto sisa. Tle nimas kaj :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, jst mam sosedo, ona jih ma ene 25, njen fotr jih ma ene 58, njen tip pa ene 60 in se ma ta zej za taglavnga u njihovi bajti :huh:

Ja tip ma pač mal več dnarja pa ga je pol h seb uzela...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, jst mam sosedo, ona jih ma ene 25, njen fotr jih ma ene 58, njen tip pa ene 60 in se ma ta zej za taglavnga u njihovi bajti :huh:

Ko bo ona 55,to so še zelo lepa leta sploh,če imaš denar npr.za kakšna potovanja,avtodom,izleti itg.itd. bo tip s krivačko,napol slep, gluh,vozit itag nebo več smel star pa bo 90 -takrat ji bo najlepše.Verjetno bo vsak dan molila,da tip čimprej gre v nebesa,njej pa da ostane še kaj denarja in najde čimprej nekaj njeni starosti primernega OK.

Ps.Mladost je norost,skače čez vodo kjer je most-- a se nikoli nevrne nazaj!!!! :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

eni vnovčijo certifikate ......

drugi pa naturalije...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko sem bil 20 in sem parkrat z eno hudo hudo dobro 40 letno (ja, hudo hudo dobro!) sem mel obcutek kot da sem z max. 30 letnico letnico (tud po videzu), tak je bla divja in za vse varjante. Pol si pa najdes eno po letih sebi primerno pa se pocutis kot da umiras :krneki:

Se strinjam s tabo...ne v spolnosti nisem ravnonevemkakšen strokovnjak, samo zagotavljam pa nekaj...Dejansko se mi ne zdi popolnoma nič narobe, če najdeš sorodno dušo, kt je nad 15 alpa pod 15 let starejša- NE GLEDE NA KEŠ, DA JE JEASNO.... Gre se za razumevanje...

Dejstva so taka... Večina ljudi v današnjih časih je ovc, alias praznih bedakov, ne glede na spol in ne glede na starost...Kt se z njimi ne moreš POPOLNOMA NIČ pogovarjat... razen od kake akcije v trgovini(če si pač na tekočem...nekateri se pač ne zanimamo za take plehke stvari), al pa po možnosti kakih TV showow, alpa celo družinskih nadaljevank, ki niso nič drugega kot samo pranje mozga črede v sistemu... Da, draga publika....Je kdo od vas že kdaj pozorno spremljal kako družinsko oddajo....ja sama sem jo...1x, 1 leto nazaj... tipično- nedeljsko družinsko oddajo- Katastrofa.... ŽE V REFRENU TI ZAČNEJO DOPOVEDOVATI o tvoji nesposobnosti in nezmožnosti, da bo kdaj kaj iz tebe.... No ja...takrat se je zaključila (bolj ali manj) moja TV kariera...do pred nedavnim, ko sem želela videti vremensko napoved- za spremembo po TV.... Po prvi reklami se mi je zopet zagabilo vse- dopovedovanje in omejevanje, itd,itd...

...in občesno ljudstvo to vsak dan gleda in dopušča, da mu sistem *pere mozeg*....in še več....celo nič nimajo proti temu, da jim neki pezde po reklami dopoveduje (govorim v globjem smislu medijev, če samo malce pozornosti nameniš in dejansko *poslušaš inseciraš* reklamo) da iz njih nikoli in nikdar nič ne bo in da je *svet prevelik za njih- itak, saj so navadni pezdetki, ki bodo nesposobni ostali v hotelu *mama*celo življenje, itd,itd,itd.....

Lepo...daleč smo prišli...in teh primerov je, sem prepričana VSAK DAN OGROMNO....

no, pol pa najdi še enega človeka pod 50, ali 60 let, da to opazi in da dejansko celo *razmišlja o vrednotah življenja* Kar lepo pozabite...

in kaj ima *ista frekvenca*, ki pa je v življenju najpomembnejša (vsaj po mojem skromnem mnenju) opraviti z denarjem.... Popolnoma nič- razen za splošno ovčjo tropo, ki nima drugega hobija, kot da opazuje in sodi * ja 100 po 100 je tako zaradi denarja*.

Sama mislim da je največ takih parov, ki so mešane starosti predvsem zaradi *iste frekvence* skupaj, kar pa je v koncukoncev najpomembnejše.... pa hudiča, kaj je boljše...imeti žrebca z prazno glavo in plehko dušo, kt se ne moreš nič menit z njim, al nekoga- pravega človeka ob sebi, s katerim se ujameš...

