skalar36 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 4 minutes ago, Nearrain said: Ni nov segment. Tracer je nova epizoda koncepta TDM 900. PS: a ce se z gajsno zavalim v grmovje velja isto kot da sem splezal na drevo? Če se z gajsno zavališ v grmovje ga živ bog ne sprav ven
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 12 urami, Jure pravi: Čist brezvezen motor, res. Kdo bi si namreč želel motor z malo detunano R1 mašino in 150KM, ki na eni strani omogoča brezkompromisno brušenje kolen, na drugi strani pa zanj ni noben problem dobiti touring opreme (namenskih nosilcev, kovčkov, itd), ga osedlat in it lepo udobno pohajat naokoli v dvoje. FZ1 res ni višek tehnike, lahko pa z nekaj manjšimi predelavami postane odličen motor, ki zadosti marsikateremu kriteriju. Mene čisto nič ne moti če je VW Jetta med motorji, dokler se pelje dovolj solidno da lahko po ridah drži korak z najnovejšimi SS pilami in me hkrati ne ubija s položajem sedanja pri umirjeni vožnji, bo pri meni kar dobro zapisana FZ1 je bil kar nekih 8 let top SportTouring moped, s poudarkom na sport, brez prave konkurence. Velik nas je 2011-2015 čakalo novo verzijo, ki je nismo dočakali. Škoda ... maxxa, Yoghurt, Fazer03 in 3 others 6
blindek Objavljeno Junij 23, 2016 Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 Lepo ste se razpisali No meni je danes uspelo dobiti testno vožnjo in kaj naj rečem kar že očitno ne veste? Meni je sam agregat fenomenalen, moči ima johoho več kot dovolj, še posebaj proti malemu štromu Veterna zaščita sploh ni tako slaba in z mojimi 182cm in Schuberth C3 Pro čelado v najvišji poziciji šipce glava nič ne trese, edino tam pri večji hitrosti malo glasno postane, kar pa je logično saj ni ravno velika šipa Vzmetenje se mi je tudi zdelo čist solidno, teh nekaj dodatnih kil prtljage tudi nebi smelo biti problem, saj sam nimam 120kg ampak bol enih 80, tako da tudi s sopotnico ki je tudi lahke kategorije ne vidim problema. Edino kar bi mogoče bil prolem je trd sedež, ampak dam delat novega z bolj mehko gobo pa je to to. Skratka meni se Tracer super dopade in bo verjetno kar moj, le štroma je treba prej prodat Ob tem še samo omenim, da sem probal tudi Super Tenere, ker mi je motor na papirju tudi všeč, venda vožnja niti malo ni primerljiva z Tracerjem, je bolj tank in narejen za avtocesto, tudi odzivnost ročke za plin se mi niti najmajn dopadla ne na Touring ne Sport, je delovalo kot ON/OFF in ob stisnjeni sklopki ne pokaže v kateri prestavi imaš (tracer kaže). Tex in gretzky 2
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Junij 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 (popravljeno) Jaz bom pa tako povedal. Pred nekaj urami me je klical trgovec, da ima kupca za moj skuter, tako da jutri grem tja, zmenjeno je vse okrog cene, samo še podpisati je treba papirje, pa bom najkasneje v ponedeljek lastnik novega Trecerja. Upam, da si kupec ne premisli. Toti je, bi rekli v MB. Popravljeno Junij 23, 2016. Popravil MP3500 skalar36, cikadina, Buzdovan in 11 others 14
Tex Objavljeno Junij 23, 2016 Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 1 hour ago, MP3500 said: Jaz bom pa tako povedal. Pred nekaj urami me je klical trgovec, da ima kupca za moj skuter, tako da jutri grem tja, zmenjeno je vse okrog cene, samo še podpisati je treba papirje, pa bom najkasneje v ponedeljek lastnik novega Trecerja. Upam, da si kupec ne premisli. Toti je, bi rekli v MB. ta je iz naturmara v mb, right? glih danes sem bil tam, no testnega je prodal, torej v mb ga ni več za testirat .. @blindek @MP3500
Popularna objava Andrejcer Objavljeno Junij 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Meni se smeji, kot Grinchu. gretzky, skalar36, ciciban in 9 others 12
blindek Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Čestitke! Moram priznat, sem fauš Andrejcer 1
Andrejcer Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Huda reč je to, HUDA! Sem preutrujen, da bi zdaj kaj spisal več, bom pa gotovo pustil en pečat prvih vtisov, ko bo več časa.
