Scarabeo 500 Objavljeno Januar 5, 2016 Deli Objavljeno Januar 5, 2016 Saj bodo not prišli z dnarjem, zdaj bodo po novem pobirali davke od šolskih bazarjev, ki so enkrat letno. Scarabeo skalar36 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 5, 2016 Deli Objavljeno Januar 5, 2016 pred 11 minutami, Scarabeo 500 pravi: Saj bodo not prišli z dnarjem, zdaj bodo po novem pobirali davke od šolskih bazarjev, ki so enkrat letno. Scarabeo Male je že treba navadit na disciplino in zažiranje, da jim ne bo hudo, ko odrastejo. Scarabeo 500, Natty in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 5, 2016 Deli Objavljeno Januar 5, 2016 Si me nasmejal. nazo13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 6, 2016 Deli Objavljeno Januar 6, 2016 Pa ti Sirci se utapljajo ko so v prenatrpanih čolnih ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 7, 2016 Deli Objavljeno Januar 7, 2016 pred 18 urami, stuhec pravi: Pa ti Sirci se utapljajo ko so v prenatrpanih čolnih ? Le če se čoln prevrne in če ne znajo plavati. Pa ne samo Sirci, tudi drugi. Nemci so objavili podatek, da je le 40 % migrantov iz Sirije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Januar 7, 2016 Avtor Deli Objavljeno Januar 7, 2016 (popravljeno) pred 18 urami, stuhec pravi: Pa ti Sirci se utapljajo ko so v prenatrpanih čolnih ? Imajo tudi prakso prerezati gumenjak pred obalo, da ni povratka. In če se malo zajebejo, evo ti glu, glu, glu .... Popravljeno Januar 7, 2016. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 7, 2016 Deli Objavljeno Januar 7, 2016 Ja Sam zakaj ne grejo peš po kopnem, saj pa nimajo dalj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 7, 2016 Deli Objavljeno Januar 7, 2016 pred 5 minutami, stuhec pravi: Ja Sam zakaj ne grejo peš po kopnem, saj pa nimajo dalj Vsi nimajo tvojih privilegijev Mojzes in tisti imajo po kopnem precej dlje kot po morju. Še posebej tisti via Maroko in ostale južno sredozemske države. Natty in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Januar 7, 2016 Avtor Deli Objavljeno Januar 7, 2016 pred 2 urami, nazo13 pravi: Vsi nimajo tvojih privilegijev Mojzes in tisti imajo po kopnem precej dlje kot po morju. Še posebej tisti via Maroko in ostale južno sredozemske države. Ime si mu falu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Deli Objavljeno Januar 7, 2016 A je Preuc že dol prletu Natty, Zivnorc, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 8, 2016 Deli Objavljeno Januar 8, 2016 pred 18 urami, I30 pravi: Ime si mu falu! A ni Mojzes pripeljal prve migrante iz Egipta na Bližnji vzhod? Od tam so se pa potem raztepli po celem svetu. Meni je pa boljši tale filmček o Đizusu: Žan96, Kmet2, Natty in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno Januar 8, 2016 Deli Objavljeno Januar 8, 2016 Problemi niso nastali z danes na jutri, zdaj jih bodo imeli še samo več. Srečnega in zdravega, malo nevarnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Češki premier pravi da je migratska kriza premišljena invazija Dadi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Saj na nek način tudi je. Ne rabiš čakat na premiera, da to pove. Invazija muslimanov in teroristov. Vseeno pa treba pomagat tistim 5%, ki so pomoči potrebni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Ob 19.12.2015 at 12:16, Kmet2 pravi: 40 milijonov evrov so zdaj porabili za "boge" migrante,naši otroci so lačni ,delamo za minimalca,policija nima kaj oblečt Cerar pa še naprej nasavlja ritko Merklovi ki ga tud noče......res smo hlapci ,namesto da bi se zbrali pred hišami teh evro in našega ciganskega zbora in jim mater ,pred parlamentom je škoda protestirat in metat kamenje in granitne kocke,saj ga bomo še potrebovali ,to skorumpirano vlado pa bi morali odstavit in zdaj je čas ,saj bo policaj in vojak prej ali slej z nami bok ob boku ......komaj se zadržujem ,da ne postanem vulgaren in primitiven a mislim ,da je to edino orožje da te cepce zabrišemo na cesto in jim poberemo kar so nakradli ! Sam tukaj za kompom smo vsi močni .......toda jaz sem res pripravljen ,trenutno res ne ker sem po op samo ko se pocajtam ,mi sam povejte kje in kdaj pa pridem ,toda ne pred parlament pred hiše .......... jaz tudi! Kmet2 in TOMCAT 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Preuc leta nekje po Evropi ... upam, da ga nau kdo sklatu Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Tema, tale Koln pa posilstva, pa dobr...vse bi mogl takoj na vlak pa nazaj od koder so prsli.....Nevzgojeni vsi skp. En iz mnozice nardi pisdarijo, pa bi VSE nazaj poslal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Saj bodo tiste, ki delajo sranje. Nove zakone bojo sprejeli v kratkem. Je grozno kaj se dogaja, je pričakovano, ni pa konec sveta. V bistvu potrebujemo to, bolje kot pa da nas napadejo nepričakovano.. To je pač vojna v kateri sodelujemo desetletja, pač je prišla k nam za spremembo. Vsak ekstremizem je slab. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 (popravljeno) .......Nemčija jih zavrača in pošilja nazaj v Avstrijo. Tudi avstrija jih po nekaj sto na dan zavrne k nam......... zdej me pa pošteno zanimajo cifre koliko in kje jih Cmerar skriva?.......namesto, da bi jih še mi lepo vrnili v Hrvaško jim bojo pa cepci začeli še domove zidati ............ povejte kdaj boste šli komu vile kazat ..... .......... evo tako eni zagovarjajo svojo voljo............ Popravljeno Januar 11, 2016. Popravil TOMCAT Fantocci in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 začenja se..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Razdor Evrope? Pa od kje je ta napoved znana hudica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 9 urami, DinDiin pravi: Razdor Evrope? Pa od kje je ta napoved znana hudica? Niti najmanj se ne začenja razdor, kvečjemu Nemčija javno kaže svojo nadvlado. Kot v bivši JLA, ko ima major politično predavanje: "Mi u vojsci smo svi isti, samo što sam ja viši po činu". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Hmmm....zakaj kaže nadvlado, če se je zbralo 30k nemcev, ki zahtevajo odstop merkelce in ki dajo jasno vedet, da nočejo migrantov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se