Skoči na vsebino

KTM 390 DUKE, Adventure, Enduro

Priporočene objave

Objavljeno

ok, 390 ni najlažji, nekje s polnim rezervarjem 180kg, pa tudi ni tok hudo.

• Zmeden 1
Objavljeno

Ima pa tudi pol manj konjev od 790...na kakšni daljši vožnji bodo prišle na plano želje po friziranju 🙂, konec koncev je to potovalni motor 

Objavljeno
pred 13 urami, vandrovec pravi:

Ima pa tudi pol manj konjev od 790...na kakšni daljši vožnji bodo prišle na plano želje po friziranju 🙂, konec koncev je to potovalni motor 

ma kakem friziranju? max brzina preko 150km/h, pospeška čisto dovolj, da vse prehitiš po potrebi (in po pameti itak). Na terenu pa je vrh glave konjev. Po sami moči je primerljiv CF MT450, kove 450 rally...a kdo frizira te motorje? Pustmo, če ekologijo odfukaš, da motorja ne mori, to ni friziranje :D 

Jaz iščem menjavo za ukul bajte, ker mi je 790ko konstantno 2x tedensko za vikende zlorabljat po šodru, blatu in umazaniji že tumač. Da s 400ccm mopedi z lahkoto greš po raznoraznih vukojebinah je dejstvo, bolj je važno, da je sedež udoben, pa boš tudi 300 al 400km dnevno prevozil, vključno s terenom.

Sicer pa za potovanja mam drug motor.

ps. tudi jaz bi raje da ima 390ka 150 kg, ma jih žal nima :P

Objavljeno

Enduro je malo bližje tej številki

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Dobra alternativa bo Suzuki DRZ-4S. 

Popravljeno . Popravil motolover
typo
Objavljeno (popravljeno)
On 5/22/2025 at 7:29 PM, Nightmare said:

No saj govorim na splošno, ne leti direkto nate. 

Razumem tiste, ki se vozijo z A2 in je to pač to. Ampak stalno se omenja kako je pomembna nizka teža motorja vozi se pa vse drugo kot pa lahke motorje. 

Lp, Samo

Mogoce se pac to samo prevec omenja, analizira, precuje, kalkuira in tako naprej...  Kaki mal manj analiticni, ipd, se pa pac vozijo/mo in se ne sekirajo okoli par kg, pa petih konjev manj ali vec, ipd...  Mogoce ne sodi semle: 50cc na Grobniku leti 1:49.9  ;) Glede teze: ali naj se napenjam, analiziram tezo, grame ipd, ce mam pa sam kar nekaj kg prevec?  ;)

PS: Skoraj 20 let nazaj sem kupil moped (Duke II) z 50 konji in se danes mi je najljubsi, in se bliza 150k km...  Takrat je bila to sploh "napaka" in grozna odlocitev...  ;)

Popravljeno . Popravil Swe
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Swe pravi:

se pa pac vozijo/mo in se ne sekirajo okoli par kg, pa petih konjev manj ali vec, ipd... 

Včasih smo temu rekli "rđavom ku*cu i dlaka smeta".:whistle:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

ja pol pa hitro po cf moto 450 ce vam je vseeno za kile

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   2 članov

• pik1
    • smasher

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!