DAMI34 Objavljeno Maj 22 Objavljeno Maj 22 ok, 390 ni najlažji, nekje s polnim rezervarjem 180kg, pa tudi ni tok hudo. 1
vandrovec Objavljeno Maj 22 Objavljeno Maj 22 Ima pa tudi pol manj konjev od 790...na kakšni daljši vožnji bodo prišle na plano želje po friziranju 🙂, konec koncev je to potovalni motor
DAMI34 Objavljeno Maj 23 Objavljeno Maj 23 pred 13 urami, vandrovec pravi: Ima pa tudi pol manj konjev od 790...na kakšni daljši vožnji bodo prišle na plano želje po friziranju 🙂, konec koncev je to potovalni motor ma kakem friziranju? max brzina preko 150km/h, pospeška čisto dovolj, da vse prehitiš po potrebi (in po pameti itak). Na terenu pa je vrh glave konjev. Po sami moči je primerljiv CF MT450, kove 450 rally...a kdo frizira te motorje? Pustmo, če ekologijo odfukaš, da motorja ne mori, to ni friziranje Jaz iščem menjavo za ukul bajte, ker mi je 790ko konstantno 2x tedensko za vikende zlorabljat po šodru, blatu in umazaniji že tumač. Da s 400ccm mopedi z lahkoto greš po raznoraznih vukojebinah je dejstvo, bolj je važno, da je sedež udoben, pa boš tudi 300 al 400km dnevno prevozil, vključno s terenom. Sicer pa za potovanja mam drug motor. ps. tudi jaz bi raje da ima 390ka 150 kg, ma jih žal nima 1
motolover Objavljeno Maj 23 Objavljeno Maj 23 (popravljeno) Dobra alternativa bo Suzuki DRZ-4S. Popravljeno Maj 23. Popravil motolover typo
Swe Objavljeno Maj 24 Objavljeno Maj 24 (popravljeno) On 5/22/2025 at 7:29 PM, Nightmare said: No saj govorim na splošno, ne leti direkto nate. Razumem tiste, ki se vozijo z A2 in je to pač to. Ampak stalno se omenja kako je pomembna nizka teža motorja vozi se pa vse drugo kot pa lahke motorje. Lp, Samo Mogoce se pac to samo prevec omenja, analizira, precuje, kalkuira in tako naprej... Kaki mal manj analiticni, ipd, se pa pac vozijo/mo in se ne sekirajo okoli par kg, pa petih konjev manj ali vec, ipd... Mogoce ne sodi semle: 50cc na Grobniku leti 1:49.9 Glede teze: ali naj se napenjam, analiziram tezo, grame ipd, ce mam pa sam kar nekaj kg prevec? PS: Skoraj 20 let nazaj sem kupil moped (Duke II) z 50 konji in se danes mi je najljubsi, in se bliza 150k km... Takrat je bila to sploh "napaka" in grozna odlocitev... Popravljeno Maj 24. Popravil Swe 2
MiNa Objavljeno Maj 24 Objavljeno Maj 24 pred eno uro, Swe pravi: se pa pac vozijo/mo in se ne sekirajo okoli par kg, pa petih konjev manj ali vec, ipd... Včasih smo temu rekli "rđavom ku*cu i dlaka smeta". 1
DAMI34 Objavljeno četrtek ob 16:31 Objavljeno četrtek ob 16:31 Big Rock Moto pravi da je 390ka mini 890R https://www.facebook.com/groups/948343150337766/permalink/1022804399558307/ kar lepo požira grbine, le tisto trobljo bo potrebno nekam zatlačiti 2
vandrovec Objavljeno včeraj ob 11:44 Objavljeno včeraj ob 11:44 Ob 22. 5. 2025 ob 8:54, DAMI34 pravi: Pomerit ga bom šel, so pa še drugi modeli v tem ccm rangu, ki so v igri. Je motor že pri prodajalcih ali se še čaka na prihod? Saj v redu tudi kot edini motor pri hiši za solo vožnje, če bi imel malo več kubikov in s tem tudi navora bi bilo bolje. Menda pride kmalu tudi 690 ADV samo bo verjetno tudi cena skoraj za dva tega...
Ragezor Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Ob 29. 5. 2025 ob 18:31, DAMI34 pravi: 9800$ je placal pa kaj si ti nor prejsnji video
vandrovec Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami (popravljeno) ...zanimivi komentarji pod to objavo na fb Popravljeno pred 11 urami. Popravil vandrovec
DAMI34 Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami pred 9 urami, Ragezor pravi: 9800$ je placal pa kaj si ti nor prejsnji video in to brez kvikija, pa brez tempomata Kr nej plačajo, to je vse posledica "letsmejkhamerikagrejtagejn ps. tok je plačal sam za dodatno opremo pri GSu Big Rock Moto · Sledi · In order to fund new projects, I am selling my 2024 R1250GSA with over $9,000 in aftermarket upgrades. If you are seriously interested in buying a fully kitted out, low mileage GSA, email me at info@bigrockmedia.net and I will reply with all the details. Located in SoCal. #r1250gs #advrider
Ragezor Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami tudi ce odstejemo 700 kolkor so baje bile tarife je to se vedno 9100 za indijski moped.
