pik1 Objavljeno September 21 Objavljeno September 21 pred 9 urami, smasher pravi: sem bral temo o Kove... pa me google prepričuje za nekaj drugega 😄 . .... kitajc je itak predrag ... za svoj izvor
DAMI34 Objavljeno September 21 Objavljeno September 21 pred 55 minutami, pik1 pravi: . .... kitajc je itak predrag ... za svoj izvor tut indijec 1
pik1 Objavljeno September 21 Objavljeno September 21 pred 1 uro, DAMI34 pravi: tut indijec . ... ja, ampak že uveljavljen indijc 1
Joker Objavljeno sredo ob 12:20 Objavljeno sredo ob 12:20 Ob 18. 9. 2025 ob 14:36, DAMI34 pravi: nekaj drugih zadev v igri, z lahkoto pa priznam, da bi se tudi s kove450 rally zelo lepo zastopil. Bi pa moral nabaviti: zaščito ročk drug ECU drug airbox konjenica bi bila podobna Ne spremljam podrobno pa me zanima, zakaj je treba menjati ECU pa airbox, če imata skoraj enake konje ob tem pa je KOVE znatno lažji?
Kugelschreiber Objavljeno sredo ob 12:55 Objavljeno sredo ob 12:55 33 minutes ago, Joker said: Ne spremljam podrobno pa me zanima, zakaj je treba menjati ECU pa airbox, če imata skoraj enake konje ob tem pa je KOVE znatno lažji? KER SE TAKO SPODOB! Pa qua tep ni jasn, bi rekla Jelka G. 1
DAMI34 Objavljeno sredo ob 14:14 Objavljeno sredo ob 14:14 pred 1 uro, Joker pravi: Ne spremljam podrobno pa me zanima, zakaj je treba menjati ECU pa airbox, če imata skoraj enake konje ob tem pa je KOVE znatno lažji? zaradi eu norm, ki ga morijo. Bolj natančno je pa v temi Kove. Sicer ni neki strošek, je že napisal Miran. Po domače: da zadiha sicer pa ni nujno menjat. 1
DAMI34 Objavljeno četrtek ob 07:19 Objavljeno četrtek ob 07:19 seveda ga, ampak težave uspešno rešuje v stock varianti beri...tudi tule bodo predelave (pri meni najbrž ne)
DAMI34 Objavljeno četrtek ob 11:43 Objavljeno četrtek ob 11:43 evo primerjave...za drkat na Kove, vsaj tak zgleda, ima nov ECU, pa zamenjane verižnike, drug ror oziroma "cober pipe",pa ni zamorjen z Euro5 normami in potem primerjava s stock jajci od KTM 390advR...sicer o ceni res ne bi, mogoče so to Hameriške cene Aja, pozabili so poleg vseh problemov na 390 (ček you bolt, end positiv terminal on bateri) dodati obvezno kontrolo špic. Običajno jih je potrebno po nekaj 100km zategniti (no nekatere) In na koncu je tak kot sem rekel in že zapisal: primerja se neprimerljivo ozrima je nonsens primerjava. Eno je relly specialka, ki se z nekaj modifikacijami lahko spremeni v to kar rabijo (dualsport, enduro), in drugo je budget moped na sicer zelo dobri osnovi, ki se spet z nekaj modifikacijami lahko spremeni v to kar iščeš. vse ostalo je zgolj zguba mojega časa ob gledanju
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se