blindek Objavljeno September 30, 2016 Opozori Objavljeno September 30, 2016 (popravljeno) Uradna stran od yamahe jih ima https://www.yamaha-motor.eu/at/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900.aspx Popravljeno September 30, 2016. Popravil blindek Matej207 in trebor 2
Matej207 Objavljeno September 30, 2016 Opozori Objavljeno September 30, 2016 Na tracerja dobim mapo fz6 ker ta je predivji... 2x probal golico.... Zakaj že ima ta motor 1.2.3 prestavo? Andrejcer in skalar36 2
siks Objavljeno September 30, 2016 Opozori Objavljeno September 30, 2016 pred eno uro, blindek pravi: Uradna stran od yamahe jih ima https://www.yamaha-motor.eu/at/products/motorcycles/sport-touring/tracer-900.aspx novost 2017 je zdrsljiva sklopka in barve...na vzmetenju ni kaj omenjanih novosti...
skalar36 Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 (popravljeno) Opažanje: S praznim kestlom, cca 3 litr, na AC 170-180 km\h mi je hotel ( mi že beseda gre prov na k**** ) woblat. Poza sedenja ni spremenila nič. S polnim kestlom pri 190 km\h brez problema. Je res, da imam prednjo gumo zanič. Je čisto "ošpičena". Mi že pri 60 km\h wobla če spustim belanco. Upam, da mi še letos uspe poskusit z novimi pnevmatikami in Wilbers vzmetmi, če je kaj drugače. Popravljeno Oktober 4, 2016. Popravil skalar36
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 Voblanje pri nizki brzini zaradi slabe-iztrošene prve gume je zlo pogost pojav, ki je pa bolj podoben resonanci in ni isti kot voblanje pri polnem pospeševanju. Enako trese meni, sploh če sva dva na Mopedu in prva guma je Tut že končana. Sicer pa vrečo cementa na rezervar pa bo konc voblanja
Tex Objavljeno Oktober 5, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2016 (popravljeno) "woblanje" pri hitrostih med 50-90 je shimmy, kar nima nobene zveze z pravim woblanjem/tankslapperjem in je nekaj običajnega .. povzroča ga prednja guma, pojavlja se samo ko spustiš balanco .. rešitev je enostavna, pač ne spuščaš balance .. .. če do shimmyja pride, se balance samo dotakneš in neha trest .. na prvovgrajeni gumi, dunlopki, se mi je shimmy začel dogajati že po 2k kilometrov, na začetku nežno in rahlo, naprej pa se je samo še stopnjevalo .. mitasko mam gor mislim da 3,5k in shimmyja (še) ni .. iz pravega voblanja pa se ni tako enostavno rešit .. 13 hours ago, skalar36 said: ... Upam, da mi še letos uspe poskusit z novimi pnevmatikami in Wilbers vzmetmi, če je kaj drugače. a maš že letos montažo? Popravljeno Oktober 5, 2016. Popravil Texo DAMI34 1
skalar36 Objavljeno Oktober 5, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2016 25 minutes ago, Texo said: a maš že letos montažo? Upam. Plaču sm že. Neki mi je oblubu za konc oktobra. Tex 1
Tex Objavljeno Oktober 6, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2016 je keri menjaval rele za žmigavce? imam yamahine led sprednje in zadnje, pa nebi uporov not daval, rajši rele menjam ..
Matej207 Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 Kmet2, Snečer, Schultz in 4 others 7
Popularna objava Tex Objavljeno Oktober 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2016 upam, da še nebo treba garažirat .... mladench, Andrejcer, notranc in 7 others 10
tomash Objavljeno Oktober 9, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2016 Vse bolj in bolj mi je všeč ta motor. Če ne zberem za XR potem bo Tracer. Tex 1
Popularna objava Tex Objavljeno Oktober 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2016 1 hour ago, tomash said: po moje lepega motorja ni, lepa so dekleta. Grem jutri še na loto, mogoče pa zadenem kakih 10 jurjev pa je xr tu. veliko rajši pa gledam najlepše dekle na lepem motorju, kot na grdem .. .. moje mnenje .. hmm .. zdaj bo pa okoli glave ena priletela, ker sem jo naložil ... gretzky, Rocky, Pepper in 13 others 16
Jure Objavljeno Oktober 11, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2016 Lastniki wobblčkov (hec ), če kdo potrebuje set verige in prvega verižnika za Tracerja let me know. Zadnjega verižnika nimam, ampak le-ta praviloma brez najmanjših težav in škodljivih posledic za novo verigo zdrži dve verigi (ob predpostavki da je veriga menjana pravočasno, ker zelo uničena veriga načne zobnik). Veriga je RK - japonska veriga, uradni opremljevalec tovarniške honde v GP, prednji zobnik pa od JT - največjega proizvajalca aftermarket verižnikov. Zelo ugodno, PM.