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Pravkar, MP3500 pravi: Huda reč je to, HUDA! Sem preutrujen, da bi zdaj kaj spisal več, bom pa gotovo pustil en pečat prvih vtisov, ko bo več časa. Šopingiranje utruja , vsaj moške. Uživaj na njem, lep motor. Scarabeo Andrejcer 1
skalar36 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 Motor ima blokado. Se je kdo odlastnikov že poigral s tem in jo odstranil?
DAMI34 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 pred eno uro, Ciko86 pravi: a na 225 km\h? tik predn začne woblat Andrejcer 1
jany Objavljeno Junij 25, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: tik predn začne woblat Točno na 222 km/h 4. 201 km/h 6. 222 km/h 5. niti ne rabiš je viška Blokade nebi odstanjeval ker je to več kot dovolj za ta motor Andrejcer, Kmet2, Buzdovan in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 sampovem, blokada ni brez veze jany 1
skalar36 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 39 minutes ago, jany said: Blokade nebi odstanjeval ker je to več kot dovolj za ta motor No jaz ga bom na jesen krepko "updejtal" z vzmetenjem, mogoče dam tud akrapoviča. Pa blokado stran... DAMI34 in jany 2
DAMI34 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 pred 1 minuto, skalar36 pravi: No jaz ga bom na jesen krepko "updejtal" z vzmetenjem, mogoče dam tud akrapoviča. Pa blokado stran... čist tko, zakaj blokado stran? Bbokada je namenjena varovanju agregata. Kar sem vozil je agregat dovvolj poskočen, iz njega R1 ne boš naredil. Jure, jany in Kmet2 3
TakeALookAround Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 Za sankom se ful boljs slis potlej DAMI34, KARMEN1, Tedybear in 2 others 5
Jure Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 Za vozit se 220 km/h in več Tracer zagotovo ni prava izbira.. DAMI34, KARMEN1, jany in 1 other 4
skalar36 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 2 hours ago, DinDiin said: Za sankom se ful boljs slis potlej Ne vem kaj ti delaš za šankom. Jaz tam pač pijem, če že grem. 2 hours ago, DAMI34 said: čist tko, zakaj blokado stran? Bbokada je namenjena varovanju agregata. Kar sem vozil je agregat dovvolj poskočen, iz njega R1 ne boš naredil. Baje dobiš malo več KM. Zakaj, zakaj, zakaj... To je zlo podobno, kot bi jaz tebe vprašal, zakaj nisi kupil duka 690, sej pri svojem itaq ne ponucaš vseh konjičev... Ne gre se mi za končno hitrost, ampak za boljše pospeške.
TakeALookAround Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 A ga skos do blokade navijas, da bi jo premaknil? Buzdovan 1
skalar36 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 En serviser, ki ima dyno mi je rekel, da ta agregat proizvede precej več KM, kot jih ima z blokado. Vsaj dva v Slo sta brez blokade, ki omejujeta KM. Ne navijam do blokade, se mi je pa že nardilo. Zdej a je tok težko zastopit, da bi pač rad imel malo več KM?
TakeALookAround Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 A ce blokado odstranis imas vec konjev pri 5k obratih?
Kmet2 Objavljeno Junij 25, 2016 Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 pred 20 minutami, skalar36 pravi: En serviser, ki ima dyno mi je rekel, da ta agregat proizvede precej več KM, kot jih ima z blokado. Vsaj dva v Slo sta brez blokade, ki omejujeta KM. Ne navijam do blokade, se mi je pa že nardilo. Zdej a je tok težko zastopit, da bi pač rad imel malo več KM? Lej kup mojega 1190 pa boš razmišljal kako bi jih zmanjšal ne povečal zate pocen ,daš mi MT09 pa 6 jurjev pred 3 minutami, DinDiin pravi: A ce blokado odstranis imas vec konjev pri 5k obratih? A jih imaš ti če daš na TDM blokado stran TakeALookAround, jany in skalar36 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se