Scarlett Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 nima pajkic po gumi se mu vid, da nima izpravnih bremz, pa drajsa kar s petami.. zato je odletu.. DAMI34 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Pol je bil pa tale ... Kmet2, maus, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Pol je bil pa tale ... ni bil ,ker tam ni malin Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 ni bil ,ker tam ni malin Pa čelade tist ni mel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 26, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2015 jp edinček sej sm vedu :grim ........ Ja šur. Garbal doma sem se pa s svetim duhom. Ne bluzi, pa zase se brigi! thumper, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Ne bluzi, pa zase se brigi! - druga tema I30 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Krdela so v redu, brez njih človek ne bi preživel. Problem nastane, ko nekdo misli, da je njegovo boljše od drugega.. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 26, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2015 (popravljeno) Krdela so v redu, brez njih človek ne bi preživel. Problem nastane, ko nekdo misli, da je njegovo boljše od drugega.. je zameketala ovčka na repu črede ... Popravljeno Maj 26, 2015. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr69 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Evo ga I30 skrita kamera https://www.youtube.com/watch?v=dNFaAqS2f18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 26, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2015 (popravljeno) Evo ga I30 skrita kamera https://www.youtube.com/watch?v=dNFaAqS2f18 Nimam več rdečga mopeda A do zdej si pa nisi upu kej dost oglasit? Busanc! Popravljeno Maj 26, 2015. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Evo ga I30 skrita kamera https://www.youtube.com/watch?v=dNFaAqS2f18 Kolesar je stal na cesti brez 4 žmigavcev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Tko se dela, da človek ni polovičarski ... Ker ni barikad za te rekreativne bicikliste ... Prav nič jih ne zaustavi, zmeri najdejo pot DAMI34, Kmet2, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Ne se napenat,da se nous usrou. :grim full neki močan argument ...a to si iz kakšne strokovne literature o kolesarskih spustih prenesel nam v vednost ? moja dobi kita kadar ukaže ti če bil cel kit - khmmmm sej mogoče pa si k si čist gladek po lobanji??? (sej ne bom več popravlal sam se nism mohu upret ) Kmet2 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 ti če bil cel kit - khmmmm sej mogoče pa si k si čist gladek po lobanji??? (sej ne bom več popravlal sam se nism mohu upret ) nakol nauš zwedu....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Kar ugibaj, kot vedno potem pa naprej vomitiraj po svojem intelektu! Sta pa z Luxsom tipična primerka obnašanja, ko vama zmanjka argumentov. No, ne zmanjka, saj jih niti imela nista. Tle je najbl vazn nabijanje,jebes argumente,kdo pa ve kaj je to. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 full neki močan argument ...a to si iz kakšne strokovne literature o kolesarskih spustih prenesel nam v vednost ? ti če bil cel kit - khmmmm sej mogoče pa si k si čist gladek po lobanji??? (sej ne bom več popravlal sam se nism mohu upret ) Ja,iz kolesarskega prirocnika brezveznega nabijanja za neuke matoriste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Mojih slikc in furc je na tem forumu dovolj. Pod prejšnjim nickom. In kdor me pozna, me tudi pod tem prepozna. Ostalih se ne tiče! Komur paše vedno premlevati ene in iste poti in lepiti selfije in podobne kozlarije, naj pa kar izvoli. Mene to ne zanima več. Zame je motoriranje postalo še bolj intimno, soloridersko. Varnost v prometu in ustavljanje raznih kretenov se me pa tiče in še vedno zanima. Ali misliš, da bi za verodostojnost pri tebi moral pisati tisto kar tebi paše? Malo morgen, pozabi! Kot pravi Kmet na potenco, jebe se meni kaj ti misliš o meni. Bo tebi to šlo? Pa topel asfalt želim. Zanimivo,jaz mislim zelo podobno,mogoce pa vseeno nisva veliko narazen v mislenjih. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 sam ce pa tole ni un isti ovink kjer je model zbil biciklista pa tud fakoff! ga je treba uvrstit med nevarne ovinke thumper, Kmet2 in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 (popravljeno) sam ce pa tole ni un isti ovink kjer je model zbil biciklista pa tud fakoff! ga je treba uvrstit med nevarne ovinke Pravi je Popravljeno Maj 26, 2015. Popravil gsxf750 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 27, 2015 Deli Objavljeno Maj 27, 2015 To je to Edwards’ Corner UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr69 Objavljeno Maj 27, 2015 Deli Objavljeno Maj 27, 2015 Nimam več rdečga mopeda A do zdej si pa nisi upu kej dost oglasit? Busanc! Čemu ???? A da bi debatiral s takim retardiranim nedonošenčkom, ki je povrhu vsega ob porodu še babci na ploščice padu. Jok preveč se ceniš !!! pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 27, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2015 (popravljeno) Čemu ???? A da bi debatiral s takim retardiranim nedonošenčkom, ki je povrhu vsega ob porodu še babci na ploščice padu. Jok preveč se ceniš !!! Pa kljub temu si začel žokat! Tebe je zgleda po nesreč še pohodila! Popravljeno Maj 27, 2015. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 27, 2015 Deli Objavljeno Maj 27, 2015 Pa kljub temu si začel žokat! Tebe je zgleda po nesreč še pohodila! Kaj pa če je namerno? I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 27, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2015 Kaj pa če je namerno? Ščurki? nazo13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 29, 2015 Deli Objavljeno Maj 29, 2015 Evo. Tale je resno vzel tole temo ... http://i.imgur.com/bN5k6ry.gifv pik1, builder in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se