No ja...jaz sem definitivno za zadnjo varjanto... Vsak ima pa itak svoje norme zase in svoje lastne vrednote...in prav je tako...

Lp, pa lahko noč,

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uf mačka si se razpisala. :whistle:

me pa veseli, da še nekdo mnenja, da tv poneumlja in jo ima rajš na off. :worship:

se pa čist strinjam s tabo, niso pomembna ne leta, ne denar, ampak le "sorodna duša". :grim da se imaš z nekom lepo in občutek, da si vreden največ na svetu.Sam to je v tem kapitalističnem svetu že iluzija. Človeka je zamenjal denar. :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moja prva žena je bila pet let mlajša, druga deset, tretja pa petnajst :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moja prva žena je bila pet let mlajša, druga deset, tretja pa petnajst :naughty:

Hja ne vem, še vedno prodajaš sladoled...? :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uf, pa maš pogum :kva1: 3x? :o

zihr maš dobro žlahto, pa ful dobra darila dobivaš. :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem ne vem, njega vprašaj... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uf, pa maš pogum :kva1: 3x? :o

rajši 3x pa čisto vest, kot pa 1x in živet v laži cel lajf kot večina slovenčekov

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rajši 3x pa čisto vest, kot pa 1x in živet v laži cel lajf kot večina slovenčekov

sori, sam z poroko ne dokažeš ničesar :angry: čisto vest ti ne nardi papir :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sori, sam z poroko ne dokažeš ničesar :angry: čisto vest ti ne nardi papir :slap:

papirnato samo 1x :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uf mačka si se razpisala. :whistle:

quote]

mah...mal sem si dala duška.... :blush: :whistle: .....

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

čisto vest ti ne nardi papir :slap:

Korekt. Dokaj solidno pa očisti rit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

nbenga problema n vidm če je punca 15 let mlajš....bl je problem d jo dobiš :doze: ..pr men največja razlika d zdej..jst 32,ona 19...šlo 3 mesce.. :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam s tabo...ne v spolnosti nisem ravnonevemkakšen strokovnjak, samo zagotavljam pa nekaj...Dejansko se mi ne zdi popolnoma nič narobe, če najdeš sorodno dušo, kt je nad 15 alpa pod 15 let starejša- NE GLEDE NA KEŠ, DA JE JEASNO.... Gre se za razumevanje...

Dejstva so taka...

.

.

Sama mislim da je največ takih parov, ki so mešane starosti predvsem zaradi *iste frekvence* skupaj, kar pa je v koncukoncev najpomembnejše.... pa hudiča, kaj je boljše...imeti žrebca z prazno glavo in plehko dušo, kt se ne moreš nič menit z njim, al nekoga- pravega človeka ob sebi, s katerim se ujameš...

No ja...jaz sem definitivno za zadnjo varjanto... Vsak ima pa itak svoje norme zase in svoje lastne vrednote...in prav je tako...

Lp, pa lahko noč,

no, rahlo pretiravaš..scier na osnovi nečesa kar bi znalo bit res, sam vseeno pretiravaš.

Ljudje smo si med seboj različni ne glede na generacijo. Jaz med vrstniki nimam čisto nič večjih težav najti primernega in intrigantnega sogovornika, prijatelja..etc, kot med abrahamovci.

res je morda samo to, da imajo slednji pač več izkušenj in jih to pogosto "rešuje" v očeh mlajših, modrosti lačnih duš.

sicer je pa precej najstniško jamrat, da je cel svet v pizdi ker naseda reklamam (res so fukjene, a bog pomagaj) in da te nihče ne razume oz te nihče ne razume oz ti ni enakovreden. mislim da si za to eno desetletje prestara.

p.s.: nasvet - odpri blog in tja stresaj svoja razmišljanja. Zakajlana med forumske kakce zgubijo svoje bistvo.

Popravljeno . Popravil Nagaya
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nbenga problema n vidm če je punca 15 let mlajš....bl je problem d jo dobiš :doze: ..pr men največja razlika d zdej..jst 32,ona 19...šlo 3 mesce.. :yes:

"šlo je" 3 mesece? a to sploh kvalificira za "šlo" izven srednje šole? :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!