Skoči na vsebino

KTM 390 DUKE, Adventure, Enduro

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 urami, pik1 pravi:

.

... ma ne moreš primerjat Pershinga s Kinderjajčkom :kva2:

pravilno se zapiše: kitajca z indijcem :P

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 2 urami, miran985 pravi:

Kove lahko primerjaš samo v ceni. 

Drugače pa nima osnovne povezave tale 390 ktm Rrrrrrr 😉 z 450 rallyjem. Popolnoma druga zasnova motorja.

Ktm je malo predrag za kar ponuja, lahko pa se igrajo s ceno ker piše Ktm. Da bi bil tole Kove bi bil nekje 6K-6,5K.

ja no v ceni ja, še vedno pa gre za razred 400ccm. Tudi mt je potem popolnoma druga zasnova. 

Veš primerjavo lahko delaš na nečem, kar bi imel, zato jo delam. Namembnost vseh je zelo podobna. So pa motorji zelo različni če samo 450kove, mt450 in ktm390advr primerjaš.

ps. če bi Kove naredil podoben izdelek kot je 390ktm advr, bi jaz raje kove vzel. Absolutno. Mel bi nižjo ceno, servis skor pred nosom, kaj rabim več? 

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

ja no v ceni ja, še vedno pa gre za razred 400ccm. Tudi mt je potem popolnoma druga zasnova. 

Veš primerjavo lahko delaš na nečem, kar bi imel, zato jo delam. Namembnost vseh je zelo podobna. So pa motorji zelo različni če samo 450kove, mt450 in ktm390advr primerjaš.

ps. če bi Kove naredil podoben izdelek kot je 390ktm advr, bi jaz raje kove vzel. Absolutno. Mel bi nižjo ceno, servis skor pred nosom, kaj rabim več? 

Razumem kaj mi hočeš povedat 😉.

Pride Kove v tem segmentu kmalu upam (250-450 Enduro)

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 16 urami, pik1 pravi:

.

... ma ne moreš primerjat Pershinga s Kinderjajčkom :kva2:

Res je. Le da se v tem primeru v kinderjajčku skriva KTM...

• Haha 1
  • Zmeden 1
Objavljeno
pred 3 urami, Joker pravi:

kmal bo Bajaj :P 

Objavljeno
pred 3 urami, Joker pravi:

.

... ja, žal :cry:

... kitajčki se res zažirajo v vse pore našega življenja ... povsod, na vsakem koraku že 50 let samo kopirajo ... in potem s temi svojimi polkopijami sestavljajo neke plastikfantastik polizdelke :sleep2:

Objavljeno
pred 1 uro, pik1 pravi:

.

... ja, žal :cry:

... kitajčki se res zažirajo v vse pore našega življenja ... povsod, na vsakem koraku že 50 let samo kopirajo ... in potem s temi svojimi polkopijami sestavljajo neke plastikfantastik polizdelke :sleep2:

sam res, preklete pizde :P

• Haha 2
Objavljeno

Pol ne bi več al "eu" motor al kitajc, bo samo še al Indijec al kitajc. 🤣 

• Žalosten 1
Objavljeno

Objavljeno
Ob 31. 5. 2025 ob 13:26, DAMI34 pravi:

zakaj bi ga rabil kdo naročit in to velja za vse znamke? Mi teče voda v grlo? bom ju3 umrl, da rabim danes naročit? Nič, prav nič ne rabiš naročit vnaprej. Katerkol trgovec bo mel željo, kaj prodat bo potrpel ali mel zalogo. Vsak , ki bi rad danes od mene 20% ali več avansa, se lahko komot jebe. In ne sam to, ko bom šel kupit moped, bom prej sedel gor, kar redko naredim, pa še vprašal, če mi kaj da zraven redne cene. Ni nujno da je to ktm, lahko je druga znamka. In če ne bo dal (govorim o simboliki, četudi je kapca z logotipom) se pač ne bova dogovorila. Zakaj, zato ker jaz lahko :D

ga je Rus dobil? si se zicnu? kaka fotka? prvi vtis? kdaj ga dobiš?

Objavljeno
pred 2 urami, mladench pravi:

ga je Rus dobil? si se zicnu? kaka fotka? prvi vtis? kdaj ga dobiš?

ne ni dobil, sem samo resno Roku rekel, nej kar enga zame pršpara, ampak ja, je dogovorjeno. Se mi ni dalo več cincat, razmišljat, kalkulirat, pa sem že čist mal zmatran od tega :P , namreč tako dolgo pa še nisem razmišljal o nakupu do sedaj :D in zato je bil čas za dejanja, ne pa več mečkanje.

Predvidena dostava je v roku meseca pa pol (sicer pa nikol ne veš, sam predvidevam da najbrž bo držalo, če ameri prejemajo prve modele Ra)

• Všeč mi je 2
  • Šokiran 1
Objavljeno

ta Dork ima dobre moto ideje, me zanima kaj bo o KTMju povedal, škoda da je vzel enduro in ne advenčr

Objavljeno (popravljeno)

a res rabis vetrno zascito pri takem motorju? jaz tega res ne razumem zakaj je ljudem to tako zelo pomembno.

edina prednost adventurja je potem samo se vecji tank. pa seveda izgled motorja je bolj zajeban.

zanimivo sicer da motoXgeneration nima podatkov o tezi motorja ne spletni strani...

drugace pa wow, nad kakimi featurji se navdusuje model. moja honda ima isti feature. pa ne samo to, ce privzdignes sopotnikov sedez lahko potegnes ven zanko na vsaki strani za lazje pripenjanje prtljage. uff, kaj bi to tale tip vriskal, ce bi se ktm spomnil tega.

evo se slika, kjer sta vidna oba featurja (sopotnikove tacke moras priblizat)

https://i.imgur.com/F97Uv1B.jpg

Popravljeno . Popravil Ragezor
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Če bi jaz po nekem čudnem spletu okoliščin kupil ta motor, bi bila moja prva "modifikacija" odstranitev sopotnikovih stopalk... In adijo fičer... :lol1:

In strinjam se tudi glede vetrne zaščite. Pri mojem Tuaregu sem original takoj vrgel dol in namestil Puigov sportscreen. Le ta je ravno tolikšen, da pokrije in pred svinjarijo zaščiti navigacijo.

Puig.jpg

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!