DAMI34 Objavljeno Julij 18 Objavljeno Julij 18 al pa ne razume za kaj se gre ps. med nama, sploh ni tako slaba ocena, kar poglej do konca. Vedno pa se moramo mi prilagoditi motorju, ne bo se moped nam. Če mašina rabi več kot 4k obrate se ga vozi na 4k in več SDGTja s 1301ccm tudi nisi mogel voziti na 2, 3 al pa 3,5k obratih in 4 pogojno, če si pri prehitevanju eno al dve brzini vrgu dol, ker je bil občutek da bo vse skupaj razpadlo 1
Satao Objavljeno Julij 28 Objavljeno Julij 28 (popravljeno) 6 hours ago, DAMI34 said: še 10 dni zdržim, pol pa bo najs..... Popravljeno Julij 28. Popravil Satao 1
ZED Objavljeno Julij 30 Objavljeno Julij 30 za moje pojme, ne da ne izgleda slabo, ampak izgleda veliko lepše ...originalni visoki blatnik mi je preveč ''Indijski'', ki ne sledi lepo prednjemu kolesu....to me je motilo že od prvih slik.... 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 5 Objavljeno Avgust 5 Mamma mia rikša, ki pelje mojega je šla mal v Nemčijo namesto v Slovenijo. Da ne vozi isti šofer kot je vozil maske? 4 1
skalar36 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 31 minutami, DAMI34 pravi: rikša prispela v Lj Stari, fouš. FOUŠ! Jest bom najlepši del leta čakal, da pride. Čestitke! 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 3 urami, DAMI34 pravi: rikša prispela v Lj čakamo primerjalni test K.. & K.... 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 37 minutami, Snečer pravi: čakamo primerjalni test K.. & K.... samo test bo...gas in dolge luči, mogoče primerjava s790adv, torej teža, ciklistika, agregat, lahkost uporabe 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: samo test bo...gas in dolge luči, mogoče primerjava s790adv, torej teža, ciklistika, agregat, lahkost uporabe stehtat 1 1
BRANE Objavljeno Avgust 8 Objavljeno Avgust 8 Ulaufavanje...Lahko tudi na primorsko s starimi prdci ulaufavat...penzionistično bo šlo, obljubim. 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 8 Objavljeno Avgust 8 pred 12 urami, mladench pravi: Ma ista teža, sam manjša kubikaža 😜 40kg bo manj (180kg ne bo presegel, ker so jih že zvagali in govorijo o teži okrog 174 oz 176kg), kot je mel 790 adv (220 kg poln rezervar in vse železje) 3 cm bo več hoda vzmetenja, 200mm mi je čist mal premal, je kar razlika že napram 901, ki ima 220mm konjenice bo dovolj, če bo prav in na pravih mestih delala , to se še najmanj bojim -to so sicer špekulacije, ampak verjetno se dost nisem uštel, javim, ko zvagam. Zanimivo, ker sem pogledal kup testov na tubi in majo s težo še najmanj problemov Sicer pa, za ukul bajte bo, pa lepš zgleda kot moja bivša grdoba790 pred 1 uro, BRANE pravi: Ulaufavanje...Lahko tudi na primorsko s starimi prdci ulaufavat...penzionistično bo šlo, obljubim. takoj bi mi ga radi uničli, anede
BRANE Objavljeno Avgust 8 Objavljeno Avgust 8 (popravljeno) pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Ne, nismo mi taki. So me pa v pondelk mladci, ki endurirajo tam, kjer niti partizani ne morejo peš, peljali in je blo res hudo. Se pa suzani ni pržgal ventilator. Mogoče se je stopil od muke, buhve. Skratka. Tam ne bomo šli. Skoraj oblubim. Popravljeno Avgust 8. Popravil BRANE 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 8 Objavljeno Avgust 8 https://www.instagram.com/reel/DNDrZY1I8oN/?igsh=eGNwMHB1aTMxODd3 1
Nightmare Objavljeno Avgust 9 Objavljeno Avgust 9 A ti ga grem jst iskat k vidm, da nimaš cajta? 😁 Sej ga bom sam domou zapelou. 🫣 Lp, Samo
DAMI34 Objavljeno Avgust 9 Objavljeno Avgust 9 pred eno uro, Nightmare pravi: A ti ga grem jst iskat k vidm, da nimaš cajta? 😁 Sej ga bom sam domou zapelou. 🫣 Lp, Samo Z veseljem 🤣 če bi prej vedel da maš čas in voljo se ne bi z njimi dogovoril, da mi ga pripeljejo.
Nightmare Objavljeno Avgust 9 Objavljeno Avgust 9 Čas bi že najdu, volja je pa vedno. Slabo si to razmisljou. 😝 Lp, Samo 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se