vandrovec Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami ...mogoče višje carine? V Ameriki KTM ni preveč cenjen, tam imajo še XR, KLR, ... to so stroji. Sem bral različne komentarje...da ni zanesljiv, draga popravila, preveč elektronike...
smasher Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Kaj ga je že kdo naročil pri nas? samo smešno se mi zdi da dajo samo 50eur razlike med starim in novim modelom https://www.motoxgeneration.com/sl/ktm-390-adventure-sw https://www.motoxgeneration.com/sl/ktm-390-adventure-x
DAMI34 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 1 uro, Ragezor pravi: tudi ce odstejemo 700 kolkor so baje bile tarife je to se vedno 9100 za indijski moped. stari, kupiš BMW (no za 8 kek dodatno opremo) in vsaj veš zakaj si dnar odkantal 1
DAMI34 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 15 minutami, smasher pravi: Kaj ga je že kdo naročil pri nas? samo smešno se mi zdi da dajo samo 50eur razlike med starim in novim modelom https://www.motoxgeneration.com/sl/ktm-390-adventure-sw https://www.motoxgeneration.com/sl/ktm-390-adventure-x zakaj bi ga rabil kdo naročit in to velja za vse znamke? Mi teče voda v grlo? bom ju3 umrl, da rabim danes naročit? Nič, prav nič ne rabiš naročit vnaprej. Katerkol trgovec bo mel željo, kaj prodat bo potrpel ali mel zalogo. Vsak , ki bi rad danes od mene 10% avansa, se lahko komot jebe. In ne sam to, ko bom šel kupit moped, bom prej sedel gor, kar redko naredim, pa še vprašal, če mi kaj da zraven redne cene. Ni nujno da je to ktm, lahko je druga znamka. In če ne bo dal (govorim o simboliki, četudi je kapca z logotipom) se pač ne bova dogovorila. Zakaj, zato ker jaz lahko pred 31 minutami, vandrovec pravi: ...mogoče višje carine? V Ameriki KTM ni preveč cenjen, tam imajo še XR, KLR, ... to so stroji. Sem bral različne komentarje...da ni zanesljiv, draga popravila, preveč elektronike... jop v hameriki ktm skor nč ne proda prjatu, sej bi ti kaj zapisal, ma vidim, da nimaš pojma V hameriki se tut kitajci dobro prodajajo. v adv segmentu je ktm z 790 in 890 naredil pravi boom. tako v smislu užitka, uporabe kot prodaje.
smasher Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami @DAMI34, zdi se mi skoraj osebno vzel post. Sem samo vprašal, ker za cf so nekateri kar naročali še preden so kdaj na motor sedli, pa me je zanimalo če je tukaj na forumu kakšen tak navdušenec da je morda vrgu vn dnar za ta novega 390. Kaj je zdej v Slo kakšen KTM "šowrum"?
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 3 minutami, smasher pravi: @DAMI34, zdi se mi skoraj osebno vzel post. Sem samo vprašal, ker za cf so nekateri kar naročali še preden so kdaj na motor sedli, pa me je zanimalo če je tukaj na forumu kakšen tak navdušenec da je morda vrgu vn dnar za ta novega 390. Kaj je zdej v Slo kakšen KTM "šowrum"? potem ok, sam da me nekdo žica za denar vnaprej? aloooo???? Jaz večino mopedov nisem pomeril pred nakupm, sem pa 790adv zgolj slučajno in nordena 901 namerno. Prišel odkartal denar in odšel. V 390 bom skoraj sigurno vrgel denar. Je predrag?, ja najbrža ja, če ga primerjam s cf mt450, je predrag, če ga primerjam s kove 450 rally? Ma niti ne toliko. 1
pik1 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 36 minutami, DAMI34 pravi: potem ok, sam da me nekdo žica za denar vnaprej? aloooo???? Jaz večino mopedov nisem pomeril pred nakupm, sem pa 790adv zgolj slučajno in nordena 901 namerno. Prišel odkartal denar in odšel. V 390 bom skoraj sigurno vrgel denar. Je predrag?, ja najbrža ja, če ga primerjam s cf mt450, je predrag, če ga primerjam s kove 450 rally? Ma niti ne toliko. . ... ma ne moreš primerjat Pershinga s Kinderjajčkom 1
Ragezor Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami 8100 za adv r 6600 za enduro r nevem no. pocakamo na konkurente bmw, aprilia, kove in potem kupimo najboljsega (kove) 1
miran985 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred eno uro, DAMI34 pravi: potem ok, sam da me nekdo žica za denar vnaprej? aloooo???? Jaz večino mopedov nisem pomeril pred nakupm, sem pa 790adv zgolj slučajno in nordena 901 namerno. Prišel odkartal denar in odšel. V 390 bom skoraj sigurno vrgel denar. Je predrag?, ja najbrža ja, če ga primerjam s cf mt450, je predrag, če ga primerjam s kove 450 rally? Ma niti ne toliko. Kove lahko primerjaš samo v ceni. Drugače pa nima osnovne povezave tale 390 ktm Rrrrrrr 😉 z 450 rallyjem. Popolnoma druga zasnova motorja. Ktm je malo predrag za kar ponuja, lahko pa se igrajo s ceno ker piše Ktm. Da bi bil tole Kove bi bil nekje 6K-6,5K.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se