DAMI34 Objavljeno Junij 7, 2017 Deli Objavljeno Junij 7, 2017 pred 26 minutami, dr.looney pravi: Sej ne vem al ti naj prlepim tega al tega če maš kakega z "rekreativnim biciklistom" ali ustavljanjem "rekreativnega biciklista"ker v nasprotnem smetiš!!! dr.looney in Zok 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 7, 2017 Deli Objavljeno Junij 7, 2017 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: če maš kakega z "rekreativnim biciklistom" ali ustavljanjem "rekreativnega biciklista"ker v nasprotnem smetiš!!! Ne. Zate mam tegale..... Al te vprasam ce mas slab dan pa se bos mal nad mano znesu. Sicer je pa tema v kr neki. Al te morm na kavo povabit..... Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 7, 2017 Deli Objavljeno Junij 7, 2017 pred 36 minutami, dr.looney pravi: Ne. Zate mam tegale..... Al te vprasam ce mas slab dan pa se bos mal nad mano znesu. Sicer je pa tema v kr neki. Al te morm na kavo povabit..... ja, je kr neki, ampak 2 strani naflancat, pol pa jaz vse to berem :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 7, 2017 Deli Objavljeno Junij 7, 2017 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: ja, je kr neki, ampak 2 strani naflancat, pol pa jaz vse to berem ....karma.... Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 7, 2017 Deli Objavljeno Junij 7, 2017 1 hour ago, DAMI34 said: če maš kakega z "rekreativnim biciklistom" ali ustavljanjem "rekreativnega biciklista"ker v nasprotnem smetiš!!! Torej se mora vsaj en od naju it gonit? DAMI34 in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 Zdej grem na bicikl. Na cestaka, tokrat. Trasa bo iz Gorice v Brda in tam okoli kolovratenje. Vozil se bom po sredi svojega pasu, da ne padem v grabn Če me kdo sreča, prosim, da me ne zbije, k bi rad živu še kakšno leto al dve Quest, dr.looney, igc1 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 3 hours ago, GO_Tomi said: Zdej grem na bicikl. GO, TOMI!! DAMI34 in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 Malo sredinega ciscenja prenosov... ...., dr.looney in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 To je preveč čisto! Bejži takoj vn in ukrepaj ustrezno Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 14 minutami, Zok pravi: Malo sredinega ciscenja prenosov... A ti lahko moj bicikl prpelem, da mi ga takole spucaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 (popravljeno) Preživel! Razlog za ta dosežek je verjetno v tem, da sem se izogibal glavnim cestam, kjer mrgoli motoristov, pa me ni nobeden z Rossi brco zabrisal v graben Kolesarjev pa kolkor hočeš! Je treba to zalego zreducirat! Se mormo na en raid spravit in načrtno to golazen v rakovo poslat (v duhu teme press) Popravljeno Junij 9, 2017. Popravil GO_Tomi Quest, ...., dr.looney in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 41 minutes ago, dr.looney said: A ti lahko moj bicikl prpelem, da mi ga takole spucaš? Danes ni sreda! dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 1 uro, Zok pravi: Danes ni sreda! No...saj se ne mudi....lahko pocakam do srede..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 7 urami, Zok pravi: Malo sredinega ciscenja prenosov... Koliko si mel končne s tem? Ene 60 na uro gre, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 (popravljeno) 51 minutes ago, Arzen said: Koliko si mel končne s tem? Ene 60 na uro gre, a? Ne vem. Po ravnem morda v sprint mode-u, torej nekaj sekund, vec pa ne - cez 55 km/h vem, da mi pokaze po ravnem. Tole je od prejsnjega Rog-a - seveda navzdol. Na stevcu mi je kazalo se malenkost vec. Popravljeno Junij 9, 2017. Popravil Zok Andrejcer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred eno uro, Arzen pravi: Koliko si mel končne s tem? Ene 60 na uro gre, a? Bolj goniš, bolj gre..... Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 Fanti moji ... je treba bl gont! Jst sm s takimi plašči že šibal 85 km/h dr.looney, Quest in Zok 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 4 urami, dr.looney pravi: Bolj goniš, bolj gre..... Kaj pa ti veš o gonjenju, pusti opravila za dece decom pred 4 urami, Zok pravi: Ne vem. Po ravnem morda v sprint mode-u, torej nekaj sekund, vec pa ne - cez 55 km/h vem, da mi pokaze po ravnem. Tole je od prejsnjega Rog-a - seveda navzdol. Na stevcu mi je kazalo se malenkost vec. Noro, 86 km/h Toliko še maus ne gre z motorjem pred 2 urami, GO_Tomi pravi: Fanti moji ... je treba bl gont! Jst sm s takimi plašči že šibal 85 km/h Kaj se z downhill bajki voziš? Daj se mau považi pa daj slikco tega lepotca Zok, dr.looney in Quest 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2017 Deli Objavljeno Junij 10, 2017 pred 9 urami, GO_Tomi pravi: Fanti moji ... je treba bl gont! Jst sm s takimi plašči že šibal 85 km/h jaz tudi a za kombi-kamiončkom s Cola proti Ajdovščini (me je podtlak vlekel ) v bistvu je števec pokazal 87km/h GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 10, 2017 Deli Objavljeno Junij 10, 2017 Nč za kombijem pa to ... to ne velja Je treba povedat, da morš bit precej prtisnjen da se s takim bajkom voziš tko hitro, k to ni za te brzine narjeno. Po naravnem terenu morš bit itak (ena velika) mona za velike hitrosti, po asfaltu na ni nobenga nadzora nad takimi gumami.To ni narjeno za te hitrosti, ampak za oprijem v naravi, sej se vidi po krampih. Ma ko sm bil zadosti mona, in u top formi, je šlo ku strela. Ko se danes vozim tam, kjer sem se vozil še nedavno, me je strah samo pomislit, kako sem njega dni te reči speljal. In takrat enkrat sem našel pravo položno ravnico, dovolj dolgo, in hitrost je naraščala do 85 km/h. Kakšna mona! Če bi se takrat kej zgodilo, bi še zdej po luftu letel ... Stokrat padel, al pa dvestokrat, stalno pobutan in polupljen, non-stop, ma nikoli nč hujšega. Do lani poleti, ko sem praktično pred hišo naletel na tisto koreninico, ki mi je dala boga. Pol leta sem vsak dan lahko zvezde štel podnevi ... Zadosti. Slikco? Evo, naj ti bo Ma ne okol govort Kor13, Quest, DAMI34 in 3 others 3 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 10, 2017 Deli Objavljeno Junij 10, 2017 VČERAJ SEM KRŠIL PROMETNE PREDPISE, OVIRAL PROMET IN ONESNEŽEVAL (usmrajeval) OKOLJE ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 10, 2017 Deli Objavljeno Junij 10, 2017 pred 1 uro, GO_Tomi pravi: .....to si sem mal naslonil na ovink, ker si bil utrujen.... GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 10, 2017 Deli Objavljeno Junij 10, 2017 3 hours ago, RobiRoberto said: ONESNEŽEVAL (usmrajeval) OKOLJE ... Kaj si nisi nog umil? dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 10, 2017 Deli Objavljeno Junij 10, 2017 (popravljeno) So pa korajžni, brez spremstva na GP trasi (Kočevje-Dvor). Zadnji trenig pred jutrišnjo franjo? Motoristi, zadržte se, da ne bo spet kaj v kroniki... Popravljeno Junij 10, 2017. Popravil XTR dr.looney in GO_Tomi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 10, 2017 Deli Objavljeno Junij 10, 2017 4 hours ago, dr.looney said: ker si bil utrujen To je naporen šport, pa člouk počiva kadar ma cajt, kr vmes XTR, Zok in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se