shibby Objavljeno Marec 28, 2015 Deli Objavljeno Marec 28, 2015 jany in druščina k mate tracerko, zanima me a se da kkšn slip on izpuh dat gor, k akrapo ma sm cel sistem cena pa :S. Se da tega snet dol pa druzga gor nataknt, ne vem kako je narejeno.zanima pa me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno Marec 28, 2015 Deli Objavljeno Marec 28, 2015 Roko na srce glede na to, da je za cel komplet cena še niti ni tako hudo zasoljena, čeprav je cena kar lepa ja. Drugače pa mislim, da je kr nekaj slip on variant Scorpion Project Bike M pa verjetno se bi še kje kaj našlo. http://www.ebay.com/itm/KOMPLETTE-AUSPUFF-AKRAPOVIC-TITANIUM-ABE-VERSION-FUER-YAMAHA-MT-09-TRACER-2015-/271779301060?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3f474f06c4&vxp=mtr Ima mogoče kdo izkušnje kako je s takšnim akrapovičem, ki je prek ebaya nabavljen ? glede na to, da je cena precej cenejša kakor se pri nas prodaja. shibby 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Marec 29, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Mislim da karbonski akrapovič gre brez kolektorjev vendar nisem 100%. Drugače pa cena za komplet res ni draga je pa zdj problem ker včeraj sem videl 5 tracerjev in vsi so meli akrapoviča tako da morem najt kej drugega da bom izjema :-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Pri karbonskem je drug problem, ker se ga baje ne da homologirati zato je na voljo samo en ''legalen'' akrapovič za MT-09. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Marec 29, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Aja to nisem vedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 jp, ker sem ga sam hotel nabaviti je precej cenejši in po karakteristikah še boljši kot una titan verzija pa se ga na žalost ne, da homologirat no vsaj uradno ne, če pa se ga, da kako drugače pa nebi vedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Mislim da karbonski akrapovič gre brez kolektorjev vendar nisem 100%. Drugače pa cena za komplet res ni draga je pa zdj problem ker včeraj sem videl 5 tracerjev in vsi so meli akrapoviča tako da morem najt kej drugega da bom izjema :-D s tem se te bo gotovo slisalo pa mal drugačen je od ostalihhttp://www.motoblog.it/post/373684/zard-scarico-completo-per-yamaha-mt-09 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Pri karbonskem je drug problem, ker se ga baje ne da homologirati zato je na voljo samo en ''legalen'' akrapovič za MT-09. vse se da homologirat! Kaj je potem pa z policaji je pa drugo poglavje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 vse se da homologirat! Kaj je potem pa z policaji je pa drugo poglavje. hm tole mi ni čist jasno v kolikor ti uspe zadevo homologirati v čem bi bil potem lahko še problem s policaji ? Bolj je problem v nasprotnem primeru, če ti nekaj nimaš homologiranega oziroma vpisanega v homologacijo ti znajo kej srat... no to je moje mišljenje lahko, da se motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 hm tole mi ni čist jasno v kolikor ti uspe zadevo homologirati v čem bi bil potem lahko še problem s policaji ? Bolj je problem v nasprotnem primeru, če ti nekaj nimaš homologiranega oziroma vpisanega v homologacijo ti znajo kej srat... no to je moje mišljenje lahko, da se motim. motiš se ŽAL tud jest bi želel da je tako kot ti misliš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 motiš se ŽAL tud jest bi želel da je tako kot ti misliš no me niti ne čudi, da je tako glede na to kak sistem je v naši državi... ko je marsikej skregano z logiko shibby 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 s tem se te bo gotovo slisalo pa mal drugačen je od ostalih http://www.motoblog.it/post/373684/zard-scarico-completo-per-yamaha-mt-09 Uf, grdoba! sayo in shibby 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Uf, grdoba! meni ni noben posrečen sej zastopim kao čimnižje težišče itd. samo klasični dimniki so vsaj v mojih očeh lepši TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Ja sej meni tudi....ceprov tale mi je se kr ok, pa Akrapovic je res licnega naredil. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Uf, grdoba! Se strinjam. Yamaha (in alternativno Akrapovič) se potrudita in dasta izpuh lepo pod motor, ti pa ga potem naredijo, da ven štrli Meni je zelo všeč ta moderen stil, kjer niso več ogromni "dimniki" na straneh. Tudi varianta pod sedežem ne zgleda slabo. Na kakšnem cruzer/chopper motorju je to seveda druga zgodba skalar36 in jany 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Akrapovičev megafon bi blo treba probat gor naštimat HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Marec 31, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Uf, grdoba! Meni tudi ni najlepši. poleg akrapoviča mi je še arrow kar lep in zvok tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Yamaha 09 Objavljeno April 2, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2015 no pa sem tudi sam pripeljal danes tracerja domov :grim Fantocci, MiNa, Ferrarist in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 20150401_152819.jpg no pa sem tudi sam pripeljal danes tracerja domov :grim Bravo! Sm ti fouš! Naj ti dobro služi (kar seveda bo, saj je Yamaha!) igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 20150401_152819.jpg no pa sem tudi sam pripeljal danes tracerja domov :grim Srečno tudi z moje strani. Samo varne, srečne in lepe kilometre. skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 hvala obema zaenkrat sem zelo navdušen mal se bom mogu navadit na položaj sedenja, drugače mi je pa počasi jasno zakaj pravijo temu motorju master of torque jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deki28 Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 20150401_152819.jpg no pa sem tudi sam pripeljal danes tracerja domov :grim Čestitke, veliko varnih in srečnih km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 UUppssss! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deki28 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Verjetno gre za Tracerke, ki so za ameriški trg. Naše začnejo z oznako RN29..., z napako pa začnejo z RN37..je pa seveda še za preveriti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 5, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2015 Sej vidiš da je oznaka FJ to je za Ameriko. Sicer pa itak se menava v garanciji tako da te nima kaj skrbet. Čestitke in srečno vožnjo ko bo cajt bo treba skoraj že en TRACER meet naredit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se