Nemirni Duh Objavljeno Januar 4, 2014 Deli Objavljeno Januar 4, 2014 Spomladi en izlet do Munhna ................... se dobi originalne za sprejemljivo ceno ( veliko cenej, kot pri nas ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Spomladi en izlet do Munhna ................... se dobi originalne za sprejemljivo ceno ( veliko cenej, kot pri nas )kje se to kupi imam namreč namen iti na sjem imot pa bi spotoma nabavi pa prosim za kakšen nalovhvala marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 kje se to kupi imam namreč namen iti na sjem imot pa bi spotoma nabavi pa prosim za kakšen nalov hvala marko Moravčan, a nisva enakt debatirala o Guzziju Norge? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nemirni Duh Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 V Munhnu je velika trgovina za BMW, se jo vidi tudi iz AC .................... bo kar pravi naslov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugy2004 Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Za ceno enega dobiš dva v TC-ju. Givi E360N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DaveD Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Zanima me kje bi lahko dobil nosilca stranskih kovčkov za BMW F650 letnik 1995? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Januar 6, 2014 Deli Objavljeno Januar 6, 2014 Prodam malo rabljena stranska kovčka Trax (SW Motech) v črni barvi, oba 45L, na voljo tudi nosilec za XT1200Z Super Tenere! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nymeron Objavljeno Januar 12, 2014 Deli Objavljeno Januar 12, 2014 zdravo! za virago 535 bi rad dal izdelati usnjeno stransko torbo oz. kovček, pa me zanima če se kdo tuki ukvarja s tem ali pa pozna koga? kakršnakoli informacija bi prišla prav p.s. pišite prosim na zs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Januar 26, 2014 Deli Objavljeno Januar 26, 2014 Kak so pa kaj te tank torbe ko se zatakne za pokrov rezevoarja? Givi easylock. Jih ima v sloveniji še kakšna druga trgovina razn tc motoshop? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Jaz sem nabavil lansko sezono (vidim, da je v TCju padla cena) model T480 in seveda adaptor oz. nosilec. Vse skupaj sem dobil za dobrih €100 (v Italiji). Kar se mi dopade je to, da se torba ne dotika barve rezervoarja (je v zraku). Mogoče je torba prevelika, ampak imam pa vse kar potrebujem za na pot pri sebi. Ležišče za navigacijo je neuporabno (odbijanje svetlobe), predalčkov ima za moje potrebe dovolj. Opazil sem jih še v SM Moto (Simčič v Novi Gorici). Drugje nisem iskal, ker mi je Italija bližje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP-1 Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Zdravo! Ima kdo mogoče za prodati magnetno tank torbo Held Orion...iščem novo (rabljeno), ampak jo nikjer ni več na zalogi :mellow: ,če mogoče kdo ve, kje bi se jo dalo še dobiti, bom zelo vesel za info. Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Januar 27, 2014 Deli Objavljeno Januar 27, 2014 Zdravo! Ima kdo mogoče za prodati magnetno tank torbo Held Orion...iščem novo (rabljeno), ampak jo nikjer ni več na zalogi :mellow: ,če mogoče kdo ve, kje bi se jo dalo še dobiti, bom zelo vesel za info. Hvala! http://www.ebay.de/itm/Held-Tankrucksack-Orion-Magnet-mit-Karten-u-Handyfach-/310235539278?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item483b7aa74e Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 60e za tako malo torbico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 60e za tako malo torbico. Saj se jo lahko z odpetjem zadrge poviša skoraj za 2X ! ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 Do 10l je prostornina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Januar 29, 2014 Deli Objavljeno Januar 29, 2014 Held je znamka, cenejse so reklamne ala Louis, H&G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BenX Objavljeno Februar 4, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 4, 2014 car! regi, urkoman, MarkoR in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 (popravljeno) No, in koliko pride tole v Louisu?? (Che Guevara - Nomadas - Ruta 40 - Argentina... ) Ima vse za izvirno identifikacijo, od kje izhaja! Tale si zasluži vse čestitke!! Popravljeno Februar 4, 2014. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
negr0 Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Pozdravljeni, zanimam me na kak način se znajdete tisti z sportnimi motocikli glede navigacije na "pametnem" telefonu (nebi rad nabavljal garmina oz kakšne druge navigacije, saj tista na telefonu deluje super), nisem pa našel kakšne pametne torbice\nosilca. hvala lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 V hoferju je bil nosilec za telefon za v avto, zraven si dobil še nastavek za balanco, cena 10e. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
negr0 Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Bil, zdaj ga verjetno ni več Še kakšen link mogoče? Kako se pa to obnese v praksi? Da nebi kar na enkrat ostal brez telefona Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 (popravljeno) Bil, zdaj ga verjetno ni več Še kakšen link mogoče? Kako se pa to obnese v praksi? Da nebi kar na enkrat ostal brez telefona bs center ma prav torbice za gsm in različne tipe nosilcev za različne balance. Poglej tam, drugače pa je čuda enih zadev na ebayu. S prejšnjo nokio sem uporabljal nosilec za bicikl in je vse štimalo bp. Sedaj pa imam givijevo tank torbico prav s prozornim delom za telefon. Popravljeno Februar 4, 2014. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni, zanimam me na kak način se znajdete tisti z sportnimi motocikli glede navigacije na "pametnem" telefonu (nebi rad nabavljal garmina oz kakšne druge navigacije, saj tista na telefonu deluje super), nisem pa našel kakšne pametne torbice\nosilca. hvala lp jaz mam to: http://www.ebay.com/itm/Ram-Universal-PDA-holder-with-mount-/221316338870?pt=US_PDA_Accessories&hash=item33877b54b6 isci ebay + ram universal spring loaded cell phone holder (blablabla) prvo sem mel zaprto torbico ampak ni blo ok! telefon se mi je notri pregreval in se od vrocine konstantno vgaseval. ta zadeva pa je "luftig" in deluje perfektno. testirano tudi na grobniku. rabis se nek podstavek: http://www.louis.de/_40810be9c4b395d7953f99b7112d69e2cd/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10001559&anzeige=0&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext http://www.rammount.com/Products/MotorcycleMounts/MountingBases/tabid/4748/Default.aspx odvisno kaki moped mas in kaj ti pac pase. tega je kot smetja. Popravljeno Februar 4, 2014. Popravil BenX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Na tej strani maš tudi vse živo in vse možne kobinacije http://www.ultimate-mobiles.co.uk/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
negr0 Objavljeno Februar 5, 2014 Deli Objavljeno Februar 5, 2014 (popravljeno) sem razmišljal da bi kar tole probal, ne zgleda slabo, edino za s4 moram poiskat http://www.ebay.de/itm/Honda-CBR-1000-SC59-Motorrad-Halterung-Samsung-Galaxy-S2-Hardcase-wetterfest-/251312615152?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3a83662ef0 Popravljeno Februar 5, 2014. Popravil negr0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se