skalaprava Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, shark90 pravi: Sem našel stopalke, so pa od SC Project, cena 290€. Je kar visoko tako da se res nebi dalo namestit stranskih kovčkov No, ko greš na dopust in podobno, privijačiš gor nosilce za kovčke ter originalni izpuh in natakneš kovčke. To je najbrž parkrat letno, ostalo pa imaš staknjene nosilce za kovčke (ki roko na srce niso nek estetski presežek), ter natakneš višji ror. Menjava rora pa itak ne vzame več kot 5 minut. Pa čestitke za nakup...tudi pri meni je ta motor na vrhu spiska, potem ko sem ga lani testiral. Popravljeno Oktober 5, 2016. Popravil skalaprava shark90 in vuk76 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 6, 2016 Deli Objavljeno Oktober 6, 2016 Ob 5. 5. 2016 at 11:41, DAMI34 pravi: lepo te prosim, stoječega in debeuga primerjaš z visečim in svetlečim? Vpraš tvojo, kter ji je bolj všeč , da ne govorim o zvoku, ki je odličen (presenečn sm res) če pa govorim resno, XR mi je v prvi vrsti previsok, premal je visenja naprej. Je bolj endura kot pa GT. Nadalje, dizajn mi ni skladen (jebiga moj pogled), kufri so močno neoblikovni nepresežek, ogledala...hm, kar je pač kosov ostalo od drugih mopedov. in prepričan sem, da se na njemu ne bi našel. Ne maram pokončnega sedenja, ampak to je zgolj moj pogled. Pa še prava barva je prišla za tebe...hehe Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Oktober 6, 2016 Deli Objavljeno Oktober 6, 2016 Je že morda kdo nameščal scottoiler na xr-a? Na katero cevko od motorja se to priklopi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Eno vprasanje oz. dilema kaj nardit. Nabavil sem tale polnilec za akumulator, ki je spodaj na sliki. kaj je sedaj bojse nardit. Zmontirat akumulator iz motorja, ga dati nekam na toplo in priklopit tale polnilec gor? Ali pa pustiti akumulator v motorju v garazi (garaza ni ogrevana) in samo priklopiti polnilec na vticnico na motorju? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Idealna temperatura za akumulator je 0 stopinj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 14 minutami, vuk76 pravi: Eno vprasanje oz. dilema kaj nardit. Nabavil sem tale polnilec za akumulator, ki je spodaj na sliki. kaj je sedaj bojse nardit. Zmontirat akumulator iz motorja, ga dati nekam na toplo in priklopit tale polnilec gor? Ali pa pustiti akumulator v motorju v garazi (garaza ni ogrevana) in samo priklopiti polnilec na vticnico na motorju? Hvala. Pusti na aku v motorju in samo priklopi polnilec/ohranjevalec preko vtičnice na motor in pustiš preko zime. Spomladi samo pritisneš gumb za zagon in vrrrrrrruuuuuuummmm bo kresnil iz prve Cartman in vuk76 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Jaz imam vzdrževalec priklopljen kar na akumolator na motorju, in do sedaj bp. Je pa motor sicer v garaži v kateri je radiator, ampak je le ta toliko vkopljen, da ni zmrzali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava shark90 Objavljeno Oktober 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 Tako, še moj xr po menjavi krmila in šipice. Krmilo je K-MaxX StreetFlat, sprednja šipica pa Powerbronze dark tint. Loba, DAMI34, skalar36 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yankee64 Objavljeno Oktober 19, 2016 Deli Objavljeno Oktober 19, 2016 Ce kdo ne bi kupil originalnih notranjih torb, si lahko zazeli mehke notranje torbe pri http://www.atletsport.si/ - Zapuže. Ni kot original, ampak bo sluzilo namenu, poleg tega je se vodotesna. Cena ugodna. vuk76 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 20, 2016 Deli Objavljeno Oktober 20, 2016 (popravljeno) On 18.10.2016 at 7:55 PM, shark90 said: Tako, še moj xr po menjavi krmila in šipice. Krmilo je K-MaxX StreetFlat, sprednja šipica pa Powerbronze dark tint. Dobro zgleda... Popravljeno Oktober 20, 2016. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazst Objavljeno Oktober 20, 2016 Deli Objavljeno Oktober 20, 2016 Ob 17.10.2016 at 14:11, vuk76 pravi: Eno vprasanje oz. dilema kaj nardit. Nabavil sem tale polnilec za akumulator, ki je spodaj na sliki. kaj je sedaj bojse nardit. Zmontirat akumulator iz motorja, ga dati nekam na toplo in priklopit tale polnilec gor? Ali pa pustiti akumulator v motorju v garazi (garaza ni ogrevana) in samo priklopiti polnilec na vticnico na motorju? Hvala. Koliko si dal za polnilec? Ali ima samo "kleme" ali tudi canbus prikluček? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 20, 2016 Deli Objavljeno Oktober 20, 2016 11 minutes ago, matjazst said: Koliko si dal za polnilec? Ali ima samo "kleme" ali tudi canbus prikluček? lp Tam okoli 100€...ima obojno...canbus in kleme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Oktober 23, 2016 Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 Po menjavi krmila in šipice še zamenjane stopalke za sopotnico ( višje 8cm), danes padla testna vožnja. Občutek je super, položaj ni več raven ampak bolj športen DAMI34, tomash, Ferrarist in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 23, 2016 Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 27 minutes ago, shark90 said: Po menjavi krmila in šipice še zamenjane stopalke za sopotnico ( višje 8cm), danes padla testna vožnja. Občutek je super, položaj ni več raven ampak bolj športen Zakaj si dvigal stopalke od sopotnika? Domneval sem, da zaradi menjave izpuha, pa vidim, da je se vedno isti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Oktober 23, 2016 Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 6 minutes ago, Nearrain said: Zakaj si dvigal stopalke od sopotnika? Domneval sem, da zaradi menjave izpuha, pa vidim, da je se vedno isti. Zaradi položaja nog sopotnice, ker je prej imela tako spuščene da so bile naslonjene na plastiko ob sedežu.. Menjava izpuha sledai čez zimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Oktober 23, 2016 Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 kolko je pa visoka? verjetno bolj mala?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Oktober 23, 2016 Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 15 minutes ago, siks said: kolko je pa visoka? verjetno bolj mala?! ja recimo da nekaj cez 160, je pa na xr-u razdalja sedež stopalka (sopotnik) večja kot na gs-u.. Tudi odaljenost od tal do stopalke je na xr-u nižje kot na gs-u.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 Danes sem dočakal paket iz kitajske Sicer je zadeva za s1000rr ampak agregat je tako enak Ta napis mi ni sedel, zato sem ga malo špricnil preko Še zadeva zmontirana na eni strani. Upam da tega nebom kdaj potreboval, pa vseeno... skalaprava, Bmflar, sayo in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 Na drugi strani si ze zmontiral? Jaz sem nabavil tiste tamale zascite pa mi an eni strani ne pase, ker nalega na spojler. Moram cez zimo vzet v roke in malo pobrusit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
compaq Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 pred 14 urami, shark90 pravi: Danes sem dočakal paket iz kitajske Sicer je zadeva za s1000rr ampak agregat je tako enak Ta napis mi ni sedel, zato sem ga malo špricnil preko Še zadeva zmontirana na eni strani. Upam da tega nebom kdaj potreboval, pa vseeno... Imas kak link? Bi morda vzer za RR-a. Kaksne je kvaliteta na otip? Pase v nulo, ali ze pri montazi vse strize? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 Zmontiral sem samo desno stran, ker na drugi strani trenutno ne pridem zraven zaradi K1200r ki ima trenutno menjalnik v popravilu Ko pa bo zmontirano na drugi strani pa javim. Ta stran se prilega v nulo, na otip je dobro narejeno, tudi lepo izgleda ko je tako na "grobo" rezkano. Jaz sem vzel za RR, ker za XR ni toliko stvari kot za R in RR, pošljem link na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 Ebay - jaz sem to nabavil. Na desni strani je super, leva pa heca zaradi spojlerja. Upam da bo tebi pasalo bp. @compaq - tole mogoce Ebay Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 RoR moraš še zamenjat s takim ki pride bolj dvignjen: GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 56 minutes ago, sayo said: RoR moraš še zamenjat s takim ki pride bolj dvignjen: Do začetka naslednje sezone bo že drug ror gor še mam nekaj časa.. Tako visoko ne more bit zaradi kovčkov, pa tudi nizko kot original ne. Rešitev že imam v mislih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 Med stvarmi, ki so mi všeč na xr-u, je tudi izpuh. Niti ne zgleda napačn, sploh pa da ni ko dimnik skor direkt u luft, pa tudi sam zvok mi je čist kulj, saj kolkor sem ga mel možnost poslušat med testom . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se