Skoči na vsebino

KTM 390 DUKE, Adventure, Enduro

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 urami, pik1 pravi:

.

... ma ne moreš primerjat Pershinga s Kinderjajčkom :kva2:

pravilno se zapiše: kitajca z indijcem :P

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 2 urami, miran985 pravi:

Kove lahko primerjaš samo v ceni. 

Drugače pa nima osnovne povezave tale 390 ktm Rrrrrrr 😉 z 450 rallyjem. Popolnoma druga zasnova motorja.

Ktm je malo predrag za kar ponuja, lahko pa se igrajo s ceno ker piše Ktm. Da bi bil tole Kove bi bil nekje 6K-6,5K.

ja no v ceni ja, še vedno pa gre za razred 400ccm. Tudi mt je potem popolnoma druga zasnova. 

Veš primerjavo lahko delaš na nečem, kar bi imel, zato jo delam. Namembnost vseh je zelo podobna. So pa motorji zelo različni če samo 450kove, mt450 in ktm390advr primerjaš.

ps. če bi Kove naredil podoben izdelek kot je 390ktm advr, bi jaz raje kove vzel. Absolutno. Mel bi nižjo ceno, servis skor pred nosom, kaj rabim več? 

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

ja no v ceni ja, še vedno pa gre za razred 400ccm. Tudi mt je potem popolnoma druga zasnova. 

Veš primerjavo lahko delaš na nečem, kar bi imel, zato jo delam. Namembnost vseh je zelo podobna. So pa motorji zelo različni če samo 450kove, mt450 in ktm390advr primerjaš.

ps. če bi Kove naredil podoben izdelek kot je 390ktm advr, bi jaz raje kove vzel. Absolutno. Mel bi nižjo ceno, servis skor pred nosom, kaj rabim več? 

Razumem kaj mi hočeš povedat 😉.

Pride Kove v tem segmentu kmalu upam (250-450 Enduro)

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 16 urami, pik1 pravi:

.

... ma ne moreš primerjat Pershinga s Kinderjajčkom :kva2:

Res je. Le da se v tem primeru v kinderjajčku skriva KTM...

• Haha 1
  • Zmeden 1
Objavljeno
pred 3 urami, Joker pravi:

kmal bo Bajaj :P 

Objavljeno
pred 3 urami, Joker pravi:

.

... ja, žal :cry:

... kitajčki se res zažirajo v vse pore našega življenja ... povsod, na vsakem koraku že 50 let samo kopirajo ... in potem s temi svojimi polkopijami sestavljajo neke plastikfantastik polizdelke :sleep2:

Objavljeno
pred 1 uro, pik1 pravi:

.

... ja, žal :cry:

... kitajčki se res zažirajo v vse pore našega življenja ... povsod, na vsakem koraku že 50 let samo kopirajo ... in potem s temi svojimi polkopijami sestavljajo neke plastikfantastik polizdelke :sleep2:

sam res, preklete pizde :P

• Haha 2
Objavljeno

Pol ne bi več al "eu" motor al kitajc, bo samo še al Indijec al kitajc. 🤣 

• Žalosten 1
Objavljeno

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• DAMI34

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!