skalar36 Objavljeno Oktober 13, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2016 Malo sem imel v planu kupit EXC-ja. Pa vidm, da Tracer zadosti vsem potrebam: Sicer se malo umaže. Ni sile. Potem mu pa daš malo ljubezni . In je spet ko nov: SAR-Solo Adventure rider, Matej207, hajoktejn in 6 others 9
Andrejcer Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 Kar nekaj "woblekov" sem danes srečal. Prvega na hitri cesti iz MB v smeri Šentilj okrog 15h, drugega iz smeri G. Radgona - Lenart okrog 16h in tretjega v MS (mimo starega kina) okrog 17:30, brez registrske tablice (?!). Kdo od tu?
blindek Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 Jaz sem vas tudi srečal ogromno. Dvakrat celo verjetno enakega, ki je bil skupaj z novim GSA. Vedno veselo mahal
Tex Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 1 hour ago, Andrejcer said: Kar nekaj "woblekov" sem danes srečal. Prvega na hitri cesti iz MB v smeri Šentilj okrog 15h, drugega iz smeri G. Radgona - Lenart okrog 16h in tretjega v MS (mimo starega kina) okrog 17:30, brez registrske tablice (?!). Kdo od tu? nekaj prej in nekaj kasneje vozil po/čez mb, ampak ne po hitri cesti .. gor pa dol po golici danes, prelepo vreme, zanimivo ni bilo dosti mopedov .. Matej207 1
blindek Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Vem da o tem nihče rad ne govori, ampak bom vseeno vprašal Tisti ki ste kupili novo Tracerko, ali ste stržili kaj popusta od redne cene? Nekako se mi zdi, da je le to v sloveniji nemogoče oz. "tabu"
Andrejcer Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Meni so zaobkrožili na 10k.
Tex Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 + na opremo/servis se pol da kaj bolj zmenit ..
skalar36 Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 12 hours ago, blindek said: Vem da o tem nihče rad ne govori, ampak bom vseeno vprašal Tisti ki ste kupili novo Tracerko, ali ste stržili kaj popusta od redne cene? Nekako se mi zdi, da je le to v sloveniji nemogoče oz. "tabu" Jaz nisem kupil nove, imam pa račun od lani, ko je bila redna cena 9995 €. Na računu od moje je znesek 9500€. BS problema
NumLock Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 Govorim na splošno pri nakupu mojih Yamah: Pri prvi, ki sem jo kupil v trgovini v Mariboru sem dobil 1000€ popusta. Baje, da je takrat Yamaha imela neko akcijo. Prišel sem z gotovino in se mi je to zdelo vljudno od prodajalca. Drugo Yamaho sem kupil mimogrede v Ljubljani. Z ženo sva šla malo na izlet v Ljubljano, pa sem si zamislil, da bi si kupil motor, ker ga takrat nisem imel in sem dvignil denar, ter se s kešom odpravil v trgovino (ne bom omejal trgovine), ampak niso imeli posluha pri popustu, čeprav sem skeširal zadevo. Edino kar so imeli posluh je ti, da so mi iz Ljubljane do Maribora za manj denarja še isti dan dostavili motor. Res se je v Mb pripeljal samo pol ure za mano. Ko sem kupil TDM900 sem pa bil nad motorjem tako navdušen, da sem pozabil vprašat za popust. Kaj pravijo, beseda ni konj in lepa beseda lepo mesto najde, tako, da probat ni greh. Dejstvo je, da dilerji imajo nekaj manevrirnega prostora, ampak sami od sebe pač ne bodo ponudli nič. V Mb pa itak ni nekega zanimivega dilerja za Yamahe - moje mnenje po izkušnjah. Kmet2 in J.a.m.e.s 2
Matej207 Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 Barantanje je za reveže Prišel, plačal, videl, odpeljal wmB salonu dajejo popuste ker ga nišče noče
skalar36 Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 1 hour ago, Matej207 said: Barantanje je za reveže Prišel, plačal, videl, odpeljal wmB salonu dajejo popuste ker ga nišče noče Ah, dej dej. Po pravic povej, da nisi upal prašat za popust, pa si polno ceno plačal... Vse se da "zglihat"... kar se pa ne da, pa nej kar imajo... Kmet2 in Matej207 2
Fazer03 Objavljeno Oktober 18, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2016 (popravljeno) Se ne čudim, če ta tudi wobla - po moje že s praznimi kufri ... (koliko je že deklarirana dovoljena nosilnost ? ) Popravljeno Oktober 18, 2016. Popravil Fazer03
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se